1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, 07.05.2025. (18.30)
- Neizlecivi
Re: 1/4 finala Kupa Srbije 24/25, Radnički (N) - VOJVODINA 0:1 (0:0)
Jesu li to cigani sve tekme do finala domacini?
Ако Бог да ново финале, сећам се прошлог и када су играчи дошли до трибине покисли сви видело се да им није до живота а Сејо врти прст и говори следеће године поново. Ако не због самог трофеја и квалификација за Лигу Европе које доводи онда би волео због Сеје да га узмемо да ипак има неки трофеј по ком ће да памти своје време у Новом Саду 

Ja se nadam da ćemo dobiti TSC u prvenstvu a da ćemo izgubiti u kupu pošto neću da peti put idem na finale kupa(ovaj puta 700 km) da gledam kako nas cigani odvaljuju. Svaki put su nas ne samo pobedili već i totalno nadigrali. Najgore je bilo ono 3:0 na JNA a ni ostala nisu bila mnogo bolja. Prošle godine su nam dali pet golova tri su im poništili a izgledalo je da nam mogu dati gol kad god hoće bili smo smešni a i ove godine će biti sto posto isto ako uđemo u finale. Gledao sam žreb na TV predstavnik TSC je izrazio veliku želju da konačno zaigraju u finalu kupa pa eto prilike da se dogovorimo.
U svakom slučaju ako prođemo u finale ovo će biti drugo finale(nisam bio u Nišu pošto je bio navijački bojkot) koje ću preskočiti.
U svakom slučaju ako prođemo u finale ovo će biti drugo finale(nisam bio u Nišu pošto je bio navijački bojkot) koje ću preskočiti.
Надаш се да ћемо да испаднемо у полуфиналу јер нећеш да идеш на финале? А ко те то тера да идеш? Што не би желео да прођемо у финале па ако се теби не иде остани кући и нервирај се поред ТВ-а а ми ћемо са трибинеRakovac wrote: ↑Tue Apr 15, 2025 1:42 pm Ja se nadam da ćemo dobiti TSC u prvenstvu a da ćemo izgubiti u kupu pošto neću da peti put idem na finale kupa(ovaj puta 700 km) da gledam kako nas cigani odvaljuju. Svaki put su nas ne samo pobedili već i totalno nadigrali. Najgore je bilo ono 3:0 na JNA a ni ostala nisu bila mnogo bolja. Prošle godine su nam dali pet golova tri su im poništili a izgledalo je da nam mogu dati gol kad god hoće bili smo smešni a i ove godine će biti sto posto isto ako uđemo u finale. Gledao sam žreb na TV predstavnik TSC je izrazio veliku želju da konačno zaigraju u finalu kupa pa eto prilike da se dogovorimo.
Re: 1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, 07.05.2025.
Ako se kojim slučajem prođe u finale,trebala bi uprava tražiti da se igra na stadionu partizana. Bliže je ,pa verujem da bi išlo više ljudi.
Телеп
Bilo bi odlicno da se prodje u finale pa makar izgubili, bilo bi dobro za promociju grupe, nisam mislio da cemo biti tako odlicni i brojnini u Loznici. Finale bi trebalo da se dogovorimo da igramo u Zrenjaninu.
- Red Marquis
- Moderator
Mi nikad nećemo dobiti cigane, tako da koga briga za kup...
Io odio Belgrado
Red Marquis wrote: ↑Tue Apr 15, 2025 2:28 pm Mi nikad nećemo dobiti cigane, tako da koga briga za kup...

POŠTO OBRAZ ???!!!
Napredak cigane izbaciti neće tako da ovo nema smisla ni prolaziti. Opet finale sa ciganima opet lagano poigravanje i 2-3 gola razlike...svakako je po meni bitnije da ih dobijemo u ligi jer ni oni neće pobediti zvezdu u finalu. Sa pobedom protiv njih mislim da bismo obezbedili Evropu s obzirom da Ofka nije dobila licencu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Cigani mole Boga da opet dobiju nas u finalu. Mi smo im idealan protivnik za silovanje...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Uvek sa tobom
Стварно смо мајстори за ложење на финалеRed Marquis wrote: ↑Tue Apr 15, 2025 2:28 pm Mi nikad nećemo dobiti cigane, tako da koga briga za kup...

Ако и прођемо са циганима неби дошао да ми се игра испред зграде финале.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Slobodan Medojević: “ Nikad nisam krio da želim s Vojvodinom da osvojim neki trofej i u predstojećem periodu ulagaću čitavog sebe kako bih ispunio želju.
”
I pored svih okolnosti makar zbog ovog čoveka treba dati podršku.
”
I pored svih okolnosti makar zbog ovog čoveka treba dati podršku.
Možda ćemo ih jednom i dobiti ali preduslov je da imamo tim koji im može parirati jedini razlog što smo četiri puta od njih ubedljivo izgubili je taj što su uvek bili , isto kao i sad mnogo kvalitetniji.Red Marquis wrote: ↑Tue Apr 15, 2025 2:28 pm Mi nikad nećemo dobiti cigane, tako da koga briga za kup...
Jednog dana u nekim normalnim okolnostima kada ne budu imali deset do dvadeset puta veći budžet kada dodje do privatizacije klubova u Srbiji možda će se to i dogoditi. I kada budemo imali u upravi ljude koji se razumeju u fudbal, Terzić ma koliko mi bio odvratan je za Zbiljića fudbalski znalac.
- Grbavica.021*
- Red Marquis
- Moderator
Ti kao da ovo traje godinu dana. A mi deset godina kući ni da prdnemo u njihovom pravcu.Rakovac wrote: ↑Tue Apr 15, 2025 5:28 pmMožda ćemo ih jednom i dobiti ali preduslov je da imamo tim koji im može parirati jedini razlog što smo četiri puta od njih ubedljivo izgubili je taj što su uvek bili , isto kao i sad mnogo kvalitetniji.Red Marquis wrote: ↑Tue Apr 15, 2025 2:28 pm Mi nikad nećemo dobiti cigane, tako da koga briga za kup...
Jednog dana u nekim normalnim okolnostima kada ne budu imali deset do dvadeset puta veći budžet kada dodje do privatizacije klubova u Srbiji možda će se to i dogoditi. I kada budemo imali u upravi ljude koji se razumeju u fudbal, Terzić ma koliko mi bio odvratan je za Zbiljića fudbalski znalac.
Apropo ove dvojice, to ni ne čudi, ovaj naš je fudbal samo na tv-u dotakao do dolaska na funkciju. Problem sa ljudima koji u ovom monopolističkom društvu mlate pere na nameštenim tenderima je da su umislili da su nekakvi uspešni biznismeni pa shodno tome misle i da će im to i u drugim oblastima poći za rukom. Vidimo kako to ide.
Io odio Belgrado