Pripreme
- Grof Žekula
- Administrator
- Grof Žekula
- Administrator
e
Ja sam samo hteo , da zapocnem jednu temu i da pitam .....sta ljudi mislite , dal mladje kateogrije , bar ove koje igraju kvalitetnu srpsku ligu treba da idu na zimske ili na letnje pripreme ?
Igram za kadete, univerzalac
- Uvek sa tobom
Na oficijelnom sajtu pre 12h(tada sam ja otisao na sajt, moguce je da je i pre toga bilo obavestenje) pisalo da je utakmica otkazana. A i u novinama je pisalo, da postoji mogucnost zbog loseg vremena da ni ne dodje do utakmice.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Evo i konkretnih rezultata rada naseg sajta
Zahvaljujuci Budi i ostalima koji su skenirali knjige, o proslosti kluba mogu dosta saznati ne samo Vosini navijaci, vec i navijaci drugih timova.
Evo i primera: http://www.facebook.com/macvafk
Inace, na inicijativu Macve trebalo bi da bude organizovana i prijateljska utakmica izmedju Vose i Macve. Ta utakmica bi bila povod da se ljudi i preko drugih medija upoznaju sa prosloscu dva tima.

Evo i primera: http://www.facebook.com/macvafk
Inace, na inicijativu Macve trebalo bi da bude organizovana i prijateljska utakmica izmedju Vose i Macve. Ta utakmica bi bila povod da se ljudi i preko drugih medija upoznaju sa prosloscu dva tima.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Pola ekipe nam je na prodaju. Ako zelimo da budemo ozbiljna ekipa, a ne samo da sluzimo kao paravan "blizancima", onda se ozbiljno mora raditi na tome- da se fudbaleri zadrze.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
- Grof Žekula
- Administrator
Hvala Grofe!Grof Žekula wrote:U SUBOTU (29. JANUAR) U 14h!DUB wrote:Zamolio bih Grofa čim bude sve 100% znao u vezi ove utakmice sa Videotonom (mesto i vreme) da nam prijavi.
Zafaljivam!
Mesto odigravanja: Székesfehérvár - Sóstói Stadion
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- Grof Žekula
- Administrator
Са данашње конференције за медије, а коначно су познати ривали у Црној Гори:
У обраћању новинарима на конференцији за медије организованој поводом одласка екипе на други део припрема, шеф струке Новосађана изразио је задовољство до сада урађеним, здравственим билтеном (нема повреда), као и чињеницом да ће екипа коначно имати прилику да се огледа са јаким противником.
-“Видеотон је свакако противник за респект али сам уверен да ће момци имати такмичарски приступ утакмици. Играће две поставе, свака по полувреме. Првих 45 минута играћемо у саставу: Бркић, Вулићевић, Павловић, Мојсов, Трајковић, Медојевић, Митошевић, Меребашвили, Лазетић, Илић и Оумару. У другом делу наступиће: Пајовић, С. Новаковић, Несторовић, Каран, М. Новаковић, Ађуру, Тумбасевић, Стевановић, Јао, Катаи и Билбија. Шансу ће поред њих добити још 17-годишњи голман Лазовић као и 16-годишњи Небојша Косовић, иначе кадетски репрезентативац Црне Горе.
Повратак у Нови Сад је одмах након утакмице, а недеља је слободан дан.
Екипа се у понедељак сели на црногорско приморје, тачније у будвански хотел Сплендид где ћемо остати до 16. фебруара. У том периоду одиграћемо укупно 5 контролних утакмица:
02. фебруара са Могреном, 05. фебруара противник ће нам бити Петровац, 09. фебруара Грбаљ, 12. фебруара Нови Пазар и коначно 16. фебруара за крај, Сутјеска.
Голман Александар Кесић и играчи Горан Смиљанић и Саид Саладин остају у Новом Саду и тренираће по посебном програму".