25.07 Aмстердам, 1.08. смо ми домаћини, е сад где... Питање је..
VOJVODINA u Evropi
- Mare_Liman
Re: VOJVODINA u Evropi
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- gospodinFKV
Osim sto je sledeci zreb pre ovog dvomeca, te smo u slucaju nekog ogromnog iznenadjenja povlasceni u sledecem kolu, da li to znaci da smo povlasceni i u zrebu za 3. kolo LK, jer se oba zrebaju u isto vreme? 

Last edited by gospodinFKV on Wed Jun 19, 2024 1:21 pm, edited 1 time in total.
Idemo prvo u Amsterdam 25 jula,dok smo 1 avgusta domacini.
Preduhitri me Mare,samo borbeno!
Preduhitri me Mare,samo borbeno!
- slanobarac
Hvala.
Wizzair 100€ karta taj dan. Za Ajndhoven.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Jos veca zal ako se ne bude igralo na Karađorđu! Treba odmah da krenu radovi, mozda ima vremena do tad, valjda ce se i neko iz uprave oglasiti po tom pitanju. Ajaks nije u zadnje vrijeme u nekoj formi i onakav kakvim ga svi pamtimo pa mislim da nije toliko nerealno ocekivati prolaz, uz naravno dosta srece koja ce nam biti potrebna.
Eto
Sad imamo motiv i z pojacanja. Daj tog Dedu iz Zvezde
@Turija mi sa 0:1 (prva) kuci ispadamo iz duela, a u gostima i sa 2:0 za domace ja imam nadu za revans
E sad da smo mudri pa da skockamo tim i idemo da igramo fudbal, da se nadigravamo, damo 2 gola u Amsterdamu... pa im poput Vujketa nekad, ponudimo da i revans igramo tamo, uzmemo lovu, pa od tih para osnujemo marketing sluzbu

Sad imamo motiv i z pojacanja. Daj tog Dedu iz Zvezde

@Turija mi sa 0:1 (prva) kuci ispadamo iz duela, a u gostima i sa 2:0 za domace ja imam nadu za revans

E sad da smo mudri pa da skockamo tim i idemo da igramo fudbal, da se nadigravamo, damo 2 gola u Amsterdamu... pa im poput Vujketa nekad, ponudimo da i revans igramo tamo, uzmemo lovu, pa od tih para osnujemo marketing sluzbu

Baksuzi.
Sanse su nam manje od 1% da budemo realni. Istina da nisu ono sto su bili, ali i dalje imaju vrhunsku skolu i gaje taj brz fudbal, sa kojim se mi ne snalazimo najbolje.
Dobra je stvar sto je atraktivan rival, pa ce privuci ogromnu paznju javnosti. Bilo bi cak i bolje da se prva igra kod nas... ovako postoji sansa da utakmica u NS nece imati znacaj ako se u prvoj utakmici resi pitanje prolaska dalje.
Mislim da ne treba da se opterecujemo pricama o prolasku dalje, statusa povlascenog, potencijalnog rivala u sledecem kolu, itd. Ako se desi, odlicno. A time nabijamo pritisak. Nema potrebe za tim, neka igraci pokazu koliko mogu, daju sve od sebe, bez skidanja gaca... to je sve sto trazimo.
Sanse su nam manje od 1% da budemo realni. Istina da nisu ono sto su bili, ali i dalje imaju vrhunsku skolu i gaje taj brz fudbal, sa kojim se mi ne snalazimo najbolje.
Dobra je stvar sto je atraktivan rival, pa ce privuci ogromnu paznju javnosti. Bilo bi cak i bolje da se prva igra kod nas... ovako postoji sansa da utakmica u NS nece imati znacaj ako se u prvoj utakmici resi pitanje prolaska dalje.
Mislim da ne treba da se opterecujemo pricama o prolasku dalje, statusa povlascenog, potencijalnog rivala u sledecem kolu, itd. Ako se desi, odlicno. A time nabijamo pritisak. Nema potrebe za tim, neka igraci pokazu koliko mogu, daju sve od sebe, bez skidanja gaca... to je sve sto trazimo.
- gospodinFKV
Ja pitam zbog statusa povlascenog u 3. kolu LK, ne LE.
To je jos jedna stvar koja je sasvim okej da nas zanima, bas zbog toga sto si rekao glede nasih sansi.
To je jos jedna stvar koja je sasvim okej da nas zanima, bas zbog toga sto si rekao glede nasih sansi.
Cestitam, Vojo, ispuni ti se zeljaVoja wrote: ↑Wed Jun 19, 2024 1:26 pm Eto![]()
![]()
Sad imamo motiv i z pojacanja. Daj tog Dedu iz Zvezde![]()
![]()
![]()
@Turija mi sa 0:1 (prva) kuci ispadamo iz duela, a u gostima i sa 2:0 za domace ja imam nadu za revans![]()
E sad da smo mudri pa da skockamo tim i idemo da igramo fudbal, da se nadigravamo, damo 2 gola u Amsterdamu... pa im poput Vujketa nekad, ponudimo da i revans igramo tamo, uzmemo lovu, pa od tih para osnujemo marketing sluzbu![]()

Meni i ostalima, koji su prizeljkivali Ajaks, prvu u NS - odnosno BT, polovicno.
Nadam se da ces biti u pravu za rezultat tamo, a da mi dotle osposobimo stadion za revans.
Last edited by Turija on Wed Jun 19, 2024 1:34 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da li neko može da kaže jel su krenuli radovi na terenu? U Kruševcu i Lučanima jesu, a mi smo najvavljeni kao prvi koji kreću.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Gde pronađe taj let? Ja upravo gledam i nema tog leta.slanobarac wrote: ↑Wed Jun 19, 2024 1:23 pmHvala.
Wizzair 100€ karta taj dan. Za Ajndhoven.![]()
Ima za Amsterdam sa povratkom 26.07. direktan let a ima nešto jeftinije sa presedanjem preko Varšave...
Da li klub ima šlifa da organizuje neki čarter...??
Kad je bal nek je maskenbal, atraktivan protivnikgospodinFKV wrote: ↑Wed Jun 19, 2024 1:31 pm Ja pitam zbog statusa povlascenog u 3. kolu LK, ne LE.

Ovako funkcioniše, naš par je povlašćen u 3. kolu lige evrope, a nije povlašćen u 3. kolu lige konferencije. Dakle ako ne prođemo, nećemo biti povlašćeni.
Last edited by Kafa on Wed Jun 19, 2024 1:36 pm, edited 1 time in total.
“Ne zna se još uvek gde će se igrati. Kada se bude znalo biće objavljene informacije.”, rekli su za BUTASPORT.RS iz Vojvodine.
Ovo je ipak najtužnije u svemu ovome...
@VošaNS možda naši ne objavljuju, već hoće da nas iznenade kada završe s radovima
Ovo je ipak najtužnije u svemu ovome...
@VošaNS možda naši ne objavljuju, već hoće da nas iznenade kada završe s radovima

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- gospodinFKV
Meni, takodje, licno ne smeta prva tamo, jer stvar sa psiholoske strane posmatram malo drugacije. Imace na strani manji pritisak u prvoj utakmici da naprave nesto, te ce svaki aktivan rezultat pred utakmicu kod kuce podici i interesovanje i paljevinu. Takodje, u prvoj utakmici u Holandiji su vece sanse da se oni malo opuste i potcene nas. Na strani u prvoj utakmici bi verovatno malo dodali gas, da ne bude iznenadjenja, dok su kod kuce vece sanse da pristupe sa ''lako cemo''.
Je li mi to sada igramo Ligu Sampiona
PS
Za koga ce sad Tadic da navija i koliko procenata

PS
Za koga ce sad Tadic da navija i koliko procenata

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov