"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
budababa

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by budababa »

Pa valjda neće napraviti svinjariju da na gol stavi golmana koji mu u planovima nije bio ni među prva tri :shock:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

masterNS wrote:Da ne znam kakav golman je Brkic pomislio bih da je otelotvorenje Bufona, Smajhela i Lava Jasina u jednom...
Koliko god mi voleli Brku kapitena, trebali bi da budemo realni... Od Stojkovica je bolji, ali tu nema neke ogromne razlike, kako to neki ovde predstavljaju... Sto se tice orgacevica, obojica umeju da kiksnu, tako da i tu nema neke velike razlike... Pojedinci kao da se trude da zaborave sve Brkine kikseve, kojih je s' obzirom na njegove godine bilo dosta...
Nije samo stvar u tome ko je bolji (Brka je bolji+brani u ozbiljnijoj ligi i klubu),već i u tome kome se kiksevi praštaju a ko može večno da brlja. Stojković se čeka i trpi, dok Brkić to nije nikad imao. I Jorgačević je isto prošao (mada je onaj njegov kiks bio baš epski). Nemaju svi zaleđinu kao Stojke, koji je kao Ivica Kralj(naspram kog je i Supić golmančina) onomad nedodirljiv. Zato nam je reprezentacija, između ostalog, tu i gde jeste.
Io odio Belgrado
masterNS

Post by masterNS »

Moguce je da me secanje slabo sluzi, jer me reprezentacija i ne zanima previse, ali se ne secam nesto puno njegovih kikseva u reprezentaciju. Ne kazem da ih nije bilo, ne secam se... Ukoliko vidim Jorgacevica u petak, onda mi mnogo toga nece biti jasno. Ukoliko je on pozvan kao zamena, tj. cetvrti je, a bude na golu, onda do qr*a...
Uroš

Post by Uroš »

Реално репрезентација муку мучи с голманима већ више од 20 година.Што се Стојковића тича немам ништа против њега имао је пар киксева,али у принципу неке веће замерке за његово брањење немам.Овде је нешто друго у питању,Бркићев један кикс у репрезентацији вреди као Стојковићевих пет,тако се то гледа у нашим медијима,уосталом играч који игра у иностранству,а да претходно није носио дрес близанаца улази увек на мала врата у репрезентацију.Наравно сад Коларову и Банету не могу ништа,али је зато то осетио Суботић.Красић и Лане су изнели на својим леђима квалификације за СП 2010,и били убедљиво најбољи играчи у квалификацијама,а онда после тога сви су једва чекали да падну у форми и да почну да их напушавају у медијима,док су појединци имали кредита на претек.Узмимо само нашег капитена Станковића који је од 15 година играња у репрезентацији одиграо једну добру утакмицу,да не помињем Жигића који је само у репрезентацији био стартер и Пантелића.Сећам се и ја Бркићевих киксева,али у репрезентацији је имао само један.Не кажем ја да је он голманчина и по,али нек бар има исти третман као Стојковић.Иначе да је Алексић којим случајем голман звезде или партизана био би први голман репрезентације то вам гарантујем.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Pu, magarče (da mi ne zamere magarci)...
Sportal wrote:Umesto čuvara mreže crno-belih poziv Siniše Mihajlovića dobio je Bojan Jorgačević, golman belgijskog Briža. Mediji u zemlji gde zarađuje fudbalski hleb, od Jorgačevića su zatražili da im približi trenutnu situaciju oko nacionalnog tima.

- U Srbiji ili ste partizanovac ili zvezdaš, čak i van glavnog grada je takva situacija...
http://www.sportal.rs/news.php?news=84100" onclick="window.open(this.href);return false;
limanfkv

Post by limanfkv »

Jorga idi brani u Sloveniji, tako nesto...
0.0625
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Krasić: Dolazim peške u Beograd

- Belgija pada na "Marakani". Jesu najjači u grupi, ali ova reprezentacija Srbije jeste mlada, ali ima kvalitet da svakog protivnika obori na pleća, pa će tako proći i Belgijanci u petak - kategoričan je za „Sport“ iz Istanbula Miloš Krasić, prvotimac Fenerbahčea, koji se proteklog vikenda vratio na u tim i odigrao 15 minuta u derbiju protiv Bešiktaša (3:0). - Ako pobedimo Belgiju, a hoćemo, onda pada i Makedonija iako Pandev i društvo zaista igraju dobro.

Kako je bilo protiv Bešiktaša?

- Igrao sam poslednjih 15 minuta i zadovoljan sam igrom. Prvo, jer sam imao dva odlična dodavanja iz kojih su saigrači promašili izledne prilike, a drugo zbog odličnog šuta posle kojeg se nažalost isprečila stativa. Bitno je da sam opet na terenu, a od navijača Fenera dobio sam ovacije za ono što sam pružio na terenu.

Nadate se pozivu za meč sa Hrvatima u martu naredne godine?

- Uh, samo čekam poziv i - dolazim u Beograd peške! Postao sam nestrpljiv, a reprezentacija je iznad svega. Hvala Siniši Mihajloviću još jednom što veruje u mene –rekao je Krasić.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ko sve ne igra fudbal (za reprezentaciju)...Još ovo što "naši" rade je milina.
Novosti wrote:Mbojo – u nacionalnom timu posle robije

U sastavu reprezentacije Belgije danas će u Beograd doputovati i donedavni robijaš! Napadač Genta Ilombe Mbojo (25), kojeg je selektor Vilmots pozvao kao zamenu za povređenog Lukakua, pre tri godine je izašao iz zatvora, na koji je osuđen 2005. zbog otmice i silovanja 14-godišnje devojčice!

Mbojo je u to vreme važio za jednog od najvećih talenata u Belgiji, o čemu svedoči i njegov nadimak "mali Pele". Ali, odrastanje u jednom od najopasnijih delova Brisela uvuklo je mladića, rođenog u Kongu, u svet kriminala i nasilja, što ga je koštalo velikog zastoja u karijeri.

On se po izlasku s robije vratio fudbalu i preko Šarlroa i Kortrajka došao do Genta i poziva u reprezentaciju, što je uzburkalo duhove u Belgiji. Mnogi smatraju da nasilnik i bivši zatvorenik ne treba da igra za nacionalni tim, ali selektoru Vilmotsu to ne smeta i on gleda samo sportsku stranu.

- Mbojo je prava zamena za Lukakua. Gledao sam ga mnogo puta i može mnogo da pomogne. Jak je u vazduhu i opasan pred protivničkim golom - rekao je Vilmots.
DekiFirma

Post by DekiFirma »

A ovakvoj ljudskoj "gromadi" ce pojedinci jos i da daju aplauz :evil: umesto da njemu zvizdi (1. protivnik nam je pa da ga malo dekoncentrisu, 2. ovakav cin zasluzuje samo duboko psovanje ovog igraca u najmanju ruku), nasi pametni navijaci (onaj deo koji navija za CZV) zvizde sopstvenom golmanu. Kakav god da je Stojkovic, za koji god klub igrao, ma nebitno koji igrac, treba ga podrzati zato sto igra u tom trenutku za Srbiju. Ali sad valjda nece zvizdati kad nema njega, ali kakav smo narod nacicemo nesto da kukamo :D
Stexman

Post by Stexman »

U pravu si Deki, nije Stojkovic kriv sto je debil. Krivi su oni koji ga i pored svih njegovih "kvaliteta" guraju u nacionalni tim.
Ja mu ne zvizdim zato sto je presao iz jednog u drugi svinjac vec zato sto je NULA od golmana i glavni razlog sto nismo videli EP ove godine.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Kako mi je ovaj Miha iritantan kad ga slusam na konferencijama, o cemu on prica samo.
Zelja95

Post by Zelja95 »

Jel ima neko od vas forumasa da ide sutra u BG na utakmicu? :cheers:
Uroš

Post by Uroš »

Само се бојим да наш селектор не направи опет неко изненађење,па да опет у првој постави заигра неки екстра таленат из звезде.
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Zelja95 wrote:Jel ima neko od vas forumasa da ide sutra u BG na utakmicu? :cheers:
Ja cu biti na utakmici :D
the Gari

Post by the Gari »

Naziv ovog topika trebalo bi promeniti u "Nagvaždanje o nekom tamo klošaru koji je prešao iz jednog blizanca u drugi jer na ovoj planeti ne postoji treći klub u kojem bi on mogao da brani".
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply