Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ristoo7

Post by ristoo7 »

Тему би могли без проблема да именујемо и демаркетинг. А као имамо и неког директора за маркетинг, који још има и неку плату. Еј човече, па неко је плаћен за то(ништа)!!!!
Akcent

Post by Akcent »

ristoo7 wrote:Тему би могли без проблема да именујемо и демаркетинг. А као имамо и неког директора за маркетинг, који још има и неку плату. Еј човече, па неко је плаћен за то(ништа)!!!!
To je Ivana Smiljanic, inace "ona riba" sa konferencije za medije. Poznajem je, ovako je dobra, mada bi mogla jos malo da se angazuje sto se marketing tice, u pravu si
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
ogi
Administrator

Post by ogi »

Firmasice, nije tacno. Direktor marketinga je Petar Nikolic.
Akcent

Post by Akcent »

ogi wrote:Firmasice, nije tacno. Direktor marketinga je Petar Nikolic.
Ja kazem za marketing menadzera :wink:
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
etxeberria

Post by etxeberria »

Devojka kao osoba nije losa, ali sa marketingom nema veze...
sam svoj najveci neprijatelj
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Samo zbog ovakvog marketinga ova uprava treba da leti. To je ispod svakog nivoa. Gospodo, nije dovoljno to što navijačka grupa ima svoj shop u skvotiranim prostorijama! Nije dovoljno prodavati pretplatne karte u predgrađu do 15h! Želite li vi da vas iko gleda?!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Casual

Post by Casual »

Стогодишњицу дочекати како доликује
Уто, 08/30/2011 - 21:13
чланак | фудбал | спорт
Пријем за ветеране Фудбалског клуба Војводина јуче је у Скупштини Града Новог Сада приредио председник Александар Јовановић. Пријему су присуствовали:

Радомир Крстић, Доброслав Крстић, Младен Вучинић, Васа Пушибрк, Радивој Радосав, Ђорђе Вујков, Васа Рутоњски и Душан Мијић, док су оправдано због слабијег здравственог стања изостали Илија Пантелић, Лука Малешев и Мирослав Тањга.
- Не само због тога што од када знам за себе навијам за Војводину, што сам од деде и оца васпитан тако да се Војводина посебно воли и поштује, позвао сам вас да вам укажем част и чујем ваше мишљење о Војводини данас, о великом јубилеју који нас очекује кроз две и по године, а то је прослава 100. рођендана - рекао је у обраћању угледним гостима Јовановић.
У име ветерана играч са највише мечева у црвено-белом дресу Радомир Крстић, члан такозване златне генерације, захвалио се на позиву, нагласивши:
- Члан сам клуба од 1940. године, а колико памтим седам председника нашег клуба били су и градоначелници, а један од њих, Тоза Јовановић, је био и фудбалер Војводине. Ближи нам се тај велики јубилеј и зато апелујем да се већ сада почне с припремом прославе. Сплитски Хајдук, некада наш велики ривал, недавно је величанствено обележио 100 година и нема ниједног разлога да нешто слично не учини и Војводина - рекао је Радомир Крстић, истичући неке неправде и нејасноће према својим колегама, попут оне да одавно немају места у свечаној ложи стадиона „Карађорђе”.
Младен Вучинић, члан прве шампионске генерације, напоменуо је да су свакако две најзначајније године у клупској историји 1966. и 1989. апострофирајући прву шампионску генерацију која је дала тројицу доктора и седморицу високообразованих играча, што јасно казује да они нису били само добри фудбалери.
- Освојили смо титулу с осам бодова предности над загребачким Динамом, побеђивали глатко велику четворку, а у Купу шампиона Европе можда бисмо стигли и до самог трона, да нам прво није продат Ђорђе Павлић у Дуизбург, затим Жаре Николић у Шалке, а после фантастичне победе над мадридским Атлетиком у осмини финала и вероватно најбољи играч Силвестер Такач у Француску. Ипак, победили смо Селтик у Новом Саду 1:0, али у реваншу изгубили од будућег првака Европе из Шкотске 0:2 у последњим тренуцима сусрета. Да смо били комплетни, можда бисмо ми већ те 1967. године успели оно што је Црвена звезда постигла 1991. године - са сетом је рекао Вучинић, апелујући да фудбалски клуб не може да се понаша као агенција и да му продаја играча буде важнија од резултата, какав је у новије време, углавном тренд.
Један од најзначајнијих хроничара историје ФК Војводина, Боривоје Миросављевић, рекао је да се можда већ закаснило с почетком припрема за обележавање јубилеја, али да зато на обиман посао треба прионути већ сада.
- Војводина је основана као тежња српске омладине да има свој клуб, попут клубова какве су већ имали јеврејска, мађарска и немачка заједница у граду, али ФК Војводина никада није претендовао да у њему играју искључиво Срби, напротив, био је оличење мултиетничности и толеранције, иако је некима сметало и само име Војводина, па се тако клуб у кратком периоду звао Слога - нагласио је Миросављевић, испричавши неке анегдоте из тог периода.
Александар Јовановић је уз дужно поштовање према сугестијама ветерана нагласио:
- Учинићемо све да прославу 100. рођендана дочекамо како доликује нашем граду и клубу. Заједнички можемо много, а као појединци веома тешко да било шта ваљано урадимо. Зато предлажем да се што пре оснује радно тело које ће прионути на израду плана прославе значајног јубилеја. Лично желим да стадион „Карађорђе” за ту прилику буде европског изгледа, да средимо и источну трибину, да отворимо музеј ФК Војводина и да за прославу јубилеја доведемо у Нови Сад прашку Славију, а можда и енглески клуб Норич из града побратима - рекао је Јовановић.

С. Савић
Volem Vošu!
simicpk

Post by simicpk »

"Mozda Barselona, mozda dortmundska Borusija."
Juce u razglednicama rekao je neko, zaboravih mu ime.
Ja bih zvao madridski Real, jer su oni takodje 6 marta osnovani.
ФКВ
Buca

Post by Buca »

рекао је Радомир Крстић, истичући неке неправде и нејасноће према својим колегама, попут оне да одавно немају места у свечаној ложи стадиона „Карађорђе”.
Dokle??? Dokle ce ljudi koji Vojvodinu vole bez ikakvih interesa vodjeni svojim srcem da nalaze zatvorena vrata kluba?? Meni je sumnjivo da se Ilija Pantelic nije pojavio na ovom sastanku, posto je jedini koji ima neku poziciju u klubu...
Željko Brkić jedan je od nas!!!
TomaNS

Post by TomaNS »

Ilija je stvarno krhkog i loseg zdravstvenog stanja, tako da je njegovo odsustvo opravdano...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
kowalski

Post by kowalski »

Dobra ideja je da se za proslavu 100 godina dovede neka vrhunska svetska ekipa, ali i njihova cena je vrhunska. Grad bi eventualno mogao da pomogne tako sto bi uzeo ucesca u organizaciji turnira sa ekipama iz nekih od evropskih sestrinskih gradova (Noric, Modena, Dortmund, Temisvar, Pecuj, Nizni Novgorod itd.). Dvostruka korist, i za NS, i za Vojvodinu.
Image
johnny

...

Post by johnny »

@ Kovalski

Zaboravio si Budvu, cini mi se da su oni pobratimi sa nama, a i tu imamo vezu :D
kuzma liman

Post by kuzma liman »

I Banja Luka nam je po vikipediji pobratim od nedavno ...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Za vrhunsku ekipu nemamo para, jedino ako bi grad sredio preko politickih veza da se dovede Borusija Dotrmund. Ja ipak mislim da bi najprikladnije bilo da igramo sa Slavijom iz Praga, medjutim pitanje je koliko je i to izvodljivo. Neki spominju i druge klubove, pa zasto ne organizovati i turnir?

Da li postoji ikakva mogucnost da dovedemo omiljeni nam WHU FC?
Marcello

Post by Marcello »

Ma, garant bi nam u WHUFC tražio velike novce, čisto zbog engleske nadmenosti, mada bi to bilo ispunjenje mojih snova 8)
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Post Reply