Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
masterNS

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by masterNS »

vojvodina jedna jedina wrote:Otkazivanjem domacinstva bi samo ispali jos jadniji(nego sto sada jesmo) u ocima drugih.

Jednostavno pravi se problem tamo gde ga nema.

Trazili smo da budemo domacini i zajednica (ne ulazeci u to zasto je to uradila) nam je izasla u susret i tu se prica zavrsava.
Zajednica nam nije izasla u susret, vec smo tada jedino mi podneli zahtev da budemo domacini, pa smo po statutu FSS koji dozvoljava odrzavanje finala van Beograda, a koji je donet pre najvise godinu dana. Pritom mi nismo otkazali domacinstvo, nego smo na zahtev blizanca i Borca pristali da se finale preseli za Beograd, jer kada vec mi ne igramo zasto bismo uskratili Borac za polovinu para od npr 40000 ulaznica, ako je vec njima stalo do toga?
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

masterNS wrote:
vojvodina jedna jedina wrote:Otkazivanjem domacinstva bi samo ispali jos jadniji(nego sto sada jesmo) u ocima drugih.

Jednostavno pravi se problem tamo gde ga nema.

Trazili smo da budemo domacini i zajednica (ne ulazeci u to zasto je to uradila) nam je izasla u susret i tu se prica zavrsava.
Zajednica nam nije izasla u susret, vec smo tada jedino mi podneli zahtev da budemo domacini, pa smo po statutu FSS koji dozvoljava odrzavanje finala van Beograda, a koji je donet pre najvise godinu dana. Pritom mi nismo otkazali domacinstvo, nego smo na zahtev blizanca i Borca pristali da se finale preseli za Beograd, jer kada vec mi ne igramo zasto bismo uskratili Borac za polovinu para od npr 40000 ulaznica, ako je vec njima stalo do toga?
To menja celu stvar.

Ako finalisti zele da igraju u Beogradu neka igraju(nisam znao za njihov zahtev) ali dok se to i zvanicno ne odluci mi treba da se ponasamo kao da ce se finale igrati u Novom Sadu.
Stexman

Post by Stexman »

vojvodina jedna jedina wrote: Ako finalisti zele da igraju u Beogradu neka igraju(nisam znao za njihov zahtev) ali dok se to i zvanicno ne odluci mi treba da se ponasamo kao da ce se finale igrati u Novom Sadu.
Tacno tako, treba i sledece godine podneti zahtev za domacinstvo! Valjda cemo jednom i to docekati, da igramo finale u svom gradu!
budababa

Post by budababa »

Kanda će biti cirkusa u našem gradu...

http://www.telegraf.rs/sport/164041-tel ... u-beogradu
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
masterNS

Post by masterNS »

Hah... Kod nas cirkusa nikada ne nedostaje... Na svim nivoima je tako...
Helm

Post by Helm »

Borac ili namerno hoće da nam utera ili računaju da će u NS imati veću podršku. Ali u oba slučaja nisu normalni jer bi u bg zaradili 3 puta više novca, koji je njima prekopotreban.
Buca

Post by Buca »

Helm wrote:Borac ili namerno hoće da nam utera ili računaju da će u NS imati veću podršku. Ali u oba slučaja nisu normalni jer bi u bg zaradili 3 puta više novca, koji je njima prekopotreban.
Da li je sve u parama danas?
Zasto Borac ne bi imao prava da se bori regularno i svim srcem za Kup? Je l' se Novi Sad kandidovao, jeste. Dobili smo kao grad organizaciju i mora se sve uciniti da sve bude na vrhunskom nivou, pa onda u buducnosti da gledamo finala u Nisu, Kragujevcu, Uzicu, Subotici.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
severozapad

Post by severozapad »

Izgleda se mi sve vreme borimo da samo nama bude bolje a što je sad Borac u istoj situaciji kao mi nekad, nikom ništa. Mislim da uopšte ne uteravaju nama, nego se bore za sebe. :frown:

Možda kod njih nije sve u kinti kao, je l` tako teško poverovati u to, ili makar imati nadu da neko hoće fer i sportski odnos.

Ne znam, dugo sam delio mišljenje sa velikom većinom ljudi na ovom forumu. Čak nisam ni osećao potrebu da pišem jer je to bilo to, neko naše poštenje (navijačko) i realnost da se prizna kad si bolji ili lošiji, kad je nešto fer ili nefer. Sada polako postajemo oni, ne razlikujemo dobro od lošeg već strogo naši interesi.
Pa šta ako će cigani možda proslaviti kup na našem stadionu, zar smo mi to zaslužili ove godine?

Mnogo me boli sve što se dešava oko Voše ove sezone ali to nije razlog da postanemo kao oni.
Helm

Post by Helm »

Da odgovorim na oba posta gore istovremeno.
Prvo, da li ce Borac imati regularnu utakmicu ili ne, apsolutno ne zavisi od toga da li ce se igrati u Novom Sadu ili u Beogradu. A treba uzeti u obzir i to da su kladionice ovog proleca dva puta sklanjale njihove utakmice iz ponude sto dovoljno govori i u prilog tome koliko oni regularno igraju i mimo blizanaca.
Drugo, oni se RASPADAJU, njima treba svaki dinar koji mogu da zarade, ne bi me cudilo da ga uzmu i od crvenih pred finale.
A trece, oni nisu mislili ni nas da mogu dobiti, kako onda tek misle crvene (govorim o tome gledajuci ponasanje njihovog trenera na utakmici protiv nas) pred njihovom publikom (bilo da se igra kod nas bilo da se igra u Beogradu, stadion ce biti ispunjen 99% navijacima crvenog).
Dakle, ja ne vidim ni jedan jedini razlog zasto bi njima odgovaralo da se igra kod nas, jedina razlika koja postoji je u kolicini publike koja ce prisustvovati a to za sobom vuce novac.
masterNS

Post by masterNS »

@Helm: To koliko se oni raspadaju smo videli u sredu. I opet ih potcenjujemo... Njihov tim se kvalitetno pojacao, na tabelu su u zoni ispadanja samo zbog nekih "cudnih" rezultata. Da li bismo mi radije igrali na stadionu gde ce biti 12000 protivnickih navijaca ili gde ima 50000 protivnickih navijaca? Nije mala stvar u pitanju. Verovatno su i njima skocili apetiti nakon sto su nas "dream team" izbacili...
Last edited by masterNS on Fri Apr 13, 2012 10:49 pm, edited 1 time in total.
Helm

Post by Helm »

Taj deo sa sredom aludira na to da se mi ne raspadamo? ;)
Seti se nas iz vremena prasica... Da tada nekako stignes do finala kupa, da li bi ti bilo bitnije da igras pred 4 puta manje protivnickih navijaca ili da dobijes 4 puta vise para? Svestan cinjenice da je klub pred stecajem.
masterNS

Post by masterNS »

Mi smo duzni 177000000 za porez.. Koliko je to evra? Da li mi mozemo da budemo sigurni da su nam ti prasici sada daleko? Nemam podatak da je Borac pred stecajem. Neki link za taj podatak? Znam da Autocacak prestaje da sponzorise na kraju ove sezone. Da smo prosli u finale da li bi pristao da igramo u Bg-u jer cemo dobiti vise para?
Last edited by masterNS on Fri Apr 13, 2012 10:55 pm, edited 1 time in total.
Buca

Post by Buca »

Helm wrote:Da odgovorim na oba posta gore istovremeno.
1.Prvo, da li ce Borac imati regularnu utakmicu ili ne, apsolutno ne zavisi od toga da li ce se igrati u Novom Sadu ili u Beogradu. A treba uzeti u obzir i to da su kladionice ovog proleca dva puta sklanjale njihove utakmice iz ponude sto dovoljno govori i u prilog tome koliko oni regularno igraju i mimo blizanaca.
2.Drugo, oni se RASPADAJU, njima treba svaki dinar koji mogu da zarade, ne bi me cudilo da ga uzmu i od crvenih pred finale.
3.A trece, oni nisu mislili ni nas da mogu dobiti, kako onda tek misle crvene (govorim o tome gledajuci ponasanje njihovog trenera na utakmici protiv nas) pred njihovom publikom (bilo da se igra kod nas bilo da se igra u Beogradu, stadion ce biti ispunjen 99% navijacima crvenog).
Dakle, ja ne vidim ni jedan jedini razlog zasto bi njima odgovaralo da se igra kod nas, jedina razlika koja postoji je u kolicini publike koja ce prisustvovati a to za sobom vuce novac.
1.Mi cemo moci o ovakvim stvarima da pricamo onda kada se zavrsi sudski postupak koji se vodi protiv predsednika Fk Vojvdine, a do tada iole upuceniji sagovornik moze da nas podseca Atletika iz Madrida, Vaduza, crvene zvijezde...
2.Oni iako se raspadaju mozda u svojim glavama imaju drugacije razmisljanje, pa kazu, ajde mi da damo sve od sebe da osvojimo taj Kup pa mozda neki sponzor to vidi pa bude hteo da ulozi u klub a ne da prodamo utakmicu radi podele profita od ulaznica.
3.To sta su oni mislili mi nikada necemo znati. Mozda su namerno isli sa takvim nastupima po medijima i na samoj utakmici kako bi apsolutni pritisak prebacili na Fk Vojvodinu. Oni su imali taktiku protiv Fk Vojvodine koja im je donela finale Kupa, a to sto trener Fk Vojvodine nije primetio da igrac 77 prolazi Pavlovica ko od sale jos u 25. minutu nije problem ljudi iz Cacka.
Sto se tice razloga koji oni imaju, to moze biti i trava na stadionu Karadjordje, jer kao finalisti Kupa imaju pravo na to.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
PZS

Post by PZS »

Nije nikakav problem da se igra na Karadjordju, ali severna tribina nece biti na raspolaganju nikome :mrgreen:
Juzna tribina, a mozda i istok ukoliko ne bude Evrope ce se renovirati
Rezultat svega - smesan kapacitet

Uostalom, cak ni FK Vojvodina se ne pita ni zasta u ovoj drzavi, zamislite u kakvoj je tek situaciji Borac.
Njihove potajne zelje su jedno, ali realnost nesto savim drugo. Ukenjalo ih finale jer smo mi jadni, pa bi sad da iznenade ganere :idea:
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Helm

Post by Helm »

masterNS wrote:Da li mi mozemo da budemo sigurni da su nam ti prasici sada daleko?
Informacija koja se vrti po medijima je da imamo preko 3.000.000 evra u kasi sto znaci da porez mozemo platiti.
masterNS wrote: Nemam podatak da je Borac pred stecajem.
Nemam ni ja zvanican podatak, ali sam citao o tome nakon raspleta sa Autocackom kada su njihovi ljudi izjavili da ako se hitno ne pojavi sponzor (koji se nije pojavio) klub ce otici u stecaj do kraja sezone (ili godine, davno sam citao - ne secam se tacno).
masterNS wrote:Da smo prosli u finale da li bi pristao da igramo u Bg-u jer cemo dobiti vise para?
Da smo u toj situaciji, ne bi se ni vodila polemika oko toga gde ce se igrati finale.

Buca wrote:Mi cemo moci o ovakvim stvarima da pricamo onda kada se zavrsi sudski postupak koji se vodi protiv predsednika Fk Vojvdine, a do tada iole upuceniji sagovornik moze da nas podseca Atletika iz Madrida, Vaduza, crvene zvijezde...
Ja ne kazem da smo mi cvecke kao i bilo ko drugi u ovoj ligi, ali takodje ovog proleca, nisam primetio da smo zafalili na nekoj listi.
Buca wrote:Oni iako se raspadaju mozda u svojim glavama imaju drugacije razmisljanje, pa kazu, ajde mi da damo sve od sebe da osvojimo taj Kup pa mozda neki sponzor to vidi pa bude hteo da ulozi u klub a ne da prodamo utakmicu radi podele profita od ulaznica.
Ako tako razmisljaju svaka im cast i onda ih podrzavam, ali mi smo najbolji primer za (ne)privlacenje sponzora, tako da su ipak male sanse za to, ali ponavljam, ako je tako svaka cast.
A ovo trece, ne bih se bas nastavljao jer ni moj argument sam po sebi nije ozbiljan, neozbiljno je pogadjati sta oni misle i nastavljati "argumentovanu" raspravu na osnovu toga. :cheers:
Post Reply