a deo teksta kaze "pozitivna stvar u celoj priči je i što je Ivanić odmalena navijač Partizana, i da je zbog te činjenice početkom leta odbio prealzak u redove Crvene zvezde..."
Ali kakvo bi to spektakularno pisanje po navijacima bilo.
Eno gore tema Pitajte Ivanica. Svi ga hvale, odusevljeni njime. Hvala ti za sve. Heroj navijaca.
A uprava se sprema da ga proda rezimskom klubu.
Fenomenalno.
Mozda ce odgovore slati koristeci free wi-fi u Humskoj.
Stvarno se nadam da iz uprave nisu toliki debili. Odnosno znam da jesu toliki debili.
Nadam se da se Ivanicu nije sve smucilo i da ce imati snage i ovima da kaze ne.
I nadam se da ovo rade samo da bi iskamcili koji evro vise od Selte/Burse/ koga vec
Levo krilo ??? Da li je nesto zavrseno sa Jagodinom oko Mileta.
1,5 mil mi zvuci nestvarno od Partizana.Veliki novac,da je od nekog drugog odmah bi prihvatio,ovako nisam pametan
Dobro, zar niko ne postuje deckovu zelju, mislim na Ivanica. Jel lepo rekao da nece u blizance? Neko je opasno resio da ga skloni iz Vojvodine po svaku cenu!
Nudili su crno-beli kule i gradove, ali su u Novom Sadu kratko poručili: Mirko Ivanić ostaje u Novom Sadu! Osim u slučaju da se iz inostranstva ne pojavi ponuda koja se ne odbija. Takva je delovala i ona koja je stigla iz Partizana, ali je Vojvodina odbila da ponajboljeg igrača pusti u tabor rivala u srpskoj šampionskoj trci.
Tačnije učinio je to predsednik Zoran Šćepanović, iako je prema informacijama MOZZART Sporta u upravnom odboru novosadske Stare dame bilo i onih koji su smatrali da je Partizanova ponuda više nego korektna i da bi za Vojvodinu bilo dobro da unese neki novac u kasu na Karađorđu.
ove bi gov*avom motkom najurio iz kluba, ko moze biti toliki debil ???