Uh, ne bih se složio sa tobom. Beogradska pošast uvek na kraju od nas dobije vetar u leđa i to uvek u trenutku kad im je dogorelo do balčaka. Još bismo za dobrobit srpskog roda se sklonili kad bismo ih dobili u kvalifikacijama.
VOJVODINA u Evropi
Re: VOJVODINA u Evropi
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac
Nisu dobili vetar u ledja ovu zadnju.Baš smo im ga lepo metli u zadnjem minutu.
Od svega me najviše interesuje dal se radi za prelazni rok da se pojačamo ili da se unovčimo što bolje
Od svega me najviše interesuje dal se radi za prelazni rok da se pojačamo ili da se unovčimo što bolje

I opet su završili drugi, jer smo pored toga što smo metnuli njima, metnuli smo i njihovim direktnim konkurentima. Al to je Voša.churguzijanac wrote: ↑Sun May 26, 2024 8:02 pm Nisu dobili vetar u ledja ovu zadnju.Baš smo im ga lepo metli u zadnjem minutu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac
Morali smo da mećemoRabba wrote: ↑Sun May 26, 2024 8:36 pmI opet su završili drugi, jer smo pored toga što smo metnuli njima, metnuli smo i njihovim direktnim konkurentima. Al to je Voša.churguzijanac wrote: ↑Sun May 26, 2024 8:02 pm Nisu dobili vetar u ledja ovu zadnju.Baš smo im ga lepo metli u zadnjem minutu.

- Grbavica.021*
Ne možemo igrati protiv Panate, Kilmarnoka i Silkeborga jer su i oni nenosioci kao i mi.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Dajte Rapid,provukli su se i imali pomoć sudije u revanšu,da ponovo ukrstimo koplja.Imali smo Abua a sad Serija. 

Jesu li ovo svi moguci protivnici ili ce ih biti jos? Ako bih mogao da biram zna se... AJAX!!!!

Ne znam da li smo ikada izbacili Austrijance. Ne bih se ja tako zaletao.
Uostalom, apsolutno sve zavisi od prelaznog roka.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mogući protivnici su:
1. Ajax
2. Braga
3. Molde
4. Pobednik dvomeča prvog kola u kom igra Sheriff Tiraspol
5. Rapid Wien
6. Rijeka
7. Trabzonspor
8. Cercle Brugge
9. protivnik će biti poznat nakon finala kupa Izraela koji se igra između Maccabi Petah Tikva i Hapoel Beer Sheva u četvrtak uveče.
Ukoliko Hapoel pobedi on će biti potencijalni protivnik, ukoliko izgubi, pobednik dvomeča prvog kola u kom igra Maribor preuzima to povlašćeno mesto
1. Ajax
2. Braga
3. Molde
4. Pobednik dvomeča prvog kola u kom igra Sheriff Tiraspol
5. Rapid Wien
6. Rijeka
7. Trabzonspor
8. Cercle Brugge
9. protivnik će biti poznat nakon finala kupa Izraela koji se igra između Maccabi Petah Tikva i Hapoel Beer Sheva u četvrtak uveče.
Ukoliko Hapoel pobedi on će biti potencijalni protivnik, ukoliko izgubi, pobednik dvomeča prvog kola u kom igra Maribor preuzima to povlašćeno mesto
-
Bukvalno imamo promil šanse, jedino ako ovi iz Izraela budu igrali u Srbiji, onda možda nešto i bude.
Doduše, zavisi koliko će protivnivi biti zainteresovani za LE, i koliko vremena će biti u trenažnom procesu.
Doduše, zavisi koliko će protivnivi biti zainteresovani za LE, i koliko vremena će biti u trenažnom procesu.
Protiv svih ovih ekipa se može igrati u ranoj fazi takmičenja. Braga je najozbiljniji protivnik. Ajax i Molde bi takoďe trebalo izbeći. Ostale možemo proći.Nevernik II wrote: ↑Tue May 28, 2024 6:51 pm Bukvalno imamo promil šanse, jedino ako ovi iz Izraela budu igrali u Srbiji, onda možda nešto i bude.
Come on you Reds!
Protiv svih ovih ekipa se može igrati u ranoj fazi takmičenja. Braga je najozbiljniji protivnik. Ajax i Molde bi takoďe trebalo izbeći. Ostale možemo proći.Nevernik II wrote: ↑Tue May 28, 2024 6:51 pm Bukvalno imamo promil šanse, jedino ako ovi iz Izraela budu igrali u Srbiji, onda možda nešto i bude.
Come on you Reds!