Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
the Gari

Post by the Gari »

prijatelj fudbala wrote:Ko jos veruje Kuriru?
Apsolutno se slažem s tvojom ocenom pomenute (WC) hartije, s tim što sa žalošću moram da konstatujem da, ipak, ima i previše ljudi koji veruju onome što tamo piše; nevezano za citirani tekst :?

Kad smo već kod toga, eto i nedeljnik "Vreme", kao verovatno najkvalitetniji informativno-politički magazin u zemlji, u rubrici "Izjava nedelje" dokačio se predsednika našeg kluba: http://www.vreme.com/account/login.php? ... %3D1003373

Previše lošeg publiciteta, previše... Beogradski mediji i tako jedva čekaju svaku našu grešku u koracima da mogu da ispiraju usta s Vošom, a mi im tako lepo, u frekventnim navratima, dolazimo na penal.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

torrente wrote:Molio bih Ice-a da nabroji par pravih slaninara koji bi bili voljni i koji su sposobni da preuzmu Vosu u ovom po meni dramatičnom trenutku.
EDIT: Prebačeno iz topika "Marketing"
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Vuke

Post by Vuke »

Cinimi se da to oni kojima odgovara ovako stanje, zagovaraju kako je nemoguce naci zamenu Bati!

Treba naci postenog bivseg igraca ili coveka kojem je Vojvodina u srcu, koji ima dosta sportskih veza i zeli posteno da obavlja svoj posao. To nije nemoguca misija, kao sto se predstavlja! Ne mora cak biti ni bivsi igrac, moze neki covek koji ima u svojoj karijeri uspeha iza sebe, a zeleo bi da se prihvati ovog posla. Zatim dovesti Milana Djuricica na poziciju sportskog direktora ili Tim menadzera, dati mu potpunu slobodu u radu, da se dodatno ulozi i osloni na skolu fudbala Vose i napravi prava selekcija i dovodjenje talentovanih igraca.

Vratiti Sabor i skupstinu kluba, jasno definisati ovlascenja i funkcije zaposlenih. Kada bi bili sa "cistim" predsednikom, mislim da bi postojao mnogo veci interes sponzora, posto ne bi bilo kada kazes Vosa, prva asocijacija Kan-Kan!

Ovaj klub moze da bude najstabiliniji u zemlji, nemamo toliko snazan medijski pritisak i ne trose se pare na kojakakva strana i sumnjiva pojacanja, mladi igraci mogu da imaju vecu slobodu u igri i da se razvijaju bez pritiska u vrhunske fudbalere i realizuju transfere u najjace evropske lige, cime se i klub promovise i dize mu se ugled.

Sa zdravom upravom, koju kontrolise sabor, skupstina, ljudima koji rade za platu bez procenata, transparentno i samo u interesu kluba, sve pare od transfera(koje su za nase uslove odlicne, ma koliko se trudili da to predstave drugacije) FK Vojvodina ima svetlu buducnost u kojoj ne mora da brine o finansijama, u kojoj moze da obezbedi redovna primanja zaposlenim i igracima, otvaranje skauting sluzbe, poboljsanje rada sa mladjim selekcijama, pripreme za sve kategorije, otvaranje kluba za bivse igrace i legende kluba itd.

U praksi ne moze sve da bude idealno, ali moze da bude blizu toga, samo je potrebna snazna volja i zelja!

Ne bi se desavalo da za nekoliko meseci nestane preko 5 miliona od prodaje igraca i jos da se dignu nepovoljni krediti, videcemo sta ce sada biti od 1,5 milona za Brku, 1,2 za Kataia i preko 2 miliona za Aleksica!?
:)

Post by :) »

Vuke wrote:Ne bi se desavalo da za nekoliko meseci nestane preko 5 miliona od prodaje igraca i jos da se dignu nepovoljni krediti, videcemo sta ce sada biti od 1,5 milona za Brku, 1,2 za Kataia i preko 2 miliona za Aleksica!?
Ovo je bila prva stvar kad sam video da je Bata bio ako ne i jedino resenje u situaciji u kojoj smo se nalazili a tada pozeleo i da postane sto pre prelazno sto se nije desilo...

Od prodaje Kacara se pricalo da ce se neke pare i orociti, da smo sada mirni sigurno jednu sezonu, no vrlo brzo nasli smo se na nuli i sa kreditima.

Da se razumemo i u ostalim klubovima je tako, al sto bi mi bili kao drugi
laki

Post by laki »

Bolja resenja od bb sigurno da postoje, ali ocigledno da u proteklih par meseci niko nije izasao ni sa jednim konkretnim predlogom. Kada jednog dana, nadam se u skorije vreme, bb podnese ostavku, naci cemo se pred svrsenim cinom, i onda ce ona batina skupstina kluba kao adekvatnu zamenu da predlozi i izglasa dd-a. Zato se 3x veca paznja mora posvetiti problemu alternative nego smene bb-a, jer ako ne budemo radili tako dogodice nam se scenario koji sam naveo malo pre, a to znaci bar jos nekoliko paklenih sezona.
Image
the Gari

Post by the Gari »

the Gari wrote:
prijatelj fudbala wrote:Ko jos veruje Kuriru?
Apsolutno se slažem s tvojom ocenom pomenute (WC) hartije, s tim što sa žalošću moram da konstatujem da, ipak, ima i previše ljudi koji veruju onome što tamo piše; nevezano za citirani tekst :?

Kad smo već kod toga, eto i nedeljnik "Vreme", kao verovatno najkvalitetniji informativno-politički magazin u zemlji, u rubrici "Izjava nedelje" dokačio se predsednika našeg kluba: http://www.vreme.com/account/login.php? ... %3D1003373

Previše lošeg publiciteta, previše... Beogradski mediji i tako jedva čekaju svaku našu grešku u koracima da mogu da ispiraju usta s Vošom, a mi im tako lepo, u frekventnim navratima, dolazimo na penal.
Izvinjenje unapred na potpunom off-u, ali prosto moram da se nadovežem (sam na sebe, je l'). U novom broju "Vremena" rubrika "Izjava nedelje" pripada predsedniku crvenog blizanca. Taj gari (brat, ortak...) što lupa gluposti, sve pomislim da smo mi klub koji savršeno funkcioniše :?
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
TomaNS

Post by TomaNS »

Vuke wrote:Da se razumemo i u ostalim klubovima je tako, al sto bi mi bili kao drugi
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Nevernik

Post by Nevernik »

Uvek je mnogo lakse smeniti vlast ako postoji neka vec pripremljena alternativa.
Mi to, nazalost, trenutno nemamo.

Mada, ne sumnjam, da bi se brzo mnogi javili kada bi mesto predsednika ostalo prazno :)
Junior

Post by Junior »

kenta

Post by kenta »

Junior wrote:Zanimljiv tekst,vredi procitati.
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/ ... =238&cl=39
Koliko mogu da zaključim, D. Pajović je ustvari D-Dalton?!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Sramota! Iako sam severac, ovo što se radi sa pretplatnim ulazinicama za zapad i istok je anti-Vojvodinaštvo na delu!

Koliko je mala uprava i ljudi zaduženi za prodaju sezoniskih, pa to nema nigde! Vi koji vodite Klub koji teži da predstavlja populaciju od skoro pola miliona stanovnika, koliko naš Grad ima. Sram Vas blo!

Evo nekoliko konkretnih predloga našem "timu" za ova pitanja, koji je jedared isprozivao navijače da ukoliko imaju neku ideju da je predlože. E pa, evo jedne:

Prodaju sezonskih ulaznica treba da promoviše neka Legenda poptu Vujadina Boškova, pa zatim od novijih neko poput Brkića, Krasića, Laneta, pa onda timu za promociju priključiti još i Baneta Krstića, i Ateiste (neka naprave koncert u organizaciji FK Vojvodina) i naravno organizacija neke jače utakmice sa protivnikom iz liga top 5, a ne rumunksim drugoligašem ili desetoligašem iz Srbije. 21. vek i nema kupovine preko interneta, bruka i sramota za najjači Klub u okviru grada Novog Sada!!!

- Bato Butoroviću, u Upravnom Odboru Vam sedi prvi čovek "Dnevnika", a vi niste u stanju da te Legende i poznate javne ličnosti zamolite da Novosadskoj publici, u najčitanijim novimama, objasne zašto treba biti Vojvodinaš, i kupiti sezonsku ulaznicu za Zapad ili Istok,

- Ne razumem kako može biti problem oko stadiona kada se igraju utakmice, u centru grada i na prometnijim ulicama postaviti Info pultove i Štandove za prodaju sezonskih ulazinca,

- Postaviti transparetne, izlepiti plakate, grafite, gde će se pozivati Novosađani da prate Vojvodinu,

- Sexy promoterke, što da ne? Pogledatej samo sta je Larissa Riguleme napravila od Paragvaja...

- Isprovocirati direktora RTV (inače provereni Vojvodinaš), da napravi emisiju o FK Vojvodina, između ostalog, gde će pozvati nekoga ko zna sve o Voši i ko će umeti da nagorovori ljude da kupe našu sezonsku kartu.

Da imamo sposobniju upravu ovo bi se odavno realizovalo, ovako ostaje pitanje ko će da zameni ovu? Razmislite, jel bi nama posle ove garniture bilo bolje ili ne?
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Salvador

Post by Salvador »

Ma oni to ni ne žele, zar nije to već svima jasno?
Njihov interes je da nas je što manje i da smo što nebitniji faktor, kako bi mogli da rade šta im je volja :oops:
West Ham

Post by West Ham »

Neusatzer wrote:Ma oni to ni ne žele, zar nije to već svima jasno?
Njihov interes je da nas je što manje i da smo što nebitniji faktor, kako bi mogli da rade šta im je volja :oops:
Suštinski tačno...Kada ćete shvatiti prostu činjenicu da naš Klub ne želi masovniju podršku? Tačnije, savršeno bi im bilo svejedno i da je nemaju. Jeste li se ikad zapitali o sledećem: Kako to da se sezonske karte iz godine u godinu prodaju na sve neuočljivijim, odnosno mestima do kojih je teže doći? Primera radi, par mojih prijatelja, inače uglednih članova ovog foruma, je pre par godina pokušalo doći do sezonske za zapad. Otišli u Klub (tada su se sezonske kupovale u Ž. Zrenjanina) a tamo ih dočekaju pitanjem: A šta će vam sezonska karta?! Ista situacija je, kako vidimo, i danas... S druge strane, o famoznom shopu u centru grada (ili gdegod) je stvoreno više legendi nego o reflektorima, trofejima, ulasku u EU, odbrani Kosova i pronalasku leka protiv Side zajedno. Da stvari nisu bile bolje ni u stara dobra vremena svedoči i jedan moj prijatelj koji je na utakmici protiv Slobode iz Tuzle 1989. godine bio na terenu nakon što smo osvojili titulu: Rekao mi je da su ih tadašnje rukovodstvo, kao i zaposleni u Klubu, tupavo gledali kako slave, onako s prozora Kućice, kao da se to njih uopšte ne tiče, pobacali par kojekakvih platnenih šalova (poput onih kakvi su prodavani pre Vaduza!), još malo ih jednako tupo i zapanjeno gledali, i otišli. Zašto ovo pišem? Pre svega da biste shvatili da nas, i pored ogromne ljubavi koju osećamo prema njemu, isti taj Klub ne želi... Nemojte imati ikakvih iluzija po pitanju postojanja bilo kakvog responda. Porodična atmosfera je nešto što postoji i može postojati jedino između nas, navijača.
oi Oi Oi! The chozen few...
ice

Post by ice »

Forumaši, ali i neki drugi navijači naše Voše imaju priliku da danas dođu na drugi sastanak ljudi koji žele da se na neki način zajednički povežu i razmene mišljenja kada su u pitanju dešavanja vezana za naš klub.

Da ne bude kako se samo mlati prazna slama po internetu i kako neke stvari nisu za njega, eto prilike za sve koji to žele da dođu i aktivno se uključe u jednu priču koja bi mogla da ima itekako pozitivne posledice.Svako ko je takođe voljan da neke stvari sazna i bude malo bolje obavešten o nečemu takođe neka se pojavi na sastanku.

Sledi nam u subotu i početak prvenstva i veoma je bitno da kao navijači budemo što je moguće više jedinstveniji i povezaniji.Inače, za ovu ideju lepe reči imaju naši ljudi sa svih tribina, to je nešto što nam treba, a vreme je da i pretežno zapad Karađorđa na neki način dođe u priliku da jedinstvenije reaguje.Bitno je pre svega da nas bude što više i zato neka se niko ne ustručava da se pojavi bez obzira na to bio star ili mlad.

Za sve informacije vezane za vreme i mesto održavanja sastanka javiti se preko poruka forumašu milans-u ili meni.
Last edited by ice on Thu Aug 11, 2011 1:26 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
shecky

Post by shecky »

Zeljoo mama! znaci od a do sh sto si rekao je na mestu!
Msm nije da se oni trude da nas bude sto manje..tj ne rade oni nista direktno..na kraju krajeva i klub je zasluzan za 7000 ljudi na finalu kupa..
Nego jednostavno kuliraju navijace u smislu ..ako vam treba nesto ko vas j**e..snadjite se..
Zaista neverovatno evo npr..bio sam pre 4-5 dana na ,posto sam u Pesti..na utakmici Ujpest-Paks 0-2..a znamo svi sa je Ujpest u HU fuzbalu..
Stadion extra msm nista spec ali extra..ulaznice ..ubacicu sliku kad dodjem kuci..ali se kuca pri ulazu tako da je spiker mogao reci pred kraj da na tekmi prisustvuje 3588 ljudi.
Na ulazu stand sa UTE rekvizitima tj mobilni fanshop kako ga oni zovu a takodje imaju posebnu web stranicu za web shoping.
JBT ko da je neka filozofija uraditi!!!
I da..UTE je 2 od pozadi na tabeli cak nisu ni dali gol u 4-5 kola dosad..igali su losije i od nas (da..i to je moguce),a sem par sporadicnih povika nije bilo negodovanja publike?!?!? Mogu misliti sta bi kod nas bilo.
Post Reply