Ovo deluje kao najbolja opcija za put.

Од речи до речи потписујем! Проблем већине људи у овој држави, тај менталитет навијања само за најуспешније! До сад смо били Мађари, усташе, провинцијалци, а сад када клуб креће успешно одмах се буде интересовања. Изволите господо наставите да пратите близанце, то су ваши клубови које сте одабрали, не мења се клуб као чарапе! Не треба ми навијач на западу који ће да тапше кад Воша да гол, а на телефону притом проверава шта је звездана урадила против ФК Дрводељца из п***е мамине, а притом је узео карту некоме коме би можда искрено значило и улепшало дан што је Стара Дама затресла мрежу поново. НА СТАДИОН СУ ДОБРО ДОШЛИ ЉУДИ КОЈИ ВОЛЕ ВОШУ И САМО ВОШУ! Да сам добио динар за сваки коментар у претходних пар дана који сам прочитао на фору "Иако сам навијач црвених/црних, јако симпатишем Вошу..." Симпатишите колико хоћете, то вам не могу забранити...али симпатишите од куће. Против Шерифа нећу да вас видим, чекајте лепо следеће лето и нови Черноморец и Лудогорец и остале фудбалске великане!Boske87 wrote:Svaka čast Kowalski![]()
Ali kao što neko reče to su sve miševi. Znaju da navijaju samo za "pobednike i prvake", tako su naučeni od malena zato su se i odlučili za blizance umesto za lokalne klubove. Sad su![]()
![]()
kao fol doživeli prosvetlenje pa će početi navijati za Vošu. Čak danas čujem od jednog druga grobara izjavu da bi bilo odlično da može četvrtkom u NS ubije vreme na stadionu
. Ej da nas počasti svojim prisustvom
. Takav jedan lik (dobar čovek osim fudbalskog aspekta
) da zauzima mesto na tribinama zapada svima nama koji živimo za ovaj klub, koji smo pretrpili mnogo razočarenja, progutali mnogo gorkih pilula ali nikada nismo menjali stranu i naša ljubav je jedina konstanta. Uprave, igrači, dobri i loši periodi dolaze i prolaze ali mi ostajemo, mi smo Vojvodina
![]()
Zato svim autsajderima kurtoazno hvala na podršci ali ne treba, ako smo mogli 100 godina da opstanemo sami moćićemo i dalje. Vi nastavite da pratite vaše blizance, punite romodrom i organizujte umetničke performase skidanja trake na šarenom lavoru, zaboli me, samo što dalje od Vojvodine, niste poželjni niti ćete ikada biti!!!
Ovo treba raspaliti na naslovnu stranu i metati gde god je to moguće! Sad je vreme da se utera toj đubradi!kej wrote:Post kowalskog - odjeb decenije.![]()
Necemo se opustiti dok ne prestanu da postoje ta legla zla i nesrece. Mudro si ti smislio da posle decenija u kojima ste drugima trpali go**a u usta lopatama, sada jedemo iz iste cinije. I niko iz ove pisljive drzave nece iskoristiti FK Vojvodinu za dnevni populizam i zamajavanje naroda. Samo nam fale ti koji su vec usrali sve cega su se dohvatili.Zika Pavlovic wrote:
Jesi bio pasivan kada su nas krali, vredjali i maltretirali? Jesi.Posmatraci, svedoci koji nisu direktno vezani za akcije izvrsilaca, pomazu u oblikovanju drustvenih reakcija. Posmatraci mogu imati jak uticaj. Oni mogu odrediti znacenje dogadjaja i pokrenuti druge prema empatiji ili indiferentnosti. Oni mogu promovisati vrednosti i norme, ili svojom pasivnoscu afirmisati izvrsioce.
Ervin Staub
Boske87 wrote:Svaka čast Kowalski![]()
Ali kao što neko reče to su sve miševi. Znaju da navijaju samo za "pobednike i prvake", tako su naučeni od malena zato su se i odlučili za blizance umesto za lokalne klubove. Sad su![]()
![]()
kao fol doživeli prosvetlenje pa će početi navijati za Vošu. Čak danas čujem od jednog druga grobara izjavu da bi bilo odlično da može četvrtkom u NS ubije vreme na stadionu
. Ej da nas počasti svojim prisustvom
. Takav jedan lik (dobar čovek osim fudbalskog aspekta
) da zauzima mesto na tribinama zapada svima nama koji živimo za ovaj klub, koji smo pretrpili mnogo razočarenja, progutali mnogo gorkih pilula ali nikada nismo menjali stranu i naša ljubav je jedina konstanta. Uprave, igrači, dobri i loši periodi dolaze i prolaze ali mi ostajemo, mi smo Vojvodina
![]()
Zato svim autsajderima kurtoazno hvala na podršci ali ne treba, ako smo mogli 100 godina da opstanemo sami moćićemo i dalje. Vi nastavite da pratite vaše blizance, punite romodrom i organizujte umetničke performase skidanja trake na šarenom lavoru, zaboli me, samo što dalje od Vojvodine, niste poželjni niti ćete ikada biti!!!