Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Viktoria Plzen, četvrtak 20:3
Pocinje mec,na severu transparent "idemo do 3:0",dajemo gol ludnica,igraci trce na sever,tamo se razvija transparent "jos dva komada",postizemo i drugi,opet ista slika,samo na transparentu pise "jos jedan",pred pocetak penala navijaci su istakli transparent "brate Zakula,spasavaj" 

http://fkvojvodina.com/vesti.php?id=539 ... +za+prolaz
Ludaci veruju! U četvrtak zaista očekujem pravi "Dom bolesnih", creme de la creme neprejebivih mentola kojima je stari klub istovremeno i izvor frustracija i lek za to isto.
Ludaci veruju! U četvrtak zaista očekujem pravi "Dom bolesnih", creme de la creme neprejebivih mentola kojima je stari klub istovremeno i izvor frustracija i lek za to isto.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Bravo za tekst Budo!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Pa dobro,do sad smo igrali bez bekova,pleja i levog krila pa bili uspesnitrelos gia fcv wrote:Medju prvima sam rekao da 0:3 nije nenadoknadivo i da verujem u cuda.
Ali, bez Stanisavljevica, to ce ici mnogo teze iz vise razloga...
Prvi je taj da mi u ovu najvazniju utakmicu izlazimo na teren bez klasicnog desnog krila.

A sad bez zezanja,apsolutno se slazem sa gore napisanim,ponajvise zbog toga sto je jedino Stanisavljevic u ovom timu "loodak" tipa Belog,Laneta,Kacara;Despota,Sergeja... cini mi se da je jedini on iskreno ponosan na dres koji nosi i to sto nece igrati je za nas veci minus nego ceskih 0:3

Ajde momci, dali smo im malo fore u prvoj utakmici, a sada da im pokazemo kako se igra fudbal!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
+1Milan wrote:Bravo za tekst Budo!

"Дом дураков" дочекује меч у пуној борбеној готовости!
- churguzijanac
Samo da nas onaj odgore malko pogleda, a za ostalo cemo lako 

Kada sam prosle godine video licno deda mraza, zasto ne bih poverovao u pobedu od 4:0!?
A nije da ne mozemo, to smo vec vidjali:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=VpHXWiCkOQ0[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=8sBUIUVMu_I[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=vfdYhFdaJ34[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=9tkhYGZ6k1Q[/video]
Zato samo napred, i puni. Valjda ce se i nama sreca osmehnuti!
A nije da ne mozemo, to smo vec vidjali:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=VpHXWiCkOQ0[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=8sBUIUVMu_I[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=vfdYhFdaJ34[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=9tkhYGZ6k1Q[/video]
Zato samo napred, i puni. Valjda ce se i nama sreca osmehnuti!
- Ultra slanina
Neka stoji i ovde..

p.s. Svaka čast za tekst! Sjajno sjajno sjajno.

p.s. Svaka čast za tekst! Sjajno sjajno sjajno.
Ne volim je zbog pompe i naslovnih strana žurnala,zbog pretenciozne i tendenciozne medijske ispraćenosti,zbog nekih davnih četvrtfinala,sadašnjih nacrtanih titula... volim je samo iskreno,svakodnevno,nepodeljeno.Volim je i razočaranjem i euforijom,volim je i današnjim očekivanjem da ona voli mene,jednog od onih 2000,onih pravih! I Leonida je imao samo 300 pravih pa je potukao velikog Xerxa u Termopilima odbranivši Atinu.Ne doseže se sutra slava neke Lige Evrope,sutra se čuva cast svetinje! Idemo dečaci, ja verujem!
da se ne bi cimao danas do Novog Sada a iz Donjeg Srema sam,da li sutra mogu uzeti karte pre tekme ,i da li treba za klinku da uzmem kartu koja ima 5 god.?
Inace dobro je sto nema euforije kao pred prvi mec,taman za uzivanje tekma!
Idemo samo hrabro,igrajte srcem i borite se!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Pise ti sve na sajtu.torrente wrote:da se ne bi cimao danas do Novog Sada a iz Donjeg Srema sam,da li sutra mogu uzeti karte pre tekme ,i da li treba za klinku da uzmem kartu koja ima 5 god.?
"Sutra, dakle u četvrtak, na sam dan utakmice, prodaja karata vršiće se na centralnoj blagajni stadiona od 10 časova, a na blagajnama na Zapadu (kod kafića “Frends”), kao i na istočnoj tribini (kod restorana “Ognjište”), od 18 časova, pa do početka susreta u 20.30 časova..
Ulaznice za Sever prodaju se isključivo na severnoj tribini, u navijačkom šopu “Firme”, svakodnevno od 12 do 20 časova."
Za decu "Deca do 7 godina starosti ne moraju da imaju ulaznicu, ukoliko će sedeti kod roditelja u krilu. U suprotnom, njima je takođe neophodna karta za ulaz na stadion."
Pocinje utakmica Stara Garda sarmama podmicuje Grka pomocnika i vice mu HELLAAAS, 2 minut Ozeg zaspo tri metra iza njihovog medjeda od stopera, pomocni se okrece ka istoku, namiguje i veli Δουλειά γίνεται. Iznervirani Cesi napadaju, vec u sledecem napadu lopta se od precke odbija u teme Zakule, ali pogadja Nastica na gol liniji koji ni sam ne zna zasto se tu nalazi. Redjaju se sanse Ceha, nasi se standardno usrali, Maksa lomi potkolenicu Hadlecu, sudija zmuri, Maksa pokusava da ispuca u tri lepe kad tamo opet Ozegovic, izbija 1 na 1 sa golmanom, pokusaj najlosijeg driblinga u istoriji, saplice sam sebe, sudija pokazuje na krec. Svi se usrali, niko ne sme da sutne, Jovica uzima loptu. Jovica gadja donji levi ugao, golman se baca u donji levi ugao, i lopta zavrsava u desnim rasljama - 2:0, Dom Bolesnih skace, na severu 6 topovskih udara medju noge, Scepa se dobio i pao preko loze, Enklave mu previja glavu. Pocinje provala oblaka, Zaga naredio bunker, Pekaric mu vice: "Sefe tek je 2:0!", Zaga odgovara: "Jes ti trener il ja?!Mrs nazad". Sudija svira poluvreme, Cesi sprintom idu na raport, publika u transu, nasi stoje na centru i pitaju se sta sad koj mog djoku da radimo. Zaga vadi Ozegovica i uvodi Puskarica svi se krste i pljuju ga. Zaga ih otera u k***c i z`inat vadi i Ivanica i uvodi Pankova. Igra u formaciji 5-5-0. Mora go da da. 89. minut penal za Plzen. Kopic se namesta da izvede penal, Zakula u levu stranu, lopta ide pod precku al` pogadja jednog od 5 golubova koje je pustila ekipa Enac.... "Jdi do prdele!" vice Kopic, Djuric vuce kontru, golman ga lomi na 18 metara, dobiva crveni. Svi se okrecu ka Stanisavljevicu koji sedi sa zenom ispod loze jer ga nisu prepoznali na ulazu u istu i udara glavom o beton. Anlave i njega previja. Preokret, sudija prekida utakmicu, Malajac utrco na teren i sapuce nesto Puskaricu. Bedan i traljav udarac u golmanov ugao zavrsava u istom - 3:0. U produzecima Cesi sa igracem manje pogadjaju dve stative, sudija ih podkrada za 3 penala, a mase i jedan indirekt. Na penale dobivamo sa 1:0, Zakula sve odbranio i dao jedini gol u 5. seriji. Puska odgovara na pitanje onog majmuna iz Arene sta mu je Malajac sapno: "Rek`o mi da tucem samo u gol, da ne jedem go**a i prebacujem zid. Kaze vid`o golmana sinoc u Ribaru, cika Pera ga nalio vinjakom."
U grupi dobijamo prokleti Totenhem.
0.0625
- gospodinFKV
Budo, Daljac, dobiste konkurenciju...oplakolimanfkv wrote:Pocinje utakmica Stara Garda sarmama podmicuje Grka pomocnika i vice mu HELLAAAS, 2 minut Ozeg zaspo tri metra iza njihovog medjeda od stopera, pomocni se okrece ka istoku, namiguje i veli Δουλειά γίνεται. Iznervirani Cesi napadaju, vec u sledecem napadu lopta se od precke odbija u teme Zakule, ali pogadja Nastica na gol liniji koji ni sam ne zna zasto se tu nalazi. Redjaju se sanse Ceha, nasi se standardno usrali, Maksa lomi potkolenicu Hadlecu, sudija zmuri, Maksa pokusava da ispuca u tri lepe kad tamo opet Ozegovic, izbija 1 na 1 sa golmanom, pokusaj najlosijeg driblinga u istoriji, saplice sam sebe, sudija pokazuje na krec. Svi se usrali, niko ne sme da sutne, Jovica uzima loptu. Jovica gadja donji levi ugao, golman se baca u donji levi ugao, i lopta zavrsava u desnim rasljama - 2:0, Dom Bolesnih skace, na severu 6 topovskih udara medju noge, Scepa se dobio i pao preko loze, Enklave mu previja glavu. Pocinje provala oblaka, Zaga naredio bunker, Pekaric mu vice: "Sefe tek je 2:0!", Zaga odgovara: "Jes ti trener il ja?!Mrs nazad". Sudija svira poluvreme, Cesi sprintom idu na raport, publika u transu, nasi stoje na centru i pitaju se sta sad koj mog djoku da radimo. Zaga vadi Ozegovica i uvodi Puskarica svi se krste i pljuju ga. Zaga ih otera u k***c i z`inat vadi i Ivanica i uvodi Pankova. Igra u formaciji 5-5-0. Mora go da da. 89. minut penal za Plzen. Kopic se namesta da izvede penal, Zakula u levu stranu, lopta ide pod precku al` pogadja jednog od 5 golubova koje je pustila ekipa Enac.... "Jdi do prdele!" vice Kopic, Djuric vuce kontru, golman ga lomi na 18 metara, dobiva crveni. Svi se okrecu ka Stanisavljevicu koji sedi sa zenom ispod loze jer ga nisu prepoznali na ulazu u istu i udara glavom o beton. Anlave i njega previja. Preokret, sudija prekida utakmicu, Malajac utrco na teren i sapuce nesto Puskaricu. Bedan i traljav udarac u golmanov ugao zavrsava u istom - 3:0. U produzecima Cesi sa igracem manje pogadjaju dve stative, sudija ih podkrada za 3 penala, a mase i jedan indirekt. Na penale dobivamo sa 1:0, Zakula sve odbranio i dao jedini gol u 5. seriji. Puska odgovara na pitanje onog majmuna iz Arene sta mu je Malajac sapno: "Rek`o mi da tucem samo u gol, da ne jedem go**a i prebacujem zid. Kaze vid`o golmana sinoc u Ribaru, cika Pera ga nalio vinjakom."

Na liman stigao novi diler!?
Selim se i ja tamo.

Selim se i ja tamo.