Liga Evrope - sezona 2013/14

kowalski

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina - Šerif Tiraspolj 22.08.2013.

Post by kowalski »

Tako je, indeed.

Ovo deluje kao najbolja opcija za put.

Image
Image
djape_ns

Post by djape_ns »

Kowalsky u kost :!:

Sinoc lezem da spavam i jebeno umesto da se samo okrenem i uzivam u tom osecaju, ne. Uzimam komp i citam malo komentare u vezi Vose, sad su im svima puna usta, jedini srpski klub, Vojvodino brani boje Srbije, bla, bla, bla....

Prvo sto treba da otpevamo posle pozdravljanja igraca i Marka, onako s' ponosom od pocetka do kraja ''Uz partizan odrasto sam ja.....'' i ''Madjarske p***e''.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Firmson89

Post by Firmson89 »

Boske87 wrote:Svaka čast Kowalski :cheers:
Ali kao što neko reče to su sve miševi. Znaju da navijaju samo za "pobednike i prvake", tako su naučeni od malena zato su se i odlučili za blizance umesto za lokalne klubove. Sad su :shit: :shit: :shit: kao fol doživeli prosvetlenje pa će početi navijati za Vošu. Čak danas čujem od jednog druga grobara izjavu da bi bilo odlično da može četvrtkom u NS ubije vreme na stadionu :evil: . Ej da nas počasti svojim prisustvom :evil: . Takav jedan lik (dobar čovek osim fudbalskog aspekta :mrgreen: ) da zauzima mesto na tribinama zapada svima nama koji živimo za ovaj klub, koji smo pretrpili mnogo razočarenja, progutali mnogo gorkih pilula ali nikada nismo menjali stranu i naša ljubav je jedina konstanta. Uprave, igrači, dobri i loši periodi dolaze i prolaze ali mi ostajemo, mi smo Vojvodina :!:

Zato svim autsajderima kurtoazno hvala na podršci ali ne treba, ako smo mogli 100 godina da opstanemo sami moćićemo i dalje. Vi nastavite da pratite vaše blizance, punite romodrom i organizujte umetničke performase skidanja trake na šarenom lavoru, zaboli me, samo što dalje od Vojvodine, niste poželjni niti ćete ikada biti!!!
Од речи до речи потписујем! Проблем већине људи у овој држави, тај менталитет навијања само за најуспешније! До сад смо били Мађари, усташе, провинцијалци, а сад када клуб креће успешно одмах се буде интересовања. Изволите господо наставите да пратите близанце, то су ваши клубови које сте одабрали, не мења се клуб као чарапе! Не треба ми навијач на западу који ће да тапше кад Воша да гол, а на телефону притом проверава шта је звездана урадила против ФК Дрводељца из п***е мамине, а притом је узео карту некоме коме би можда искрено значило и улепшало дан што је Стара Дама затресла мрежу поново. НА СТАДИОН СУ ДОБРО ДОШЛИ ЉУДИ КОЈИ ВОЛЕ ВОШУ И САМО ВОШУ! Да сам добио динар за сваки коментар у претходних пар дана који сам прочитао на фору "Иако сам навијач црвених/црних, јако симпатишем Вошу..." Симпатишите колико хоћете, то вам не могу забранити...али симпатишите од куће. Против Шерифа нећу да вас видим, чекајте лепо следеће лето и нови Черноморец и Лудогорец и остале фудбалске великане!
shecky

Post by shecky »

E bas sam o ovoj temi razmisljao na poslu i cekao da se vratim al ste me zajebali :)

Citajuci komentare na raznim sajtovima ,videh da od jednom cela drzava navija za nas.
Mogu da razumem gnev sto jebena drzavna televizija/je nije dao prenos utakmice , ali ono tipa .. ne pratim zvezdu od 2007 .. ali od sada pratim Vosu i navijam za nju.
I takvih poruka mali milion .. e TO je ono sto nas razlikuje od njih ,mi ne biramo uslove pod kojima cemo navijati za Vojvodinu ,dok su oni tipicni luzeri sa debelim komplexima da uvek moraju da navijaju za onog ko je trenutno IN.
Kao sto rekoh ranije negde, da je kojim slucajem Zemun 20 puta sampion,svi bi za njih navijali.

Zato mi je drago sto protiv DS nece biti besplatan ulaz , i nadam se da nece ikad vise biti sem na nekoj poslednjoj tekmi sezone pod uslovom da nije derbi.
Protiv DS ce doci samo Vojvodinasi , i eventualno 10% njih.. koji ce eto doci da vide uzivo kako to igra Barsa..ovaj Vosa.
kej

Post by kej »

Post kowalskog- odjeb decenije. :lol:
Oni jadničci navijaju za ''mrtvi partizan'', mnogo su ''ogorčeni'', ali eto, oni su toliko širokogrudi da se i u svojoj tuzi i bolu učlanjuju na ovaj forum i dižu u nebesa odjednom predragu i premilu im Vošu. Simpatišu nas. Posle onog finala kupa udarali su glavama o plafone od delirijuma i proklinjali nam majke mađarske, kompleksaške itd.. Al' sad smo im superiška. I svi bi oni baš baš baš voleli da Voša bude prvak ove godine. Kao ne znaju da njihovi klubovi zatvaraju po 24 utakmice u sezoni.. Takvi će da nam zauzimaju mesta na zapadu protiv Šerifa.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
the Gari

Post by the Gari »

kej wrote:Post kowalskog - odjeb decenije. :lol:
Ovo treba raspaliti na naslovnu stranu i metati gde god je to moguće! Sad je vreme da se utera toj đubradi!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Kad već pominjete ološ koji najavljuje da će iz Beograda doći da gleda "pravi fudbal" u Novom Sadu, još treba dodati i "novosadski" šljam koji navija za beogradske klubove, pošto sam i takve komentare viđao po netu u stilu "navijač sam jednog od dva topčiderska govneta, ali do jaja - Liga Evrope u mom gradu, gledaće se, itd". :? Takvi su dolazili na Karađorđe i proletos kad je bio dž ulaz, neki od takvih su čak išli i na finale kupa, ali zamisli koji je to pacovski mentalitet, koliki crv treba da budeš da stadion kluba za koji navijaš vidiš jednom godišnje a verovatno čak ni toliko puta, a ovamo dolaziš na stadion protivničkog fudbalskog kluba kad je ulaz besplatan ili kad ovaj igra evropske utakmice i mešaš se sa "provincijalcima, Mađarima, ustašama, itd". Majke mi skoro da mi dođe da pomislim da za utakmice Lige Evrope treba napraviti veliku parolu "JAJARE MRŠ U BEOGRAD" i okačiti je na ogradu zapada okrenutu ka unutra, tako da cela tribina gleda u nju, pa da se pripadnici ove zalutale manjine osećaju kao go**a celu tekmu (mada znamo da su to ljudi bez obraza).
kowalski

Post by kowalski »

Ako se tim plasira u LE, doveo bih npr Dzudzaka i Salaia, pa da na jna isteramo postavu: Delac, Baric, Dzudzak, Salai itd, i da se zajebavamo u prvenstvu sa svima njima. Jebes mi mater ako to ne bih radio da sam milioner koji ne zna sta ce s parama. Dok ne crknu.
Image
shecky

Post by shecky »

Dzudzak je fantastican igrac ,ja bih doveo i Zoltana Geru.
Zika Pavlovic

Post by Zika Pavlovic »

Ne izlazim na forume, ovo mi je mozda treci post na bilo kom forumu u zivotu, te oprostite na tome sto ne znam pravilno da nekome odgovorim ( ili ti kak o se popularno kaze stavim reply na neciji komentar). Niti sam ja neki slinavi i musavi, kako rekoste, niti poznajem navedenu gospodu ( Kimi, Vucic, Dacic, Djura, Misko) nista bolje i vise nego vi, iz toga proizilazi da tesko da mogu da smrdim sa njima. Drugo ja nikada nikoga ko nije iz Beograda nisam nazivao provincijalcem i drugim navedenim pogrdnim imenima, kao sto ni bilo koji grad u svojoj zemlji (koju jako volim) ne bih nazivao smrdljivim. Takodje vam moram naglasiti da ja nisam imao nameru da dolazim na stadion i zauzimam bilo kome mesto, iz prostog razloga jer smatram da Vojvodina ima dovoljno svojih navijaca koji ce tribine i popuniti, tako da ne mojte brinuti, necu smrdeti po kako kazete VASEM ( kao da bilo koji grad u ovoj zemlji nekome pripada) gradu. Vi ste ocigledno jako ogorcena osoba, iz opravdanog razloga ili ne u to necu ulaziti, ali sam misljenja da moja poruka nije razlog za vas vise nego uvredljiv odgovor. Prvo, vi mene uopste ne poznajete tako da ne mozete suditi o tome kako sam se ja osecao posle finala kupa, da li se ja busam nekakvom dominacijom, da li sam se javio sad kada vasem klubu ide dobro ili godinama iskreno prizeljkujem ozdravljenej srpskog fudbala ( ciji su jedan od najvecih problema ovakvi partizan i zvezda, mada smatram da se u OPRAVDANIM kritikama na protekciju ovih klubova nkada ide u sasvim drugu krajnost i ponekad preteruje), da li ja iskreno priznam i osecam se lose i ogorceno kada sudija pogura moj klub ( jer verovali ili ne postoje i u tom "stecistu zla" zvanom Beograd normalni i posteni ljudi sa razvijenim duhom za fer plej ), da li su moje zelje da i drugi klubovi osvajaju titule ( recimo kao kod Rumuna, gde do prosle godine najveci klubovi 6 godina nisu osvojili titulu) iskrene ili ne. Dalje, ja nisam potparol FSS, niti neki funkcioner, da bi moja duznost bila da dizem glas i javno govorim protiv nepravde po vasem ukusu ( mada vi iskreno govoreci ne mozete ni znati da li slicno cinim ili ne) i dovoljno cesto i glasno. Moja poruka bila je motivisana iskrenim odusevljenjem koje su dobre igre Vose kod mene proizvele ( a gledao sam sve meceve) i zeljom da uputim cestitke, no ocigledno sam pogresio. Izvinjavam se na smetnji, necu se vise oglasavati na vasem forumu ( iako mi nije ni bila namera da postanem aktivan na forumu), a to da gledam sve srpske klubove u Evropi pa i FK Vojvodina, da za njih navijam i radujem se njihovim uspesima, prizeljkujem promene u nasem fudbalu i ravnopravnu borbu za trofej izmedju bar 5,6 ekipa ( a sve u najboljem zajednickom interesu), pa makar i iz te neke rupe u koju me vidim saljete, to mi ne mozete oduzeti ni vi ni bilo ko drugi. Srecan dalji rad na forumu, i sve najbolje vasem klubu u daljem toku sezone i neka vam to donese puno radosti (mozda se malo i opustite).
Boske87

Post by Boske87 »

Ništa lično nije bilo tebi upućeno pa da se vređaš. Najlakše je uvrediti se, okrenuti priču u smeru autonomaštva itd, to je odbrambeni mehanizam navijača blizanaca jer mi smo mađarske pičke iako velika većina ovde nema ništa protiv i ne mrzi BG na taj način, naprotiv mene na emotivnom planu za BG vezuju samo lepe uspomene :mrgreen: (osim fudbalskih). Ali džabe ja sve ovo pišem kada ti nikada nećeš shvatiti kako je biti sistematski uništavan i omalovažavan od strane 2 državna projekta 70 godina a naročito zadnjih 20. Vas malo ponekad oštete u Evropi pa kukate a nama je tako svako kolo u JSL, borba protiv vetrenjača svake sezone. A najveći krivac za to stanje jesu upravo ti "obični i normalni" navijači blizanaca, vi ste to dozvolili da bili najjači u svom selu. Zato ostavite na miru nas da uživamo u svojih "5 minuta slave", nama je Evropa jedino mesto gde možemo samo da se bavimo fudbalskim temama u najčistijem smislu tih reči, ne brinite doćiće i vaših pet minuta već sutra protiv NP.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Zika Pavlovic

Post by Zika Pavlovic »

Moram samo da istaknem, da ne bi bilo zabune, ni u jednom trenutku nisam nikoga hteo da optuzim za bilo kakvo autonomastvo ili bilo koju drugu politicku ideju. Jednostavno nisam se uopste doticao politike, a ako neke moje reci mozda mogu tako da budu protumacene, izvinjavam se i ogradjujem - prosto to nije tako, politika mi nije bila ni na kraj pameti. Nisam imao nameru da kvarim vasih 5 minuta slave, niti da pokusam da se ogrebem za malo vase srece ( jer ja nisam od onih koji navijaju samo za najbolje i prve ), i necu vam kvariti radost ni na koji nacin. Uzivajte u zasluzenim trenucima. Iako sam rekao da necu pisati vise, ovo sam morao da kazem, kako ono sto sam napisao ne bi bilo pogresno protumaceno. Pozdrav, i uzivajte.
kowalski

Post by kowalski »

Zika Pavlovic wrote:
Necemo se opustiti dok ne prestanu da postoje ta legla zla i nesrece. Mudro si ti smislio da posle decenija u kojima ste drugima trpali go**a u usta lopatama, sada jedemo iz iste cinije. I niko iz ove pisljive drzave nece iskoristiti FK Vojvodinu za dnevni populizam i zamajavanje naroda. Samo nam fale ti koji su vec usrali sve cega su se dohvatili.

Prepoznajes li se u ovom citatu?
Posmatraci, svedoci koji nisu direktno vezani za akcije izvrsilaca, pomazu u oblikovanju drustvenih reakcija. Posmatraci mogu imati jak uticaj. Oni mogu odrediti znacenje dogadjaja i pokrenuti druge prema empatiji ili indiferentnosti. Oni mogu promovisati vrednosti i norme, ili svojom pasivnoscu afirmisati izvrsioce.

Ervin Staub
Jesi bio pasivan kada su nas krali, vredjali i maltretirali? Jesi.

Jesi bio empatican dok smo sve to trpeli? Nisi.

Jesi promovisao vrednosti i norme dok ste "dominirali"? Nisi (saputao sam u sebi se ne racuna).

Eno ti Novak Djokovic pronosi slavu po celom svetu, a i strelci uvek ubodu neku medalju na olimpijadi, drz' se njih samo. Hvala i dovidjenja.
Last edited by kowalski on Fri Aug 09, 2013 7:46 pm, edited 2 times in total.
Image
Srbendinho

Post by Srbendinho »

Boske87 wrote:Svaka čast Kowalski :cheers:
Ali kao što neko reče to su sve miševi. Znaju da navijaju samo za "pobednike i prvake", tako su naučeni od malena zato su se i odlučili za blizance umesto za lokalne klubove. Sad su :shit: :shit: :shit: kao fol doživeli prosvetlenje pa će početi navijati za Vošu. Čak danas čujem od jednog druga grobara izjavu da bi bilo odlično da može četvrtkom u NS ubije vreme na stadionu :evil: . Ej da nas počasti svojim prisustvom :evil: . Takav jedan lik (dobar čovek osim fudbalskog aspekta :mrgreen: ) da zauzima mesto na tribinama zapada svima nama koji živimo za ovaj klub, koji smo pretrpili mnogo razočarenja, progutali mnogo gorkih pilula ali nikada nismo menjali stranu i naša ljubav je jedina konstanta. Uprave, igrači, dobri i loši periodi dolaze i prolaze ali mi ostajemo, mi smo Vojvodina :!:

Zato svim autsajderima kurtoazno hvala na podršci ali ne treba, ako smo mogli 100 godina da opstanemo sami moćićemo i dalje. Vi nastavite da pratite vaše blizance, punite romodrom i organizujte umetničke performase skidanja trake na šarenom lavoru, zaboli me, samo što dalje od Vojvodine, niste poželjni niti ćete ikada biti!!!

I ja sam se našao prozvan, iako realno se čovjek meni nije obratio....

Nemam nikakve veze sa vječitima,kao ni sa Vošom. Navijam za jedan mali klub iz RS-a, cijeli život. A navijam za sve ostale srpske klubove u Evropi, to što sam se registrovao prije dan znači da sam toliko srećan nakon onog demoliranja Burse,inače rijetko pišem po forumima, dosta sam pratio jedan drugi vošin forum (Firma1989) i pohvaljivao rad same navijačke grupe,jer sam sam navijač.
Vojvodina je srpski klub i kao takva bez obzira na navijačku opredjeljenost ima simpatije ogromnogo broja Srba koji nisu navijači iste, jer veliki dio normalnih ljudi uvijek će navijati za naš klub protiv stranih zapadnih cirkuzanija,ovaj put jelte istočnih.

Volim i Novi Sad, nakon 4 godine rata,kao klinac sam došao u Futog,gdje sam živio izvjesan dio vremena, po prvi put u životu mogao gledati crtaće (koliko ovo zvuči smješno i patetično,ali istinito),upoznao dosta dobrih Novosađana,par i onih nadobudnih.... Tako da već sa 6 godina sam imao simpatiju prema Voši,koja je ostala do dan danas. Kao što rekoh, nisam se javio da bi kupio simpatije kada ide, već da i putem društvene mreže čestitam srpskom klubu, kome je i ovaj moj lokalni klub u bližoj prošlosti dao jednog bisera od kog je i Voša imala koristi. ;)

Da ne davim više, Voša ima odličnu šansu i od sveg srca joj želim da već u prvoj tekmi odradi sav posao.
shecky

Post by shecky »

Aj prekinite vise i jedni i drugi!!
Ako ja sad pocnem da palamudim o temi moderator ce mi odmah sra....
A zasto je autonomastvo lose? Zasto po automatici se vodi kao losa stvar? Zasto je uvreda da neko bude Madjar?
Pricate o poptuno pogresnoj temi a pritom ni neprimecujete ustvari kakve teske stvari iznosite koje mogu uvrediti ljude.

Ziko pero i ostali sa 2-3 posta ,poenta onog ostrog reply-ja je bila da di ste bili dosad? Kad nas je Tole karao ,sudije,murija ,cutali ste ko p***e i smejali se a sada kad vam ne ide svoj frustracije prema svom timu ispoljavate tako sto stajete na nasu stranu.

Naravno da ima i normalnih ,dakle izuzetaka , ali takvi su u debeloj manjini na zalost ,jer da su u vecini ,mi o ovakvim stvarima nikada ne bi imali povoda ni pricati.
Locked