Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

Ljudi sta se desava sa Sekulicem koji smo ga djavo i dovodili za tribine ? (jedino ako nije povredjen ) .
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Voleo bi da prodamo Poletanovica,Babica,Gacinovica,Nastica,Veselinovica,Alivodica,Puskarica i sve sto se prodati moze jer ni jedan igrac od njih nije toliko dobar da se bez njega ne moze.Onda bi morali na prolece da krenemo da afirmisemo novu generaciju igraca sto mislim da bi bio pun pogodak.A parama od transfera mogli bi da zavrsimo sa stabilizacijom kluba i pricama o hitnim prodajama igraca.Za titulu nema sta da trazimo,kup mislim da ne mozemo odbraniti jer nas svaka preostala ekipa moze lagano pobediti,ne znamo ni da li cemo dobiti dozvolu da igramo evropu,tako da mi je sve sem ispadanja iz lige sve jedno.Jedan PSV je zrtvovao proslu sezonu da bi ove gazio i sigurno ce osvojiti titulu u mnogo jakoj konkurenciji.
srkins

Post by srkins »

http://mondo.rs/a749878/Sport/Fudbal/Kl ... vezdu.html" onclick="window.open(this.href);return false; Jokic je zanimljiv igrac
Matador

Post by Matador »

Klub ce tesko hteti da ulozi bilo kakva sredstva za prelazni rok. Kako stvari stoje vreme je da se pozdravimo sa Enverom majstorom i zahvalimo mu se. Za razlog pitajte ljude koji vode klub. Sramno se ponasaju prema njemu, samo kad ima para za Rajinog pulena iz cg. Babic jos nije zavrsio posao sa Italijanima. Za Frajdeja nece nista da plate. Maric zeli Subica, a tri sportska direktora Krunica.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Enver ostati mora.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote:Enver ostati mora.
Ja mislim da pruza mnogo slabije partije nego sto smo navikli, a sve zato sto je covek sa ovom ekipom proziveo gotovo sve - glupav poraz u finalu kupa od Jagodine, smrt predsednika, ludilo od LE prosle sezone protkano finansijskim krahom i raspadom sistema u klubu. Mislim da se on prosto emotivno istrosio. Pazi, od kako sam ga prvi put video u nasem dresu, sve do danas, ja smatram da je on jedan od najsrcanijih boraca koji su obukli ovaj dres. To trci od 1. do 91. minuta kao bik, i upravo je taj voljni momenat kod njega bio osnova igre. Kad to zakaze, Enver se cesto utopi u sivilo ostatka tima.

U svakom slucaju, mislim da je vreme da se oprostimo s Enverom, za dobrobit njegove licnosti i dalje karijere. Za mene, a verujem i za vecinu vas, on ce ostati u secanju kao jedan od izuzetno retkih igraca sa strane, koji je dao 101% svojih mogucnosti, i zbog kojeg smo u moru blizanackog sljama mogli da hodamo uzdignute glave. :cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

gospodinFKV wrote:
Rabba wrote:Enver ostati mora.
Ja mislim da pruza mnogo slabije partije nego sto smo navikli, a sve zato sto je covek sa ovom ekipom proziveo gotovo sve - glupav poraz u finalu kupa od Jagodine, smrt predsednika, ludilo od LE prosle sezone protkano finansijskim krahom i raspadom sistema u klubu. Mislim da se on prosto emotivno istrosio. Pazi, od kako sam ga prvi put video u nasem dresu, sve do danas, ja smatram da je on jedan od najsrcanijih boraca koji su obukli ovaj dres. To trci od 1. do 91. minuta kao bik, i upravo je taj voljni momenat kod njega bio osnova igre. Kad to zakaze, Enver se cesto utopi u sivilo ostatka tima.

U svakom slucaju, mislim da je vreme da se oprostimo s Enverom, za dobrobit njegove licnosti i dalje karijere. Za mene, a verujem i za vecinu vas, on ce ostati u secanju kao jedan od izuzetno retkih igraca sa strane, koji je dao 101% svojih mogucnosti, i zbog kojeg smo u moru blizanackog sljama mogli da hodamo uzdignute glave. :cheers:
Ja se bojim da bi ekipa mogla puno vise da propati nego sto ocekujemo ako Ali sada napusti ekipu. Sramota je da mu se ne ponudi ozbiljan ugovor, pa neka ga odbije, ako se zasitio, ima svako pravo da mu je do odlaska. Vreme jeste da Enver i negde napolju unovci znanje u ovom preostalom vremenu njegovog zenita, ali ako postoji i minimalna sansa da ga zadrzimo, moramo je iskoristiti. Nedorecen sam u prethodnim postovima na forumu. Nisam dugo pisao pa vise ispalim nesto, a zaboravim da se objasnim. Dvogodisnji ugovor sa maksimalnom slobodom za transfer u neki inostrani klub, uz prakticno nominalno obestecenje(100-njak hiljada), u svakom prelaznom roku, uz ozbiljnu platu. Mislim da bi to zadovoljilo sve strane...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Dejan

Post by Dejan »

srkins wrote:http://mondo.rs/a749878/Sport/Fudbal/Kl ... vezdu.html Jokic je zanimljiv igrac
Milan Jokic poseduje veoma dobru tehniku, talentovan fudbaler...
Stexman

Post by Stexman »

Taj Jokic je na isti nacin otisao iz partizana gde je ponikao, a sad ce i iz zvezde... Po svemu vidjenom mali je izgleda veci smrad!
Ne treba nam igrac koji je igrao u oba blizanca pa sve da ima tehniku kao Mesi!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Sto se tice emotivne istrosenosti Envera Alivodica to se vrlo lako resava jednim ozbiljnim ugovorom!
the Gari

Post by the Gari »

churguzijanac wrote:Sto se tice emotivne istrosenosti Envera Alivodica to se vrlo lako resava jednim ozbiljnim ugovorom!
Načelno, da. Samo što Enver (po meni zasluženo) već ima ugovor "ozbiljniji" od svih drugih igrača i pitanje je koliko je klub spreman da se još proširi na tom planu. A druga pitanja tiču se i da li postoji realna strana ponuda. Da ne pominjem ona dva beogradska lešinara...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
1892

Post by 1892 »

Meni sve to miriše da Ali završava na jna poput Vuleta, bez obzira šta je do sada pružio i koliko je pokazao u našem dresu ukoliko ode kod ćelavog patuljastog kurtona želim mu istu karijeru kao bivšem kapitenu, ukoliko se pak odluči za inostranstvo vrata Stare Dame će mu uvek biti otvorena, kao i mesto u našim srcima.
Come on you Reds!
Matador

Post by Matador »

Image
srkins

Post by srkins »

Sto se tice forsiranja klinaca cini mi se da mnogi zaboravljaju da su recimo Babic,Stevanovic i Gacinovic dosli iz Bosne ,Kosovic iz CG itd . Dakle cak i u omladince mora da se ulaze da se pravi doselekcija inace nece ni praviti igrace. Uprava mora da ulaze ali pametno,jer sta vredi sto je dato 0 evra za Klikovca ,Zogovica ,Mojsilovica i Sekulica kad nisu zajedno 90 minuta a svi oni primaju plate ,pa valjda je pametnije izdvojitii 100,000e za jednog igraca koji ce igrati nego davati 4 plate igarcima koji nisu ni na klupi
Dejan

Post by Dejan »

Војводина жели Субића из бањалучког Борца
03 децембар, 20140

Млади репрезентативац БиХ и стандардни првотимац бањалучког премијерлигаша Борца Александар Субић налази се на мети српског суперлигаша из Новог Сада

Војводина жели да ангажује овог левоногог брзог играча чиме би била настављена сарадња Бањалучана и Новосађана започета трансфером Немање Билбије, а продужена доласком садашњег стручњака “лала” Зорана Марића у град на Врбасу.

Како сада ствари стоје леви бочни играч бањалучког клуба ће каријеру највероватније наставити у Војводини из Новог Сада, која се озбиљно интересује за његове услуге, а контакти су успостављени пре неколико дана.

Управа клуба је због лоших финансија и великих дуговања приморана да продаје најбоље играче како би осигурала средства за преживљавање, а с обзиром на то да је Субић под уговором с Борцем у касу црвено-плавих слетиће одређена количина новца.

Борац је првобитно одредио обештећење за Субића у висини од 100.000 евра, али је због одустајања многих интересаната то преполовио.
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... ckog-borca" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply