Nije možda direktno vezano za temu, ali evo lepe prilike da se kroz neku od priča provuče i ime našeg kluba, stadion, Firma... Ako ima kreativnih među nama, a verujem da se pokazalo da ih je dosta, možda na ovim stranicama budemo čitali i rad nekog od forumaša.
masterNS wrote:Da li i dalje mogu da se kupe sezonske karte? Koliko kostaju/su kostale? Da li bi mi se isplatilo da kupim sezonsku kartu za polusezonu?
Druže, mislim da ne bi. Istok ti je npr. 2000. Jedino se isplati ako znaš da ćeš ići na svaku utakmicu, ali i tad ćeš biti ''dobar'' tek za nekih 200-300 din. i to samo ako karta za cigane bude 700-800 din. Za eventualno finale kupa neće važiti, a za evropsku utakmicu na proleće nisam siguran(ove godine je važilo).
masterNS wrote:I je l' kupio neko dres na kraju? Je l' probao sa stampanjem imena i broja na ledjima? Je l' moguce preuzimanje u NS-i, retardirano je da salju postom, a nigde nisu naveli gde moze da se preuzme...
Još dva teksta na datu temu i kraći izvodi iz njih:
Za mlađe, naročito one koji se "onog našeg, što nekad bejaše" ni ne sećaju, Grbavica je sinonim za lojalnost i odanost fudbalskom klubu Vojvodina. Nepopravljivi romantici teško će na grbavičkim fasadama pronaći mesto i za inicijale svoje voljene, a kamoli kompletnu poruku - ipak, za razliku od drugih krajeva grada, prolaznike ovde sa zidova ne pozdravljaju ni oni koji samo što se nisu vratili iz Haga, ni oni što bi da ispraćaju neke nove u Hag, već optimistične parole navijača Vojvodine. Da li zbog blizine stadiona ili nečeg drugog, tek Grbavica je "slaninarska tvrđava", a transparenti iz ovog dela grada redovno zauzimaju centralno mesto na severnoj, najvatrenijoj tribini stadiona Karađorđe.
Ono u šta sam stoprocentno siguran je da je Stari grad Evropa u malom. Sa pravom bih naš kraj uporedio sa nekim mnogo bitnijim svetskim metropolama i njihovim kvartovima. Razmislite novosadisti moji, koji kraj je još imao privilegiju da ugosti toliko naroda i narodnosti na toliko malom prostoru. Ne pričam sada samo o svim narodima koji su ovde živeli, već i o velikim sportskim, kulturnim, muzičkim i filmskim zvezdama iz celog sveta koje je ugostio Spens. Koliko li je samo svetskih i evropskih takmičenja u njemu odigrano, koliko li je samo Voša puta pobedila na stadionu i u Spensu? Možda nije toliko moderan kada ga uporedimo sa Evropom i svetom, ali je naš, i volimo ga jer ima dušu. Mi "Starogradjani" smo posebno vezani za njega, jer u njemu, a i pored njega na našem "Karađorđu" igra naša Voša. Navijali za Zvezdu ili Partizan, ona će uvek biti i naša i vaša.
Zvanična klupska web prezentacija od danas, zainteresovanim navijačima, pruža mogućnost „online“ kupovine originalnih „Joma“ dresova kao i suvenira sa obeležjima FK „Vojvodina“.
Za početak, u ponudi su tri vrste dresova : crveno-beli, beli i plavi, sa mogućnošću štampanja imena i broja.
Kako se asortiman bude uvećavao, ponuda web shopa će se širiti. Tokom narednih dana, putem online prodavnice, navijačima Vojvodine ponudićemo dukseve, navijačke šalove i još nekoliko vrsta suvenira.
Ovim putem moći će da se poruči i dobije drugi broj revije „Voša“ koji izlazi početkom februara.