Vaši komentari...

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
ssnigd

Post by ssnigd »

Grba_NS wrote:Ja licno ne glasam za igraca utakmice ukoliko nisam gledao utakmicu, i to vec duzi period!
Isto tako, mislim da sam samo jednom to uradio.
Inace se slazem sa budababom da bi trebali da povecamo cenzus na 5 glasaca.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:Ja licno ne glasam za igraca utakmice ukoliko nisam gledao utakmicu, i to vec duzi period!
Ja isto.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

budababa wrote:Moj predlog (za sledeću sezonu) je da podignemo cenzus na (minimum) 5 forumaša koji glasaju, jer je 3 ipak malo da se dobije iole objektivna slika. Forum je u poslednjih godinu dana porastao gotovo duplo, tako da imamo kapacitet da ispratimo ovo podizanje letvice na novu visinu. No, o tom-potom...
Dobra ideja, sta misle ostalii o ovome?
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Slazem se, mislim da je 5-6 glasaca minimum ispod kog ne trebamo da idemo!
Inace ova akcija je fenomenalna, i onaj ko je osmislio trenutni nacin biranja igraca godine, zasluzuje sve cestitke i pohvale!
Najrealniji i najposteniji izbor!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:Ideja mi je da ovde glasamo za 3 igraca koji su bili najbolji u vosinim poslednjim prvenstvenim mecevima.Ocene cemo davati po sistemu 3-2-1. Pravo glasanja imaju svi oni koji su gledali mec za koji glasaju uzivo ili putem TV-a (direktno ili skraceni snimak, nikako samo golovi). Glasalo bi se tokom cele sezone i na kraju bi dobili NAJBOLJEG IGRACA SEZONE po misljenju navijaca. Pozivam sve navijace sa foruma, ali i ostale sa navijackih foruma da ucestvuju u ovom (ne malom) zadatku. Jos jedino da kazem da bi glasanje moglo da traje 3-4 dana od zavrsetka meca.

Da bi stanje na kraju glasanja bilo sto realnije, igrac kola ce poneti 3 boda u sledece kolo, drugi 2, a treci 1 bod.

Na kraju sezone cemo sabrati bodove iz svih kola i konacno dobiti najboljeg igraca. U slucaju neresenog rezultata, uzecemo u obzir ko ima vise puta po 3 poena.

Ako jedan igrac bude ubedljivo najbolji na utakmici, tj osvoji sve trojke (kao npr. Dundjerski u prvom kolu), dobija jos jedan bonus bod, pa prenosi cetiri boda u naredno kolo.

Da bi se glasanje priznalo potrebno je da glasaju najmanje TRI posetioca ovog foruma!!!
:lol: Ova pravila su postavljena pre mnooogo godina :lol: i boldovani text je dokaz da se mislilo i na tu primedbu sto je neko gore vec naveo,ali jednostavno da li ce forumasi ispostovati taj deo pravila zavisi samo od njih licno i ni od koga vise.Recimo licno ja sam mozda 4-5 puta samo glasao ove sezone,eto i Grba isto kaze.... sto je vec dovoljno prostora da poverujem da se forumasi pridrzavaju pravila.
A za Budin predlog od minimum 5 glasaca sam ZA!!!
Image
Buca

Post by Buca »

Evo ja cu ovde napisati moje misljenje da se ne zapostavi tema :wink:
Po nekom mom razmisljanju,Vojvodina je ove sezone odigralo mnogo,mnogo vise slabih meceva nego onih u kojima je pokazala da zna da igra fudbal,ja eto slabo mogu da se setim vise tih utakmica,sem sa partizanom,na pocetku Hajdukom 0-3,Jagodina 4-0 i eto mozda sam zapostavio neku ali u takvim okolnstima logicnije je da Meda dobije glasove za trud i pretrcane kilometre nego Mrdja,Tadic i kompanija!Ja cu uvek davati bodove Vuletu zbog njegovog pristupa svetom dresu,kao i Bobi,Tumbi i slicno,eto neko moje misljenje 8)
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:Hoce li meni neko otvoriti oci i reci cime vas to Novakovic zadovoljava iz utakmice u utakmicu (privatno poznanstvo ili nesto drugo)?!
1892 wrote:upravo to gledam i ne verujem, pa ljudi na sta ovo glasanje lici, iako sam sa malim Bobom privatno dobar i znam da je dobar decko i sve to stoji ali nemojte molim vas od ovog glasanja praviti sprdnju ! Sramota je da neko ko je bio na utakmici i gledao je a pritom se razume u fudbal, da Bobi bodove jer je bio naprosto UZASAN, ne pamtim da je neko tako lose odigrao, svaku loptu je vracao u nazad, nije imao ni jedan prodor, direktan je krivac za treci gol, nije imao ni jednu oduzetu loptu....i tako bih mogao do sutra..ovo glasanje kao i ceo forum se pretvara u sprdacinu!!!
Grba_NS wrote:Privatno sam i ja dobar sa njim (medju prvima sam pisao o njegovim kvalitetima kada je potpisao za Vosu), ali to me uopste ne interesuje kada je ocena njegovih partija u pitanju!!!
Voja wrote:Eeeee... zato je u startu ove akcije,s moje strane predlozeno,da se uz svaki dodeljen bod stavi i manji komentar,tj. obrazlozenje bodovanja,ali nazalost,sve manji broj forumasa to cini,pa naprosto imam osecaj,da ce se ova akcija pretvoriti u slicne akcije glasanja u fudbalskom krugovima,ciji rezultati nama istim,veoma cesto smetaju,zbog kako kazemo,neobjektivnosti i otaljavanja posla.Polako,ali sigurno... i nas brod (akcija) trazi mesto u njihovoj luci :oops:
ssnigd wrote:
Voja wrote:Eeeee... zato je u startu ove akcije,s moje strane predlozeno,da se uz svaki dodeljen bod stavi i manji komentar,tj. obrazlozenje bodovanja,ali nazalost,sve manji broj forumasa to cini,pa naprosto imam osecaj,da ce se ova akcija pretvoriti u slicne akcije glasanja u fudbalskom krugovima,ciji rezultati nama istim,veoma cesto smetaju,zbog kako kazemo,neobjektivnosti i otaljavanja posla.Polako,ali sigurno... i nas brod (akcija) trazi mesto u njihovoj luci :oops:
Vojo kako bi vratili verodostojnost ovoj akciji od sledece sezone, treba da se uvede pravilo obaveznog obrazlozenja zasto si nekome dao toliko i toliko bodova. Glasovi bez komentara da se ne uracunavaju. :idea:
Voja wrote:mozda smo fulali topic,ali sredice to Radoye vec (prebacice u komentare).
Taj predlog... Obavezno obrazlozenje podrzavam u startu,ali mislim da cemo tad imati 30-40% manje glasova,a onda,kakav je to izbor!?I ovako,iskreno,s obzirom da je vec 4-5. sezona izbora,prosek od 24-25 glasaca,za mene je veoma nezadovoljavajuci.Kontam,da bi bar 50-ak forumasa trebalo da se odazove svakom glasanju.
Turija wrote:Moram da odgovorim, iako u ovoj rubrici nikad nisam komentarisao nečiji izbor tri najbolja igrača utakmice.Zaista sam iznenađen komentarima uvaženih članova (tj mešanjem u lične utiske forumaša).Smatram da je komentar veliki autogol cenjenih forumaških imena.
Nameravate li, možda sutra, ocenjivati i validnost datih obrazloženja, pa ako se ne slažete sa njima i te glasove eliminisati :?:
Ono što ne mogu da verujem je to, da su vam najviše zasmetali bodovi Slobodana Novakovića (a mnogi ga još lično i poznaju), dok kad su npr dobijali iste, za ne znam (lično ja) šta: Stjepanović, Tadić, Djurovski, Mrđa, Pleč, mi koji smo ih sada dali Bobi, sigurno, nismo reagovali ovako; nego su ih napred navedeni, dobijali i od nas.Naravno, kad god smo lično smatrali da su zaslužili svojom igrom i zalaganjem na terenu.
Ne znam šta da kažem :?: Možda je moj najveći minus što nijednog našeg igrača ne poznajem lično.Da li ćemo sve to uvoditi u propozicije, pa će propozicije postati dosadni roman (u nastavcima), kojeg niko neće čitati, niti znati primeniti.
Moja poruka je: pustiti ljude neka glasaju prema svojim utiscima.
Na kraju, u zbiru velikog uzorka (a potreban je, i ovde, što veći), subjektivnosti se eliminišu i pretvore u dosta realnu sliku - ili ti raspoloženje javnog mnjenja.Mislim da ovde nema izrazito tendencioznih glasanja, samo postoje lične impresije, koje nijednim Pravilnikom ne možemo eliminisati, ma koliko paragrafa on imao.Jer, izbor nije naučni rad, već prosečno mišljenje o kvalitetu prikazane igre naših igrača.
Radoye wrote:100% se slazem :!:
kapri wrote:ja se 100% ne slazem :!:
stvarno nemam nista protiv mede ali kako je moguce da on ima vise bodova od pleca koji je najbolje ocenjini odbrambeni igrac lige,od mrdje koji je prvi strelac lige,od vuleta reprezantativnog beka,pa i od tadica koji je,iako dosta omrazen od strane navijaca, drugi strelac nase ekipe i ako se ne varam prvi asistent,ili je ipak to djurovski,nisam siguran...novakovic isto,decko je skroz ok,ali on kao krilo za sve ove utakmice nije imao nijedan centarsut,nijedan prodor,te nijedan sut na gol.mereba i stjepanavic uzmu loptu pokusaju da predju ceo teren i sutaju.nisam fan takvog stila ali oni bar nesto pokusavaju kako bi stigli do protivnickog gola za razliku od ostalih...ne znam,mozda je i sve ovo samo moje subjektivno vidjenje...

zaboravih da pomenem djuru koji iako ocajan u napadu presece 90% protivnicikih napada.
aNS wrote:А где је то Плеч оцењен као најбољи одбрамбени играч лиге?
Можда Меда има више бодова од свих ових које си набројао јер се не гледа само колико је ко дао голова и колико је асистирао. По твом онда ово гласање не треба ни да постоји, него на крају сезоне видимо ко је дао највише голова и он заузме 1. место а онај са највише асистенција заузме 2. место. :roll:
kapri wrote:Od strane superligaskih trenera,to je bilo posle prvog dela sezone...nisam rekao da golovi i asistencije treba da budu presudni fakor,jer da mislim tako sigurno ne bih pominjao pleca,vuleta i djuru.svakako treba da budu znacajaniji nego sama zelja,trcanje i zalaganje.npr brkic,zar mislis da on ima manju zelju od mede?da se manje trudi?i on je iz nase skole pa sto onda svi ne glasaju za njega?takva mu je pozicija da to ne dolazi do izrazaja i zbog toga treba da bude uskracen?ipak pobednik je onaj ko da vise golova zar ne?mislim da je ovo izbor za najboljeg igraca a ne omiljenog...i ako pogledas fifin izbor za najboljeg igraca godine uvek su presudne bile napadacke sposobnosti,izuzev kanavara...
aNS wrote:Па добро и Вуле не заостаје за Медом колико ја знам, а ни Плеч није далеко. Па ја први дам Брки бодове када има барем једну одличну одбрану, баш због тога што он другачије не може да се искаже.
И само ћу ти рећи да ми нисмо фифа и да ми је драго због тога. :lol:
Radoye wrote:Objavicu kompletnu statistiku glasanja na kraju sezone, i mnoge stvari ce tada postati jasnije i logicnije. Ni ja se ne slazem sa bas svakim rezultatom glasanja, a zasto bih se i slagao, imam pravo na svoje razlicito misljenje kao i svako na ovom forumu i postujem svacije misljenje cak i kad se ne slazem sa njim. Ali, moram da kazem da kad se sve sagleda kako je tekla sezona u ukupnom zbiru ova nasa akcija daje prilicno realan rezultat.

Inace imam i jedan alternativni metod za bodovanje, koji po meni daje mozda za nijansu pravicniji rezultat od ovog koji se koristi, ali ima i jednu veliku manu - rezultat se dobija iz matematicke formule koja u prvi mah nije bas najjasnija. Ovaj sadasnji metod je mnogo intuitivniji po tom pitanju.

Ono sto je bitno - ni po ovom standardnom ni po novom metodu ne menja se lider na tabeli! Sto znaci da je Meda sasvim zasluzeno prvi!
Milan wrote:
Turija wrote:Moram da odgovorim, iako u ovoj rubrici nikad nisam komentarisao nečiji izbor tri najbolja igrača utakmice.Zaista sam iznenađen komentarima uvaženih članova (tj mešanjem u lične utiske forumaša).Smatram da je komentar veliki autogol cenjenih forumaških imena.
Nameravate li, možda sutra, ocenjivati i validnost datih obrazloženja, pa ako se ne slažete sa njima i te glasove eliminisati :?:
Ono što ne mogu da verujem je to, da su vam najviše zasmetali bodovi Slobodana Novakovića (a mnogi ga još lično i poznaju), dok kad su npr dobijali iste, za ne znam (lično ja) šta: Stjepanović, Tadić, Djurovski, Mrđa, Pleč, mi koji smo ih sada dali Bobi, sigurno, nismo reagovali ovako; nego su ih napred navedeni, dobijali i od nas.Naravno, kad god smo lično smatrali da su zaslužili svojom igrom i zalaganjem na terenu.
Ne znam šta da kažem :?: Možda je moj najveći minus što nijednog našeg igrača ne poznajem lično.Da li ćemo sve to uvoditi u propozicije, pa će propozicije postati dosadni roman (u nastavcima), kojeg niko neće čitati, niti znati primeniti.
Moja poruka je: pustiti ljude neka glasaju prema svojim utiscima.
Na kraju, u zbiru velikog uzorka (a potreban je, i ovde, što veći), subjektivnosti se eliminišu i pretvore u dosta realnu sliku - ili ti raspoloženje javnog mnjenja.Mislim da ovde nema izrazito tendencioznih glasanja, samo postoje lične impresije, koje nijednim Pravilnikom ne možemo eliminisati, ma koliko paragrafa on imao.Jer, izbor nije naučni rad, već prosečno mišljenje o kvalitetu prikazane igre naših igrača.

Image

Aj sad svi još jednom pročitajte post Gospodina Turije!!!

Svako glasa po svojoj savesti i tačka! Eh koliko se ja puta nisam slagao sa nečijim glasanjem, pa nisam reč rekao jer smatram da na to nemam pravo...
kapri wrote:ne zelim ja nikome da namecem svoj stav vec sam samo izneo misljenje da najbolji igrac treba da bude onaj koji najvise doprinosi ekipi i to je to.

u svakom slucaju slazem se sa turijum da kad veci broj ljudi glasa da stvari dolaze na svoje mesto.
Voja wrote:Da se razumemo,moja namera nije bila da se omalovazava necije glasanje i njegov pogled na teren,nego sam samo hteo da izvucem PLUS ovoj akciji,i vase komentare.Nista vise!!! :wink:
Grba_NS wrote:Na ovom forumu svi polako pocunju da se ponasanju kao uvredjene strine!
Licno, komentarisacu sta ja hocu ako mislim da trebam :wink:
Milan wrote:
Grba_NS wrote: Licno, komentarisacu sta ja hocu ako mislim da trebam :wink:
Faco! :wink:
aNS wrote:Ја би овог Воју бановао, стално провоцира. :lol:
Voja wrote:
aNS wrote:Ја би овог Воју бановао, стално провоцира. :lol:
Zavisi sta podrazumevas pod provokacijom 8)
Grba_NS wrote: Licno, komentarisacu sta ja hocu ako mislim da trebam :wink:
A sto se onda bunis sto Smiljanic pije sta on hoce i kad on misli da treba??
Grbo,mislio sam da pravila postoje da bi se postovala.Zamisli kad bi Mrdja Djumiju rekao: "Igracu sta ja hocu,a Mereba ima da doda,ako mislim da treba" :lol:
Grba_NS wrote:Jel zabranjeno pitati forumase zasto su davali bodove Novakovicu (intersovalo me je jako, posto je po nekom mom poimanju fudbala on poprilicno lose odigrao sve utakmice u dresu Vose, a dobio je pozamasn broj glasova)?!

Ako je zabranjeno, ja se izvinjavam sto sam krsio pravila!!!
Voja wrote:a joj,ja sam mislio da se tvoj odgovor (komentarisacu sta ja hocu) odnosio na moju molbu da svako pored glasa ostavi i kratko obrazlozenje. Sorry :wink:

p.s.A i ANS me isprovocirao.... :lol:
Grba_NS wrote:A sto se tice tvoje molbe da svako ostavi kratko obrazlozenje pored glasa, veruj mi, da se ja pitam uveo bih to kao obavezno!
aNS wrote:Када сам рекао да провоцираш, то је било скроз у позитивном смислу јер увек пробудиш форум. :wink:
Turija

Post by Turija »

Glasalo 17, glasove dobilo 8 fudbalera

Mitosevic 42 (3 boda)
Medojevic 16 (2 boda)
Vulicevic 13 (1 bod)
Plec 12
Novakovic 9
Djurovski 7
Drinic 2
Tumbasevic 1
Grbo, je li sad sve na mestu :wink: ?
,,Ni zrna (ne)prijatelju" :wink: :lol:

A sad, u par reči, zašto sam glasao za Novakovića.Smatram da je Novaković tvorac pobede na kup utakmici sa partizanima, jer je zaustavio njihovu udarnu pesnicu (Lomića), pa mi nismo prvi dobili po nosu, kao protiv zvezde.Odigrao je odličnu utakmicu protiv Jagodine svih 90+ minuta, gde je na kraju, kad su svi naši igrači sustali, prebačen u vezni red i tu obavio posao sasvim OK.Pokazao da ima brzinu i dobar pas (o kvalitetu defanzive da ne pričamo, jer je tu najjači, uz Medojevića i Adjurua), da ima veoma pristojan centaršut (pogledaj izvedene njegove kornere), da može da trči 2x90 min u istom ritmu, da je odgovoran i savestan.E sad, što je protiv zvezde igrao nešto slabije, posledica je iživljavanja Tadića na terenu (jer on može da menja stranu kad hoće i da igra kako hoće), pa je Boba ,,šutnut" sa svoje pozicije.Gol koji je dao Jevtić, neće ga više dati nikad (kao i Mario partizanima), jer ta je lopta samo tuda mogla proći u mrežu (pa se čini da su Brka i Boba krivci za gol, a niko ne spominje naše štopere. Gde su oni bili kad je njihov igrač ostao sam na centaršutu iz kornera :oops: a za konfuziju ispred našeg gola ne možemo kriviti naše igrače na gol liniji. U naših 16 je bio pravi haos, ko šta radi, gde stoji, koga čuva itd... tako da su pažnju i Brke i Bobe odvukle te ,,crne rupe" u srcu našeg šesnaesterca ).
Protiv Rada sam bod dao Novakoviću, jer je odigrao sasvim korektno i zahvalno za ekipu.Istina da je to bila Bobina najslabija partija u našem dresu, ali koliko su ostali bili jadni (osim Vuka, Mede i Vuleta), on je bio odličan, iako nije pružio zapaženu rolu, jer ga niko ne poštuje kao saigrača (slično kao i Vuleta), osim Mede, Vuka i Vuleta :cry: .
Pozdrav :!: i ne nerviraj se zbog ocena Novakovića (imamo daleko većih razloga za jed).Boba je odličan i momak i fudbaler za Vošu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Turija, zaista te cenim kao sagovornika, nesumnjivo da imas "jaku" rec, svaki tvoj post je dubok i ima smisla, i smtram te najzasluznijim za sve ono dobro na ovom forumu, i to zaista mislim :!:

E sad, malo o mom nacinu razmisljanja:
Rekao sam vec jednom, rodjeni brat da mi igra u Vojvodini i ako igra lose ili se lose ponasa verujte da necu cutati, reci cu onako kako jeste, bez trunke emocija! Tako pisem i o Bobi, kog zaista poznajem (drug mi je), a posle utakmice sa Jagodinom smo cak i caskali na stadionu, dosao je do zapada da se pozdravi, ali sve to za mene nema apsolutno nikakve veze, uvek cu reci onako kako zaista mislim da jeste!
Veruj mi da odlicno znam kakav je Boba momak (pored onakvog oca tesko da los moze biti), pravi je sportista, zaista voli Vojvodinu, al mislim da trenutno pruza partije ispod nivoa Vose, kao i mnogi jos!
On ima lavlje srce, takav je jos otkad je igrao za Kabel, oduvek je davao celog sebe, al ima ponekad problem sa samopouzdanjem, zna cesto da igra u grcu, plasi se da preuzme odgovornost... Odlicno znam da ce sve te stvari polako nestati, jer momci koji ulazu takav trud i pokazuju takvu zelju, a uz to zive sportski, uvek uspeju i zato ja od Bobe tek ocekujem da pocne da igra, jer zaista mislim da je ovo ispod nivoa Vojvodine (daleko od bodova za igraca utakmice)!
Smiljanica sam takodje kudio, a to je igrac kog ja prosto obozavam, mnogi nisu imali prilike da ga gledaju (strasan potencijal), al ako se ne ponasa kako treba, ja necu cutati, kao sto sam rekao nikom necu toleristati lose igre i lose ponasanje (ni deci kluba ni dodjosima), tu za mene nema emocija!
Turija

Post by Turija »

Slažem se Grbo da čovek uvek treba biti objektivan (koliko je to moguće).Objektivnost donosi uspeh.I ja se trudim da maksimalno eliminišem želje i emocije (iako u svakom glasanju bude lične impresije).
A, možda to samopouzdanje nedostaje i zato što saigrači ne prepoznaju Bobin značaj za ekipu, ili zbog toga što znaju da će im on sve uvrede oprostiti, bilo kakvu mu nepravdu učinili (jer Novaković troši svu svoju energiju isključivo na protivnika), pa to neki zloupotrebljavaju.Ja, sve sitne mane takvih igrača, kao što je npr. Novaković, zanemarujem i izuzetno cenim njihov značaj na terenu.Vuletu i Medi iz istog razloga dajem bodove - kadgod nema nekog u našoj ekipi da je odskočio svojom igrom na utakmici.
Nagrađujem ispoštovan standard (znaš onu poznatu trenersku izreku: više cenim igrače koji stalno odigraju za 7, nego one koji na jednoj utakmici odigraju za 9, a na drugoj za 5).
Lična stvar shvatanja i pristupa sportu i poslu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kuzma liman

Post by kuzma liman »

retko kad glasam za igraca sezone i uopste zalazim u ovaj podforum moram da stanem na stranu Koral-a (iako se skoron nikad sa njim ne slazem) koji jeste editovao svoj post i stavio vuleta umesto pletch-a kada mu je radoye sugerisao da ce mu post biti nevazeci ako ne izbaci gore navedenog , ne znam u cemu je problem i sto se dize tolika tenzija oko svega na ovom forumu u zadnje vreme ...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ja ovaj put podrzavam Totija!
Mislim, glasati za igraca koji nije ni igrao utakmicu?!
Glasove tog forumasa (bez obzira na prepravku) ni ja ne bih uvazio!
Das glas coveku koga nisi ni video na terenu, vec eto tako, svidja ti se on, nije lose odigrao ostatak sezone ili sta vec???
mihailov

Post by mihailov »

Najvise sam za opciju da se prethodno kolo ponisti,ali bi to bilo krsenje pravila...
E sad,iako bi i ovaj predlog bio krsenje pravila,nekako je vise pravedniji i uneo bi dozu neizvesnosti u poslednje kolo:
Vule da dobije 3 poena umesto prvobitno zamisljenih 4(zbog minimalnog odziva i situacije u kojoj nijedan od tri glasaca nije posmatrao utakmicu uzivo)Tada bismo imali otvoren slucaj:Vule i Meda bi imali po 26 bodova,dok bi Mrdja sa svoja 23 boda takodje konkurisao za naslov.U slucaju istog broja bodova pretpostavljam(po pravilima)da bi titulu uzeo igrac koji je vise puta poneo 3 boda.
Eto,ovo je moj predlog,neka vrsta kompenzacije :wink:
Napred Voso!
budababa

Post by budababa »

mihailov wrote:Najvise sam za opciju da se prethodno kolo ponisti,ali bi to bilo krsenje pravila...
E sad,iako bi i ovaj predlog bio krsenje pravila,nekako je vise pravedniji i uneo bi dozu neizvesnosti u poslednje kolo:
Vule da dobije 3 poena umesto prvobitno zamisljenih 4(zbog minimalnog odziva i situacije u kojoj nijedan od tri glasaca nije posmatrao utakmicu uzivo)Tada bismo imali otvoren slucaj:Vule i Meda bi imali po 26 bodova,dok bi Mrdja sa svoja 23 boda takodje konkurisao za naslov.U slucaju istog broja bodova pretpostavljam(po pravilima)da bi titulu uzeo igrac koji je vise puta poneo 3 boda.
Eto,ovo je moj predlog,neka vrsta kompenzacije :wink:
Proširio bih ovaj predlog i time da se glasanje za 29. kolo ostavi otvorenim do nedelje u 15h, a Radoye i Totti koji vode akciju neka odluče šta je najbolje rešenje.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
WestSide

Post by WestSide »

Predlazem da se na glasanju za svako kolo od sad, apeluje da glasaju samo ljudi koji su bili na utakmici ili je pratili putem TV prenosa (u celini). Mislim da to vec stoji u pravilima, samo mislim da treba da se napomene svaki put, za nove clanove ili ljude koji se zaborave.
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Post Reply