Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Vuke

Re: Marketing kluba

Post by Vuke »

Ozbiljnost i velicina kluba se ogleda i u tome koje marke je dres! Mislim da je vreme za neku ozbiljniju marku, meni se najvise svidja Umbro!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

ernesto wrote:a kako to uopste funkcionise , mislim jel primer puma kao nas sponzor daje nama sve za dzabe da bi mi nju promovisali ili mi moramo da platimo pumi da bi nosili njene dresove , kontam da sa velikim timovima je drugacije....
Ako me secanje dobro sluzi,uz svu potrebnu opremu Joma nam pride daje i 50.000 evra na godisnjem nivou.

Tako je bilo kad smo potpisivali ugovor pre tri cetri godine,da li se nesto promenilo ne znam...

Inace ja sam za Kappu...

Mrdji bas dobro stoji...

Image
torrente

Post by torrente »

najbolje marketinški iisprate klub Puma i Umbro...A i treba malo čitati ranije postove gde se bas o ovom delu pričalo...Čitajte ranije postove!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Stexman

Post by Stexman »

Jos jedna verzija kappa dresa, odlicnog izgleda:
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Иста прича из 2006. године
http://fkvojvodina.com/forum/viewtopic. ... it=fantasy
Daljac

Post by Daljac »

Sećate li se zimus najavljivanih retro dresova za stogodišnjicu, pisalo se o tome taman kad i o promociji Vošinog vina?

Sve mi se čini da ćemo Jomu furati sve do leta 2013, kada će Naai da nam sašije neku kreaturu od reciklirane plastike...

Pošto uz ostalu fudbalsku memorabiliju skupljam i dresove (u novosadskim second handovima, od dresova anonimnih švaba iz sedamdesetih (koji liče na one darovane odžačkom Tekstilcu od strane Nemaca proteranih iz Odžaka), do potpisanog dresa Artete- ako neko ne veruje, okačiće drugar sliku- za cca 500 din po dresu, sačinio sam kolekciju koju sam menjajućiu se i rasprodajući viškove učinio prilično resprektabilnom), da kažem koju i na ovu temu:

Lično, ja sam Jomom zadovoljan, i to više gostujućim, nego prvim garniturama. Imam plavi i golmanski roze :roll: Joma dres, i našu Joma trenerku- sve stvari fantastično se peru u mašini, izgledaju kao nove, iako se u njima išlo od izlaska do svinjokolje, pa su bile uflekane onako kako ni oni seljaci iz Viljarbahoa ne utrackaju tanjire i escajg na onom godišnjem osvinjavanju u sponzorstvu Ferija :)

Što se tiče kvaliteta, nosivosti (mahom su savremeni fudbalski dresovi nenosivi bez pamučne majice ispod), Joma je daleko ispred navikanijih proizvodjača, to potpisujem, i samo nepremašivom Umbru dajem prednost.
DUB

Post by DUB »

podbara wrote:Иста прича из 2006. године
http://fkvojvodina.com/forum/viewtopic. ... it=fantasy
Bio i ostao za Adidas! Sve ostalo je šabana seljana
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Tancha

Post by Tancha »

Одем ти ја лепо јуче да купим сезонску за исток... Рачунам, рекли људи да се карте продају од 17-20, банућу негде око седмице. Кад оно - међутим. 19:05, службени улаз код благајне под катанцима као просечна српска фабрика. Стојим ту пар минута, викнем "домаћинеее" како доликује, ал' ништа. Је*ем ли им кр*аву ма*ер ону неспособну, још једном.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Da, da, i to je Vojvodina koju ja volim :D :D :D
Casual

Post by Casual »

Tancha wrote:Одем ти ја лепо јуче да купим сезонску за исток... Рачунам, рекли људи да се карте продају од 17-20, банућу негде око седмице. Кад оно - међутим. 19:05, службени улаз код благајне под катанцима као просечна српска фабрика. Стојим ту пар минута, викнем "домаћинеее" како доликује, ал' ништа. Је*ем ли им кр*аву ма*ер ону неспособну, још једном.
Rece mi drugar da je on juce usao kroz onu novu juznu tribinu i da su isto tako ta vrata bila zakljucana. I uspeo je da uzme propusnicu :cheers:
Volem Vošu!
limanfkv

Post by limanfkv »

Lakse nabaviti heroin, nego propusnicu za FKV. :cheers:
0.0625
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Image
Go west

Post by Go west »

Po ovoj slici izgleda da je samo Vuletu lepo u Voši.Još bih primetio Medu, Ljubinkovića, Abua a možda i Mojsova, Bojovića i Branu :deal:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Stavicu ipak ovde zbog gostiju koji citaju onu temu:

Ako neko jos uvek nije kupio kartu, na radiju 021 (92,2mhz) ce od 12h do 14h deliti ukupno 11 karata za zapad!

edit: Otislo sve za minut
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Helm

Post by Helm »

novosadjanin wrote:Stavicu ipak ovde zbog gostiju koji citaju onu temu:

Ako neko jos uvek nije kupio kartu, na radiju 021 (92,2mhz) ce od 12h do 14h deliti ukupno 11 karata za zapad!

edit: Otislo sve za minut
Jesu ih bar nasi pokupili? :D
Post Reply