Nek' igrace posluzi zdravlje, lepo vreme za pripreme, znamo svi sta je bilo prosle godine u Antaliji(oluja, vetar,...), dobar rad i motivisanost, tako da mozemo da se nadamo necemu velikom. Za mene je to trenutno puniji Karadjordje pravih slaninara, pa tek onda Kup.
PS. Del Boske opusti se. Nece nam prvi put biti tamo da odemo. A ja se najiskrenije nadam da necemo ici, jer su tereni i vetar i protivnici apsolutno tragicni da se tamo uradi jedan vazan fudbalski segment kao sto su pripreme.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ssnigd wrote:...ja se najiskrenije nadam da necemo ici, jer su tereni i vetar i protivnici apsolutno tragicni da se tamo uradi jedan vazan fudbalski segment kao sto su pripreme.
To stoji - no sudeci po letosnjim pripremama taman sve takve tragicne protivnike i ciljamo tokom priprema. Seti se samo da nismo nijednu ozbiljniju utakmicu odigrali pre prvenstva, sve neki treceligasi.
Sad, da li je to namerno biranje objektivno za nekoliko klasa slabijih protivnika tokom priprema dobro ili lose - stvarno ne znam...
Biranje slabijih protivnika ispalo je dobro jesenas u smislu da je ceo tim docekao pocetak takmicenja potpuno spreman, bez povreda i sl... Izmedju jacih i slabijih uvek bih birao ove druge za pripremne utakmice, mnogo je lakse uvezbati neke takticke konstrukcije, a i pobede podizu samopouzdanje ekipe. Jaci protivnici nisu potrebni da bi saznali "gde smo" i sl, to se zna i ovako
Del_Boske wrote:Припреме у Хрватској... ја не бих могао гробарима да погледам у очи после тога.
Vec smo radili pripreme u Hrvatskoj (Medulin) u skorasnje vreme, dvaput ako me ne vara secanje, 2007. i 2008. Zato moram da te priupitam - a kad tacno si ti poceo da pratis Vosu?
Važno je da prati
A gde će biti pripreme nije važno važno je kako će se pripremiti
tulip wrote:Da li su se Abu i Đura prkiljučili timu i počeli sa pripremama?
fcvojvodina.co.rs wrote:СТИГАО ЂУРА, ЧЕКА СЕ АБУ
Д.Ч. - 13. јануар 2010.
Данашњи тренинг фудбалера Војводине протекао је уобичајено за ову фазу припрема. Такозвани “кружни рад” (једна група играча на терену, друга у теретани). На терен у су се смењивале вежбе снаге и издржљивости да би као “шлаг на торту” дошла игра на два гола. Док cу шеф струке Милинковић и његови асистенти Перовић и Јелачић наизменично делили савете играчима подељеним у две групе, на другој страни терена тренер голмана Зоран Стојановић “терорисао” је Бркића, Кесића и млађаног Пајовића. Оно што је најважније, нема повређених, екипи се прикључио и Наемека Ађуру, док се у току дана очекује долазак Абу Оумаруа.
Одсутан је био Марио Ђуровски који има добре шансе да каријеру настави у некој од јачих европских лига.
Први званични тест за “црвено-беле” заказан је за среду 22. јануара, када на Ветернику гостује Раднички из Сомбора.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Grof Žekula wrote:1) Budva, hotel "Splendid" - to je destinacija zimskih priprema FKV!
2) 29.1. igramo u Mađarskoj sa Videotonom
Što se tiče vremenskih uslova, to je kocka, ma gde otišli. Mene nešto drugo živo zanima: koga možemo očekivati kao protivnika tj. ko se od jakih protivnika još priprema u Budvi. Jako sam skeptičan po tom pitanju, ali jbg, jaka je i neraskidiva ta FKV-CG nit...
Znači rešili smo da i ove pripreme odradimo bez primljenog gola...
Pošto ovaj prvi deo sezone i nije tako loše ispao, neću da kritikujem što opet imamo kilave protivnike u pripremnom periodu. Videćemo ko nas čeka u Turskoj...
Ja rekoh pre koji dan da ne znam da li je dobro ili lose to sto imamo tokom priprema protivnike u proseku 2-3 klase slabije od nas... Dobro je za moral da pobedjujemo, dobro je da se igraci ne povredjuju, da se uigraju sve linije i isprobaju alternativne kombinacije, ali moze da da laznu sliku o nasoj pravoj snazi i mogucnostima. Pa kad proradi nas "lako cemo" mentalitet onda u prvenstvu natrcimo na nekog naostrenog protivnika i olako ispustimo bodove. A vidite koliko je to onda tesko nadoknaditi u ovoj nasoj "svake godine sve regularnijoj" ligi!
Zato mislim da bi uvek makar jedan protivnik u pripremnom ciklusu trebao da bude realno tu negde kao mi ili malo jaci, da simulira "jake" utakmice (citaj: kada igramo s blizancima ili predkola evropskih takmicenja), cisto da vidimo gde smo. Jer ovi crnogorski drugoligasi realno ne bi smeli da nam predstavljaju ikakav problem, to i treba da ocekujemo da cemo guziti sa po 3-4 razlike bez primljenog gola...
Ne znam sto mislis da ce jacina protivnika da utice na povrede... Ja mislim da je veca sansa da dodje do povreda protiv ovih crnogorskih drvoseca nego protiv neke evropske ekipe
Junior wrote:Ne znam sto mislis da ce jacina protivnika da utice na povrede...
Pa, ono, nasi igraci ne moraju da "kidaju" 90 minuta punom snagom pa da neko istegne misic ili tako stogod...
A sto se tice drvoseca, uvek se moze dogovoriti pre utakmice da i jedni i drugi smanje dozivljaj i da igraju bez divljackih uklizavanja i slicnih "stuptilnih" metoda