Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

A realno nebi bas ni voleo da sa stogodisnjice kluba idem kuci i razmisljam kako smo dobili 10 komada od Barse :)
Vise nista nije isto!
angua

Post by angua »

Bilo bi bolje da dodje neki klub koji nije izvikan poput Barselone. Nemam ništa protiv njih, al oni su suviše popularni. Pod tim mislim da gomila ljudi ne bi došla zbog Vojvodine i njenog jubileja nego da vidi Barselonu, a to sigurno da nije cilj.
Milan

Post by Milan »

Samo Slavija ili Šajkaš!

p.s. Za koji trenutak na b92 počinje dokumentarac "100 godina romantike"! Mislimo o tome...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Friend

Post by Friend »

Kakav iritirajući glas u ovom nazovi dokumentarcu.Više ga gledati neću,dosta sam video i čuo. :pegla:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Moze Borusija Dortmund. Ja sam vise za neko veliko ime sa kojim imamo neku povezanost (npr Dortmund grad pobratim) nego za Slaviju Prag. Iz prostog razloga sto se bojim da malo sire mase, izuzev tvrdog jezgra, ne bi prepoznale znacaj Slavije i stadion ne bi bio pun (a to je jako bitno).

I jos nesto, voleo bih da to bude prava, postena utakmica, pa ako treba neka i puknemo sa 5:0, bar da znamo da smo gledali fudbal. Samo da ne bude neka lose izrezirana predstava poput Hajduk- Barsa 1:1 :roll: ili poput onih cirkuskih revijalnih meceva sa puno golova i lepih poteza i driblinga.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
torrente

Post by torrente »

Po meni ne bi trebalo da ima dileme,zna se od koga smo dobili boje dresova i zna se odakle je donesena loptau Ns,tako da dolazi u obzir samo Slavija Praha!!! 8)
A valjda ce i nekakav nazovi shop se otvoriti do tada... :lol: :?:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Slavija bi trebala da se podrazumeva,verujem da ni dovodjenje Seltika ne bi predstavljalo veliki problem a treci klub(najatraktivniji) bi jedino mogli da dovedemo preko veze) jer sigurno necemo moci da plati njihovo dovodjenje.

A iskreno ne bi ni voleo da mi nekom platimo milionsku sumu samo da bi nam dosao na proslavu,pa makar to bio i Real.
Turija

Post by Turija »

Ja sam, po ovom pitanju, u velikoj dileme: da li Slavija ili Borusija?
Ako želimo da obeležimo 100godišnjicu tradicionalno, onda bi to bila Slavija (odnosno Šajkaš), a ako želimo spektakl onda Borusija (čak i Voja bi tada došao na utakmicu :lol: ).
Slavija jeste fudbalsko izvorište i nadahnuće Osnivača (novosadskih praških studenata), ali kasnije nismo uspeli da održimo i sačuvamo nekadašnje bliske veze i kontakte (osim boje dresova).
Borusija bi bila pravi protivnik - po meri ( a ima šanse da se dovede zbog pobratimskih veza dva grada).
Na kraju, možda, to sve može i spojiti i održati Turnir (i pozvati Šajkaš kao VIP gosta - nažalost, danas se objektivno oni ne mogu takmičiti u takvoj konkurenciji, međutim, ko zna do 2014 možda i budu mogli?).
Pisalo se već ovde o ovoj temi, bilo je i odličnih predloga, pa se da napraviti neki mix (ja preferiram recimo takav, kakav sam izneo iznad).
Na sreću, ima još dovoljno vremena za odbir timova za Jubilej, dok za ostale pripreme Proslave se to baš i ne može reći.Međutim, znajući naše običaje i navike, improvizovaće se nešto na brzinu, po ,,oruk sistemu", koji mesec pred proslavu :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Триагонал - Славија Праг, Фејнорд и Војводина, и сви играју само са првим дресовима :D
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
johnny

...

Post by johnny »

Predigra mora biti sa Koviljcanima, omladinci ili neke od mladjih kategorija...
Slavija i Fejnord- odlicna ideja!
Kakve veze imamo mi sa Noricem ili Borusijom???
Svakako treba izbeci formu spektakla tipa Sinisa i neki zabari...
Stexman

Post by Stexman »

I ja ne kapiram odakle odjednom Borusija? Razumem da smo skromni i ne patimo od imena tipa Barcelona, MU, Real, ali Borusija!?
Ako smo čuvari tradicije protivnik mora biti Slavija Prag ili Šajkaš iz Kovilja!
Ako je na nama navijačima WestHam United je pod obavezno!

Ova proslava treba da bude naša, da bude po našoj volji. Ne treba da se pitamo šta će ko da misli o našim protivnicima. To je naša proslava i tako treba i da se postavimo.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da ne bih kopao po istoriji, ovde sam ostavio predlog ne tako davno Vosa, Sajkas, Slavija i Seltik(kao ekipa protiv koje smo igrali verovatno najbitniji dvomec u nasoj istoriji).
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
West Ham

Post by West Ham »

Celtic FC po meni apsolutno ne dolazi u obzir. Ološ nas je pokrao u kupu šampiona i jedan je od onih evropskih klubova na koje gledam gotovo kao na cig/grob. Bez uvrede, ali ne mogu da razumem navijača Vojvodine koji simpatiše Celtic.
Borussia Dortmund je svakako atraktivna, ali s njima nemamo nikakav kontakt, a i nisam siguran da bi na Karađorđe isterali prvi tim. Kod mene bi igranje prijateljskog meča na Jubilej protiv nekih petlića ipak izazvalo pomešana osećanja. Drugo je pitanje koja bi nas od respektabilnih evropskih ekipa udostojila izvođenjem prvog tima; to ovu raspravu čini ne samo kvalitetnom, nego i blagovremenom. Među klubovima koji su od istorijskog značaja po naš, vidim još samo tri: Slavia Praha i Feyenoord (iz očiglednih razloga) i West Ham United.
E sad...
Sa Slaviom imamo kljakav ili nikakav kontakt, i pored činjenice da smo se ne tako davno susreli, a opet nasuprot činjenici da nam je Prag najbliži od tri grada koje stavih u uži izbor. S druge strane, nisam siguran ni koliko bi takav meč bio atraktivan... Ne treba smetnuti s uma ni to da smo protiv njih odigrali mislim najviše jubilarnih duela, što čitavu priču čini pomalo i dosadnom.
Feyenoord je opet klub s kojim niti imamo kontakt, niti je (bar u poslednje vreme) atraktivan, niti (sem boja) ima za nas neku naročitu težinu... Možda ne bi bio loše rešenje jer bi bio relativno jeftin, što će vrlo verovatno biti presudan faktor pri izboru, s obzirom na poznatu širokogrudost vrle nam uprave.
Moj se izbor dao naslutiti još pri pogledu na avatar: Nisu, međutim, u pitanju samo emocije.
West Ham United smatram najboljim rešenjem jer verujem da bi mogli pomiriti sve apetite: i plebs željan duvanja u vuvuzele pred slavnim protivnikom, i ljubitelje fudbala koji bi imali priliku da gledaju Vojvodinu protiv predstavnika zemlje u kojoj je nastao fudbal, i old school navijače koji su stvarali ili posmatrali stvaranje prve organizovane navijačke grupe u Novom Sadu (po uzoru na navijače tog Kluba), naposletku i upravu koja bi za malo para dobila mnogo muzike.
oi Oi Oi! The chozen few...
limanfkv

Post by limanfkv »

West Ham wrote:Celtic FC po meni apsolutno ne dolazi u obzir. Ološ nas je pokrao u kupu šampiona i jedan je od onih evropskih klubova na koje gledam gotovo kao na cig/grob. Bez uvrede, ali ne mogu da razumem navijača Vojvodine koji simpatiše Celtic.
8)
0.0625
budababa

Post by budababa »

Ako gledamo grb i boje kluba - Slavia Praha.
Ako gledamo navijače - West Ham.
Ako gledamo gradove pobratime i istoriju - Borussia Dortmund (osnovani 1909, znači tu smo negde).

Predlog: da se organizuje turnir na kojem će, uz stari klub, učestvovati ove tri ekipe. Nećemo valjda stogodišnjicu da proslavimo samo jednom utakmicom?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply