Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stexman

Re: Transferi

Post by Stexman »

Izvinte, al ko je Rodja?
srkins

Post by srkins »

Stexman wrote:Izvinte, al ko je Rodja?
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/rodolj ... ak-1598490" onclick="window.open(this.href);return false;
fraxmanutd

Post by fraxmanutd »

Од одласка Радоје, на тој позицији само Тумба.

Узданица Лучана и Нешка на тој позицији. Не би га много платили а клуб би могао и лепо да профитира касније :lala:
Прави пут фудбалера прошао. Од 3. лиге са Сентом, преко 2. лиге у Новој Пазови и сада у Лучанима. Свуда за кратко време један од најбитнијих играча у тиму...
Мошоринац,скоро па домаћи...

http://www.transfermarkt.co.uk/milan-ra ... ler/169268" onclick="window.open(this.href);return false;
Банат цео, црвено бео!
Dejan

Post by Dejan »

fraxmanutd wrote:Од одласка Радоје, на тој позицији само Тумба.

Узданица Лучана и Нешка на тој позицији. Не би га много платили а клуб би могао и лепо да профитира касније :lala:
Прави пут фудбалера прошао. Од 3. лиге са Сентом, преко 2. лиге у Новој Пазови и сада у Лучанима. Свуда за кратко време један од најбитнијих играча у тиму...
Мошоринац,скоро па домаћи...

http://www.transfermarkt.co.uk/milan-ra ... ler/169268" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljiv igrac na toj poziciji je i Marko Jevtovic iz Pazara.
http://www.transfermarkt.co.uk/marko-je ... ler/256000" onclick="window.open(this.href);return false;
Matador

Post by Matador »

Ljupko Petrovic trenutno vodi klub iz Ruande i Vojvodini, Sarajevu i zvezdi je predlozio ova dva igraca: Emery Bayisenge i Michel Rusheshangoga.
srkins

Post by srkins »

Matador wrote:Ljupko Petrovic trenutno vodi klub iz Ruande i Vojvodini, Sarajevu i zvezdi je predlozio ova dva igraca: Emery Bayisenge i Michel Rusheshangoga.
Kuku lele ako Laza Bakmaz bude ovo morao da izgovara :D po transfermarktu to su stoper i zadnji vezni
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

srkins wrote:po transfermarktu to su stoper i zadnji vezni
Bar ovoga u Srbiji nikad ne fali, sto ne iskopa nekog ofanzivnog veznjaka kreativca, ultrabrzo krilo ili spica ubicu?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

srkins wrote:
Matador wrote:Ljupko Petrovic trenutno vodi klub iz Ruande i Vojvodini, Sarajevu i zvezdi je predlozio ova dva igraca: Emery Bayisenge i Michel Rusheshangoga.
Kuku lele ako Laza Bakmaz bude ovo morao da izgovara :D po transfermarktu to su stoper i zadnji vezni
Ako nista drugo, doveo bih te momke cisto da zaje*avam Bakmaza, zato sto prenosi tekme kao sahrane...
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

Radoye wrote:
srkins wrote:po transfermarktu to su stoper i zadnji vezni
Bar ovoga u Srbiji nikad ne fali, sto ne iskopa nekog ofanzivnog veznjaka kreativca, ultrabrzo krilo ili spica ubicu?
I krila ima dovoljno.Štopera i zadnjih veznih ima za izvoz(napolju ih imamo gomile). Najveći deficit je sa kreativnim igračima u veznom redu. Pravih ,,destki'' ima jako malo i već dugo nije napravljen takav igrač u našoj ligi. U našoj ligi tipski postoje takva tri igrača i svi su iskusni:Babović,Matić i Torbica. U našim školama se radi linijom slabijeg otpora i prave se igrači na onim pozicijama koje su najmanje zahtevne. Igrači koji nešto znaju se guraju na krilo jer ne postoji strpljenje. Pogledajte koliko mi imamo krila među klincima koji čekaju da zaigraju za prvi tim?!..Drugo štu upada u oči je nedostatak brzine na centralnim pozicijama u veznom redu. Po meni je i to jedan od razloga zbog čega naši klubovi igraju ređe u grupama Evropskih kupova od Čeha,Poljaka,Belorusa,Hrvata,Rumuna,Bugara itd.... Pogledajte koliko su Ludogorec i Bazel brze ekipe.Mi imamo relativno dobru školu ali imam osećaj da stalno pravimo igrače za iste pozicije a uloga škole bi trebala između ostalog da bude i u tome da nam napravi igrače na deficitarnim pozicijama. Belgija i Švajcarska su shvativši problem napravili sistemske rezove i posle 10 godina imaju rezultate i to neverovatne.Pogledajte koliko je vrhunskih igrača imala Belgija 2006. godine a pogledajte koliko ih ima danas. Sve škole rade po istom sistemu i rezultati u mlađim kategorija im uopšte nije imperativ. Počeli su više da posvećuju pažnju školovanju fudbalera koji prave vidnu razliku na terenu i sa takvim klincima se dosta radi individualno. Kod nas se napravi gomila ,,radnika'' a jako malo onih koji prave razliku.I kod njih odlaze mladi igrači jako rano ali oni do te 20.godine nakupe već 100 utakmica. Azar,Miralas,De Bruin,Mertens,Lukaku,Ningolan,Karasko,Benteke,Oriđi su bili standardni već sa 17.godina...I mi kada god poguramo nekog klinca sa 17.godina ne pogrešimo.Babića smo pogurali prošle sezone i isplatilo se.Pre toga Krasića i D.Aleksića...Većina napih prvoligaša je sastavilo iskusne ekipe i svi lošije stoje od onih ekipa koje guraju mlade igrače. Šta ti vredi rezultat za jednu polusezonu ako ništa nisi uradio na planu stabilizacije kluba?!...Kada si stabilan i sve funkcioniše normalno lako je napraviti tim koji se bori za titullu.Dovedeš dva-tri ekstra igrača i to je to...Kod nas to ide malo drugačije.Pogledajte samo Radnički iz Kragujevca.Krenuli su da tonu i pitanje je u kojoj ligi će se zaustaviti.Mi smo po meni isto pogrešili što nismo uveli neke nove mlade igrače u ovoj polusezoni.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
laki

Post by laki »

Ja mislim, mozda se varam, da bi nam Torba legao kao budali samar!
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

laki wrote:Ja mislim, mozda se varam, da bi nam Torba legao kao budali samar!
Ne varas se uopste, posebno sto zna i da bije dobro, pored dobre tehnike. Jedina mana su mu godine, i brzina.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja Torbicu prizeljkujem u nasem timu vec dugo dugo vremena :)
srkins

Post by srkins »

Kaze dnevnik da je ugovoren transfer Babica u Sampdoriju
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

srkins wrote:Kaze dnevnik da je ugovoren transfer Babica u Sampdoriju
Krenulo je.
Nakupili smo dovoljan broj bodova da na kraju završimo u sredini tabele.
Taj rad!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
limanfkv

Post by limanfkv »

srkins wrote:Kaze dnevnik da je ugovoren transfer Babica u Sampdoriju
http://www.dnevnik.rs/sport/babic-posta ... a%E2%80%9D" onclick="window.open(this.href);return false;
Према незваничним информацијама, у зимском прелазном року Бабић ће (напокон) потписати за Сампдорију, а трансфер је већ договорен. Ипак, млади штопер није желео да на било који начин прокоментарише ове информације.
0.0625
Post Reply