Pored toga, u istoj emisiji sudijski analitičar jasno ustvrdio da cigojneri nikako nisu oštećeni i da nije bilo elemenata ni za gledanje vara, a pogotovo ne za penal.
Verovatno zato i stalno stoji pored same aut linije na desnom krilu i povlaci loptu u sredinu. Takodje mora i da podigne glavu, jer nisam ubedjen da vidi saigrace (kao nekad Sestic).slanobarac wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 8:43 pm Kabić bi morao da poradi na driblingu. Uvek mu ide u levo i verujem da će ga brzo provaliti ako to ne promeni.
A šta su rekli za penal na meču Mladost Gat - Javor?Cane wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 9:32 pm Kabić gostovao u Pregledu kola, lepo i korektno pričao na razne teme, a pored ostalog rekao da mu je devojka bila na stadionu. To je možda odgovor zašto je trčao prema zapadu a ne prema našima i kavezu. Nadam se da će imati još mnogo prilika za radost, posebno na stadinima u BG, ali i da će naučiti da se ljubav može pokazivati i na drugom mestu![]()
Pored toga, u istoj emisiji sudijski analitičar jasno ustvrdio da cigojneri nikako nisu oštećeni i da nije bilo elemenata ni za gledanje vara, a pogotovo ne za penal.
Mani se provokatora.Deep Purple wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 11:24 pm @NorthTribune ni blizu slične situacije, ne znam šta si ti gledao iskreno ako su ti to slične situacije.
Nisam ispratio do kraja tako da ne znam šta je rečeno za Mladost i njihov penal. Pored ovog našeg, video sam još da su ocenili ispravnom i odluku da se u NP poništi prvobitno dosuđen penal.NorthTribune wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 10:56 pmA šta su rekli za penal na meču Mladost Gat - Javor?Cane wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 9:32 pm Kabić gostovao u Pregledu kola, lepo i korektno pričao na razne teme, a pored ostalog rekao da mu je devojka bila na stadionu. To je možda odgovor zašto je trčao prema zapadu a ne prema našima i kavezu. Nadam se da će imati još mnogo prilika za radost, posebno na stadinima u BG, ali i da će naučiti da se ljubav može pokazivati i na drugom mestu![]()
Slična je to situacija...
Iako bi to meni bio smešan penal, da je dosudjen..
pa 90% penala za zvezdu nije moglo da bude pa su sudjeni.Sa tog aspekta govorim.Realno i da ga je okrecio,bunili bi se mi ovde na forumu i niko vise i to je to,kao i svaki put.Iz tog ugla gledano,sudija nam je pomogao jer nije svirao penal za zvezdu.Na to sam mislio.E sad,da l je penal bio ili ne,to je nebitno jer za zvezdu nijedan zakon ne vazi.Nego kazem nije posteno da se vatamo jednog kornera i napadamo sudiju.... i uvek sudijama trazimo dlaku u jajetu. Zar treba da budemo kao oni,da dodjemo u NS i izvodimo korner,kao oni onomad posle Milana!? O tome pricamo.Pustimo sudije da rade svoj posao i vise gledajmo sta mi radimo i kako radimo.Ne zelim da kazem da smo na Marakani odigrali dobro kad nismo
Nadji mi post u kojem sam bilo kada o poimence nabrojanim nasim igracima rekao da su losi fubaleri? Samo ih treba osetiti i ukomponovati
Rekoh da nikada ne bih dao Topica za Kangu i stojim iza tih reci. E sad jbg,kako ce ko shvatiti te reci do vas jeslanobarac wrote: ↑Tue Feb 07, 2023 1:27 pm Sve, sve ali porediti Topića i Kangu?! Nemojmo se z**ebavati? Topić je poboljšao igru ali je ofanzivno i dalje nedorečen. Mi da smo imali Kangu siguran sam da bi slavili ovako i bod je puna kapa.