Liga Evrope - sezona 2014/15

Locked
kafe bagdad

Re: Liga Evrope Q2R: AS Trenčin-Vojvodina, četvrtak 17:30h

Post by kafe bagdad »

Kao da nece da igraju...
laki

Post by laki »

MENE JE BAS JAKO, ALI JAKO SRAMOTA! HVALA VAM, DZIMI, NA ODLICNO POSTAVLJENOJ UTAKMICI! DIVAN NOVI DEBI NA KLUPE STARE DAME. :lala:
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Utakmicu je odlucila struka. Da se neki klub ovako lose skautira to jos nisam video. Pa na ona dva klipa postavljena ovde smo videli koliko su brzi i kakva im je kontra, koji onda trenerski mag moze da ostavi ovakvu rupu na sredini terena od 30metara na kojoj nema nijednog naseg igraca. Sta da ocekujemo da Pekaric i Babic pokrivaju celu sredinu. Potez Zivkovica je tipican potez nemoci i koliko godina ima i jos domaca skola i ne cudi, a i ne osudjujem ga. Pa nije nam on kriv sto nas napunise. Dali bi oni 4 gola i da smo bili i sa 15 igraca na terenu.
A o pripremljenosti ekipe da ne pricamo, dusa u nosu posle sat vremena igre.
Ni u revansu nece biti nista bolje, bitno je odigrati ga da se popravi ovaj utisak.
I kakva je god situacija u klubu ovo ti je prilika da se prodas i da pobegnes iz zemlje. Ko ce da te kupi sada, i ovako nismo imali ponuda.
Last edited by ssnigd on Thu Jul 17, 2014 7:17 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dzimi moze biti Slaninar do koske ali kao trener nije nista pokazao ni onomad kad je 2006. oteran iz kluba zbog sramotnih partija, a ako se po jutru dan poznaje nece bolji biti ni sada... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

ssnigd wrote: Ko ce da te kupi sada, i ovako nismo imali ponuda.
Pa kako smo prosli, svi ce cuti za nas... Neocekivan marketinski potez.
Daljih komentara cu se suzdrzati, moj doprinos nastaloj situaciji.
budababa

Post by budababa »

Dzimi, ako imas jos kvadratni centimetar obraza cistog, podneces ostavku jos veceras. Igraci, nadam se da ce vas vecina odjebati iz kluba vec u ovom prelaznom roku. Koliko vec sutra.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
johnny

Post by johnny »

Evo nam i Mijat i ostale patrioJote... Sta je bitnije?
Jan

Post by Jan »

100 godina kluba Staro Damo !
... šta smo doživeli...
eh.
VOŠA ZAUVEK !!!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Управа напоље!
Џими одлази!
А ти им Фирмо аплаудирај и даље.Мада не могу ни ове мајмуне много да кривим,немају снаге за пола сата игре.
slanina

Post by slanina »

Ovo je tuga,ovako nešto nisam gledao nesećam se,da naši igrači i pored rezultata od 4:o šetaju zadnjih 15 minuta i nemaju želju da daju makar jedan gol strašno.Nadigrali ih ovi debeli,istrošeni brazilci i argentinci kao na malom fudbalu,svaki napad im je bila šansa,Marić pod hitno u Proleter sa Slane Bare da se vrati jel samo njih može i da trenira,bio je on ovde i sa mnogo jačim timom pa se sećamo kako je prošao,bolje Šaula da bude trener.Dokle da gledamo tog Veselinovića,čovek pojma sa fudbalom nema. :frown:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

ДушанСП wrote:Управа напоље!
Џими одлази!
А ти им Фирмо аплаудирај и даље.Мада не могу ни ове мајмуне много да кривим,немају снаге за пола сата игре.
Sto je uprava kriva za ovo?! Jel ti zajebavas?!
Image
Robi_D_Slanna

Post by Robi_D_Slanna »

Ako ništa drugo, bolje da smo od njih ovako pukli nego od nekog Vaduza ili sl. Ljudi igraju fudbal i to je to. Dovoljno je uporediti njihov i naš sajt i može se naslutiti njihova profesionalnost. Ljudima definitivno treba čestitati na pobedi, pokazali su nam kako se igra fudbal.

Ono što je daleko lošije od rezultata je to kako će on uticati na opšte stanje u klubu. Obzirom na količinu negativne energije koje i inače ima na tribinama, čini mi se da nam ne gine borba za opstanak. Ja ću svoje mesto na stadionu zauzeti u revanšu, pitanje samo ko će da mi pravi društvo. A nešto mi se čini da će mi društvo na stadionu činiti standardna ekipa inače nadrkanih, kojima žena nije dala ko zna od kad, koji na stadion dođu samo da bi se izdrkavali... Ja bi bio najsrećniji ako bi oni obišli stadion tog dana, pa makar nas i bilo 100 na tribinama...

I da, izborili se jesmo da sjaše kurta, naredni period će pokazati ko je uzjahao... Valjda će brzo doći do te privatizacije, dok još ima šta da se privatizuje...
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

laki wrote:
ДушанСП wrote:Управа напоље!
Џими одлази!
Sto je uprava kriva za ovo?! Jel ti zajebavas?!
Ko su nam pojacanja ove godine? Ko je zaduzen za pojacanja?
Krivi su i oni jer su jako neazurni i spori.
Stefke

Post by Stefke »

Најебали смо :beg:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

Brate, nemamo od cega da zivimo, jel treba da poslujemo sa gubicima i dovodimo igrace kao prosle godine i napravimo jos veci dug?! Ili treba da gomilamo prosecne igrace kao retardi?! Zali Boze sto smo doveli Markarica, nije tebalo nikog dovoditi!!!!!!!!
Nije poenta u igracima, nismo mi toliko losiji pojedinacno od ovih iz Trencina, lose je bila postavljena utamica i ocajan voljni momenat!!
Image
Locked