Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Milan »

Boske87 wrote:Jedno će mi biti žao ako sruše kućicu, ona bi morala da se sačuva kao centralni deo sa posebnom tradicionalnom vrednošću (neki muzej npr) a fudbaleri kao svlačionice i službene prostorije neka koriste tu novu tribinu.
:!: :!: :!:

Ne bih dao kućicu ni po koju cenu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
DUB

Post by DUB »

Au kakav zemara na prvom klipu!
Pravi covek "sluzbe", samo mu fale kozni mantil i kacket! Partijaski vojnik numero uno! "Kako mi je nalozio gradonacelnik" i nikako drugacije, dodao bih!
A tek drugi klip i maestralni Lazo koji zapocinje prilog recenicom: "Vojvodina ce i ovog proleca u Evropu!" :shock:

A glede stadiona, kucice i svega vezanog za tu izgradnju, dogradnju... sta li je vec (verovatno nista kao i do sada), da se ja pitam ko sto se ne pitam, ja bi gradio potpuno novi, iskljucivo fudbalski stadion na onoj livadi pored gde je sad onaj kao neki teren.
Kucicu bih ostavio gde jeste i preuredio je u klupski muzej. Sadasnji stadion bi srusio do temelja i na tom mestu bi napravio stadionski parking, klub navijaca, fan-shop, prostor gde se na gomili sankova pre utakmice moze popiti pivo. Kad nema utakmica za odrzavanje svirki, onih sajmova sto ih teraju sa spensa, par terena za mali fudbal... i svega ostalog sto vec prati i zadovoljava gastronomske, sportske i ostale potrebe ljudi koji dolaze na stadion.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Salvador

Post by Salvador »

DUB wrote: A glede stadiona, kucice i svega vezanog za tu izgradnju, dogradnju... sta li je vec (verovatno nista kao i do sada), da se ja pitam ko sto se ne pitam, ja bi gradio potpuno novi, iskljucivo fudbalski stadion na onoj livadi pored gde je sad onaj kao neki teren.
Kucicu bih ostavio gde jeste i preuredio je u klupski muzej.
Teoretski dobra ideja, samo bi onda trebalo naci resenje za atletski stadion (verovatno se djacko moze iskoristiti za to), kao i pomocni teren (nisam siguran koji su uslovi tj, kolika je minimalna blizina koja se zahteva po uslovima FIFA/UEFA).
U svakom slucaju, na sadasnjem mestu nije moguce ozbiljnije prosirivati stadion (pre svega zapadnu trubinu), dok je mesto sadasnjeg pomocnog idealno za pravi stadion kakav treba Novom Sadu.
Helm

Post by Helm »

Ruku na srce, nije ni potrebno dodatno prosirivati stadion na vise od nekih 25.000 koliko se moze dobiti Jugom i Istokom.

Mene jedino nervira polozaj kamere kada se rade prenosi. Nalazi se na maloj visini, daleko od terena i onda je pod tako nekim uglom koji mi se uopste ne svidja.

A sto se tice dodatnog prosirivanja, to bi moglo da se uradi na racun Juga i Istoka, tako da te tribine budu vece od Zapada i Severa ovako nekako: http://www.footballclubtickets.bz/venui ... -Light.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ili samo na racun Istoka: http://www.canaries.co.uk/cms_images/st ... 233516.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (Noric), odnosno http://www.tothe92.co.uk/images/pic/pan ... oramic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (Blekburn).
laki

Post by laki »

Ako dodje do rekonstrukcije, ja trcim u gacama po atletskoj stazi s tim sto cu ispostovati ovo zvanicno obecanje.

PS: Pod rekonstrukcijom ne podrazumevam uredjenje kuce i fasade i tako neka go**a, vec rusenje onog dela rugla od tribine i podizanje nekog novog rugla, bilo kakvog, samo da je funkcionalno.
UBEDJEN sam da ce se sve zavrsiti na dobro poznatoj "Tresla se gora rodila se buvina buva", (mis je prevelika zivotinja u ovom slucaju) i da od rekonstrukcije tribine nece biti ni R a kamoli cela rec.
Image
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Ja ću samo dodati, a posle će se i pokazati.
REKONSTRUKCIJE NEĆE BITI. NIKAKVE.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Trelose, baš na dan kada se nije obistinila tvoja isto tako podvučena prognoza da sigurno ispadamo od OFK u kupu, drago mi je da vidim još jednu tvoju takvu prognozu, to mi uliva nadu da će od ovog zidanja Skadra na Bojani zvanog "rekonstruisanje Karađorđa" ipak nešto biti. :D
Mare

Post by Mare »

Tony Starks wrote:Trelose, baš na dan kada se nije obistinila tvoja isto tako podvučena prognoza da sigurno ispadamo od OFK u kupu, drago mi je da vidim još jednu tvoju takvu prognozu, to mi uliva nadu da će od ovog zidanja Skadra na Bojani zvanog "rekonstruisanje Karađorđa" ipak nešto biti. :D
:greenbutt:

Uze mi reč iz tastature :mrgreen:

:cheers:
laki

Post by laki »

Na danasnjem odrzanom sastanku kojem je prisustvovao gradonacelnik, uprava naseg kluba i jos neki bitni ljudi, donesena je KONACNO odluka i OBEZBEDJENA su sredstva za rekonstrukciju Karadjordja. Radovi ce poceti za 26.4. a rok za rekonstrukciju je 1.6.

JA I DALJE NE MOGU DA VERUJEM!!
Image
shecky

Post by shecky »

Mene zanima jedna druga stvar .. sta ce se konkretno raditi? I kako ce to izgledati? I ko je taj koji je npr pristao na to da novi jug izgleda tako kako izgleda?
Stexman

Post by Stexman »

shecky wrote:Mene zanima jedna druga stvar .. sta ce se konkretno raditi?
Pa kako sta? Promenuce se sijalica u WC-u i ubaciti jos po jedna WC sholja da mogu i zenske da koriste i ako stignu pustice i vodu u isti!!!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Мене интересује шта ће бити са истоком више него југом.Овај ,,зема'' како га је неко назвао са првог клипа је велики навијач Воше,био је редован на западу,а познајем му оба сина обојица велики навијачи Воше а млађи је редован на северу,али знам да не зависи све од њега.
shecky

Post by shecky »

Koliko ja znam danas je 26.4. inace dan katastrofe u Cernobilu ..elem ,jel se nesto desava na stadionu?
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

shecky wrote:Koliko ja znam danas je 26.4. inace dan katastrofe u Cernobilu ..elem ,jel se nesto desava na stadionu?
Procitaj moj post na ovoj strani...malo gore :gospodin:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
kapri

Post by kapri »

Jel izlazi negde zvanicna statistika posete na utakmicama? Kad nam vec ocitavaju karte na svakoj tekmi mogli bi negde to da objave.
Post Reply