DAlesa wrote:U koliko sati je utakmica? 17:30?
Pripreme
- Grof Žekula
- Administrator
-
Danas protiv BASK-a za Vojvodinu su nastupili: Brkić, Vulićević, Karan, Milović, Pavlović, Ajuru (Mitošević), Medojević (Tumbasević), Merebašvili (Đurovski), Abubakar (Stevanović), Ilić (Katai), Bilbija. Nisu usli u igru Novaković i Nenadić.
1. poluvreme iako smo postigli 3 gola, nismo igrali dobar fudbal, jer golovi su postizani posle katastrofalnih reakcija odbrane BASK-a. Još jednom se pokazalo da Medojević i Ajuru, kao igrači ograničenih napadačkih kvaliteta ne treba da igraju u isto vreme. 2 klasična destruktivca - razbijača u veznom redu su suvišna.
2. poluvreme i izmene, pre svih mislim na trojku Mitošević, Tumbasević i Đurovski, su unele daleko konkretniji fudbal.
Potencijalnu pretnju vidim u nedostatku kvalitetnog napadača finišera.
1. poluvreme iako smo postigli 3 gola, nismo igrali dobar fudbal, jer golovi su postizani posle katastrofalnih reakcija odbrane BASK-a. Još jednom se pokazalo da Medojević i Ajuru, kao igrači ograničenih napadačkih kvaliteta ne treba da igraju u isto vreme. 2 klasična destruktivca - razbijača u veznom redu su suvišna.
2. poluvreme i izmene, pre svih mislim na trojku Mitošević, Tumbasević i Đurovski, su unele daleko konkretniji fudbal.
Potencijalnu pretnju vidim u nedostatku kvalitetnog napadača finišera.
Last edited by Zeljafcv on Sun Aug 08, 2010 7:35 am, edited 1 time in total.
- Lala sa zapada
Jao je otisao kuci, igra za svoju reprezentaciju prijateljsku.Buca wrote:Da,Biki je odigrao ceo mec!Jao niko ne zna gde je,mozda je otputovao za Ganu ili je povredjen,takodje nije bilo ni Smiljanica?!
Ubiparip gledao prvo poluvreme
Ice i ja smo se takodje upitali zasto nema Smiljanica. Pocinjem da verujem da ce momak straciti sav svoj talenat, malo mi je naivno da verujem kako su ga svi treneri stavljali u drugi plan bez razloga.
Mereba danas los, izgubio sam strpljenje sa njim. Spor je, retko kad napravi uspesan dribling, cesto je neprecizan prilikom dodavanja, a i u defanzivi oduzme jednu loptu svaku desetu utakmicu. Danas je dao gol koji ide debelo na dusu golmana gostiju.
Abu danas takodje los, nije se ni Brana posebno istakao, ali se makar trudio skoro uvek da odigra brzo.
Odbrana dobra, Brka bez posla, jedino imam malu zamerku u igri Milovica. Cesto ispucava loptu u aut u situacijama koje moze da resi drzanjem lopte u igri.
Sve u svemu, ocajan protivnik za poslednju pripremnu utakmicu, nista nam ovaj mec nije razjasnio. Svejedno, sledeceg vikenda cemo mnogo vise znati...
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Jao je pozvan u reprezentaciju Gane, verovatno je morao ranije da ode zbog dugog puta.Srećom, jer smo imali priliku da vidimo izvanrednog Bilbiju koji je po meni bio igrač meča.Dva njegova gola su bila prava remek-dela.
I ko kaže da nemamo napadača finišera?Pa to je upravo Bilbija koji je tako rutinerski reagovao u tim situacijama, kao da je u pitanju daleko iskusniji igrač.
Zaista ne znam šta se dešava sa Smiljanićem jer momak već drugi meč nije ni na klupi, ako neko zna, nek nas informiše?
Mojsov je i dalje povređen, možda će biti spreman za Jagodinu jer je rečeno da je u pitanju lakša povreda.Šteta što Trajković ne može da igra, a tako se lepo uigrao sa Milovićem.Kako stvari stoje, izgleda da ćemo ga dočekati tek kada se u Hajduku raščisti situacija, a možda i kod nas u vezi Mrđe.
Vule je danas konačno bio onaj pravi, grizo je, bio agilan i sve stizao.Pavlović me sve više oduševljava, pored svih drugih kvaliteta, danas je pokazao da ume da se privremeno snađe u par navrata i u ulozi štopera i da odlično skida lopte glavom.Mislim da smo mnogo dobili njegovim dolaskjom, trči konstantno i neumoran je, ima dobar centaršut i nije previše defanzivan, zna da dribla, odlično pokriva sve eventualne rupe u odbrani i što je bitno, veoma prgav igrač koji se podređuje ekipi i u stanju je da isprovocira protivnika da napravi nešto čime će biti nagrađen kartonom.
Odbrana nam je čvrsta, nadam se da će takva biti i u prvenstvu, raduje me da Karan napreduje.Problem je u sredini, Ađuru i Meda trenutno ne mogu zajedno, a bogami se Đurovski svojim odnosom prema igri na zadnjim utakmicama ozbiljno nameće kao starter.Ipak, mislim da bi bilo bolje da za početak on to ne bude, čisto da nastavi da se zalaže jer se u suprotnom lako može opustiti.Merebašvili mora još mnogo toga da unapredi, ali ako ništa drugo, dobili smo u njemu dosta po pitanju izvođenja prekida.Vuk i Janko, pa jedan od njih dvojice mora igrati, a mislim da bi Vuk sa svojim pregledom igre i odličnim dodavanjima bio pun pogodak.Ilić je doveden kao veliko pojačanje, ali za sada nije puno toga pokazao, možda bi i on mogao na klupu.Katai i Stevanović su spremni kao zapete puške.Što se tiče Omarua, on pokazuje da ima njuh za postizanje golova, praktično može da igra i u špicu, a ne samo po boku.Danas nije igrao kao na prethodnim utakmicama, ali verujem da će brzo ponoviti sve te dobre partije.
Što se tiče BASK-a, očajan protivnik za poslednju probu, morali smo pronaći nekog iole boljeg rivala, ali to je na našoj upravi koja ne može da se udostoji ni da sredi prostor unutar zapadne tribine koji je kao iz horor filmova.
Nadam se da će se u narednih nedelju dana sve kockice složiti u mozaik.
I ko kaže da nemamo napadača finišera?Pa to je upravo Bilbija koji je tako rutinerski reagovao u tim situacijama, kao da je u pitanju daleko iskusniji igrač.

Zaista ne znam šta se dešava sa Smiljanićem jer momak već drugi meč nije ni na klupi, ako neko zna, nek nas informiše?
Mojsov je i dalje povređen, možda će biti spreman za Jagodinu jer je rečeno da je u pitanju lakša povreda.Šteta što Trajković ne može da igra, a tako se lepo uigrao sa Milovićem.Kako stvari stoje, izgleda da ćemo ga dočekati tek kada se u Hajduku raščisti situacija, a možda i kod nas u vezi Mrđe.
Vule je danas konačno bio onaj pravi, grizo je, bio agilan i sve stizao.Pavlović me sve više oduševljava, pored svih drugih kvaliteta, danas je pokazao da ume da se privremeno snađe u par navrata i u ulozi štopera i da odlično skida lopte glavom.Mislim da smo mnogo dobili njegovim dolaskjom, trči konstantno i neumoran je, ima dobar centaršut i nije previše defanzivan, zna da dribla, odlično pokriva sve eventualne rupe u odbrani i što je bitno, veoma prgav igrač koji se podređuje ekipi i u stanju je da isprovocira protivnika da napravi nešto čime će biti nagrađen kartonom.
Odbrana nam je čvrsta, nadam se da će takva biti i u prvenstvu, raduje me da Karan napreduje.Problem je u sredini, Ađuru i Meda trenutno ne mogu zajedno, a bogami se Đurovski svojim odnosom prema igri na zadnjim utakmicama ozbiljno nameće kao starter.Ipak, mislim da bi bilo bolje da za početak on to ne bude, čisto da nastavi da se zalaže jer se u suprotnom lako može opustiti.Merebašvili mora još mnogo toga da unapredi, ali ako ništa drugo, dobili smo u njemu dosta po pitanju izvođenja prekida.Vuk i Janko, pa jedan od njih dvojice mora igrati, a mislim da bi Vuk sa svojim pregledom igre i odličnim dodavanjima bio pun pogodak.Ilić je doveden kao veliko pojačanje, ali za sada nije puno toga pokazao, možda bi i on mogao na klupu.Katai i Stevanović su spremni kao zapete puške.Što se tiče Omarua, on pokazuje da ima njuh za postizanje golova, praktično može da igra i u špicu, a ne samo po boku.Danas nije igrao kao na prethodnim utakmicama, ali verujem da će brzo ponoviti sve te dobre partije.
Što se tiče BASK-a, očajan protivnik za poslednju probu, morali smo pronaći nekog iole boljeg rivala, ali to je na našoj upravi koja ne može da se udostoji ni da sredi prostor unutar zapadne tribine koji je kao iz horor filmova.

Nadam se da će se u narednih nedelju dana sve kockice složiti u mozaik.
- Lala sa zapada
Samo jos jedna konstatacija, u hodnicima je strasan mrak i jos kada dodamo da je bio otvoren samo jedan izlaz, preciznije, jedno krilo izlaza... Posle utakmice, culo se i neko sustanje dok smo svi kao sardine pokusavali da dodjemo do izlaza.
Da li je to evropska Vojvodina?
Meni je vise licilo na sprovod Jevreja u gasnu komoru Ausvica.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Baš tako, meni se činilo kao da smo svi statisti na snimanju najnovijeg nastavka Resident Evil-a.Lala sa zapada wrote:Samo jos jedna konstatacija, u hodnicima je strasan mrak i jos kada dodamo da je bio otvoren samo jedan izlaz, preciznije, jedno krilo izlaza... Posle utakmice, culo se i neko sustanje dok smo svi kao sardine pokusavali da dodjemo do izlaza.

Da li bi ih toliko koštalo da počiste smeće, zamene sijalice, operu malo tribine i zamene one stolice koje su se odvalile?Ili ih se to ne dotiče jer ipak oni sede u udobnim foteljama našminkane lože.
- Lala sa zapada
Ako želite snimiti horor savršeno mesto je hodnik zapadne tribine Karađorđa
Naravno da se slažem za Bilbiju da može da postane strašan igrač, samo mislim da je odbrana BASK-a nedovoljno kvalitetna da bi se prerano iznosile neke ocene o Bilbiji. Morao bi na brzini da poradi.
Bilans priprema je 13 utakmica, 11 pobeda i 2 remija, bez primljenog gola.

Naravno da se slažem za Bilbiju da može da postane strašan igrač, samo mislim da je odbrana BASK-a nedovoljno kvalitetna da bi se prerano iznosile neke ocene o Bilbiji. Morao bi na brzini da poradi.
Bilans priprema je 13 utakmica, 11 pobeda i 2 remija, bez primljenog gola.
Last edited by Zeljafcv on Sun Aug 08, 2010 9:23 am, edited 1 time in total.
- Grof Žekula
- Administrator