Sever je dosta promenio nacin rada u odnosu na vreme kad ste ga vi napustili,osecala se tamo opet ona stara prica,bili smo nasli odlican jezik sa zapadom i istokom,samofinansiranje je bilo nas ponos,sa malim fondom smo imali odlican ucinak,huk smo izgurali,ekipa navijaca je vodila tribinu,moze se reci da smo uhvatili dobar pravac,pa i pored toga sto ste vi bili na zapadu,Sever je imao uspon u sezoni 2011-2012,moze se reci da smo imali odlicnu pricu i dobar plan rada sve do 2014,u kojoj je trebalo da se materalizuje najveci deo naseg rada...ali nismo bili spremni za rat sa upravom,koja ga nam je sama nametnula,prvo pomirenjem posle finala kupa,pa ispadanjem od Borca,i jos gomilom sitnih gresaka koje su nam svima poznate...uostalom ceo stadion je bio za smenu,bez obzira na cenu...prihvatili smo je i izduvali...vecina tih klinaca na koje mislis je bila u to vreme na Severu,i sa nacinom na koji smo radili,oni bi tamo jos ostali...koliko ne znam,ali znam da smo imali plan kako da ih zadrzimo...
Grupa je izabrala svoju put,sto ne znaci da nije pravi,ali da li ce to biti grupa sa kojom cete se identifikovati,vreme ce pokazati,jer ja se ne identifikujem sa nasom od istog trenutka kad je promenila svoj stav,jer sam se zazeleo i postenog kluba,pa makar i u petoj ligi,a verujem da ne bi pali vise od druge...
E da,htedoh reci da smo pojeli

svi,jer je ceo stadion promenio stav,pa ni Supicu se ne peva,a covek nam se nije javno izvinio ze onaj srednji prst u Subotici,prema tribini na kojoj je bilo ljudi sa sve tri tribine...tribina je ponos moje mladosti,jer kad mi zivot nije davao prostora da se osecam ponosnim,ja sam ga nasao na istoj,izgradili smo nesto sto generacijama pre nas niko u NS nije uspeo,napravili smo ogroman navijacki iskorak,i to je ono sto je meni bilo najvaznije,tribina je bila moj ponos,a klub svetinja...danas se ne osecam ovako,da ne bude zabune,gledam na celu pricu iz drugog ugla,pa vam kazem ako hocete dajte tim klincima primer gde im je mesto,i uradite nesto da to mesto izgleda onako kako vi mislite da bi trebalo...