Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
budababa

Re: Marketing kluba

Post by budababa »

DUB wrote:
budababa wrote:Mali OFF: jel' ima neko pesme sa našeg CD-a u MP3 formatu, upload-ovane negde na netu?
http://www.megaupload.com/?d=A95DGZQ8
Zahvaljujem! :cheers:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Jos jedan mali off...Film o Firmi,pre par godina izasao,bio je u biskopu na Spensu...trazim ga sto godina i nista!Svaka pomoc je dobrodosla :cheers:
budababa

Post by budababa »

Nije možda direktno vezano za temu, ali evo lepe prilike da se kroz neku od priča provuče i ime našeg kluba, stadion, Firma... Ako ima kreativnih među nama, a verujem da se pokazalo da ih je dosta, možda na ovim stranicama budemo čitali i rad nekog od forumaša.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Sta-to-sija- ... aju-2.html
masterNS

Post by masterNS »

Da li i dalje mogu da se kupe sezonske karte? Koliko kostaju/su kostale? Da li bi mi se isplatilo da kupim sezonsku kartu za polusezonu?
kej

Post by kej »

masterNS wrote:Da li i dalje mogu da se kupe sezonske karte? Koliko kostaju/su kostale? Da li bi mi se isplatilo da kupim sezonsku kartu za polusezonu?
Druže, mislim da ne bi. Istok ti je npr. 2000. Jedino se isplati ako znaš da ćeš ići na svaku utakmicu, ali i tad ćeš biti ''dobar'' tek za nekih 200-300 din. i to samo ako karta za cigane bude 700-800 din. Za eventualno finale kupa neće važiti, a za evropsku utakmicu na proleće nisam siguran(ove godine je važilo).
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Helm

Post by Helm »

Zar ne bi trebalo da važi i za finale, ipak smo mi domaći? A za evropske bi takođe trebalo da važi. Jedino mislim da su za istok rasrodate još letos.
kej

Post by kej »

E, ako važi za finale kao što Helm kaže, onda kupuj. Ako ima uopšte. Iako treba tu i tamo da se podsetimo da još uvek nismo u finalu.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Helm

Post by Helm »

To se lako da proveriti, poseti zvanični sajt i pitaj urednika (Čapelju), on barata takvim informacijama. A možda i neko od admina odavde zna više.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Finale ne organizujemo mi, već FSS, stoga sumnjam da će da važe za finale.
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Jesi siguran? Ja mislim da je od ove godine varijanta da klub i grad dobijaju organizaciju.
masterNS

Post by masterNS »

masterNS wrote:I je l' kupio neko dres na kraju? Je l' probao sa stampanjem imena i broja na ledjima? Je l' moguce preuzimanje u NS-i, retardirano je da salju postom, a nigde nisu naveli gde moze da se preuzme...
???
laki

Post by laki »

Helm wrote:Jesi siguran? Ja mislim da je od ove godine varijanta da klub i grad dobijaju organizaciju.
Kako moze klub da dobije organizaciju kad nismo jos prosli u finale?!
Image
Helm

Post by Helm »

Kako Makabi može da je dobije u košarci kad je tek pola sezone prošlo. ;)
budababa

Post by budababa »

Još dva teksta na datu temu i kraći izvodi iz njih:
Za mlađe, naročito one koji se "onog našeg, što nekad bejaše" ni ne sećaju, Grbavica je sinonim za lojalnost i odanost fudbalskom klubu Vojvodina. Nepopravljivi romantici teško će na grbavičkim fasadama pronaći mesto i za inicijale svoje voljene, a kamoli kompletnu poruku - ipak, za razliku od drugih krajeva grada, prolaznike ovde sa zidova ne pozdravljaju ni oni koji samo što se nisu vratili iz Haga, ni oni što bi da ispraćaju neke nove u Hag, već optimistične parole navijača Vojvodine. Da li zbog blizine stadiona ili nečeg drugog, tek Grbavica je "slaninarska tvrđava", a transparenti iz ovog dela grada redovno zauzimaju centralno mesto na severnoj, najvatrenijoj tribini stadiona Karađorđe.
Ono u šta sam stoprocentno siguran je da je Stari grad Evropa u malom. Sa pravom bih naš kraj uporedio sa nekim mnogo bitnijim svetskim metropolama i njihovim kvartovima. Razmislite novosadisti moji, koji kraj je još imao privilegiju da ugosti toliko naroda i narodnosti na toliko malom prostoru. Ne pričam sada samo o svim narodima koji su ovde živeli, već i o velikim sportskim, kulturnim, muzičkim i filmskim zvezdama iz celog sveta koje je ugostio Spens. Koliko li je samo svetskih i evropskih takmičenja u njemu odigrano, koliko li je samo Voša puta pobedila na stadionu i u Spensu? Možda nije toliko moderan kada ga uporedimo sa Evropom i svetom, ali je naš, i volimo ga jer ima dušu. Mi "Starogradjani" smo posebno vezani za njega, jer u njemu, a i pored njega na našem "Karađorđu" igra naša Voša. Navijali za Zvezdu ili Partizan, ona će uvek biti i naša i vaša.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Sta-to-sija- ... sveta.html

http://www.021.rs/Novi-Sad/Sta-to-sija- ... malom.html
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

WEB SHOP POČEO SA RADOM
Zvanična klupska web prezentacija od danas, zainteresovanim navijačima, pruža mogućnost „online“ kupovine originalnih „Joma“ dresova kao i suvenira sa obeležjima FK „Vojvodina“.
Za početak, u ponudi su tri vrste dresova : crveno-beli, beli i plavi, sa mogućnošću štampanja imena i broja.
Kako se asortiman bude uvećavao, ponuda web shopa će se širiti. Tokom narednih dana, putem online prodavnice, navijačima Vojvodine ponudićemo dukseve, navijačke šalove i još nekoliko vrsta suvenira.
Ovim putem moći će da se poruči i dobije drugi broj revije „Voša“ koji izlazi početkom februara.
http://www.fkvojvodina.rs/shop/" onclick="window.open(this.href);return false;
Last edited by vojvodina jedna jedina on Fri Jan 27, 2012 7:00 pm, edited 3 times in total.
Post Reply