Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Radoye, igrali smo isto što i do sad - Meda je igrao halfa.

-Nismo šutnuli NIJEDANPUT u okvir gola u prvom poluvremenu, a u drugom TRI puta (Katai 2 i Adams sa 35 metara lagano u golmana, pa to neću ni da računam).

-Tumbasević i Medojević (igrao štopera i to vrlo dobro – mislim da ga Đumi sprema za tu poziciju) i Novaković, Katai i Kovačević (on igrao sa Karanom štoperski par u 2. poluvremenu, dečko je 1992 godište i biće odličan igrač ako tako nastavi) JEDINE SVETLE TAČKE NA TERENU (uz standardnog Ađurua). Novaković – FANTASTIČAN!

-Mudrinski, Šušnjar i Adams (igrao ceo meč) toliko odsečeni, da je to bilo za hvatanje za glavu, što je svedočanstvo MARIOVE KREACIJE (kod mene ne bi prošao ni kurs kreativnog hodanja, a ne nešto drugo). NIJE POTRČAO....Iza mene je na drugom terenu PEKARIĆ trčao “10 u glavu“ za njega i Slavena zajedno (pre podne je sam trening odradio i Stojka).

-Đumi taman povratio glasne žice, a danas ih je izgubio opet....Aktivniji u trčanju, nerviranju i savetima nego čitav naš “vez“ (ako se to tako može nazvati).

-Provera uspela – taman da vidi na koga MOŽE, a na koga NE MOŽE da računa. Mladi momci (Mitošević danas podbacio dosta) su budućnost, a Novaković, ako ovako nastavi – on je na metar od prve postave. Gorenavedeni (u mom postu iznad) - na tribine (neka biraju sami na koju će).
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

grof zekula wrote:Radoye, igrali smo isto što i do sad - Meda je igrao halfa.
Aha, hvala, mislio sam da ako nije 3-5-2 da je verovatno Meda bio na stoperu uz karana, Runi na levom beku a Lakic :roll: na desnom.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Radoye wrote:
grof zekula wrote:Radoye, igrali smo isto što i do sad - Meda je igrao halfa.
Aha, hvala, mislio sam da ako nije 3-5-2 da je verovatno Meda bio na stoperu uz karana, Runi na levom beku a Lakic :roll: na desnom.

Runi na DESNOM, a Lakić na LEVOM beku, Meda uz Karana, s tim da je Meda (2. povreme mali Kovačević) igrao tog "nama gorućeg" LEVOG halfa...pa mi se , kao što rekoh, čini da će to biti i njegova nova uloga. Dobro se tu snašao!
Turija

Post by Turija »

budababa wrote:Nazdravlje! Da se o'lade glave pred Smederevo i stekne još bolji uvid na koga (ne) može da se računa. Tumbasa treba vratiti u prvu postavu, momak daje sve od sebe na treninzima i prijateljskim (za razliku od nekih kojima je, valjda, ispod časti da se oznoje protiv trećeligaša) .
Čini mi se da će se prve (opravdane) promene dogoditi na klupi.
Medojević kao štoper, možda jeste dobro rešenje.Brz je, neprelazan, odgovoran, zna da iznese loptu....Možda malo slabiji u skoku, a možda i nije (stvarno nisam obraćao pažnju kakav Meda ima odraz - nije mi bilo bitno na poziciji koju je igrao).
Premeštanjem Medojevića na stopera, otvara se prostor za Tumbasovića, tako da tu ne gubimo ništa.Ako se vrati Kizito popravićemo i visinu u odbrani (ovaj Nestorović je jako nizak i nesiguran, i na zemlji i u vazduhu.Nije momak izgleda lošeg karaktera, ali je prerano ušao u Prvi tim i pogubio se).
A za Stojku: velik je znalac, ali velika lenština i folirant.No, ja bih ipak dvaput (pre)merio, pre nego što bih Stojki rekao NE.Možda bi se mogli lepo složilti on i Mereba u organizaciji naše igre na protivničkoj polovini (ali onda bi Tadić platio ceh, jer bi napred ostali samo Mrđa i Bilbija kao tandem.Međutim, ipak je nemoguće da Duća u utakmicu kreće sa klupe).
Videćemo.
Danas su se naši momci pošteno obrukali (a, šta bi se tek desilo da su se Temerinci spremali u Antaliji, ne smem ni da pomislim?Međutim, možda bi mi i bolje prošli, pošto bi i njih zahvatio JSL virus :wink: )
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Alan Ford

Post by Alan Ford »

grof zekula wrote:Novaković – FANTASTIČAN!
:hurray:
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Turija, mozda gospodin Djumi gleda dugorocno ovom odlukom da Meda bude na poziciji stopera. Time ne samo da dolazimo do moguceg resenja goruceg problema (pozicija stopera) vec bi se od leta otvorila sansa i za Vuka u veznom redu.

To je samo neka moja teorija. :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
ice

Post by ice »

Nemojte tako o Đurovskom,ipak zaboravljate dva gola protiv Austrije i sve njegove asistencije(a i po koji gol) tokom prvenstva.Momak se trudi,ljubi uvek dres i znam da mu je Voša u srcu.Mislim da je među najjačim igračima u ligi.Šteta što ne može u našu reprezentaciju,ali tu je makedonska,neka se dozove razumu njihov selektor.
Ako neće niko da ga brani(kada mu je slab marketing),hoću ja.

Poraz od Sloge iz Temerina!!!?

Ne znam da li znate da je ta ista Sloga u prelaznom roku dosta oslabljena,ostala je bez najboljih igrača,a sve u svemu reč je o prosečnom trećeligaškom timu.Pa i ovu utakmicu su igrali oslabljeni.I opet nas kantaju.A mi hvalimo pojedine igrače.Ma ja bih zbog ovoga sve držao na hlebu i vodi par dana(osim Đurovskog).
Zemljo,otvori se.

P.S.-Eh,da sam samo dobio dojavu pred meč sa Čukom,zgrnuo bih lepe pare.Ali biće treća sreća,znate kako ide,prvo BSK,pa Čuka,pa......
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Friend

Post by Friend »

ice wrote:Nemojte tako o Đurovskom,ipak zaboravljate dva gola protiv Austrije i sve njegove asistencije(a i po koji gol) tokom prvenstva.Momak se trudi,ljubi uvek dres i znam da mu je Voša u srcu.Mislim da je među najjačim igračima u ligi.Šteta što ne može u našu reprezentaciju,ali tu je makedonska,neka se dozove razumu njihov selektor.
Ako neće niko da ga brani(kada mu je slab marketing),hoću ja.

Sjajan je to mladić...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

A zasto nije Kizito igrao :?:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Somborac

Post by Somborac »

Qr0nJa wrote:A zasto nije Kizito igrao :?:
Zato sto nece da produzi ugovor/ i dok je igrao je to odradjivao preko one stvari/, zato sto nije prosao pripreme, zato sto mu je menadzer verovatno vec pronasao novi klub!
the Gari

Post by the Gari »

Za mene, vredno smrzavanja na Veterniku (ne zove se tako za džabe) je bilo gledati igru Novakovića i Kovačevića. Većina je svima, pa i samim sebi, pokazala da s pravom ne igra u prvoj postavi.

Da se razumemo, nisam ja nit neki trener ni stručnjak ni skaut, niti mislim da se na osnovu jedne utakmice (tj. poluvremena) mogu izvlačiti neki bitniji zaključci, ali ako vidim štoperski par u kojem jedan (Karan) ispada protiv nižerazrednih napadača, a drugi (Kovačević) koji je četiri godine mlađi deluje mnogo ozbiljnije i sigurnije (brži je svakako) - za mene je računica očigledna.

Boba je bez konkurencije bio igrač utakmice, Tumba pokazao da mu je mesto u 11, Adams, Katai i golman Drinić da mogu konkurisati za tim. Vuk je podbacio, ali ja lično verujem u njega. O Smiljaniću je sve odavno rečeno: ako se poklopi frekvencija njegovih nogu i glave - pričaće se.

Nikad nisam želeo da ovde bacam neke teške reči ili vređam bilo koga, ali utakmica sa Slogom je potvrdila ono o čemu mislim već duže vremena: ĐUROVSKI, STJEPANOVIĆ, LAKIĆ M**Š IZ VOJVODINE!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ice

Post by ice »

Pitanje je da li će biti nešto od dogovora sa Kizitom,puno on okleva,a vreme prolazi.
Kako piše u današnjem Sportskom žurnalu Djumi je rešio da pruži šansu Nestoroviću na levom boku,kaže da je zadovoljio protiv Čukaričkog,da momak vredno radi na treninzima,ali da mu fali taktička igra i postavljanje i da on preuzima tu obavezu da momka poduči tome.
Pretpostavljam da i Djumi polako gubi nadu da će biti nešto od dogovora sa Kizom,tako da šta je tu je,Nestorović ostaje jedina alternativa.
Mare

Post by Mare »

ice wrote:Pitanje je da li će biti nešto od dogovora sa Kizitom,puno on okleva,a vreme prolazi.
Kako piše u današnjem Sportskom žurnalu Djumi je rešio da pruži šansu Nestoroviću na levom boku,kaže da je zadovoljio protiv Čukaričkog,da momak vredno radi na treninzima,ali da mu fali taktička igra i postavljanje i da on preuzima tu obavezu da momka poduči tome.
Pretpostavljam da i Djumi polako gubi nadu da će biti nešto od dogovora sa Kizom,tako da šta je tu je,Nestorović ostaje jedina alternativa.
Baš šteta, tužno je to da na ovakav način završi karijeru u našem klubu, puno je Vojvodina njemu dala, ali i on Voši.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Prijateljske utakmice iz mog nekog ugla sam uvek dozivljavao kao priliku za eksperimentisanje, isprobavanje nekih novih varijanti, klinaca iz omladinskog pogona itd... Nisam preterano tragicno doziveo ovaj poraz od Sloge, cak sta vise mislim da je dosao u pravom trenutku, par dana posle utakmice sa Cukom da se igraci malo otrezne! Ponekad imam osecaj da se nasi igraci ponasaju na terenu kao da su drim tim, kao da igraju u Realu!

Drago mi je sto cujem da je mali Kovacevic dobro odigrao, taj decko je veliki potencijal i bilo mi je cudno sto on nije dobijao vise prilika na prijateljskim utakmicama! On moze biti novi Pekaric, takav stoper nam fali, VODJA na terenu!
Kod Mitosevica sam primetio da je dosta stegnut, bojazljiv, nema jos slobodu u igri i verovatno je to razlog sto ga je Djumi izostavio sa prosle utakmice! Sa tim deckom mozda ne bi bilo lose poraditi na psihickom planu, jer je veliki potencijal!
Da se dodirnem i Mudrinskog. Nije mi jasno kako jedno dete od 18-19 godina koje se profesionalno bavi fudbalom moze sebi da dozvoli da ima 10 kg viska i stomak kao da zivi u pivari?! To je neozbiljno, pa da ima i talenat jednog Ronalda... A nije mi jasno ni kako se sa priprema vratio isti kakav je i otisao, posto je tamo bio izlozen ozbiljnim naporima...No, to je problem koji treba da rese dr Vukosav i kondicioni trener Sale Jankovic!
Malo o Karanu. Vise se bavi manekenstvom nego fudbalom, izigrava Bekama... Pricali su mi za njega dok je igrao jos u Novom Sadu da je njegovov maksimum treca liga, i da cak ni tamo ne odskace! Garantujem da bi mali kovacevic bio mnogo bolje resenje od njega, iako je fizicki mozda nedorastao igracima prve lige, ali siguran sam da bi bio bolje resenje od Karana!
Last edited by Grba_NS on Wed Mar 17, 2010 3:35 pm, edited 1 time in total.
ice

Post by ice »

Ako Djumi bude imao njuha kao onomad kada je prvi put bio na našoj klupi,eto nama Kovačevića već sada u postavi i mislim da ne bi bilo razloga za kajanje.
Što se tiče nefudbalskog života naših igrača,jasno je da se to dešava onim mlađim,jednostavno ne mogu da odole mamcima današnjeg života u Srbiji,čim si iole poznat i imaš neku sitniju lovu,odmah se gomila sponzoruša i raznih prijatelja muva oko tebe,retki su oni koji tome uspeju da se odupru.
To je zaista ozbiljan problem i ne znam kako bi se mogao rešiti,ali drastične primere nesportskog života bi trebalo kažnjavati momentalno i bez izuzetka.

Normalno,i oni moraju da se provedu,ali neka to rade sa merom i ne pred utakmicu.Problem tu izgleda nastaje petkom kada se utakmica igra u nedelju.E pa ne može tako.Ali to je već dugogodišnja praksa,pre sam redovno Đurića viđao pijanog u gradu petkom,a more je sličnih primera.
Problem je i u tome što u našem klubu nema osobe sa pravim autoritetom,pozitivnim stavom i mogućnošću da nekome da moralnu pouku.Možda je nepravedno i sve svaliti na mlađe igrače,kada se i oni stariji ponašaju svojeglavo i bezobrazno,dobro ne provode se jer su većinom oženjeni,ali misle da mogu da rade šta im se prohte.
Kada bi svako podjednako bio kažnjavan bez ikakvih povlastica,e to bi bila sasvim druga priča.Ali kod nas je sve poremećeno.
Post Reply