Super Liga - sezona 2016/17

Locked
Radoye
Administrator

Re: Super Liga - sezona 2016/17

Post by Radoye »

blue & white wrote: Чињеница је да је исти овакав тим у пролећном делу сезоне 2015/16 имао лоше резултате. То може бити последица играчког неквалитета, тимске неуиграности или недостатка мотивације. Не верујем да у нашој лиги искусан играч може много да напредује. Он може да се уигра са остатком тима и ту је Лалатовић урадио добар посао. Играчи вероватно имају и већу мотивацију да играју него што су имали пре пола године.
Ja sam zadnjih godina primetio jednu zakonitost: cim plate pocnu da kasne, sto se obicno desavalo nedugo nakon ispadanja iz Evrope, tako i mi pocnemo da rasipamo bodove. A onda nakon serije mucnih utakmica na Karadjordju gde smo delovali kao razbijena vojska odemo na tesko gostovanje, uprava objavi da ce igraci da budu premirani za pobedu - i oni odjednom ponovo umeju da igraju.

Videcemo sta ce biti ove godine, deluje da malo bolje stojimo finansijski, mozda i nase dobre igre potraju malo duze nego obicno...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stexman

Post by Stexman »

To je normalno. Nigde nece skociti produktivnost ako plate kasne. Jednostavno se gubi volja za postizanjem bilo kakvog rezultata. To ne moze niko da im zameri. Jedino neko ko je 100% slaninar u dusi ce dati sve od sebe jer eto ne zeli da klub izgubi bodove... Ostali, zabole ih...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pa normalno da je normalno, nego ukazujem sta je glavni faktor u prici, a ne neuigranost ekipe. Umeju oni kada hoce, tojest kad im se plati. Svi nasi problemi pocinju od vrha - i "sumnjivo" finansiranje, i "sumnjiva" transfer politika i selektiranje igraca, i "sumnjivo" sastavljanje prvih 11... Toliko smo izbuseni krticama, petokolonasima i interesnim grupama da je pravo cudo sto jos uvek i funkcionisemo nekako. I dzaba tu promene, kada svaki sledeci koji dodje bude isti kao oni pre njega.
ernesto

Post by ernesto »

Samo da se nadovezem da ce se Cukaricki vratiti medju 4-5 ekipa na kraju sezone,imaju oni dobre zamene za Stevanovica,Ostojica i Pavlovica!
Evo doveli su i Ozegovica!
Sto se nas tice,ne znam kad cemo napasti titulu ako ne sada!!!!
Po prici sam cuo da je Zbiljic ozbiljan covek i sve to sto prica stoji iza toga!
Banujte me molim vas :beg:
blue & white

Post by blue & white »

@Turija, отпоздрављам и драго ми је. :cheers:

@Radoye, стоји и то што си написао. Како су играчи Борца имали мотива ... Иако нису примили ниједну плату.
Просто, борили су се за што бољи ангажман, док је код Војводине другачије, они који вреде се штеде, а онима који не вреде толико је свеједно да ли их не плаћа Војводина или Борац. :wink:
Управа клуба поставља циљеве, играчи и тренер се боре за њих. :!:

@ernesto, верујем да ће тако и бити, нажалост више због амбиција клубова, него због игара на терену. Волео бих када не би ушли у 4, јер би било занимљиво пратити ко је преостали учесник европских квалификација. Додуше, можда би било боље да Партизан не уђе међу 4. :devil:
Рано је прогнозирати, али мислим да ће у доигравање за титулу ићи Спартак и Металац уместо Радника и Борца. Остало остаје исто.
"Nema jake Zvezde bez jakog Partizana i obrnuto." - bez ikakve sumnje, najodvratnija rečenica koju je iko ikada izgovorio govoreći o srpskom sportu.
ernesto

Post by ernesto »

Slozio bih se sa tobom sto se tice spartaka i Metalca,umesto Borca i Radnika(mada Radnik se sada pri kraju prelaznog roka dobro pojacao)!
Banujte me molim vas :beg:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Protiv Rada igramo u petak od 20h.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

novosadjanin wrote:Protiv Rada igramo u petak od 20h.
Da li to znaci i prenos na Areni?
Image
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Voja wrote:
novosadjanin wrote:Protiv Rada igramo u petak od 20h.
Da li to znaci i prenos na Areni?
Nema jos programske seme za petak na sajtu Arene, ali trebalo bi. Do sada su uvek prenosili utakmicu koja se igra petkom.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Борчевац

Post by Борчевац »

Биће пренос на арени Рад-Воша,овим путем бих се захвалио момцима из групе Фирма који су били са нама у суботу у Јањи,који су дошли да дају подршку Борцу и Лешинарима да се вратимо у ПЛ хвала.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Danas se igra pretkolo kupa Srbije, pa ne bi možda bilo loše započeti i tu temu?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Izvinjavam se na ponavljanju, 1/16 finala se igra 21. septembra. Istekao mi je edit...

Današnji parovi:

Žarkovo - Loznica
Polet Ljubić - Radnički 1923
Trepča - Sloboda Užice

Prolaz automatski su obezbedili Mladost Bački Jarak(trebali da igraju sa Donjim Sremom, koji je ugašen, pa ponovo stvoren i krenuo od betona), Radan Lebane i Dinamo Vranje(trebali da igraju međusobno, ali je Sloga iz Petrovca na Mlavi doživela istu sudbinu kao i Donji Srem, pa je ostala rupa u 1/16 finala. Obzirom da je Radan iz istog regiona kao Sloga, mislim da su tu napravili neki ustupak, pa su i Radan i Dinamo u 1/16 finala)

Naši mogući protivnici u 1/16:

Napredak Kruševac, Bačka, ČSK Čelarevo, Inđija, Bežanija, Sinđelić Beograd, Kolubara, Proleter NS, BSK Borča, Zemun, Radan Lebane, Dinamo Vranje, Mladost Bački Jarak i tri pobednika od danas
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
blue & white

Post by blue & white »

http://mondo.rs/a937022/Sport/Fudbal/Is ... kluba.html

Није Ријека, није Хајдук, него Истра. :!:
Питам се само када ће наши клубови следети овакав пример? Јер, кад је "пример за добру приватизацију у Србији" узео куп, њихови најбољи играчи су се утркивали ко ће да спомене жал што нису освојили трофеј са црвено - белим братом, други су посвећивали трофеј северу Маракане.
Код нас играчи немају поштовања ни према таквој институцији као што је Војводина, нити управе клубова раде у интересу истих, па шта онда очекивати од клубова из провинције?! :frown:
"Nema jake Zvezde bez jakog Partizana i obrnuto." - bez ikakve sumnje, najodvratnija rečenica koju je iko ikada izgovorio govoreći o srpskom sportu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ne moze sport u Srbiji stati na noge dok postoje crvena zvezda i partizan u bilo kakvom obliku. Samo njihovo gasenje i totalno rasformiravanje vodi ozdravljenju sporta u Srbiji.
Борчевац

Post by Борчевац »

Radoye wrote:Ne moze sport u Srbiji stati na noge dok postoje crvena zvezda i partizan u bilo kakvom obliku. Samo njihovo gasenje i totalno rasformiravanje vodi ozdravljenju sporta u Srbiji.
До њиховог гашења никада неће доћи тога си ваљда свјестан ти као и сви ми,бг близанци су створни да буду комунистички проекти а данас су државни,и како ко долази на власт тако гура свој клуб за који навија,док је Тадић био на власти Партизан је осваја све,сада дошла смјена власти Вучић од малена звездаш и сада се Звезда гура.
Locked