Pripreme
-
Slazem se u vezi Smiljanica,meni je on od samog pocetka bio talentovaniji od Aleksica,i u svakom slucaju bio bi red da konacno dobije pravu sansu u prvom timu(jedino je Rajevac verovao u njega),pod uslovom da se uozbilji.Cinjenica je da je izgubio dve i po godine,koje je uglavnom provodio ni na nebu ni na zemlji.Kad se samo setim aprila dve hiljade i sedme kad je blistao protiv Zvezde u Beogradu.Cak je postigao prelep gol,a tada je imao samo sedamnaest godina.Od tada nista,jedino je znao da pruza dorbe partije na pripremama,ali kako bi pocelo prvenstvo on bi se potpuno izgubio,padao bi u drugi plan,sto svojom krivicom,sto krivicom drugih(trenera).U svakom slucaju bila bi velika steta da ne napravi karijeru srazmernu njegovim talentom i potencijalom.
- Red Marquis
- Moderator
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 15704.html
Između ostalog Mrđa izjavio da mu najviše odgovara kad mu je iza leđa Mario Đurovski
Jedini problem, kapitenu naš, je što to našem klubu nikako ne bi odgovaralo...ali hej, nastavi da lobiraš...
Između ostalog Mrđa izjavio da mu najviše odgovara kad mu je iza leđa Mario Đurovski

Jedini problem, kapitenu naš, je što to našem klubu nikako ne bi odgovaralo...ali hej, nastavi da lobiraš...
Io odio Belgrado
- Lala sa zapada
Nema sta, kapiten kapitenski!Red Marquis wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 15704.html
Između ostalog Mrđa izjavio da mu najviše odgovara kad mu je iza leđa Mario Đurovski![]()
Sada ocekujem da i Djurovski izrazi kako mu Mrdja nevidjeno odgovara.
Kapitenu nas, navijaci Vose jedva cekaju dan kada ce tvoja ledja i ledja Djurovskog igrati u nekom drugom klubu...
Kako ko...Lala sa zapada wrote:Nema sta, kapiten kapitenski!Red Marquis wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 15704.html
Između ostalog Mrđa izjavio da mu najviše odgovara kad mu je iza leđa Mario Đurovski![]()
Kapitenu nas, navijaci Vose jedva cekaju dan kada ce tvoja ledja i ledja Djurovskog igrati u nekom drugom klubu...
Haha,kao ona priča o dva ruska oficira koji su hvalili jedan drugog i tako brzo napredovali u karijeri.
No,imaće sigurno priliku da se dokažu,ali pitanje je da li će je iskoristiti.
Tu bih ipak razdvojio njih dvojicu.Mario zna fudbal i ako hoće može dosta toga da uradi,do sada na pripremama igra dobro.Ali,on je jedna teška lenština i svi znamo da on ume samo dobro da počne,a onda ga hvataju bubice i počinje da tera po svome,neku pogrešnu priču.Možda se i opameti,daj Bože,ja bih bio najzadovoljniji.Manje glava u oblacima,a više težak i mukotrpan rad i šansa za napredak postoji,u tom slučaju ako se trudi,lakše će mu se oprostiti i slabija igra u defanzivi.
Što se tiče Mrđe,pored toga što se nekada ne trudi,on i NE ZNA.Pa već sada na pripremama ga ne ide,kako će tek biti kada krene prvenstvo?Njega se uz Nestorovića najviše i plašim,a kako stvari stoje izgleda da je on u Voši bio najbolji tek kada je došao,a posle toga konstantno nazaduje(oni het-trikovi sa golovima 2 metra od gol-crte i penalima me ne zanimaju).Možda bi ga klupa ohladila,ali je neće omirisati nažalost.Ali,dajmo i njemu šansu,sve se može kada se hoće,iskreno se nadam da će Mrđa uspeti da postigne nekoliko lepih i važnih golova i da će zadavati muke protivničkim odbrambenim igračima,ako se to desi,svi ćemo ga slaviti.
Ovde bih dodao i Tadića i tu ništa više ne bih rekao osim toga da ima ZADNJU ŠANSU da pokaže sav svoj raskošan talenat koji je potenciran još na početku njegove karijere.
Neka pokažu šta umeju,a samim tim i sebi obezbede odgovarajući inostrani angažman,bolje im je da se ne uzdaju u čudotvorne moći njihovih menadzera.

No,imaće sigurno priliku da se dokažu,ali pitanje je da li će je iskoristiti.
Tu bih ipak razdvojio njih dvojicu.Mario zna fudbal i ako hoće može dosta toga da uradi,do sada na pripremama igra dobro.Ali,on je jedna teška lenština i svi znamo da on ume samo dobro da počne,a onda ga hvataju bubice i počinje da tera po svome,neku pogrešnu priču.Možda se i opameti,daj Bože,ja bih bio najzadovoljniji.Manje glava u oblacima,a više težak i mukotrpan rad i šansa za napredak postoji,u tom slučaju ako se trudi,lakše će mu se oprostiti i slabija igra u defanzivi.
Što se tiče Mrđe,pored toga što se nekada ne trudi,on i NE ZNA.Pa već sada na pripremama ga ne ide,kako će tek biti kada krene prvenstvo?Njega se uz Nestorovića najviše i plašim,a kako stvari stoje izgleda da je on u Voši bio najbolji tek kada je došao,a posle toga konstantno nazaduje(oni het-trikovi sa golovima 2 metra od gol-crte i penalima me ne zanimaju).Možda bi ga klupa ohladila,ali je neće omirisati nažalost.Ali,dajmo i njemu šansu,sve se može kada se hoće,iskreno se nadam da će Mrđa uspeti da postigne nekoliko lepih i važnih golova i da će zadavati muke protivničkim odbrambenim igračima,ako se to desi,svi ćemo ga slaviti.
Ovde bih dodao i Tadića i tu ništa više ne bih rekao osim toga da ima ZADNJU ŠANSU da pokaže sav svoj raskošan talenat koji je potenciran još na početku njegove karijere.
Neka pokažu šta umeju,a samim tim i sebi obezbede odgovarajući inostrani angažman,bolje im je da se ne uzdaju u čudotvorne moći njihovih menadzera.
Bato majstore vodi nas do titule 

Naravno, kad Mario svakom loptom gađa samo njega i oni se lepo zabavljaju, na očigled svih prisutnih.Red Marquis wrote:Između ostalog Mrđa izjavio da mu najviše odgovara kad mu je iza leđa Mario Đurovski![]()
Mario je fudbalskim talentom 7 milja ispred Mrđe, i možda bi mogao da uradi dosta korisnog za ekipu, ali sa Mrđom istovremeno na terenu, 7 milja je rikverca za igru i Tim.Oseća to kapiten (da bez enormne potrošnje i kljukanja loptom od Đurovskog) (p)ostaje sasvim neprimetan igrač, pa lobira na vreme.
Kad vidim Mrđu da 90 minuta (na samo 3-4 uzastopne utakmice), aktivno učestvuje u našoj igri, oduzima i dodaje loptu, prvi ću mu aplaudirati.Ne mora uopšte da da gol, jer davaće ga drugi - u daleko većem broju.U takvom izdanju igraćemo raznovrsno, lepršavo i opasno po gol protivnika, čak i sa Mrđom u timu.Da li on to ume, na njemu je da dokaže ovog proleća?Veliku šansu će sigurno dobiti, jer sa trakom je svaki igrač ima nemerljivo više od ostalih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Lala sa zapada
Koral wrote:Kako ko...Lala sa zapada wrote:Nema sta, kapiten kapitenski!Red Marquis wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 15704.html
Naravno, apolutno postujem pravo na razlicito misljenje.

U par recenica bih obrazlozio moje. Mrdja je covek koji celu karijeru ima protekciju, a da je pritom ocigledno da je u pitanju igrac skromnih mogucnosti. Forsiran je u mladoj reprezentaciji, sada je nezamenjiv kod nas. Zanimljivo je da reputaciju golgetera nase lige stice u duelima sa timovima cija sama egzistencija u 1. ligi predstavlja jos jedan indikator koliko nam je fudbal propao.
Pored svega navedenog, Mrdja ne postuje klub u kome igra i ima o sebi izuzetno visoko misljenje. Covek rece kako Rusija nije njegov nivo. Ha ha, klubovi u Primeri se bas otimaju za Mrdjine usluge.
To su sve stvari koje iritiraju mene kao navijaca koji redovno posecujem nase utakmice. Boli me kada vidim koliko nasa deca ulazu truda da bi dobili sansu na kasicicu. Ne mislim samo na nasu decu, pogledajmo Pleca.
Plec je dosao sa pivskim stomakom i na pocetku prvenstva je bio sokiran malim posetama na nasim stadionima. To ga nije sprecilo da pruzi 100 posto svojih mogucnosti na svakom mecu, sada cujem od forumasa da je na ovim pripremama izgledao kao mladic.
To je za mene primer profesionalnog odnosa prema fudbalu. I onda imamo igrace koji mogu da pricaju tokom treninga na mobilnom.
Dovodjenjem Merebe, misljenja sam da Mario nema mesta u timu. Kao sto je Ice vec rekao, nula je u obavljanju defanzivnih zadataka. Dodao bih i da je slab u duelima i njegovi kreativni potezi su mnogo manji od momenata kada je nevidljiv na terenu. Nazalost, velike sanse su da ce Adjuru ili neko od igraca koji zasluzuju mesto u timu zavrsiti na klupi. Mitosevic nece dobiti nikakvu minutazu.Sve kako bi se napravilo mesto za Djurovskog.
- Red Marquis
- Moderator
Kad smo već kod njih dvojice, onaj koji se barem nekad trudi(Mrđa), ima prednost u odnosu na onog koji se NIKAD ne trudi(Super Mario), sve da je ovaj i Maradona(a nije).
Ovo naravno, govorim u poređenju njih dvojice isključivo, ne sa drugima. Ako ih uporedim sa drugima, ne bi jedan gledao leđa drugome, već bi se trljali ramenima jedan pored drugog na klupi
Ovo naravno, govorim u poređenju njih dvojice isključivo, ne sa drugima. Ako ih uporedim sa drugima, ne bi jedan gledao leđa drugome, već bi se trljali ramenima jedan pored drugog na klupi

Io odio Belgrado
- Lala sa zapada
NE znam ko ga i zasto ga gura, al kad ga vec gura, sto ovaj ne pokaze nesto? Sto ne pokaze, volju, htenje, zalaganje, ako vec ne zna, a mora da igra? Ne, vec gospodin kapiten menja dres na poluvremenu, jer, jbg, uflekao ga Vule kad ga je zagrlio. Ne dao bog da, ga neko vidi u prljavom dresu dok telefonira... Mario, ma koliko se cinilo da nema ni snage ni volje da izgara u najdrazem dresu, ipak mi deluje vise normalno, na zemlji, nego ova vedeta, sto ne moze da ga metne ozbiljnijoj ekipi. I dokle god takvi budu primer i dobijali sve beneficije, necemo se pomaci s mrtve tacke. 

Milan wrote:I na utakmici...Lala sa zapada wrote:I onda imamo igrace koji mogu da pricaju tokom treninga na mobilnom.
I kako mi sad da, s dignitetom, pljujemo po onim ciganšturama, po Butulija & co cirkusu, po trpanju onog konja u reprezentaciju preko Brke, kad se "naš" "kapiten" bavi istim stvarima!
Naši igrači se ponašaju kao predstavnici srpske diplomatije: taman dočekamo da neko drugi napravi sranje i, umesto da poentiraju na tuđoj gluposti, prihvatamo način igre nedoraslih Beograđana...
- Red Marquis
- Moderator
@Krle
Mario ti deluje vise normalno, na zemlji
Onaj koji peva, ima familiju u Farmi, visi u Djardinu i po BG splavovima, ima dva uklizavanja u sezoni i prelazi u Leverkuzen, evo koliko vec danas?
@The Gari
To sto se i nasi igraju diplomatije kao ovi iz BG-a, ne treba da cudi, jer su ti isti tamo i naucili fudbal...
Sto rece Lala sa zapada, i mene zivo interesuje postava za vikend...
Samo se plasim da Sosa ne pocne sa pricom da je Merebashviliju potrebno neko duze vreme za aklimatizaciju i da prodje kao zemljak mu.
Jer, kapiten je kapiten, a bez Marija nece tako lako het trikove postizati
Mario ti deluje vise normalno, na zemlji

Onaj koji peva, ima familiju u Farmi, visi u Djardinu i po BG splavovima, ima dva uklizavanja u sezoni i prelazi u Leverkuzen, evo koliko vec danas?
@The Gari
To sto se i nasi igraju diplomatije kao ovi iz BG-a, ne treba da cudi, jer su ti isti tamo i naucili fudbal...
Sto rece Lala sa zapada, i mene zivo interesuje postava za vikend...
Samo se plasim da Sosa ne pocne sa pricom da je Merebashviliju potrebno neko duze vreme za aklimatizaciju i da prodje kao zemljak mu.
Jer, kapiten je kapiten, a bez Marija nece tako lako het trikove postizati

Io odio Belgrado