Pitajte Đumija

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Locked
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Skidam ovaj moj lalinski sesir sa uvazavanjem i iskreno se nadam da necu biti u prilici da ga ponovo stavim.Pozdrav.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

iskreno se nadam da ce i u sredu biti velike borbe za svaki deo terena :!:
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
ice

Post by ice »

Cestitke na dobroj postavci igre protiv Partizana,odlucile su nazalost neke druge stvari.
Pitanja-da li ce se Milutinovic i Kacar posle dobre igre ustaliti u prvom timu?
Zamolio bih Djumija da ako je moguce na leto masltene i ne dovodi pojacanja.
Nama trebaju igraci koji NAVIJAJU za Vosu a ne da je simpatisu i zato treba eventualno samo vracati bivse igrace.Imamo sasvim dobru omladinsku skolu.
Svaka cast Djumi i uveren sam da si ti pravi trener za nas,kao i to da ce ti ubrzo sve stvari oko Vose postati jasne.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Dovodicemo samo ono sto nemamo u Omladinskoj skoli(odredjena mesta u timu).Kacar i Milutinovic su svojom igrom i odnosom na prethodne 2 utakmice obezbedili sebi mesto u timu i dokle god budu izgarali na terenu tako ce biti.
p.s.nemojte da se ljutite sto je vecina na Zapadu navijala za Grobare :!: Kad Mi pocnemo da igramo u kontinuitetu dobro docice i nasi apstinenti.ionako Mi na terenu smo culi samo Vas :!:
van der iV a.k.a Totti

Pitanja

Post by van der iV a.k.a Totti »

Nisam gledao mec sa Partizanom,ali jesam bruku u Kuli.Imam par pitanja i molio bih da mi iskreno odgovorite na svako.
1)Da li nas tim ima neku taktiku?
2)Da li igrate fudbal(mislim na 2 gola i preko celog terena) na treninzima?
3)Dokle ce biti M.Jovanovic u pogonu prvog tima?
4)Sta ce Maslic u Vojvodini?
5)Zasto Djurovic sedi na klupi svaku 5-u utakmicu umesto svaku?
6)Zasto Popovic igra tako malo?
7)Zasto je Stepanov kapiten kad nema mesta u prvih 11?
8)Zasto igraci trce tako slabo i ne otkrivaju se uopste?
Unapred hvala.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

E moj Djumi,cela zemlja nam se smeje.... :oops: :oops: :oops:
Image
slavko

Re: Pitanja

Post by slavko »

van der iV a.k.a Totti wrote:Nisam gledao mec sa Partizanom,ali jesam bruku u Kuli.Imam par pitanja i molio bih da mi iskreno odgovorite na svako.
1)Da li nas tim ima neku taktiku?
2)Da li igrate fudbal(mislim na 2 gola i preko celog terena) na treninzima?
3)Dokle ce biti M.Jovanovic u pogonu prvog tima?
4)Sta ce Maslic u Vojvodini?
5)Zasto Djurovic sedi na klupi svaku 5-u utakmicu umesto svaku?
6)Zasto Popovic igra tako malo?
7)Zasto je Stepanov kapiten kad nema mesta u prvih 11?
8)Zasto igraci trce tako slabo i ne otkrivaju se uopste?
Unapred hvala.

Ni sam ne bih bolja pitanja postavio... Sansu dobija Maslic a ne Djurovic... Sansu dobija Jovanovic a ne Djurovic...Sansu dobija....MA PRE**RCILO MI JE SVE!!!
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
rici

Post by rici »

Djumi,spremi im nesto kao protiv Zeleznika.Hoce li igrati Jovanovic?(nemoj molim te).
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nema nam Djumija u zadnje vreme Image

Nego,ajd da ga upitam posle ove danasnje utakmice sa Smederevom:
Djumi,razumem da su nasi neki igraci nikakvi i da ih vi ne mozete nauciti da igraju fudbal,jer oni to ne znaju,ali vas pitam ZASTO NISTE U STANJU DA NATERATE IGRACE VOSE DA TRCE I DA SE BORE NA UTAKMICAMA???

Bog te,danas pocela utakmica,koju proglasismo NA ZIVOT ILI SMRT,a mi k'o... u najmanju ruku penzioneri,vucemo se po terenu.Razumem,kada Bajern krene lagano u bundes ligi,kada Barsini igraci setaju po terenu... jer oni su svesni da imaju kvalitet i da za 90 minuta i iz mrtve igre mogu da pobede.Ali mi nije jasno,zasto bar danas kada je bilo najvaznije tako mlak pristup utakmici??? Samo mi ne recite,da su se igraci opet necega uplasili.... :lol:
POZDRAV!!!
Image
Turija

Post by Turija »

Isto pitanje i sa moje strane, po ko zna koji put i po ko zna kojem treneru.
Do sada taj problem nijedan od njih nije rešio, pa ni Đuričić.
Očekivao sam, bar u ovoj utakmici života i smrti, da vidim onakvo zalganje i trčanje kakvo je demonstrirao Hajduk u Kuli protiv nas.Na utakmici nisam bio iz principa i gledao sam multiprenos.Iz viđenog na TV ne može se pouzdano zaključivati, jer sam odgledao samo pola utakmice, ali i ta polovina je za brigu.Da ne beše Todića, ništa od pobede.
Po mom mišljenju, problem je vezni red bez pluća, neki igrači koji stoje po budžacima i najuža odbrana koja ne učestvuje u igri.Onda je sve uzalud.Džaba trče Mandić ili Kizito, Kačar ili Milutinović (ne znam zašto nije igrao) svoje maratonske relacije (dok ne padnu na nos), kada drugi ne pomažu ni u svom reonu.Šta može Belić, kad skoro svaku loptu prima okrenut leđima protivničkom golu i sa protivničkim igračem koji mu duva u vrat i vreba kako da ga skrši?A, nema saigrača u blizini da odigra iz prve.
Svi naši igrači bi mnogo bolje dodavali loptu, samo da trče i otvaraju se.Zašto je to stalno tako, od Verdera na ovamo, ne mogu da shvatim?Valjda im se može, pa zašto bi prolivali znoj svoj?E, zato i nisam bio na utakmici.
Mi moramo uraditi isto što će ovog leta Inter.METLA.
Inter ostavlja samo 10 (slovima deset) igrača iz aktuelnog pogona prvog tima.Manćini otpisuje igrače, kao što su recimo, Vijeri, Materaci, Rekoba, Davids, Toldo....jer ne pružaju ono što se traži od njih, da li zbog godina ili nečeg drugog nije ni važno.Jednostavno smetaju koncepciji.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Pozdrav svima jer od utakmice sa Hajdukom u Kuli se nisam pojavljivao na Forumu.
Utakmica teska i za nas i za Smederevo,sa velikim nabojem i opterecenjem(ulog nije bio mali).Sa dosta Vasih misljenja se slazem i pokusavam da promenim neke stvari u igri Vose ali za to je potrebno izvrsiti doselekciju tima i raditi mnogo.Moj stav o tome sam izneo u topicu "Shvatanje fudbalske igre".Nebih se slozio da se igraci juce nisu borili a ako se misli na drugo poluvreme onda moram da kazem da sam sugerisao igracima da odigramo rezervisano jer smo imali 1:0.Smederevo je moralo da juri rezultat a to je nama otvaralo mogucnost polu-kontri.(konacno tako smo i dali drugi gol).Ipak je juce bilo najbitnije dobiti utakmicu.Moram da kazem da su nasi navijaci navijali zaista dobro i bodrili nas celu utakmicu :!:
P.S.Morao sam sebi dati oduska :!: Image
dukes1998

Post by dukes1998 »

Neka DJumi,i treba :lol:.Imam jedno pitanje: da li imate podatak koliko su juce igraci uklizali u toku utakmice,a koliko za celu polu sezonu?
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Nemam podatak koliko je bilo uklizavanja na utakmici ali cu obratiti paznju ove sedmice kad budem gledao snimak utakmice :!: Zanimljivo pitanje :!:
dukes1998

Post by dukes1998 »

Ovo pitanje sam postavio zato sto statisticki gledano moze mnogo da pomogne treneru.Isam sam radio neka slicna statisticka istrazivanja nekih od najboljih fudbalera u Evropi,npr.koliko je igrac dosao puta u toku utakmice u dodir sa loptom,koliko je puta oduzeo loptu protivnickom igracu,pogresno i uspesno dodatih lopti,suteva itd.Mislim da u svakoj ozbiljnoj ekipi mora da postoji statisticar koji ce analizirati svakog igraca u timu i dati povratnu informaciju treneru.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Slazem se da je statistika veoma bitna za trenera.U tom pravcu imam u planu da uraditim mnogo toga.NBA liga je najbolji pokazatelj :!:
Locked