Kako je Turija naglasio, mi nismo igrali ništa u prvih pola sata. Drugo, mi iz 7 kornera nismo uradili ništa, a to jedino što su igrači naučili od Ranka Popovića. Ko je kriv što su sve zaboravili? Šta oni uopšte mogu da nauče?
Kriv je ceo tim.
Drugi krivac zašto juče nismo pobedili je Seri, jer nije bio sposoban da pogodi iz najbolje šanse na utakmici. Posle toga bismo petardirali Subotičane. To je bila ona šansa kad je posle odbitka Rajko iz ofsajda dao gol, koji je poništen i euforija spala u bunar.
Treći krivac je Vukanović koji je iz mrtve šanse, iako pod faulom, glavom prebacio gol sa udaljenosti od tri metra.
Četvrti krivac je Ivanović.
Tek peti krivac može biti sudija, njihov golman, naš trener, ili njihov koji je postavio sramotnu taktiku.
Što se tiče glasanja za igrača kola, neka glasa ko kako misli, to je demokratski. Ni meni se često ne dopada ishod glasanja, ali uzrok je katastrofalno loš utisak koji nam priređuju igrači poslednjih godina pa niko realno ne odskače.
U prvoj utakmici 2024. su svi glasali za igrača jer je dao gol iz penala, a bio je jedan od najgorih na terenu i po igri i po ponašanju (oteo je loptu da izvede penal).
U drugoj utakmici je pobedio golman, jer je (pazi sad ovo!) „najviše želeo pobedu“, uzgred izgubili smo sa dve lopte u njegovoj mreži.
Sada će pobediti neko ko i pored lepršave igre nije učinio ništa da naš tim postigne makar jedan gol, osim jedne divne asistencije koju je poslao sa svoje prirodne pozicije (10), a igrao je silom prilika levog napadača. Takav učinak, nikakav, su mogli da imaju i Malbašić, Kembel ili neko od naših klinaca koji ne dobijaju šansu, s tom razlikom što bismo osuli drvlje i kamenje po njima. Uzgred, takvu asistenciju je poslao i Zukić u prvoj utakmici, a već sledeću je poslat na klupu.