"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Tancha

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Tancha »

Је л' вас не мрзи да образложите тај став у реченици-две?

Да ли вам је разлог тај што мислите да ће нас ујаци накантати, па да се као Брка "не потроши" на оваквој утакмици и тиме сјебе свој статус за убудуће? По мени, најбољи голман Србије треба да брани на оваквој текми, и на било којој другој.
budababa

Post by budababa »

Optimista sam, mislim da su obe reprezentacije podjednake po kvalitetu, mi imamo bolju odbranu, oni jači napad. U vezi će na obe strane biti iskusni igrači, znalci sa velikim brojem važnih utakmica iza sebe. Što se mentaliteta tiče, našeg prvenstveno, mnogo toga zavisi od psihološke pripreme igrača pre meč. Ako izađemo gordo i bez kompleksa na teren, biće ovo odlična utakmica, sa svim mogućim ishodima u igri. Ako pokažemu onu jajarsku stranu, pitanje je samo sa koliko će nas razlike ispratiti sa Maksimira. Kao što rekoh, verujem u prvu opciju, pa neka bude šta biti mora.

Usput, još jedno podsećanje na zadnje susrete dve reprezentacije iz ugla čoveka koji je napravio glupost koja nas je mogla koštati odlaska na EP:

LINK 1

LINK 2

LINK 3

LINK 4

LINK 5
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
lexa

Post by lexa »

Pa kaze: "MONDO saznaje"

Brkić - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić - Đuričić, Šćepović.

Golman i defanzivna linija kako Bog zapoveda, a u vezi i napadu je razbacao ove klince.
OK, i nemamo previse iskusnih ali neshvatljivo mi je da nema iskusnijeg Kuzmanovica i
Tadica koji je u nenormalno dobroj formi.
Scepovic :roll:

Hajde necu previse da kukam, i onako se nadam prekidu utakmice i 0:3 za zelenim stolom :mrgreen:
njaks

Post by njaks »

Evo na dnevniku kazu: Stojkovic brani i Tadic u prvih 11, skroz obrnuto od Monda. :lol:
budababa

Post by budababa »

Izmešaće sastav tako da nikome ne mora da plati večeru. Šarlatan. :frown:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Helm

Post by Helm »

lexa wrote:Pa kaze: "MONDO saznaje"

Brkić - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić - Đuričić, Šćepović.

Golman i defanzivna linija kako Bog zapoveda, a u vezi i napadu je razbacao ove klince.
OK, i nemamo previse iskusnih ali neshvatljivo mi je da nema iskusnijeg Kuzmanovica i
Tadica koji je u nenormalno dobroj formi.
Scepovic :roll:
Nema šanse, neću uopšte da se cimam. :mrgreen:
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Eto, kao sto i rekoh... Ebo ga Scepovic vise... Sta on vidi u igracima poput njega, Radovanovica i Stevanovica? Sve sami sporaci, bolje da su zvali i matorog Sasu Ilica nego ove polufudbalere... A Pantelar je bio igracina za ovog malog..

Brkic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Ivanovic, Ignjovski, Kuzmanovic, Tosic, Tadic, Djuricic, Djurdjic.

Nek ta sansu jos i Drodjevicu, Krsticicu i jos nekom, sto se mene tice moze i onaj Milivojevic ili Petrovic.. Nek sutiraju, i onako jedino sto imaju ta dva igraca je strahovit sut sa daljine..
Dejan

Post by Dejan »

Boškov: Štimac, fudbalska sreća zna užasno da se osveti
http://www.mozzartsport.com/vesti/bosko ... -se-osveti" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Evo, sad rekoše na rts, ne zna se sastav, ali "sigurno" je da će, pored još par sigurnih, igrati Tadić i da neće braniti Brkić.
recni galeb

Post by recni galeb »

ne znam zasto ali meni se sve manje gleda ova utakmice, presrase vise sa tim pumpanjem atmosfere... :shock:
sve u svemu dvomec reperezentacija koji dobijaju gosti za zelenim stolom, malo moraju na nama da vezbaju strogocu a nije da im necemo dati i razloge za to, kao ni 'rvati...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Skratili su časove u školama... oni malo stariji koji su išli u školu sredinom '80 ih setiće se da su i onda bili skraćeni časovi za utakmicu protiv Engleske koja je bila ključna (čini mi se) za plasman na EP u Nemačkoj 1988.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

kafe bagdad wrote:Skratili su časove u školama... oni malo stariji koji su išli u školu sredinom '80 ih setiće se da su i onda bili skraćeni časovi za utakmicu protiv Engleske koja je bila ključna (čini mi se) za plasman na EP u Nemačkoj 1988.
Jel to ona što smo 4-1 izduvali?
Io odio Belgrado
recni galeb

Post by recni galeb »

ta, ali koliko se secam mi smo gledali TV u skoli sa nastavnicima koji su se dovijali na razne nacine kako nahvatati bolji signal, jebalo se svima zivo za casove... :mrgreen:
i onda hladan tus, ubise nas... :?
lazarr

Post by lazarr »

1:4
Moja prva utakmica u zivotu na Marakani. 100.000 gledalaca, pun jug Engleza.
Za nas gol dao Srećko Katenec ali već kad smo gubili 4:0.
To ću pamtiti dok sam živ.
Helm

Post by Helm »

Trenutno se forsira prica da je onaj sastav sto je Mondo izbacio tacan.

Jedino sto moze biti gluplje od stavljanja Scepovica u postavu jeste ne stavljanje Duce u istu. :frown: :unnormal:
Post Reply