Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
newnowapv

Post by newnowapv »

Jel to u Golubincima ima reflektora? :D
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

newnowapv wrote:Jel to u Golubincima ima reflektora? :D
Ja sam malo okasnio sa postom... :lol: :lol: :lol:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

6:0 KRAJ
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sreda 24.11. 13,30h u FC Vujadin Boskov: Vojvodina- Mladost Backi Jarak
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

novosadjanin wrote:Sreda 24.11. 13,30h u FC Vujadin Boskov: Vojvodina- Mladost Backi Jarak
Vest sa zvaničnog Sajta:
FKV - Mladost BJ 6 : 1 (4 : 1)

Sudija: Ilija Brdar (Novi Sad)

Strelci: Bilbija u 10', Tumbasević u 22' (iz jedanaesterca), Ađuru u 22' (iz jedanaesterca), Katai u 37' i 51' i Jovanović u 63' za Vojvodinu, a Bajić u 38' za Mladost.

FKV: Kesić, Mejić, Nestorović, Novaković, Tumbasević, Đurovski, Stevanović, Ađuru, Jao, Katai, Bilbija
Igrali su još: Drinić, Nastić, Poletanović, Kosović, Jovanović, Spremo, Mudrinski.

Mladost BJ: Vasiljević, Tešić, Ratić, Isak, Kantar, Kraguljac, Radoja, Jakšić, Bajić, Višekruna, Pavlović
Igrali su još: Lolić, Dragoljević, Budečević, Stojanović, Rosić, Šegrt, Gardašević.

Kombinovani sastav Vojvodine pobedio je u prijateljskom meču Mladost iz Bačkog Jarka rezultatom 6:1.

Predvođeni danas, za igru, veoma raspoloženim Kataiem, Novosađani su pružili dopadljivu igru i poluvreme završili sa 4 gola u mreži Jaračana.
Trener Milinković je u drugih 45 minuta na teren poslao mlađe igrače koji su iskoristili šansu i pokazali da se na njih u budućnosti može ozbiljno računati. Mladi sedamnaestogodišnji napadač Aca Jovanović se i upisao u strelce, a odličnom igrom istakao se i Nebojša Kosović, dečak rođen 1995. koji već nastupa za kadetsku selekciju Crne Gore.
kinik

Post by kinik »

Dva penala u 22' :D
1966...1989...201x
tulip

Post by tulip »

Da li je to Boba Novaković, što je igrao?
Ako je on, da li je vraćen sa pozajmice iz Kule i da li ima pravo nastupa do kraja jesenje polusezone?
DAJ GOL!!!
aNS

Post by aNS »

tulip wrote:Da li je to Boba Novaković, što je igrao?
Ako je on, da li je vraćen sa pozajmice iz Kule i da li ima pravo nastupa do kraja jesenje polusezone?
Мислим да је то ипак Милко Новаковић.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Danas, tačno u podne, u Veterniku beše prozivka fudbalera pred početak priprema za prolećni deo sezone! Usledila je konferencija za štampu, te sam prvi trening.

Neke najvažnije stvari, da ne pišem svuda po Forumu (Vi nastavite sa pisanjem tamo gde je za svaku temu predviđeno):

1 - Stigao je Danac Pedersen i oduševljen je prijemom (takođe i gradom, Klubom, Veternikom...) i uslovima. I sam je istakao da želi da ostane i da će dati sve od sebe da se nametne u narednih 10 dana (domogao sam se slike, biće postavljena popodne). Osim njega, još jedan fudbaler je na probi - Zeljković, koji je stigao iz Palića, a igra na poziciji desnog beka.

2 - Još se 100% ne zna gde ćemo na pripreme. Ono što je sigurno je da ćemo na njima odigrati 5 kontrolnih mečeva i još 3 po povratku u NS. Dok ne krenemo, ovo je raspored:

22.1. u Veterniku sa Radničkim iz Sombora
26.1. u Veterniku sa Donjim Sremom

3 - U vezi kazne za Smiljanića ćemo uložiti žalbu! Videćemo šta će da "ispadne" od toga. Milinković reče da od njega neće odustati...

4 - Jedino su na početak "zakasnili" Ađuru i Oumaru (OPRAVDANO), ali će se oni za koji dan priključiti ekipi.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Svaka cast za dovodjenje Danca, barem ovako na prvi pogled, jer na osnovu snimaka izgleda da se radi o pravom borcu koji je pride jos i solidno fudbalzki potkovan. Videcemo kako ce se snaci u nasim uslovima, da li ce se uklopiti u tim ili ce nedajBoze biti jos jedan Stojka. Lepo je sto mu se dopada nas grad i klub, treba videti kako ce odreagovati na neke od livada na kojima cemo gostovati, covek je ipak navikao na bolje...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Igrači koji su bili danas na prozivci (dodajte da će se priključiti Ađuru i Oumaru):

Golmani: Brkić, Kesić, Drinić, Pajović
Odbrana: Vulićević, Smiljanić, Pavlović, Nestorović, Karan, Mojsov, Trajković, M. Novaković, Pedersen, Zeljković, Zogović
Sredina: S. Novaković, Medojević, Mitošević, Tumbasević, Merebašvili, Đurovski, Katai, Stevanović, Lazetić
Napad: Ilić, Bilbija, Mudrinski, Jao, Šušnjar

Možete videti da su u tim vraćeni Sloba Novaković i Šušnjar, dok je veoma realna opcija da će Drinić sledećih 6 meseci braniti za Donji Srem.

Koliko je Karan ozbiljno shvatio situaciju (sad je treći half) neka svedoči i činjenica da je skinuo koji kilogram (rekao bih jedno 5)!

Momci - SREĆAN RAD!!!

Evo i slike Pedersena, koju obećah gore (da ne stavljam u TRANSFERI, jer još nije potpisao :) )

Image
Last edited by Grof Žekula on Mon Jan 10, 2011 8:47 pm, edited 1 time in total.
kowalski

Post by kowalski »

E nek si i Misu Pavlovica usliko iza njega :lol: :lol:
Image
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Овај Данац плав ко Шваба...

Припреме у Хрватској... ја не бих могао гробарима да погледам у очи после тога.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Del_Boske wrote:Припреме у Хрватској... ја не бих могао гробарима да погледам у очи после тога.
Vec smo radili pripreme u Hrvatskoj (Medulin) u skorasnje vreme, dvaput ako me ne vara secanje, 2007. i 2008. Zato moram da te priupitam - a kad tacno si ti poceo da pratis Vosu?

Sto se tice grobara - u go**o se svakako ne gleda! :wink:
Turija

Post by Turija »

Grof Žekula wrote: Možete videti da su u tim vraćeni Sloba Novaković i Šušnjar, dok je veoma realna opcija da će Drinić sledećih 6 meseci braniti za Donji Srem.

Koliko je Karan ozbiljno shvatio situaciju (sad je treći half) neka svedoči i činjenica da je skinuo koji kilogram (rekao bih jedno 5)!

Momci - SREĆAN RAD!!!
Veoma mi je drago što su vraćeni Boba Novaković i Šušnjar :!: :!: :!:
Pavlović i Pedersen će voditi žestoku borbu za poziciju levog beka.Mislim da će Milinković imati ,,slatke muke" i velik taktički manevarski prostor na toj strani (kući, kad nam treba jaka ofanziva, čini mi se da će Danac biti u prednosti, a u gostima Paja - ko zna, možda čak budu i delili tih 90 i kusur minuta jedne utakmice?).Sve u svemu, izgleda mi da, ako se Danac dobro pripremi, biće pojačanje od velike koristi.
Ja mislim da nam pozicija desnog beka nije problem, jer mali Boske može jako lepo da igra na njoj (u ostalom, u Voši sam ga na poziciji beka prvi put i primetio, kao mladog i veoma perspektivnog fudbalera).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply