Zasto ti taj, da ga ne nazivam imenima, nije rekao kad radovi pocinju?! Jel si ga pitao nesto oko toga zasto nigde nije moguce videti plan, ili kako se to vec kaze?pannon warrior wrote:Informacija iz prve ruke, imao sam prilike da porazgovaram sa gradonačelnikom Grada na temu rekonstrukcije stdiona i dobio sam potvrdu da će svi radovi na rekonstrukciji biti završeni do tog famoznog finala kupa, tribine će se raditi po nemačkom modelu gradnje stadiona.
P.S. Grad Novi Sad učestvuje sa 100% sredstava prilikom rekonstrukcije stadiona, znači ni prejšednik ni "donatori" ne učestvuju u finansiranju radova već isključivo GRAD NOVI SAD !!!
Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"

Велико хвала за инфо!pannon warrior wrote:Informacija iz prve ruke, imao sam prilike da porazgovaram sa gradonačelnikom Grada na temu rekonstrukcije stdiona i dobio sam potvrdu da će svi radovi na rekonstrukciji biti završeni do tog famoznog finala kupa, tribine će se raditi po nemačkom modelu gradnje stadiona.
P.S. Grad Novi Sad učestvuje sa 100% sredstava prilikom rekonstrukcije stadiona, znači ni prejšednik ni "donatori" ne učestvuju u finansiranju radova već isključivo GRAD NOVI SAD !!!

Pozdrav. Evo ga i 17.sta bi sa pocetkom radova najavljenim za sredinu januara.
Prilazi istocnoj tribini su satro blokirani za kola... Zasto satro? Znak zabrane prilaska kolima je postavljen, ali isto kao sto je postavljen tako ga je neki pametnjakovic pomerio sa strane pa kola i dalje prilaze istocnoj tribini. No nebitno, to verovatno znaci da radovi samo sto nisu poceli.Decky wrote:Pozdrav. Evo ga i 17.sta bi sa pocetkom radova najavljenim za sredinu januara.
Minja, uz sav respekt za tvoj doprinos kvalitetu ovog sajta i foruma, molim te (a i ostale forumase) da ne vezujes ime voljenog kluba za rec "politika", cak ni ovom kontekstu kako si napisao. FKV je nasa ljubav, zivot, nase sve, sta god..., sve samo ne ta odvratna rec.Minja wrote:Izvinjavam se svima i coveku sto sam ga pomenuo
Nasa politika je FKV i to je jedino bitno. Mi hocemo da ko-god da je na mestu gde se odlucuje ima i FKV u vidu. Da zavrsimo sa polikom ovde.
Ja ovo dobronamerno jer me uzasno nervira ta rec i sve vezano za nju.
Uzdravlje!

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- vosa do groba
http://www.fkvojvodina.rs/2012/01/nema- ... je-obnova/" onclick="window.open(this.href);return false;
„KARAĐORĐE“ I „BOŠKOV“ ŽURE U EVROPU
Krajem protekle kalendarske godine dosta se pisalo o ambicioznim planovima rekonstrukcije stadiona „Karađorđe“ i FC „Vujadin Boškov“. O tim temama govorio je Predsednik kluba Ratko Butorović. Kako su se u jednom delu javnosti (prvenstveno novosadskoj) počele pojavljivati sumnje i zluradi komentari o tome da od najavljenih radova „nema ništa“ (informacije iz „pouzdanih“ izvora), još jednom ponavljamo već toliko puta izrečenu tvrdnju, da će stadion „Karađorđe“ dočekati Finale kupa Srbije, potpuno rekonstruisan. U tu svrhu pribavljene su sve potrebne dozvole, izrada projektne dokumentacije je pri kraju, a radovi će početi u najskorije vreme. Što se tiče rekonstrukcije FC „Vujadin Boškov“ , vesti koje smo ranije objavljivali nisu tačne-zaboravili smo da napišemo da će biti sagrađen i zatvoreni bazen.
„KARAĐORĐE“ I „BOŠKOV“ ŽURE U EVROPU
Krajem protekle kalendarske godine dosta se pisalo o ambicioznim planovima rekonstrukcije stadiona „Karađorđe“ i FC „Vujadin Boškov“. O tim temama govorio je Predsednik kluba Ratko Butorović. Kako su se u jednom delu javnosti (prvenstveno novosadskoj) počele pojavljivati sumnje i zluradi komentari o tome da od najavljenih radova „nema ništa“ (informacije iz „pouzdanih“ izvora), još jednom ponavljamo već toliko puta izrečenu tvrdnju, da će stadion „Karađorđe“ dočekati Finale kupa Srbije, potpuno rekonstruisan. U tu svrhu pribavljene su sve potrebne dozvole, izrada projektne dokumentacije je pri kraju, a radovi će početi u najskorije vreme. Što se tiče rekonstrukcije FC „Vujadin Boškov“ , vesti koje smo ranije objavljivali nisu tačne-zaboravili smo da napišemo da će biti sagrađen i zatvoreni bazen.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Svaki put kad prodjem pored Spensa, zadrhti mi srce da cu mozda zateci radove na istoku...
Ako im treba projektna dokumentacija za gradnju, valjda im ne treba i za rusenje?
Ako im treba projektna dokumentacija za gradnju, valjda im ne treba i za rusenje?
Last edited by masterNS on Tue Jan 24, 2012 2:20 am, edited 1 time in total.
A jel su nam ukljucili struju?
Sad ce, sad ce...... jos samo malo, rekao gradonacelnik da se strpimo jos samo malo! Ovo je proverena informacija! 

Sto se mene tice,nek krenu radovi kad god oni hoce,al ocu da se to uradi do finala kupa 

Izgleda da cemo za stadion jos sacekati...
При крају је реконструкција 129 спортских и међублоковских игралишта, изграђен је први скејт-парк у нашем граду, намењен свим љубитељима екстремних спортова, за стадион ФК „Војводина„ обезбедили смо најмодернији семафор и рефлекторе, а планирамо у наредним годинама комплетно да га реконструишемо, укључујући источну, југозападну и северну трибину. Планирамо да на шеталишту уз Дунав изградимо још два тениска терена, попут оних на Ју-Ес опену, а ускоро треба да буде изабрано идејно решење за изградњу пешачког моста од краја кеја према Рибарском острву...
http://www.dnevnik.rs/politika/igor-pav ... o-u-zemlji
При крају је реконструкција 129 спортских и међублоковских игралишта, изграђен је први скејт-парк у нашем граду, намењен свим љубитељима екстремних спортова, за стадион ФК „Војводина„ обезбедили смо најмодернији семафор и рефлекторе, а планирамо у наредним годинама комплетно да га реконструишемо, укључујући источну, југозападну и северну трибину. Планирамо да на шеталишту уз Дунав изградимо још два тениска терена, попут оних на Ју-Ес опену, а ускоро треба да буде изабрано идејно решење за изградњу пешачког моста од краја кеја према Рибарском острву...
-
masterNS wrote:Izgleda da cemo za stadion jos sacekati...
Znači džabe smo krečili...mislim mozgove naše napaljene...

GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- Red Marquis
- Moderator
A šta si ti očekivao, u 4 meseca srušiti kuću, srediti dve tribine, podići krov na severu? I to sve u Srbiji??? Gde vi ljudi živite?
Već sam rekao, do finala kupa dići na severu krov, i ritualno spaliti one odžake na trgu kod Miletića, i gradski čelnici bi dobili valiki naklon od mene. No, kanda ništa ni od toga. U maju izbori, i ja se nadam da ništa neće ni raditi se do tad, jer bilo šta što se započne a ne završi, u slučaju promene vlasti će ostati Skadar na Bojani.
Već sam rekao, do finala kupa dići na severu krov, i ritualno spaliti one odžake na trgu kod Miletića, i gradski čelnici bi dobili valiki naklon od mene. No, kanda ništa ni od toga. U maju izbori, i ja se nadam da ništa neće ni raditi se do tad, jer bilo šta što se započne a ne završi, u slučaju promene vlasti će ostati Skadar na Bojani.
Io odio Belgrado
На основу једног интервјуа не треба извлачити закључке. У наредним седмицама видећемо да ли ће бити нешто. По мени огроман успех би био ако би се средила јужна трибина.