Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
laki

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by laki »

Ako nekim cudom dodje do ovoga, a svojim ocima ne verujem sta sam procitao, treba premestiti semafor na severozapad tamo gde nema stolica u cosku kako bi jug bio funkcionalan i za domace utakmice, jer koliko znam na jugoistok se ljudi, tj cigani i grobari ne pustaju zbog toga da ne upropaste semafor. Onako bi mogli da dobiju i taj deo i da ih jednom za sva vremena ne gledamo na zapadu!!
Image
masterNS

Post by masterNS »

Ja ne verujem dok @laki ne javi da kucice nema vise...
shecky

Post by shecky »

Dobra ideja Lakija mada po meni najbolje mesto bi bilo izmedju juga i zapada ,na onom takozvanom balkonu ili jednostavno tamo gde je stajao i onaj stari.
Helm

Post by Helm »

masterNS wrote:Ja ne verujem dok @laki ne javi da kucice nema vise...
Ja verujem cim Laki nije izjavio da od toga nema nista. :P
masterNS

Post by masterNS »

Zna Laki koliko je Batina rec teska, on kad kaze to je zacementirano. Covek je i rekao da ce u ponedeljak da krenu radovi, jos pre godinu dana je on to rekao. I evo sad, godinu dana kasnije u ponedeljak krece izgradnja.
Boske87

Post by Boske87 »

Ponavljam meni je žao kućice a biće još više ako ta super instant južna tribina ne nalegne kako treba tj ne uklopi se. Al ajde da vidimo i to čudo :|
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
shecky

Post by shecky »

Pa naravno da se nece uklopiti kada nema sanse da bude u istoj visini zbog one sugave zgradurine iza juzne tribine ..
Jedini spas na neki nacin ce biti kada se bude ceo stadion pokrio jer ce onda taj krov da da bolji efekat ,tj nece delovati tako krezubavo.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ако се ово заиста обистини, то ће бити још један класичан пример негирања градитељске традиције и старог духа Новог Сада који се практикује у нашој вароши у последих 15 година. Кућица је најпрепознатљивији детаљ нашег стадиона и дом бројних генерација фудбалера нашег клуба. Зар није могло да се нађе неко решење које би препозналу ту вредност и очувало традицију? :frown: Изгубићемо нешто оригинално и јединствено и добићемо неку бетончугу која ће се распадати за мање од десет година. Живи били па видели.
Stexman

Post by Stexman »

Evo iseljavanje je pocelo.

Image

Meni nije zao ni malo te kucice, red je da imamo konacno normalan stadion. Ili bar da lici na normalan.
Ako UEFA-i bude dobar i po propisima, bice dobar i meni.
Casual

Post by Casual »

Sad sam prolazio pored stadiona i radio je jedan reflektor, verovatno ima veze sa ovim, izgleda da ce raditi dan-noc da i dalje budemo jedinstveni u svetu, ali po tome sto cemo imati 3 razlicite tribine na jednoj.
Volem Vošu!
Mackycool

Post by Mackycool »

Image
Evo projekta za južnu tribinu
Ovo je sa FB stranice kluba...
Reakcije?

EDIT: Vidi stvarno Casual: Jugoistok - teniska tribina, jug - ovo na slici u visini istoka i jugozapad - nešto kao zapad bez krova i stolica. ORIGINAL since 1914 :D
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Helm

Post by Helm »

Pa sta fali, zamislite stadion bez loze i taman cik-cak. Jos da niski delovi budu beli, a visoki crveni i taman :roll: .
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da je krajnje vreme da dobijemo moderan stadion.
Kucica ce mi ostati zauvek u secanju, jer mi je zapala za oko prvog mog svesnog trenutka na stadionu, dok sam drzao oca za ruku i pitao ga kako tu stanu svi igraci Vojvodine da zive... :mrgreen:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Mackycool wrote: Vidi stvarno Casual: Jugoistok - teniska tribina, jug - ovo na slici u visini istoka i jugozapad - nešto kao zapad bez krova i stolica. ORIGINAL since 1914 :D
Све у нивоу и на нивоЈу!
Oasis

Post by Oasis »

Dobra stvar je sto ce tamo biti gostujuci navijaci, a jos bolje sto ce tamo biti blizanci kojima ce znatno biti otezano navijanje:D
Post Reply