Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

- S njegovim klubom Debrecinom sve smo se dogovorili. Sada preostaje da vidimo da li možemo da ispunimo ono što Stojkov od nas potražuje. Mislim da smo na dobrom putu da ga angažujemo, a ukoliko se to dogodi, vreme će pokazati da li smo pogodili – oprezan je tehniko crveno-belih kada priča o eventualnom angažmanu makedonskog reprezentativca.
Pored Stjepanovica koji je slobodan igrac, oni traze Stojka... :roll:
Nama treba napadac profila Gluscevica i Sepuye posto su nam u veznom redu uglavnom lagani i brzi igraci!
shecky

Post by shecky »

Ljudi...
Aj oladite malo..vidim i na ostalim nasim forumima prica se za tog Stojkova ko da je najgori krsh ikad vidjen...aj polako da ga vidimo sta zna ako dodje kod nas.
Neka da i 10golova u sez. ja cu biti zadovoljan.
Rekao sam ja odavno za S.S. ali dz ....
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

shecky wrote:...aj polako da ga vidimo sta zna ako dodje kod nas.
Misliš da pokaže ono isto što i ostali koji dolaze iz Bežanije? Zar se toga nismo nagledali uopšte i u ovom periodu dok se od reprezentativnog špica Ugande pravi RASAN defanzivac?
Poznata je meni ta Bekijeva škola kako se od igrača pravi igračina i obrnuto. Ako je uprava slepa pa ne vidi šta se radi sa Sepujom, da je i povređeni Lazetić bolji od Buača... onda i ne treba da čude boje dreseva (koje su za svaku kritiku), a sa druge strane ako se imalo razumeju u fudbal onda je jasno da se međusobno gađaju svim tim procentima koji tu pljušte... Trećeg ovde nema.
vladans

Post by vladans »

Ja sam kao i vecina ovde razocaran dovodjenjem igraca kako u ovom tako i u ranijim prelaznim rokovima ali mi takodje nije jasno na osnovu cega ljudi ovde kao i na ostalim forumima ocenjuju kvalitet tog Makedonca,jer pretpostavljam da cast izuzecima niko ovde nikad nije bio u prilici da ga gleda?!Siguran sam da cak ni najredovniji navijaci partizana nemaju pojma ni kako izgleda doticni igrac dok smo mi ovde u detalje upoznati sa njegovim kvalitetima?!Malko cudna situacija....
ssnigd

Post by ssnigd »

Plzen [3 - 2] Viktoria Zizkov

26' [1 - 0] P. Horvath (pen.)
35' [2 - 0] D. Limbersky
62' [2 - 1] M. Vozabal
85' [3 - 1] J. Husbauer (o.g.)
90' [3 - 2] R. Naumov

Jer to bese onaj Makedonac kojeg je Vlatko i spominjao i sa kojim se nismo uspeli dogovoriti, a evo on je sada potpisao za neku Viktoriju iz predgradja Praga i u debiju postigao gol.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

vladans wrote:Siguran sam da cak ni najredovniji navijaci partizana nemaju pojma ni kako izgleda doticni igrac...
Pa biće da je i zbog toga :mrgreen:
Dejan

Post by Dejan »

Evo da ga na ovom forumu barem svi prepoznamo :lol:
Image
Toliko je dobar da Debrecin ne racuna na njega u narednoj sezoni i da je slobodan da pronadje novu sredinu...
Stojkov je rodjen u Strumici, 29 aprila 1983 godine. Veoma je rano presao u Inter, ali je odmah poceo da ide na raznorazne turisticko-fudbalske pozajmice...(2002-2003 Spezia (loan), 2003-2004 Górnik Zabrze (loan)Castel di Sangro (loan), 2004-2005 Andria (loan), 2005-2006 Louviéroise (loan), 2006-2007 FK partizan, 2007-2008 Debreceni VSC)

Evo jedan stariji clanak iz Glasa o njemu;
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiv ... 1303.shtml
Владика
Administrator

Post by Владика »

ako se bliži početak Superlige u Fudbalskom klubu Vojvodina sve su odlučniji da pošto-poto pojačaju špic. Dosadašnje utakmice pokazale su da tu najviše škripi, pa se napadač traži na sve strane. Novosađani su obelodanili da su uspostavili kontakt s Makedoncem Acem Stojkovim, koji je član mađarskog Debrecina, ali rešenje možda bude i neko drugi.

- Na probi su još trojica igrača – kaže sportski direktor Radisav Rabrenović. – Tu su bivši napadač Crvene zvezde, belgijskog Genka i ruskog Luč Energija Stojanović, zatim Brazilac Frenklin i Kamerunac Boja, inače brat poznatijegg Pjera Boje, nekadašnjeg napadača Partizana a sada internacionalca u Rumuniji. Istina, Brazilac je više polušpic, ali će o kvalitetima svakoga od njih poslednju reč dati šef stručnog štaba Dragoljub Bekvalac.

Nabrojanim igračima treba pridodati i Euđina Sepuju, koji je posle perioda adaptacije potpisao trogodišnji ugovor s Vojvodinom. Sepuja očekuje da će u Novom Sadu ostaviti zapaženiji trag nego što je to učinio u jermenskom Banantsu, iz kojeg je došao među crveno-bele.
- U finišu prošle sezone često sam dobijao šansu, počeo da dajem i golove,a verujem da će mi predstojeće prvenstvo doneti više radosti. Dobro se osećam, nadam se da ću igrati već u meču kvalifikacija za Kup UEFA s Hapoelom i da ću imati svakako veću minutažu u Superligi – kaže Sepuja
Dejan

Post by Dejan »

Image

Nenad Purke Stojanovic (189 cm, 85kg.) je rodjen 22 Oktobra 1979 godine u beogradu. Ponikao je u zvezdi, ali nikada nije dobio pravu priliku. U Sezoni 1998-1999 odlazi na pozajmicu u Zeleznik i na 20 utakmica postize 11 golova, zatim je bio na pozajmicama u Novom Pazaru, Beceju, Jedinstvu , da bi u sezoni 2002-2003 odigrao odlicnu sezonu za Leotar i na 24 utakmice postigao 21 pogodak uz priznanja za najboljeg igraca i golgetera bosanske lige...Potom se vraca u zvezdu, ali ponovo ne dobija priliku da igra i odlazi u belgijski Genk gde u dve sezone na nekih 30 utakmica postize 11 golova, zatim je bio u F.C. Brussels i na kraju u Luch-Energiji gde nije bio u milosti hrvatskog trenera, Zorana Vulica[/img]
Last edited by Dejan on Thu Aug 07, 2008 2:24 pm, edited 1 time in total.
vladans

Post by vladans »

Ukoliko je Purke bar upola ostao onako uboit kao u vreme provedeno u Leotaru bice nam sigurno prva opcija u napadu,on je i u zvezdi bio ubedljivo najbolji spic u tom trenutku,svaki minut koji je provodio u igri je posteno odradio ali su tada Muslinovi miljenici poput Pjane i kompanije imali prednost!Izuzetno jak igrac sa razornom levicom,secam se da je i u Genku igrao odlicno!
Koliki smo mi apsurd od kluba se vidi i u ovom trenutku,Purke treba da prodje probu dok nam Lazetic bez probe dolazi kao veliko pojacanje!? :shock:
Dejan

Post by Dejan »

podbara wrote:Kamerunac Boja, inače brat poznatijegg Pjera Boje, nekadašnjeg napadača Partizana a sada internacionalca u Rumuniji.
Pirre Boya je rekao da ima tri brata, ali da ni jedan nije u Srbiji i da se ni jedan osim njega ne zove Boya! Info 100% tacna
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Dejan wrote:
podbara wrote:Kamerunac Boja, inače brat poznatijegg Pjera Boje, nekadašnjeg napadača Partizana a sada internacionalca u Rumuniji.
Pirre Boya je rekao da ima tri brata, ali da ni jedan nije u Srbiji i da se ni jedan osim njega ne zove Boya! Info 100% tacna
Ne sumnjam u tacnost tvojih podataka i vec poslovicnu informisanost, ali mi nije jasan boldovani deo. Boya je prezime, a ne ime, pa je logicno da ga nose sva trojica!

A, by the way, narocito mi je zanimljiva ona gde napominju da ce poslednju rec imati maestro Beki... :D
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Cika_toma wrote:Ne sumnjam u tacnost tvojih podataka i vec poslovicnu informisanost, ali mi nije jasan boldovani deo. Boya je prezime, a ne ime, pa je logicno da ga nose sva trojica!
Ne mora da bidne.

Brazilski reprezentativci znani kao Socrates i Rai su bili braca.

Negde su fudbaleri (generalno sportisti) poznati po nadimcima, negde odaberu da nose prezime po majci (ili i po ocu i po majci), a moze da se desi i da su braca ali od razlicitih oceva. Ne treba ocekivati da su svuda na svetu obicaji isti kao kod nas.
limanfkv

Post by limanfkv »

A sto ste vi sigurni da se bilo ko od njih zove Boja :lol:
Setite se Eriberta iz Kjeva :)
0.0625
Dejan

Post by Dejan »

limanfkv wrote:A sto ste vi sigurni da se bilo ko od njih zove Boja :lol:
Setite se Eriberta iz Kjeva :)
Da ne skrecemo vise sa teme;

Informacija koju je licno Boya dao je da se jedino on od njih cetvorice tako zove i da se njegov ni jedan brat ne nalazi u Srbiji...
Ostaje pitanje ko je taj Kamerunac sto je na probi :wink:
Post Reply