Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Firm Telep

Re: Transferi

Post by Red Firm Telep »

Ja sam čuo da je Asani još ranije pokušavao da pređe u drugi klub ali mi nisu dozvoljavali, razlog zbog kojeg je hteo da napusti Vošu je nemogućnos igranja za prvi tim, jer je jedan od članova menadžmenta kluba doveo svoje igrače i gurao njih, a zauzvrat im je uzimao deo plate...
pedjans

Post by pedjans »

Prodaja Nastića bi zaista dobrodošla, i to takoreći za bilo koji iznos. Za Đurića nisam siguran, ako je u pitanju neki sitan iznos (a verovatno jeste, uzimajući u obzir njegove godine) verovatno bi nam bio korisniji u timu. S obzirom da idu Ivanić i Ožegović, kada bi otišao još i Đurić bilo bi to verovatno suviše, dosta bi nas osakatilo.
Лампард

Post by Лампард »

Nije problem prodaja Nastica i Comija,to se prosto moralo dogoditi,ni Djurica posto je u godinama kada mora da obezbedi neku egzistenciju,vec neadekvatne zamene i dovodjenje menadzerskih igraca koji posto vec nemamo para za pojacanja uzimaju mesta nasoj deci.Za Ozega se iskreno nadam da nece otici,to bi bio presedan... :beg:

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Cekaj, cekaj...
Pa jel moguce da ste toliki debili (mislim na upravu) da sada prodate Ozegovica za 2 miliona i sebi uzmete samo milion, umesto da ga dogodine prodate (tj. pustite ga da ove pocepa sve sto se pocepati moze) i onda uzmete DUPLO?
Da li je moguce da iko moze biti toliki majmun?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Mare

Post by Mare »

trelos gia fcv wrote:Cekaj, cekaj...
Pa jel moguce da ste toliki debili (mislim na upravu) da sada prodate Ozegovica za 2 miliona i sebi uzmete samo milion, umesto da ga dogodine prodate (tj. pustite ga da ove pocepa sve sto se pocepati moze) i onda uzmete DUPLO?
Da li je moguce da iko moze biti toliki majmun?
Trelos, ako ne daj Bože ne prođemo u grupe, za igrača iz Srbije dobiti 4 milke, koji igra u Voši i to samo domaću ligu? Teško, jedino ako sad uđu u grupe i mali tamo pokida mogu se nadati cifri od 4 milke, u suprotnom 2 milke puna kapa, realno gledano!
Nevernik

Post by Nevernik »

Kako ce dobar biti sutrasnji dan.
Do 17h ima da saznamo da smo prodali pola prvotimaca.
Najbolja uprava ikad!
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Sta tu imas da saznas druze? :? Prodace se SVI za koje stigne bilo kakva ponuda, a dugova ce uvek biti.
Pustena je menica na 2 milion evra! Alo! 2 miliona.. Pa mi smo prosle sezone prodali sve sto je vredelo u klubu za nesto
malo vise od toga.
^^^
Na svu nasu muku samo nam je falilo da Matador napravi jos jedan "profil" na ovom forumu.
Nevernik

Post by Nevernik »

Igla wrote: Sta tu imas da saznas druze? :? Prodace se SVI za koje stigne bilo kakva ponuda, a dugova ce uvek biti.
Pustena je menica na 2 milion evra! Alo! 2 miliona.. Pa mi smo prosle sezone prodali sve sto je vredelo u klubu za nesto
malo vise od toga.
Ne zezaj! A ja mislio Scepa ima petogodisnji plan koji ukljucuje titule i LE.
Hvala sto nam otvaras oci kako funkcionise nasa transfer politika.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Najveći problem je to što dok smo mi ludaci prepaljeni za večeras, spremni da ujedamo ove kobasičare, dok naša uprava pokazuje koliko veruje u prolaz time što će u sledećih 5 dana isto toliko fudbalera prodati...
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:Najveći problem je to što dok smo mi ludaci prepaljeni za večeras, spremni da ujedamo ove kobasičare, dok naša uprava pokazuje koliko veruje u prolaz time što će u sledećih 5 dana isto toliko fudbalera prodati...
Pa ako prodjemo oni su svog vrapca u ruci vec dobili, i sta ce nam onda igraci? Jebiga. A ako ispadnemo svakako moraju da prodaju jer nema para.

Ako bi to makar znacilo konacno saniranje duga onda jos i da prihvatim(o) ali ako dug ostane sta cemo onda?

Za goluba na grani (titula) treba mnogo toga da se potrefi, dobar deo toga ne zavisi iskljucivo od nas, ali cini se da u ovom momentu i nema motiva da se krene u lov na njega...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Willian

Post by Willian »

Jos cetiri dana je ostalo do kraja prelaznog roka,nadam se da je uprava spremila odgovarajuce zamene za moguce odlaske.
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

SREĆNO NASTIĆU I ASANIJU!

- Bio sam iznenađen ponudom Legije, i dalje dolazim sebi. Za sutra su mi zakazani pregledi, ako bude sve u redu potpisaću za Legiju. Ne bih više ništa o tome, večeras moramo da damo maksimum i da popravimo utisak iz Češke. O svemu ostalom nakon potpisa, ako Bog da – rekao je Nastić za BUTASPORT.RS.
Mare

Post by Mare »

ŠoneVoša wrote:SREĆNO NASTIĆU I ASANIJU!

- Bio sam iznenađen ponudom Legije, i dalje dolazim sebi. Za sutra su mi zakazani pregledi, ako bude sve u redu potpisaću za Legiju. Ne bih više ništa o tome, večeras moramo da damo maksimum i da popravimo utisak iz Češke. O svemu ostalom nakon potpisa, ako Bog da – rekao je Nastić za BUTASPORT.RS.
Po natpisima sa tog sajta dobili smo 200k eur i 20% od sledećeg transfera. Nekako mi to malo, a možda se i varam, pogotovo kad se setim naših komentara o Nasti.

Nek mu je sa srećom i nek večaras da svoj drugi gol u našem dresu za oproštaj.
slanina

Post by slanina »

Au strašno je ovo za Asanija,dečko nas je vadio prošle godine!!! :oops:
Pa makar je mogao da bude na klupi kao rezerva a njega nije bilo kao povređen i na kraju evo šta je ispalo.Ne igraju naša deca dovode se neki likovi koji pale baklje,ko je sledeći,Babović ili Ninković... ?
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
pedjans

Post by pedjans »

Za svakog ko je doveden treba jednostavno sacekati i videti kako igra i kako se ponasa. Ovo su sve prazne price. Da i ne pominjem kako su docekani Ozegovic i druga pojacanja ove godine, a za vecinu se ispostavilo da su ili dobri ili odlicni, odnosno da njihovi kriticari pojma nemaju ili da su bili rukovodjeni licnim interesima prilikom tih napada na neke igrace. Teren je jedino merilo, naravno i postovanje dresa koji nosis. Nisam ni ocekivao da ce neko rodjen u Beogradu, Ivanjici ili Kragujevcu od malih nogu navijati za Vosu.
Post Reply