6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
Svi mediji napominju da je bilo minimalno 10000 ljudi na stadionu,a policija i organizatori su saopstili da ih je bilo 12000.Toliko o Rabrenovom kapacitetu od 11800.A bilo je jos mesta na stadionu.
Takodje sto se tice ciganije,mozda je i bila brojnija ali cisto za nijansu,a sto se tice odnosa istok-sever,ne treba zaboraviti da je sever dosta veci od istoka.Toliko,cisto da sami ne nipodastavamo svoj trud.I kao sto je receno,zapad se fantasticno drzao do gola.
Takodje sto se tice ciganije,mozda je i bila brojnija ali cisto za nijansu,a sto se tice odnosa istok-sever,ne treba zaboraviti da je sever dosta veci od istoka.Toliko,cisto da sami ne nipodastavamo svoj trud.I kao sto je receno,zapad se fantasticno drzao do gola.
Bato majstore vodi nas do titule 

milos wrote:ne treba zaboraviti i sta je mrdja uradio u prethodnim utakmicama.
1.penal nad njim u kuli i asistencija za cist gol tadicu
2.gol protiv metalca za 1-0
3.gol i asistencija petom protiv cukarickog
4.penal nad njim protiv smedereva
mi ne navijamo za nas tim kada samo pljujemo sve koji u njemu igraju,juce je lose igrao,morao je dati gol,ali ne mozemo ocekivati da se igra celog tima svodi na jednog igraca.ni jednu cistu loptu sve neke odbijene za koje je doduse mogao naci bolje resenje.ne mozete reci da covek ne izgara za dres svaku utakmicu,nije mu bio dan,a kakvi smo mi to ljudi kada samo pljujemo,sigurno je koliko i mi zeleo pogodak al kad nece nece.treba podrzati sve nase igrace pocev od njega,tadica,aleksica,da navijamo za nas tim njih i svakog ko ih zameni,tako se stvara dobra energija,ja navijam za vojvodinu ne protiv zvezde,briga me za zvezdu i za sve.Evidentno da trener ne moze da hoda a ne da vodi tim,da sa 70 god ljudi mogu da rade ne bi se islo u penziju,on je covek istrosen,bez ideje,uvek su mu igraci krivi,kakav je to trener kada ne zna da preuzme odgovornost.malo je kriv aleksic koji odigra 5 min,malo tadic,malo mrdja koji ne dobije jednu normalnu loptu vec ga ubise njih petorica skacuci mu na glavu svaku utakmicu.i onda su oni krivi a sta on radi kakvu igru pravi to sam sebe ne zapita.sramoa jedna.podrzimo nase igrace ,dajmo im podrsku kao sto rade veliki ljudi i veliki klubovi.dokle vise samo da pljujemo tako nikada necemo stici do titule.
p.s Sa Maricem smo razbili zvezdu pogodkom mrdje sa 20 metara,ubili partizan a ponistena dva gola mrdje,aleksic je na kraju kod njega najvise igrao,bili smo drugi posle ko zna koliko i oterali smo ga.covek je imao ideju,viziju,odnos sa igracima,zato nam se vraca sve jer ne znamo da cenimo sto vredi
ice wrote:I ja ne bih sada bas svo drvlje i kamenje osuo bas na Mrdju.Vise od njegove igre mi smeta jedino to sto je u prvom timu prakticno nedodirljiv i sto niko nece da ubaci drugog napadaca da eventualno ne bi zasenio Mrdju.Ali to je vec druga prica.
Nekih kritika ipak mora biti i to prema svima koji su to zasluzili,a ja nekako najvise naginjem ka tome da kritikujem naseg vajnog trenera.No,ne treba zaboraviti ni Rabrena(kao da smo ga svi zaboravili) koji je i dalje u klubu i zari i pali i mozda jos neke ljude iz uprave.Ne rade dobro posao i treba tu nesto da se menja.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- servalsorim
Једна,две сезоне може се манипулисати и продавати магла!!!Када се сетим само којекаквих наслова у новинама мука ме хвата...Мислим да је морално Ф.К Војводина сведена на врло ниске гране.Надам се да ће се после коликтивног лудила и онанисања већина нас пробудити у суморној реалности...
...uno di noi...
Пошто је све већ речено, остаје ми да пружим подршку Медојевићу
Могао је и Кесић много боље да интервенише, јер му је лопта била на руци и у најгорем случају је могао да је мало одбије и скрене. Меда нетреба да осећа кривицу, јер један гол није велика предност и у фудбалу је достижна, највећу кривицу мора да сносе они који не могу зицере да убоду.
П.с. СлобаНН ми је пријатељ и знам да од почетка Степијевог мандата има став да је Степановић "циркузант".

П.с. СлобаНН ми је пријатељ и знам да од почетка Степијевог мандата има став да је Степановић "циркузант".

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Jedan od fenomena ne samo jucerasnje utakmice vec i ove nase nesrecne zemlje uopste su navodni simpatizeri vecitih koji zive van Beograda,cak mislim da tu ima itakako posla i za psihologe!
Gledam ih juce i prosto pokusavam da ih razumem,shvatim ali uz sav moj trud ne uspevam,toliko to sve vestacki izgleda taj njihov odnos sa navodno klubom koji simpatisu,kao i odnos igraca prema njima,sve mi deluje kao jedan cirkus koji je eto juce bio u njihovom gradu..i sve tako do iduce godine kada se cirkus opet vrati!
Prosto ti dodje da ih onako razdragane i uzbudjene postrojis i upitas "I STA SAD LJUDI,STA CETE SUTRA?KAD CETE OPET VIDETI VASU zvezdu?DOGODINE NA ISTOM MESTU?"nesto kao u stilu one pesme "i ko zna kada i ko zna gde",da li se bilo ko od njih uopste i seti da je juce bila utakmica,da li bilo ko od njih ikada razmisli da ode u njihovu rupu iduce nedelje,mislim pre svega na junake sa zapada,koja je uopste razlika izmedju simpatizera Reala,Barselone..iz Novog Sada i okoline i simpatizera zvezde iz Novog Sada i okoline,osim sto ovi drugi jednom godisnje vide klub koji navodno vole,sta njima u zivotu znaci aplauz nekom ignjatijevicu kada je izlazio iz igre..koja je uopste svrha svega toga?!Definitivno cu pokusati u budusnosti da izbegavam utakmice sa ta dva kluba,jer je zdravlje ipak na prvom mestu!
Gledam ih juce i prosto pokusavam da ih razumem,shvatim ali uz sav moj trud ne uspevam,toliko to sve vestacki izgleda taj njihov odnos sa navodno klubom koji simpatisu,kao i odnos igraca prema njima,sve mi deluje kao jedan cirkus koji je eto juce bio u njihovom gradu..i sve tako do iduce godine kada se cirkus opet vrati!
Prosto ti dodje da ih onako razdragane i uzbudjene postrojis i upitas "I STA SAD LJUDI,STA CETE SUTRA?KAD CETE OPET VIDETI VASU zvezdu?DOGODINE NA ISTOM MESTU?"nesto kao u stilu one pesme "i ko zna kada i ko zna gde",da li se bilo ko od njih uopste i seti da je juce bila utakmica,da li bilo ko od njih ikada razmisli da ode u njihovu rupu iduce nedelje,mislim pre svega na junake sa zapada,koja je uopste razlika izmedju simpatizera Reala,Barselone..iz Novog Sada i okoline i simpatizera zvezde iz Novog Sada i okoline,osim sto ovi drugi jednom godisnje vide klub koji navodno vole,sta njima u zivotu znaci aplauz nekom ignjatijevicu kada je izlazio iz igre..koja je uopste svrha svega toga?!Definitivno cu pokusati u budusnosti da izbegavam utakmice sa ta dva kluba,jer je zdravlje ipak na prvom mestu!
Zeljafcv wrote:Пошто је све већ речено, остаје ми да пружим подршку МедојевићуМогао је и Кесић много боље да интервенише, јер му је лопта била на руци и у најгорем случају је могао да је мало одбије и скрене. Меда нетреба да осећа кривицу, јер један гол није велика предност и у фудбалу је достижна, највећу кривицу мора да сносе они који не могу зицере да убоду.
МЕДО ЦАРЕ ФИРМА ЈЕ УЗ ТЕБЕ!!!!
Ало људи,није патка сазнао сам из поузданих извора да су двојица наших првотимаца продала утакмицу циганима.
Обратите пажњу на снимку како говно Кесић интервенише код гола Перовића.Лепо се види како намерно склања руке.А господина капитена питајте да ли је баш све случајно промашио.!
Ako je to zaista istina, momentalno OTKAZ U KLUBU, MARS BANDO DA VAS NE GLEDAM VISE. ZA MENE OVI IGRACI ZASLUZUJU DA LETE MOMENTALNO IZ KLUBA. AKO JE TO ZAISTA ISTINA MRZECU IH IZ DNA DUSE I SVAKI MEC CU IH PLJUVATI IZ SVEG SRCA!!!!!!!!!!!car jovan wrote: МЕДО ЦАРЕ ФИРМА ЈЕ УЗ ТЕБЕ!!!!
Ало људи,није патка сазнао сам из поузданих извора да су двојица наших првотимаца продала утакмицу циганима.
Обратите пажњу на снимку како говно Кесић интервенише код гола Перовића.Лепо се види како намерно склања руке.А господина капитена питајте да ли је баш све случајно промашио.!
Samo napred Vojvodina!!!
Moras ipak nesto konkretnije navesti.Bar neke putokaze,ovako se to mora uzeti sa rezervom.car jovan wrote:Zeljafcv wrote:Пошто је све већ речено, остаје ми да пружим подршку МедојевићуМогао је и Кесић много боље да интервенише, јер му је лопта била на руци и у најгорем случају је могао да је мало одбије и скрене. Меда нетреба да осећа кривицу, јер један гол није велика предност и у фудбалу је достижна, највећу кривицу мора да сносе они који не могу зицере да убоду.
МЕДО ЦАРЕ ФИРМА ЈЕ УЗ ТЕБЕ!!!!
No,moram priznati da mi je igra Kesica u najmanju ruku bila cudna,sto se tice Mrdje on uvek tako igra,ali Kesic koji je bio junak protiv Partizana, sa onim izletanjima a inace je linijas je bio zaista neshvatljiv,ne znam,nadam se da ovo nije tacno,za sada ne verujem u to.

Dobro,jedno je ako su lose odigrali,a drugo ako su prodali utakmicu.Na osnovu tih indicija ne mozemo da tvrdimo tako nesto.Licno mislim da to nije tacno jer Mrdji kao bivsem igracu Zvezde tako nesto ne treba,nije ni on lud da se upusti u takvu zavrzlamu,pa zna na koga ce prvo pasti sumnja.A Kesic mi deluje kao izuzetno fin i skroman momak,moguce je da je bio pod velikim pritiskom,ipak je on u ove dve utakmice morao da krpi sve i svasta sto su ostali zabrljali.Imam u njega poverenje.car jovan wrote:Није сто посто тачно,али постоје индиције.Па зато је Кесић ко луд истрчао онај пут,и да није било Плеча цигани би дали гол.

- servalsorim
Kesic je bio stravicno nesiguran celu utakmicu i moglo je tu pasti jos golova samo da su cigojneri bolje sutnuli u par prilika ili da nasi igraci nisu cistili sa linije. Susta suprotnost onom izdanju sa JNA kad je bio nas daleko najbolji igrac i spasao nas teskog brodoloma. Sta je razlog tolikoj oscilaciji - ne znam.
Sto se tice Mrdje on jednostavno nije spic igrac. On bi trebalo da igra poluspica iza jednog ili dva isturena prava centarfora gde bi verovatno bio korisniji jer ima brzinu da pobegne, ume da odigra taj zavrsni pas i takodje i da sutne iz drugog plana ali realizacija sa zicera je konstantno kriminalna. Cak i za namerno promasiti takve situacije treba odredjena preciznost i znanje a koliko gledam Mrdju meni se cini da je hteo namerno da promasi da bi ga bas onda ub'o. Covek jednostavno ne zna centarforski posao.
Ali, po meni juce ubedljivo i daleko najgori nas prvotimac bio je Tadic koji se prosto nije video na terenu, ja ne znam da li je dvaput i pipnuo loptu. Mada, igrao je po desnoj strani umesto svoje uobicajene leve. Mi smo zato ceo taj prvi period igrali prakticno sa igracem manje - i onda ulazi Aleksic umesto njega i bude jednako los, pa onda udje i Maksimovic pa i on odmah nestane, pa umesto da nam fali jedan pocnu da fale dvojica a mi treba da jurimo rezultat, a onda Stepi vuce potez decenije i izvlaci ofanzivnog krilnog i uvodi bekcinu Lakica...
Ne treba zato sipati drvlje i kamenje na pojedine igrace ako nema dokaza da je bila namestaljka, svakom se moze desiti los dan (ili da je jednostavno rodjen sa dve leve i da ne zna bolje).
Ali ako zaista neko jeste prodao utakmicu njemu vise ne sme da bude mesta u nasem klubu. Pa makar ko bio u pitanju!!!
Sto se tice Mrdje on jednostavno nije spic igrac. On bi trebalo da igra poluspica iza jednog ili dva isturena prava centarfora gde bi verovatno bio korisniji jer ima brzinu da pobegne, ume da odigra taj zavrsni pas i takodje i da sutne iz drugog plana ali realizacija sa zicera je konstantno kriminalna. Cak i za namerno promasiti takve situacije treba odredjena preciznost i znanje a koliko gledam Mrdju meni se cini da je hteo namerno da promasi da bi ga bas onda ub'o. Covek jednostavno ne zna centarforski posao.
Ali, po meni juce ubedljivo i daleko najgori nas prvotimac bio je Tadic koji se prosto nije video na terenu, ja ne znam da li je dvaput i pipnuo loptu. Mada, igrao je po desnoj strani umesto svoje uobicajene leve. Mi smo zato ceo taj prvi period igrali prakticno sa igracem manje - i onda ulazi Aleksic umesto njega i bude jednako los, pa onda udje i Maksimovic pa i on odmah nestane, pa umesto da nam fali jedan pocnu da fale dvojica a mi treba da jurimo rezultat, a onda Stepi vuce potez decenije i izvlaci ofanzivnog krilnog i uvodi bekcinu Lakica...
Ne treba zato sipati drvlje i kamenje na pojedine igrace ako nema dokaza da je bila namestaljka, svakom se moze desiti los dan (ili da je jednostavno rodjen sa dve leve i da ne zna bolje).
Ali ako zaista neko jeste prodao utakmicu njemu vise ne sme da bude mesta u nasem klubu. Pa makar ko bio u pitanju!!!
U nedostatku nasih, evo dva snimka koje su napravili cigani: jedan da se vide sanse koje smo promasili, a drugi da se cuje i vidi kako je navijao Sever...
http://www.youtube.com/watch?v=d3uClUgVaqw
http://www.youtube.com/watch?v=QTq0RyThqCg
http://www.youtube.com/watch?v=d3uClUgVaqw
http://www.youtube.com/watch?v=QTq0RyThqCg
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...