Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Mislim da je Merebašvili toliko dobar igrač za našu ligu(naravno i gruzijsku gde se svakako ne bi zadržavao) da ga je jednostavno nemoguće ostaviti na klupi.
nemoj zaboraviti da kod nas nista nije nemoguce!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:Mislim da je Merebašvili toliko dobar igrač za našu ligu(naravno i gruzijsku gde se svakako ne bi zadržavao) da ga je jednostavno nemoguće ostaviti na klupi.
Apsolutmo, eventualno da ne startuje protiv Kule zbog cinjenice da nije prosao pripreme sa novim saigracima. U takvoj situaciji, vidim ga kao sigurnog startera vec od 2. kola.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Turija

Post by Turija »

Radoye wrote:
nemoj zaboraviti da kod nas nista nije nemoguce!
Po mom mišljenju, u subotu će sigurno igrati (ja sam i pre početka zimskih priprema prognozirao klupu Adjuruu).Pravi problemi u postavi će nastati kada Tadić odradi kartone i Adams se oporavi od te ,,postpripremske" povrede.I tek tada Radoje, ja očekujem dobro poznata ,,iznenađenja".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Turija, i meni je tu smrdelo, izvestaji iz Antalije nisu uopste govorili o povredi Adamsa. Gde se uspeo povrediti? U avionu?
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Lala sa zapada wrote:Turija, i meni je tu smrdelo, izvestaji iz Antalije nisu uopste govorili o povredi Adamsa. Gde se uspeo povrediti? U avionu?
Molim vas nemojte, ali kad vas molim, nemamo nikakve pouzdane informacije, a vec pravimo teorije zavere i trazimo zrtvene jaganjce!
A uostalom koliko se ja secam izvestaji iz Antalije jesu nesto govorili o laksim povredama Susnjara i Adamsa!
Jambo

Post by Jambo »

Ljudi sta se desava sa Kizitom?
Butorovicu-THE END !!!
šumar

Post by šumar »

Džaba nam rabota, insajder nam se naljutio/Sivi/, pa smo ostali bez taze vesti iz kluba.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

šumar wrote:Džaba nam rabota, insajder nam se naljutio/Sivi/, pa smo ostali bez taze vesti iz kluba.
Niko mu nije poslao obećano pivo za prelazni rok :shock: Sve ste ispili a Sivog ko šiša :lol:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
ZarkoIn

Post by ZarkoIn »

Gde i kako se moze parkirati u sportskom centru? Mozda odem danas na utakmicu sa Temerinom posto cu biti u komsiluku. Bicu u zelenoj jakni (kao lovacka) sa velikom kapuljacom, zimska kapa obavezno i zelena torbica, pa ako me neko prepozna neka pridje da komentarisemo zajedno, da bas ne stojim sam. :D
Milan

Post by Milan »

ZarkoIn wrote:Gde i kako se moze parkirati u sportskom centru? Mozda odem danas na utakmicu sa Temerinom posto cu biti u komsiluku. Bicu u zelenoj jakni (kao lovacka) sa velikom kapuljacom, zimska kapa obavezno i zelena torbica, pa ako me neko prepozna neka pridje da komentarisemo zajedno, da bas ne stojim sam. :D
Često puštaju da se prođe i u sam SC kada igramo neku prijateljsku, a naći ćeš sigurno i ispred mesto za parking. Neka te to ne brine...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Prvi deo prijateljske utakmice Vojvodina - Sloga Temerin, zavrsen je 0:0.

Konačan rezultat:

Vojvodina 0 - 1 Sloga

Temerinski davitelj (Tumbasević preživeo i bio daleko najbolji nas pojedinac na danasnjem mecu):

Image

Slobodan Medojević

Image
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Upravo se vratih iz Veternika sa "uspele" prijateljske provere.
Uspele, jer je dokazala SVIMA koji su ovo posmatrali, da ĐUROVSKI (nosio kapitensku traku tokom svih 90'), STJEPANOVIĆ i KARAN ne treba da budu ni rezerve rezervi, u sastavu FKV.

Kraći izveštaj će biti na naslovnoj strani sajta.

FKV - SLOGA 0:1 (0:0).
Strelac Tintor u 52 minutu.

Evo tima koji nije mogao (ne bi bilo ni zasluženo) sa trećeligašem da odigra nerešeno:
Ristić (79' Lazović), Smiljanić, Lakić (79' Faber), Karan, Medojević (46' Kovačević), Tumbasević (46' Novaković), Mitošević (46' Ađuru), Stjepanović (46' Katai), Đurovski (kapiten), Adams, Mudrinski (46' Šušnjar).
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

grof zekula wrote:Evo tima koji nije mogao (ne bi bilo ni zasluženo) sa trećeligašem da odigra nerešeno:
Ristić (79' Lazović), Smiljanić, Lakić (79' Faber), Karan, Medojević (46' Kovačević), Tumbasević (46' Novaković), Mitošević (46' Ađuru), Stjepanović (46' Katai), Đurovski (kapiten), Adams, Mudrinski (46' Šušnjar).
Sta smo to igrali neki 3-5-2?
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Kako su odigrali Vuk i Adams?
budababa

Post by budababa »

Nazdravlje! Da se o'lade glave pred Smederevo i stekne još bolji uvid na koga (ne) može da se računa. Tumbasa treba vratiti u prvu postavu, momak daje sve od sebe na treninzima i prijateljskim (za razliku od nekih kojima je, valjda, ispod časti da se oznoje protiv trećeligaša), a o šutu da ne govorim - uvek treba jedan da "praćka" iz daljine. Ovo bolje da se desilo sada, nego za vikend.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply