VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by Milan »

Kafa wrote: Tue May 28, 2024 4:40 pm Mogući protivnici su:

1. Ajax
2. Braga
3. Molde
4. Pobednik dvomeča prvog kola u kom igra Sheriff Tiraspol
5. Rapid Wien
6. Rijeka
7. Trabzonspor
8. Cercle Brugge
9. protivnik će biti poznat nakon finala kupa Izraela koji se igra između Maccabi Petah Tikva i Hapoel Beer Sheva u četvrtak uveče.
Ukoliko Hapoel pobedi on će biti potencijalni protivnik, ukoliko izgubi, pobednik dvomeča prvog kola u kom igra Maribor preuzima to povlašćeno mesto

Najradije bih Izraelce ili Šerif. Sa Rijekom se može, ali ih ne bih voleo zbog nacionalnog naboja koji bi ta utakmica donela. Sa ostalima bih rekao da nemamo prevelike šanse.
POŠTO OBRAZ ???!!!
VošaNS

Post by VošaNS »

Ajaks, Braga, Molde ne. Rijeka vrlo teško, ostalo može da se igra, a uz dobar prelazni rok i da se prodje.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Ajaks trenutno nije u nekoj formi i onakav kakav su svi navikli da bude. Izraelce, Rijeku i Šerif mozemo proci ali nekako predosjecam da cemo dobiti Maribora.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Do termina meĉeva se svašta kod klubova może promeniti, ali sa ovakvim kadrovima, protiv Rijeke bi imali minimalne šanse. A i naravno, ne želim da sretnemo nikog iz Hrvatske, Bosne, Albanije zbog nefudbalskih stvari.
Kad bi birao, birao bi Rapid ili izraelce.
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Red Marquis wrote: Tue May 28, 2024 9:56 pm Do termina meĉeva se svašta kod klubova może promeniti, ali sa ovakvim kadrovima, protiv Rijeke bi imali minimalne šanse. A i naravno, ne želim da sretnemo nikog iz Hrvatske, Bosne, Albanije zbog nefudbalskih stvari.
Kad bi birao, birao bi Rapid ili izraelce.
A ja verujem da bi dvomeč sa Rijekom bio 50:50
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Gde je najlepše more, tu biram :)
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Rapid, Sheriff ili Izraelci iz trenutne perspektive bi nam najviše odgovarali.
Turija

Post by Turija »

Ne znam ko bi nam odgovarao? Za sada niko, bez pojacanja.

Tanki smo. Imamo jalov posed. Cak i takvi stvaramo sanse u domacoj ligi, ali i tu sa slabom realizacijom i losom defanzivnom tranzicijom.
Lepo je to za oko (sto drzimo loptu u posedu), medjutim, ranjivi smo sa puno otvorenog prostora u sredini i u odbrani i sa jako malim brojem brzih igraca. Ko je vidno brz, ne znam? Kembel je brz, ali bez lopte.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Priželjkujem protivnika kojeg bih mogao gledati uživo u obe utakmice. Još od Budimpešte nisam otišao na inostrano gostovanje, ne sećam ni kada je to beše bilo.
Ako ispadnemo, i za Ligu konferencija imam istu želju.
Dakle, najviše bih želeo Rijeku u LE i posle Hajduk u LK, ako dozvole gostovanja.
Ni Istanbul i Beč (naše bivše prestonice) nisu loše destinacije. :cheers:
Ovo drugo sve moraš avionom u sred letnje sezone, nije realno.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Wed May 29, 2024 7:50 pm Ne znam ko bi nam odgovarao? Za sada niko, bez pojacanja.
Ajax!!!
Ime su. Brend. Od njih nije sramota ispasti. A nama odgovara holandski i belgijski fudbal. Mogli bi da se nosimo sa njima. Pa tamo neke 1995. godine smo igrali prijateljsku protiv njih i porazeni smo 3:2, sto mi govori da umemo sa njima :wink: Posle te utakmice smo otvorili holandsko trziste za Vosine igrace, jer smo Ajaksu dali dva gola (Samardzic i Saula), a u timu Ajaxa Van der Sar, Blind,Rajzinger, Bogarde, braca De Bur, Sejdorf, Rajkard, Davids, Finidi, van Fosen, litmanen, Overmars... A sta tek reci o situaciji kada ih izbacimo :mrgreen:
Image
Taxista

Post by Taxista »

Vojo kanda si brzo zaboravio AZ🤣
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Evo novih evropskih staza Voše. Kojim putevima, verujem prohodnim. Pridružujem se Voji, na biciklo pa da se jasno stavi do znanja ko su lale :D . Vojo jel rezervišemo mesto na partregeru Radoslavu Samardžiću, Dejanu Govedarici, Ivici Vukovu ? Jeste da nije bio deo Voše ali bilo bi tu mesta i za Željka Petrovića pa da se malo gricka Gauda sir i odgleda utakmica Ajaksa i Voše.
slanina

Post by slanina »

Voja wrote: Wed May 29, 2024 9:19 pm
Turija wrote: Wed May 29, 2024 7:50 pm Ne znam ko bi nam odgovarao? Za sada niko, bez pojacanja.
Ajax!!!
Ime su. Brend. Od njih nije sramota ispasti. A nama odgovara holandski i belgijski fudbal. Mogli bi da se nosimo sa njima. Pa tamo neke 1995. godine smo igrali prijateljsku protiv njih i porazeni smo 3:2, sto mi govori da umemo sa njima :wink: Posle te utakmice smo otvorili holandsko trziste za Vosine igrace, jer smo Ajaksu dali dva gola (Samardzic i Saula), a u timu Ajaxa Van der Sar, Blind,Rajzinger, Bogarde, braca De Bur, Sejdorf, Rajkard, Davids, Finidi, van Fosen, litmanen, Overmars... A sta tek reci o situaciji kada ih izbacimo :mrgreen:
Imam ja to negde na VHS-u. :mrgreen:
Igrali na nekom pomoćnom terenu,neko je naložio Davidsa nije mogao da nastavi tekmu čini mi se. :mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
student

Post by student »

slanina wrote: Thu May 30, 2024 12:13 pm
Voja wrote: Wed May 29, 2024 9:19 pm
Ajax!!!
Imam ja to negde na VHS-u. :mrgreen:
Igrali na nekom pomoćnom terenu,neko je naložio Davidsa nije mogao da nastavi tekmu čini mi se. :mrgreen:
Ako postoji sansa molim te da to upload na YT. To bi bilo milina pogledati :)
Kafa

Post by Kafa »

Maccabi Petah Tikva osvojio kup i sada zvanično jedan od protivnika može da nam bude pobednik iz dvomeča u kom igra Maribor.
To je po meni najbolji mogući scenario, blizu za gostovanje, protivnik po meri, a Ajax bih ostavio za grupnu fazu :mrgreen: .
Post Reply