Jelen Super Liga - sezona 2015/16

Locked
budababa

Re: Jelen Super Liga - sezona 2015/16

Post by budababa »

http://mondo.rs/a813603/Sport/Fudbal/UE ... vezda.html

Ali badava, nema od ovoga 'leba, opet će sve pod tepih za tri dana...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
madda fakka

Post by madda fakka »

Utakmica OFK - zvezda nije namestaljka nego pisanje po faci i vrhunac bahatosti... Mamic ovako ne namesta utakmice...

Igrac koji je dobio crveni samo sto nije skocio od srece, pogledao kao lozi i pitao "jesam bio dobar sefe, a?". Uzas majke mi kako ih samo nije sramota majke mi...
I Bog je Slaninar...
мализека

Post by мализека »

Ако и докажу да је намештаљка, казниће офку, али ће звезда :shit: остати "поштена" као и увек. :wink:

Нешто ми се мота по глави, када све ово гледам и слушам протеклих 2 године...занимљиво је којом брзином је Воша опљачкана откако је Бата преминуо, што меницама, што идиотским транферима младих играча. Осим тога, Бату је покосио инфаркт баш у тренутку када је требала да заигра најталентованија генерација коју је Воша имала у претходних не знам ни ја колико година и од чијих би трансфера управо он имао највећу корист, у догледној будућности...не бих да се играм детектива, али је све то мени јако чудно од почетка. :dedica:
recni galeb

Post by recni galeb »

Nista onda da se menja tekst do freske i neka bude "samo vas gledam" ili "pre cu sam otpasti nego sto cete me prekreciti...".
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

DaBogda Zvijezdu ne kaznila UEFA!
DaBogda svaku utakmicu ovako dobijali!
DaBogda nikad ne otkrili šta i kako oni rade i na koji način osvajaju titule!
DaBogda im sudija svaki put svirao penal u 92.minutu! Za pobedu!
DaBogda još puno, puno godina osvajali potpuno neregularne tiule!

A ove godine posebno!
POSEBNO, JER SE ABUSEKTAŠ VRATIO DA OSVOJI BAR JEDNU TITIULU U ŽIVOTU!

MILINKOVIĆU, VULIĆEVIĆU I ABUSEKTAŠU, NADAM SE DA ĆE BOG USLIŠITI SVE MOJE OVDE IZREČENE ŽELJE U INAT VAMA BEZ OBRAZA!

ETO TAKO!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

мализека wrote:Ако и докажу да је намештаљка, казниће офку, али ће звезда :shit: остати "поштена" као и увек. :wink:

Нешто ми се мота по глави, када све ово гледам и слушам протеклих 2 године...занимљиво је којом брзином је Воша опљачкана откако је Бата преминуо, што меницама, што идиотским транферима младих играча. Осим тога, Бату је покосио инфаркт баш у тренутку када је требала да заигра најталентованија генерација коју је Воша имала у претходних не знам ни ја колико година и од чијих би трансфера управо он имао највећу корист, у догледној будућности...не бих да се играм детектива, али је све то мени јако чудно од почетка. :dedica:
Jasno k'o dan!

Image
Salvador

Post by Salvador »

trelos gia fcv wrote: ...
Opet zastranjuješ, crvena i crna go**a su isto sranje, u istom krugu pakla su i jedni i drugi, sa našeg stanovišta nikakve razlike tu nema.
Jedino da ćemo se radovati kako crveni kradu crne zbog nekih nebitnih govanaca tipa vulićević..
slanina

Post by slanina »

http://mondo.rs/a813721/Sport/Fudbal/Zv ... UZIVO.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Započeo je priču sa nama,kanda smo mi najveći krivci za ubedljivu pobedu nad ofk,smejurija.Zar naš prijatelj iz lože ovako o nama. :)
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

slanina wrote:http://mondo.rs/a813721/Sport/Fudbal/Zv ... UZIVO.html

Započeo je priču sa nama,kanda smo mi najveći krivci za ubedljivu pobedu nad ofk,smejurija.Zar naš prijatelj iz lože ovako o nama. :)

Kliknuo sam jedan od linkova na kojem vaterpolista Sapic nesto kritikuje... http://prntscr.com/7usuyd" onclick="window.open(this.href);return false; Uglavnom lik je 20 min pred kraj utakmice, koju je gledao uzivo na stadionu, tvitovao ovo :) bas me zanima koji novi nacin zataskavanja upisuju u svoju zbirku zadataka i udzbenik zataskavanja, kradje i sramocenja celokupnog fudbala u Srbiji...
I Bog je Slaninar...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Predsednice, evo prilike da pokazete da vam pertlice ne vire iz Tvorzicevog dupeta! Imate rec... :lala:
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... i-Interpol" onclick="window.open(this.href);return false;

"Pogledajte meč Vojvodina - Čukarički. Nikada u životu nisam video četiri čudnija gola. Da ne poznajem gospodu koja su na čelu ta dva kluba, a znajući ih - znam da su pošteno u ovom poslu, eto - imao bih osnovane sumnje u regularnost." :pegla:

odlazi jedan Tole, a dolazi drugi :mafia:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ako ne reagujemo na ovako sramnu insinuaciju to ce prakticno znaciti priznanje da je jucerasnja utakmica protiv Cuke bila sumnjiva. :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Danilo

Post by Danilo »

Ocekujem reakciju kluba na Terziceve izjave.
мализека

Post by мализека »

Вучела и Терза кренули са пљувањем, нова епизода серије "Ћелави се вуку за косу"... :greenbutt: а сада лепо Шћепановићу правац :shit: :shit: па их опет мири...

Реално, ако Интерпол и УЕФА ништа не направе, неће им се ништа десити. За слична (не)дела величине какве су Јуве и Милан, су својевремено летели из Серије А...и не само они. :thankyou:
budababa

Post by budababa »

http://mondo.rs/a813807/Sport/Fudbal/Mi ... eksta.html

Evo i ovaj već promenio ploču, nekada se prašina slezala za tri dana, sada su sati u pitanju. Nema od ovoga ništa.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked