Otisao Rajevac, vratio se Brzic
Dal' je greska ili ne zavisi ko ce da dodje na njegovo mesto.
Ja i dalje mislim da je menjanje trenera samo sminka i da ako zelimo da nesto zaista promenimo da bi nam krenulo na bolje moramo neku drugu dvojicu da promenimo.
Znaci ovo je samo za mazanje ociju naivnima i nije resenje problema, moze kratkorocno da bude bolje (ali i ne mora) a na duge staze agonija se produzava, gangrena je i dalje prisutna i izjeda nas iznutra a mi lecimo kijavicu...
A ako nam uleti neki vo kapitalac tipa Jese ili Vermeza (ili kao Pizon onomad) onda smo jebali jeza u ledja i bice dobro ako ne ispadnemo iz lige!
Ja i dalje mislim da je menjanje trenera samo sminka i da ako zelimo da nesto zaista promenimo da bi nam krenulo na bolje moramo neku drugu dvojicu da promenimo.
Znaci ovo je samo za mazanje ociju naivnima i nije resenje problema, moze kratkorocno da bude bolje (ali i ne mora) a na duge staze agonija se produzava, gangrena je i dalje prisutna i izjeda nas iznutra a mi lecimo kijavicu...
A ako nam uleti neki vo kapitalac tipa Jese ili Vermeza (ili kao Pizon onomad) onda smo jebali jeza u ledja i bice dobro ako ne ispadnemo iz lige!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Slažem se sa tobom,mislim da je greška što je podneo ostavku-ako je to naravno istina-čovek je uzeo da vodi klub kad niko nije hteo,ali ako on misli da je tako najbolje i za njega i za klub...Videćemo u nastavku prvenstva da li je njegov odlazak greška ili ne.shecky wrote:Ako je to istina onda me bas zanima ko ce biti novi trener i da vidimo kakva ce nam sad biti igra i najvaznije na kraju rezultat !!
Pa da vidimo sa sve one koji su kritikovali Rajveca dal ce sada biti zadovoljni !
Po meni je nacinjena greska! ako je sve ovo istina naravno...
-
Sto je greska?
Jeste vi u ovoj novoj sezoni videli nesto od ove Vose?
Ja ne,ako izuzmemo samo 65 minuta protiv Atletika u NS.
On je u odnosu na proslu sezonu samo pokrpio mesta onih koji otisli,nije promenjeno nista,to se videlo najbolje protiv Partizana,OFKe.Promene rezultata se desavaju tek kad nesto promenimo u sastavu(juce kad je usao drugi napadac),svi znaju da igramo sa Despotom i zalepe mu igraca i on izgubljen,a kad gurne napred Kacara,uvede Drakulu,onda pocnemo da igramo napadacki...
Pa koliko smo imali juce udaraca na gol u prvom poluvremenu,koliko protiv Atletika u Madridu,OFKe...Nova sezona treba da donese nov koncept igre,mi igramo 4-2-3-1,isto sve kao od prosle sezone...
mali broj ljudi zna da su bile neke svadje medju trenerima prvog tima zbog taktike(jedni su hteli promene u igri,drugi su govorili da je ovakva igra ok).
Pa taj Kacar decko je vec dva puta spasavao Rajevca(Zemun u NS,i Krusevac),i juce je,ali video covek da nema smisla...
Novom treneru ce biti tesko,to stoji,jer nije prosao pripreme sa njima,ne poznaje igrace,ako vec treba da se bira(a izuzmemo Djumija-zbog netrpeljivosti brke prema njemu i klipova koje mu je ubacivao),mislim da je Brane Novakovic najidealnije resenje(ipak poznaje tim) ako bude imao smelosti nesto da promeni u igri-timu i izvrsi zapocetu od pre 2 godine nadogradnju tima od Djumija.
Jeste vi u ovoj novoj sezoni videli nesto od ove Vose?
Ja ne,ako izuzmemo samo 65 minuta protiv Atletika u NS.
On je u odnosu na proslu sezonu samo pokrpio mesta onih koji otisli,nije promenjeno nista,to se videlo najbolje protiv Partizana,OFKe.Promene rezultata se desavaju tek kad nesto promenimo u sastavu(juce kad je usao drugi napadac),svi znaju da igramo sa Despotom i zalepe mu igraca i on izgubljen,a kad gurne napred Kacara,uvede Drakulu,onda pocnemo da igramo napadacki...
Pa koliko smo imali juce udaraca na gol u prvom poluvremenu,koliko protiv Atletika u Madridu,OFKe...Nova sezona treba da donese nov koncept igre,mi igramo 4-2-3-1,isto sve kao od prosle sezone...
mali broj ljudi zna da su bile neke svadje medju trenerima prvog tima zbog taktike(jedni su hteli promene u igri,drugi su govorili da je ovakva igra ok).
Pa taj Kacar decko je vec dva puta spasavao Rajevca(Zemun u NS,i Krusevac),i juce je,ali video covek da nema smisla...
Novom treneru ce biti tesko,to stoji,jer nije prosao pripreme sa njima,ne poznaje igrace,ako vec treba da se bira(a izuzmemo Djumija-zbog netrpeljivosti brke prema njemu i klipova koje mu je ubacivao),mislim da je Brane Novakovic najidealnije resenje(ipak poznaje tim) ako bude imao smelosti nesto da promeni u igri-timu i izvrsi zapocetu od pre 2 godine nadogradnju tima od Djumija.
Mislim da je ovo dobar potez...Vosa trenutno ima dosta dobar i perspektivan tim koji treba iskombinovati i cesce menjati(mesati karte)...Igra sa Despotom u napadu je "provaljena", Rajevac je covek koji nema puno hrabrosti,smelosti ili mogucnosti da rizikuje...Hvala mu na svemu, ali mislim da je pravo vreme za dalji napredak.
Naravno da bih voleo da Djumi bude novi trener i da zavrsi sa zapocetom doselekcijom, za koju mislim da je sada pravo vreme
Ranije su u ovakvim situacijama uvek spominjani Bobe Pavkovic, Sosa Babic... Mora se napraviti pametan izbor
Naravno da bih voleo da Djumi bude novi trener i da zavrsi sa zapocetom doselekcijom, za koju mislim da je sada pravo vreme

Ranije su u ovakvim situacijama uvek spominjani Bobe Pavkovic, Sosa Babic... Mora se napraviti pametan izbor

zvanichne jos nema? nadam se da ce je jos veceras staviti na klupski sajt
lol
nego,da se vratim temi,ako je otishao amin. hvala za sve i putuj igumane. nek ti je sa srecom jer smo ti bili lepa odskochna daska.
po meni novi trener treba da stvori novu igru vojvodine. da 65min trchanja, 65min igre i nadigravanja protiv atletika postanu nash zastitni znak. pokazali smo da ipak mozemo ali to sad treba da postane konstanta a ne jedan izuzetak, trenutna inspiracija. a rezultati...za nih se ne brinem jer ako se prethodno navedeno desi oni dolaze sami po sebi. jer,kao sto je i bilo posle madridjana,taj poraz im niko nije uzeo za zlo. katkad je protivnik bolji,imas los dan itd. ali sama prestava na terenu,to je bitno. to je fudbal. zato je vreme da pochnemo da ga IGRAMO.

nego,da se vratim temi,ako je otishao amin. hvala za sve i putuj igumane. nek ti je sa srecom jer smo ti bili lepa odskochna daska.
po meni novi trener treba da stvori novu igru vojvodine. da 65min trchanja, 65min igre i nadigravanja protiv atletika postanu nash zastitni znak. pokazali smo da ipak mozemo ali to sad treba da postane konstanta a ne jedan izuzetak, trenutna inspiracija. a rezultati...za nih se ne brinem jer ako se prethodno navedeno desi oni dolaze sami po sebi. jer,kao sto je i bilo posle madridjana,taj poraz im niko nije uzeo za zlo. katkad je protivnik bolji,imas los dan itd. ali sama prestava na terenu,to je bitno. to je fudbal. zato je vreme da pochnemo da ga IGRAMO.
...ti si nasa prva ljubav...
Pa ako je vest tacna,moram da kazem da je to bila neminovnost.Puno toga nije stimalo u nasoj igri u ovoj novoj sezoni,a Rajevac je zaista snosio bar deo odgovornosti.Sada se nadam da cemo kao njegovu zamenu izabrati pravo resenje,i da necemo uzeti nekog od onih trenera koji navodno vaze za neka imena,a u stvari se sami nude.Eto poput Kosanovica na primer,koji nista dobro nije doneo Zvezdi,a trenutno jos ima takvih trenera i preti nam opasnost da nas neki od njih preuzme.Ja sam za Djumija,a ako oni u klubu vec ne zele njega da vrate,onda ne bi bilo mozda lose razmisliti o nekom dobrom treneru iz prve lige,nekom mladjem koji je energican i preduzimljiv.U super ligi uglavnom figuriraju treneri koji se samo seljakaju iz kluba u klub i tako bi se isto desilo i sa nama pre ili kasnije.Eto nekako mi pade i na pamet i primer komsija,ekipe Novog Sada koja je planski jos u sezoni kad je ispadala dovela dobrog trenera Raicevica koji je u Macvi nasledio Djumija,i koji je odmah podmladio tim,sledece sezone ga doveo do prvog mesta u nizem rangu i ove sezone odlicno zapoceo prvenstvo.Mozda tako nesto,naravno na nekom visem nivou treba i nama,trener sa vizijom.
Na kraju,Rajevcu ipak dugujemo dosta toga za proslu sezonu,ali snaci ce se vec on,ipak je u Vosi dosta uznapredovao kao strucnjak s obzirom na raniju njegovu karijeru.Nama ipak sada treba nesto novo i bolje.
Na kraju,Rajevcu ipak dugujemo dosta toga za proslu sezonu,ali snaci ce se vec on,ipak je u Vosi dosta uznapredovao kao strucnjak s obzirom na raniju njegovu karijeru.Nama ipak sada treba nesto novo i bolje.
Bato majstore vodi nas do titule 

Ne verujem da ovo moze na dobro da izadje. Ako je Rajevac podneo ostavku (umesto da je smenjen) morao je imati dobar razlog. Dve vezane pobede i pored lose igre nisu bas neki razlog. Meni jedino pada na pamet mesanje sa strane u njegov rad sto niko normalan ne moze da istrpi. Daljom dedukcijom mozemo zakljuciti da niko normalan nece ni doci.
-
Dzimi?Ooo.jebote,sta je ovo,neki kosmar koji se ponavlja iz godine u godinu?Mislim svaka njemu cast kao igracu,ali kao trener je NULA!Njegova filozofija je ista kao i Mikijeva,stisni nazad,a napred sta bude.Dokle da igramo taj nazadni fudbal???Ja sam jako protiv ovog resenja!!!Jambo wrote:Dugo mu je trebaloBrane wrote: Meni jedino pada na pamet mesanje sa strane u njegov rad sto niko normalan ne moze da istrpi.
Cujem da ce tim voditi Dzimi.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Trener fudbalskog kluba Vojvodina Milovan Rajevac podneo je ostavku na tu funkciju. Uprava novosadskih crveno-belih raspravljaće o ostavci trenera u toku popodneva. Vojvodina zauzima treće mesto na tabeli, a u subotu je ostvarila pobedu nad Mladošću iz Lučana.
Rajevac je na klupi novosadskog kluba proveo godinu dana, a sa ekipom je prošle sezone ostvario veliki uspeh, plasmanom u finale Lav kupa Srbije, a odličnim rezultatima u drugoj polusezoni izboreno je treće mesto u Meridian Superligi.
Posle uspešnog proleća ljubitelji fudbala u glavnom gradu Vojvodine očekivali su da se ekipa uključi u borbu za titulu od samog starta sezone, ali je već duel sa Partizanom u prvom kolu MSL pokazao slabosti, posebno u igri.
B92
Rajevac je na klupi novosadskog kluba proveo godinu dana, a sa ekipom je prošle sezone ostvario veliki uspeh, plasmanom u finale Lav kupa Srbije, a odličnim rezultatima u drugoj polusezoni izboreno je treće mesto u Meridian Superligi.
Posle uspešnog proleća ljubitelji fudbala u glavnom gradu Vojvodine očekivali su da se ekipa uključi u borbu za titulu od samog starta sezone, ali je već duel sa Partizanom u prvom kolu MSL pokazao slabosti, posebno u igri.
B92
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....