Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Radoye »

Veoma simbolicna fotografija za ovaj trenutak.

Hocemo li docekati zoru da nam svane?

:idea:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jan

Post by Jan »

... i ja čekam, sunce, s' one strane,
nadam se da ću imati adekvatnu fotku vrlo brzo...
VOŠA ZAUVEK !!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Са последње седнице скуштине Града Новог Сада
Пред одборницима је и предлог о реконструкцији и модернизацији пруге Београд - Суботица, у делу од Старе Пазове до Новог Сада, као и реконструкција стадиона "Карађорђе", која подразумева да део финансијских средстава обезбеди ФК "Војводина", а део град.
hawks

Post by hawks »

Oni završili za mesec dana, a mi ...?

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 74670.html" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

E'o citam reviju Vosa o stadionu (pre)pisali sve sto govorilo u poslednjih 2-3 meseca. Da sramota bude veca, fotka Pavlicica i Novakovica dole pise "reflektori kasnili ali ipak svetle". Posto u tekstu spominju Ligu Evrope ne bi me cudilo da bude gotovo u julu. Takodje spominju i godine postojanja kluba pa bi me jos manje zacudilo kada bi tek za 100ti rodjendan kluba dobili rekonstruisan stadion...
I Bog je Slaninar...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

madda fakka wrote:Takodje spominju i godine postojanja kluba pa bi me jos manje zacudilo kada bi tek za 100ti rodjendan kluba dobili rekonstruisan stadion...
Sledeći izbori će biti tek 2016, tako da do 2015-te očekuj zatišje.
Io odio Belgrado
laki

Post by laki »

Nista od stadiona do daljnjeg!! Znam da je tako, znao sam od pocetka cele ove fame. Postojao je jedan posto sanse da se rekonstrukcija stadiona ostvari, a taj jedan posto je postojao samo zbog predstojecih izbora. Medjutim, ocigledno su procenile vladajuce strukture da im se ne isplati, tj da im to nece doneti nikakvu dodatnu popularnost, pa su odustali na vreme.....
Image
babac

Post by babac »

Јужна трибина „Карађорђа” враћа сјај?

Јужна трибина стадиона „Карађорђе” требало би да почне да се реконструише следеће недеље, сазнаје „Дневник” из поузданих извора. Фудбалски клуб „Војводина” потписао је уговор са Градом и тиме постао донатор радова на реконструкцији овог дела стадиона.

Прва фаза радова обухватиће рушење куће у којој се налазе свлачионице, а на том месту биће направљене нове просторије за пресвлачење играча, судија, антидопинг тестове и друго, све
по прописима организација УЕФА и ФИФА. Све финије радове у свлачионицама, као и монтажу седишта на трибинама извешће клуб. Након тога, уследиће адаптација јужног дела трибина код семафора.

Ови радови неће ометати финале купа заказано за 16. мај, а играчи ће моћи да се пресвуку у свлачионицама Атлетског клуба. На захтев ФК „Војводина” извођач радова и Пословни простор, коме је прошле године стадион дат на управљање, морају гарантовати да ће радови на јужној трибини бити завршени до 1. јула.

Потом креће доградња источне трибине како би цео стадион био у нивоу северне трибине. Фудбалски клуб намерава да направи и кров над целим стадионом и адаптацира га по узору на стадион у Мајнцу.

Подсетимо, у марту је градоначелник Игор Павличић рекао да је Град обезбедио 160 милиона динара за уређење источне и југоистичне трибине, а додатна средства за потпуни завршетак тог посла донираће ФК “Војводина”.
madda fakka

Post by madda fakka »

madda fakka wrote:Posto u tekstu spominju Ligu Evrope ne bi me cudilo da bude gotovo u julu.
babac wrote:Ови радови неће ометати финале купа заказано за 16. мај, а играчи ће моћи да се пресвуку у свлачионицама Атлетског клуба. На захтев ФК „Војводина” извођач радова и Пословни простор, коме је прошле године стадион дат на управљање, морају гарантовати да ће радови на јужној трибини бити завршени до 1. јула.
:D :D :cheers:
I Bog je Slaninar...
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Oooo, Gospode Isuse Hriste!!!
Ma da li je moguće da će napraviti ovakvu glupost!
Aaaa, sada sam skontao :!:
Ili su ludi ili znaju da na finalu kupa neće biti onih koji će crveneti što se njihov stadion gradi baš u vreme finala kupa :!:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
laki

Post by laki »

Ako neko iz F89 cita ovaj forum, zivo me interesuje kako ce(mo) spreciti da bilo ko udje na sever?! Moze i na pm.

Dok ne dobijem adekvatan odgovor, barem tipa: Ne tice te se, ali radi se na tome....... Ja cu da vam kazem da cemo na severu gledati cigansku koreografiju sa sve konfetama i setalicom preko cele tribine! UZAS!! Muka mi je kad samo mislim na situaciju u kojoj se nalazimo!
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

laki wrote:Ako neko iz F89 cita ovaj forum, zivo me interesuje kako ce(mo) spreciti da bilo ko udje na sever?! Moze i na pm.

Dok ne dobijem adekvatan odgovor, barem tipa: Ne tice te se, ali radi se na tome....... Ja cu da vam kazem da cemo na severu gledati cigansku koreografiju sa sve konfetama i setalicom preko cele tribine! UZAS!! Muka mi je kad samo mislim na situaciju u kojoj se nalazimo!
Evo mogućeg spasa...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 75145.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
PZS

Post by PZS »

Red Marquis wrote:
laki wrote:Ako neko iz F89 cita ovaj forum, zivo me interesuje kako ce(mo) spreciti da bilo ko udje na sever?! Moze i na pm.

Evo mogućeg spasa...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 75145.html" onclick="window.open(this.href);return false;
PZS wrote:
playmaker wrote:
Ocigledno je nekima trebalo malo duze da skupe mu*a ali konacno!

A kako si ti mu*a do sada pokazivao, bas bih voleo da saznam.... ne racunam forum, jer tu moze svako da se kur*i iza skrivenog identiteta

Kada smo dozvolili da nam se ovo dogodi sada treba i da progutamo taj vasar koji se sprema u nasem gradu.
Nece vasara biti u gradu 16. maja jer ce se stadion "renovirati".... a sve i da to ne bude razlog, jedno je sigurno:
NA SEVERNOJ TRIBINI, NASAO SAM NOVI DOM,
VOJVODINO MAJKO TEBI DACU I ZIVOT SVOJ

NECEMO DATI TRIBINU NIKOM :evil:
Cini mi se da je bilo onih koji su sumnjali u nasu snagu....
Nemojte vise nikad, jer smo jaki onoliko koliko i sami verujemo u to!
U decenijama iza nas prosli smo kao navijaci kroz sito i reseto.
Ako sa upravom, trenerom i igracima mogu da rade sta hoce, sa nama NECE :mrgreen:
Iskoristicu jednu svima znanu , mozda vec i otrcanu parolu, ali u izmenjenom obliku:
I Vojvodina je vecna dok su joj deca verna

PS Mislim na fudbalski klub, da neko ne bi pomislio da postoji politicka motivacija

Iskopirao sam postove iz teme polufinala kupa, kao odgovor. Ozbiljan rizik bi preuzeli svi koji bi pokusali da organizuju finale kupa na celom Karadjordju, a samo zapad i istok ne donose nista nikome u finalu.
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Otkazivanjem domacinstva bi samo ispali jos jadniji(nego sto sada jesmo) u ocima drugih.

Jednostavno pravi se problem tamo gde ga nema.

Trazili smo da budemo domacini i zajednica (ne ulazeci u to zasto je to uradila) nam je izasla u susret i tu se prica zavrsava.

A to gde ce delije biti postavljene me apsolutno ne zanima,pa neka ih strpaju na sever ako treba,totalno ne bitna stvar.

Meni je jedino zao igraca Cacana sa obzirom da ce 95% navijaca navijati za tim sa Marakane.

Ne bi me cudilo da vecina Cacana na tribinama bude navijalo za cigane nego za svoj lokalni klub.

Ipak je ovo Srbija.
kowalski

Post by kowalski »

Stvar je u tome da je kapacitet naseg stadiona mnogo manji od broja zainteresovanih za utakmicu, pogotovo sada kada smo ispali, pa je stub srbstva ubedjen da ce uzeti takmicenje. Stoga je preseljenje, pogotovo u situaciji kad se oba kluba slazu, sasvim razumna ideja. A i nece biti nikakvih nereda i eventualnog unistavanja.
Image
Post Reply