Transferi
-
vladans wrote:Majke ti mi samo objasni ovo poslednje?!?!van der iV a.k.a Totti wrote:Blizanci su sve slabiji...
Ljudi,budimo objektivni!
Gledam realno-prodali su(i prodace)sve sto iole vredi,a dovode pojacanja iz Rada,Libije itd.Mi to za sad nismo,a ovo moje predjasnje vazi,u slucaju da se ne prodaju Pop,Trivunovic i Djuric.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
FK VOJVODINA: Probu niko nije prošao
Prvog dana priprema među poznatim licima fudbalera Vojvodine bilo je i nekoliko mlađih neafirmisanih igrača koji su se nadali da mogu proći crveno-belo sito i rešeto i konkurisati za prvi tim novosadskog superligaša. No, već posle par dana bilo je jasno da nijedan od njih nije zadovoljio oštre kriterijume trenera Dragoljuba Bekvalca i da će sreću morati da potraži u drugoj sredini.
Makedonski štoper Krsteski i dalje trenira s Vojvodinom do konačne odluke, a izvesno je da su u starom jatu ponovo golman Aleksandar Kesić koji je proteklu polusezonu proveo na pozajmici u Paliću, kao i defanzivac Dejan Karan koji se kalio u podgoričkoj Mladosti.
- Na Paliću sam proveo šest divnih meseci. najvažnije je da sam dobro radio i odlično branio. Puno za taj period dugujem treneru Momiru Ćiriću s kojim sam vežbao individualno. Vratio sam se u Vojvodinu u želji da se nametnem, mada sam svestan da će konkurencija biti žestoka. Brkić i Babalj branili su ravnopravno u minuloj polusezoni, a šansu s pravom očekuju i mladići Ristić i Drinić.
Jasno je da svi ne možemo da se nadamo takmičarskom pogonu, ali zdrava konkurencija i svakodnevni rad s novim trenerom Aleksandrom Dimitrovom može svima da nam pomogne – smatra nekadašnji mladi reprezentativac Srbije koji je s Evropskog prvenstva u Holandiji 2007. godine doneo srebrnu medalju. Očekuje se da se do polaska na pripreme u Sloveniju - Pohorje (utorak posle prepodnevnog treninga) ekipi priključe i reprezentativci Ugande, DŽozef Nistroj Kizito i Euđin Sepuja. S. S.
Baš me čudi da niko nije prošao

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Realno gledano, ako želimo da budemo prvaci u ovoj skrnavoj državi, od starta svima treba da bude jasno da naš tim (a bogami i klub) mora biti ne egal sa blizancima, nego bar duplo jači od njih. Da bude razlika u klasi, da možemo da ih tučemo u svako doba i bilo gde. Jer, videli ste šta je bilo zimus - malo smo pripretili, tek malo i odmah - afera! Taman dovoljno da zaljulja ceo klub koji je i onako bio na staklenim nogama. Zamislite kakva bi situacija bila da ravnopravna borba potraje do kraja i kakav pritisak na nas. Stoka ne bira sredstva da dođe do cilja. Uostalom, samo u poslednjih desetak godina dovoljno smo puta bili svedoci raznoraznih događanja tog tipa i suvišno je pričati o tome. Pa ti sad vidi kada ćemo biti prvaci. Kako stvari stoje, u dogledno vreme to se neće desiti. Ako uzmemo Kup to bi bilo sjajno.van der iV a.k.a Totti wrote:Blizanci su sve slabiji...
Zato ne treba uopšte sa njima da se zamajavamo. Ne treba ni da ih spominjemo. Nego da se trudimo da pre svega igramo dobar fudbal i gledamo kako da uradimo nešto u Evropi. E, to bi bio istinski podvig. EVROPA JE JEDINO PRAVO MERILO. Jedina prilika da se izađe iz ove učmale kanalizacije zvane Meridian super liga. Jedina prilika da Karađorđe iz nedelje u nedelju bude pun i 100% uz Vošu.
A blizance ko je**. Oni ovako NIKADA ništa neće uraditi u Evropi. A mi, ako uzmemo ikada titulu - ulazimo u Ligu šampiona sigurno (pod uslovom da ne rasprodamo tim po starom običaju, ali to se neće desiti, jer u klubu neće biti Cvetka, Rabrena i njima sličnih, jer da su oni bili tu ne bismo ništa ni osvojili

Pazi,ja sam trazio samo malo objektivnosti,a ti napises da su prodali sve sto iole vredi(sto nije istina)i da dovode pojacanja iz Libije i Rada(sto je samo donekle istina)a ne kazes da su doveli najboljeg igraca sampiona Tunisa i potencijalnog reprezentativca Kameruna,plus sto bih ja veruj mi bio izuzetno srecan da smo mi doveli Bogunovica jer se radi o dobrom igracu!Mi dovedemo bivseg trenera Rabotnickig a jedan od ta dva kluba bivseg trenera Rome i Lacija.......ali sobzirom da ovo nije forum o blizancima necu dalje,iako smatram da ukoliko kao klub zelimo da se upustimo u borbu sa njima nasi vrli rukovodioci bi morali da obrate paznju i sta ta dva kluba rade da bi posle u prvenstvu mogli da im pariramo!van der iV a.k.a Totti wrote:vladans wrote:Majke ti mi samo objasni ovo poslednje?!?!van der iV a.k.a Totti wrote:Blizanci su sve slabiji...
Ljudi,budimo objektivni!
Gledam realno-prodali su(i prodace)sve sto iole vredi,a dovode pojacanja iz Rada,Libije itd.Mi to za sad nismo,a ovo moje predjasnje vazi,u slucaju da se ne prodaju Pop,Trivunovic i Djuric.
Kako se radi u ovom prelaznom roku,da smo ojacali pre svega na recima,dok ismo igracki slabiji za Pavicevica ne gine nam vecito trece mesto!
-
To su pojacanja koja samo mogu placeni novinari da hvale.Najbolji igrac SAMPIONA TUNISA,POTENCIJALNI REPREZENTATIVAC KAMERUNA,ej!Pa kad tako gledas,onda se moze reci da je neki igrac partizana veliko pojacanje za neki dobar Klub,kao i da je vukelja potencijalni reprezentativac Srbije,pa sve to nista ne vredi.Pa da ti nesto valjaju ne bi dosi u partizan,sto znaci to im je trenutni maximum.Sto se tice trenera,zna se vrlo dobro gde je bili ti Klubovi kad ih je on vodio,a sto je najbitnije ne igra trener,vec igraci.I Murinjo da dodje,pa sa partizanom ne bi mogao uci u LS.Znaci prvo kvalitetni igraci,pa onda trener.Gde ces bolji primer naci nego do Ljupka Petrovica.Covek osvojio sa nama titulu,sa cz KES,a covek nema blage veze sa zivotom.Sa takvim timovima i ja i ti bismo to osvojili,a videli smo kako je vodio ofk,one bugare itd.Nema ljutnje,sve je ovo samo diskusija!vladans wrote:Pazi,ja sam trazio samo malo objektivnosti,a ti napises da su prodali sve sto iole vredi(sto nije istina)i da dovode pojacanja iz Libije i Rada(sto je samo donekle istina)a ne kazes da su doveli najboljeg igraca sampiona Tunisa i potencijalnog reprezentativca Kameruna,plus sto bih ja veruj mi bio izuzetno srecan da smo mi doveli Bogunovica jer se radi o dobrom igracu!Mi dovedemo bivseg trenera Rabotnickig a jedan od ta dva kluba bivseg trenera Rome i Lacija.......ali sobzirom da ovo nije forum o blizancima necu dalje,iako smatram da ukoliko kao klub zelimo da se upustimo u borbu sa njima nasi vrli rukovodioci bi morali da obrate paznju i sta ta dva kluba rade da bi posle u prvenstvu mogli da im pariramo!van der iV a.k.a Totti wrote:vladans wrote: Majke ti mi samo objasni ovo poslednje?!?!
Ljudi,budimo objektivni!
Kako se radi u ovom prelaznom roku,da smo ojacali pre svega na recima,dok ismo igracki slabiji za Pavicevica ne gine nam vecito trece mesto!
Naravno da nema lutnje!
Zamisli onda kako iz perspektive njihovih navijaca zvuci(nas namerno necu da spominjem jer tu ne mozemo biti objektivni)
"pojacanje Vojvodine je repezentativac Ugande(navedi mi samo jednog igraca Ugande ikada,a da nisu ova nasa dvojica)Sepuja koji dolazi iz Jermenskog sampionata"?!!Zvuci bas mocno!
Ili "nova pojacanja Vojvodine u borbi za duplu krunu su Ilic iz Bezanije i Mijatovic iz Napretka"jos gore!!
Zamisli onda kako iz perspektive njihovih navijaca zvuci(nas namerno necu da spominjem jer tu ne mozemo biti objektivni)
"pojacanje Vojvodine je repezentativac Ugande(navedi mi samo jednog igraca Ugande ikada,a da nisu ova nasa dvojica)Sepuja koji dolazi iz Jermenskog sampionata"?!!Zvuci bas mocno!
Ili "nova pojacanja Vojvodine u borbi za duplu krunu su Ilic iz Bezanije i Mijatovic iz Napretka"jos gore!!
E to je to.021 wrote:EVROPA JE JEDINO PRAVO MERILO.
Meni iskreno nije puno stalo da uzmemo titulu sa jadnim i nikakvim timom i bez igre samo zato sto su konkurenti jos jadniji od nas. Ja bi da je uzmemo zato sto smo MI jaki a oni kakvi su to me uopste nije briga.
A merilo snage je makar prolece u Evropi kao neki najminimalniji minimum.
Sve ispod toga je mlacenje prazne slame i duvanje u suplja go**a.
-
Slazem se,isto je to.Ali zato i kazem,ako se dovede Fraciskovic,Batak i jedan dobar spic iz inostranstva,to bi bila sasvim druga prica.Samo zamisli nazad Bataka i Djurica i zamisli sredinu terena Pop,Trivunovic,Panta,Grozdanovski i Franc.Ja mislim da bi se sa tom ekipom,uz jos jednog pristojnog napadaca,mogla napasti titula.vladans wrote:Naravno da nema lutnje!
-
Sreća naša što je i Zeman ,,izvećo", ili mu je stalo do zvezde ko do lanjskog snega (pošto je čovek uzeo svoje).Sa B92
..„Zeman nam je dao profile igrača za devet pozicija u timu, praktično celu startnu postavu, osim golmana i još jednog mesta. Ne insistira na imenima, rekao je samo da bi bilo dobro da igrači određenog tipa dođu u Zvezdu. Analizirali smo njegove zahteve i imamo pripremljene tri alternative za svako mesto“, rekao je Goran Bunjevčević....
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Lepo je sto smo u stilu velikih i ozbiljnih klubova odbili da cekamo Nikolica, ali sada treba da dokazemo tu velicinu i dovedemo jos boljeg Senegalca iz bosne...(Murusija se ozbiljno intereseovala za njega, ali je sada angazovala neseg Despota)
Najbolji dvojac Zelje( Bubacar i Stilic) idu sa svojim klubom na pripreme u Crnu Goru...
Najbolji dvojac Zelje( Bubacar i Stilic) idu sa svojim klubom na pripreme u Crnu Goru...