Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
max

Post by max »

Interesantne izjave ali ipak vise smesne
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pomalo me podseca na ono vreme hladnoratovske podele sveta, kada je vazilo pravilo da drzava koja u svom imenu ima epitete "narodna", "demokratska" i slicno obicno biva potpuna suprotnost toga, najcrnja diktatura. Znaci sve naopacke.

Tako mi se i ove zadnje izjave iz nase uprave cine, susta istina samo sve naopacke... :wink:
Milan

Post by Milan »

Aj ti sad budi pametan u svemu ovome...

A što se stadiona tiče, postigli smo saglasnost sa Zavodom za izgradnju grada, gradskim i pokrajisnkim vlastima. Biće “Karađorđe” 2010. godine najlepši stadion u Srbiji, moderan, pokriven, s reflektorskim osvetlenjem prema svim standardima koje zahteva UEFA.

Ako je ovo istina, veliki kamen sa leđa svih nas je sklonjen. Ali otom-potom...

Nama niko ništa ne daje, ne dotira. Finansiramo ga mi iz Upravnog odbora, a sve dažbine uredno i na vreme isplaćujemo. godišnjem nivou sada iznosi oko 1,2 miliona evra, tačnije - toliko FK Vojvodinu košta jedna takmičarska godina.

Da li to onda znači da pare od transfera Kačara, Despota, Pekare, itd. stoje deponovane u banci i ne diraju se?
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

Najavljuje se da ce stadion biti 2010. najlepsi u Srbiji, a za prvu polovinu 2009. godine sprema se zakon o sportu i privatizaciji u njemu. Ako taj zakon bude donet u roku i neko drugi odluci da kupi klub, da li to znaci da dogovor izmedju sadasnje garniture i ZIG-a, grada i pokrajine pada u vodu? Dok ne vidim bagere i kranove, nista im ne verujem.
021

Post by 021 »

Zamolio bih rukovodstvo kluba da prestane u svakom kontaktu sa javnošću da spominje titulu. Ta reč je u poslednje vreme toliko često i od svakog izgovorena, da je njeno značenje totalno pohabano, degradirano i izgubilo je svoju težinu. Eno, Rabren spominje titulu, Gajić, Dubroja, Ljupko - svaka druga rečenica im počinje sa titula. Sad kad dođu pojačanja, krenuće i oni... Idemo na titulu! Lepo to izgleda, ali samo na površini stvari, gde vrlo vešto maskira ono što je iznutra. A upravo to, dakle prava suština, meni je, a verujem i vama, ipak mnogo bitnija.

Neću titulu - hoću Vojvodinu!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Cvetko o Toletovoj inicijativi da se ogranici broj stranaca:

"Trebalo bi da imamo jedinstven stav po tom pitanju. Zalagaću se da takav predlog dobije podršku, jer time bismo zaštitili naše interese. Posle Argentine i Brazila, mi smo najveći izvoznici fudbalskih talenata u svetu! (:?) Ograničenjem broja stranaca doći ćemo do toga da klubovi angažuju samo proverene igrače, koji prave razliku i predstavljaju pojačanja. Imate mnogo primera da su dovođeni „polukvalitetni" strani fudbaleri. Moramo da usvojimo takav zakon pre nego što bude završen proces privatizacije klubova, jer ne sme da nam se dogodi slučaj Arsenala(:shock: :? ), u kojem nema nijednog Engleza. Uopšte ne mislim da bismo time umanjili naše šanse da ravnopravno konkurišemo evropskim ekipama, jer bismo se koncentrisali na naše mlade i kvalitetne igrače iz Srbije - naglasio je Riđošić. "

Tako je, Cvetko!!!
Bolje jedan Proleter nego cetiri Arsenala!!!
Tudje necemo, svoje nedamo!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

nboya wrote: Tudje necemo, svoje nedamo!!!
Tudje necemo, svoje prodamo!!!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

nboya wrote:Cvetko o Toletovoj inicijativi da se ogranici broj stranaca:

"Trebalo bi da imamo jedinstven stav po tom pitanju. Zalagaću se da takav predlog dobije podršku, jer time bismo zaštitili naše interese. Posle Argentine i Brazila, mi smo najveći izvoznici fudbalskih talenata u svetu! (:?) Ograničenjem broja stranaca doći ćemo do toga da klubovi angažuju samo proverene igrače, koji prave razliku i predstavljaju pojačanja. Imate mnogo primera da su dovođeni „polukvalitetni" strani fudbaleri. Moramo da usvojimo takav zakon pre nego što bude završen proces privatizacije klubova, jer ne sme da nam se dogodi slučaj Arsenala(:shock: :? ), u kojem nema nijednog Engleza. Uopšte ne mislim da bismo time umanjili naše šanse da ravnopravno konkurišemo evropskim ekipama, jer bismo se koncentrisali na naše mlade i kvalitetne igrače iz Srbije - naglasio je Riđošić. "
Danas stvarno svako moze da kaze sta hoce,imalo to veze sa istinom ili bila totalna budalastina(kao ova).Ali tako nam i mora biti kad su nam tipovi poput ovog magistri(krem drustva).Lepo kaze ona izreka:Bolje biti nem i ostati pametan,nego otvoriti usta i otkloniti svaku sumnju.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
chinaman

Post by chinaman »

Posto uglavnom pljujemo po upravi iz raznoraznih razloga mislim da je red da joj ovaj put odamo priznanje na odlincom potezu vezanom za gradnju nove zgrade. Dakle sa moje strane sve cestitke gospodinu Dubroji i ostatku UO na zavrsenom poslu.
Cika_toma

Post by Cika_toma »

021 wrote:
Neću titulu - hoću Vojvodinu!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Hocu titulu, ako ne zelimo titulu onda ne trebamo ni da igramo fudbal!
Svaka cast upravi za ovaj potez oko izgradnje novog objekta, to je uvek pametna investicija, uvek dobro ulozene pare, mnogo bolje nego 1,2 mil. eura dati na pojacanja koja se mozda pokazu a mozda i ne!
Ovo je ulaganje u nasu buducnost, nasu decu, a svedoci smo da odatle dobijamo najbolje igrace u poslednjoj deceniji! Ovo je odlican potez, u buducnosti mozemo da ocekujemo neke nove Krasice, Jovanovice, Kacare, Aleksice...
Konacno ste nam svima dali razlog da vas pohvalimo!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

GrbaNS, naravno da hocemo titulu nije to poenta, ali hocemo i onu pravu, autenticnu Vojvodinu, pomalo zaboravljenu, onaj smekerski duh... O tome prica 021, to citiram i s tim se slazem, a verujem i vecina forumasa. Malo razmisli, pre kritike!

I, da, kada biram izmedju titule i toga da budemo i sedmi, ali sa onim prepoznatljivim duhom i pravim ljudima, tacnije pravim vrednostima manifestovanim kroz prave ljude na pravom mestu, naravno da biram ovo drugo!

A, sto se uprave tice - ne vidim cemu toliki hvalospevi. Dobro, ok potez, ali ne prave objekti nove Krasice, Jovanovice i Aleksice, vec ih pravi sistematski rad, kompetentni ljudi na pravim mestima sa pravim uslovima, bez upliva i uticaja sa strane, sistem u kom se forsiraju sposobni, a ne podobni....
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Niko te ne kritikuje, iznosim svoje misljenje!!!
Naravno da igrace prave i objekti-uslovi, a sistem mi imamo i to pokazujemo iz godine u godinu sto se tice omladinskih kategorija!Niko me nece ubediti da nemamo sistem i prave ljude u mladjim kategorijama!Koliko uslovi znace pokazuje Partizan koji pre onog Zemunela nije imao ni priblizno ove rezultate u mladjim kategorijama!
Naravno da je ovo podvig sto su uradili, ova zgrada kosta 1,2 mil. eura ne dinara pa da kazemo da i nije neki poduhvat...U ovom vremenu u ovoj Srbiji tolika investicija svakako da je vredna ovih hvalospeva, jer da nije tako onda bi svi klubovi redom gradili!
Ja znam da u nasim omladinskim kategorijama vaze neka pomalo drugacija pravila nego u drugim klubovima u Srbiji...
Nema mnogo maminih i tatinih sinova, a znam i da se gospoda R&R ne mesaju previse u rad omladinske skole!Mi sistem imamo, ljude takodje, uslove ponajbolje i zato kazem da ocekujem nove Krasice, Jovanovice, Kacare, samo u jos vecem broju!

A sto se tice sedmog mesta-izvini ali pravi su ljudi oni koji donose rezultate, ako ti ljudi meni donesu sedmo mesto onda i nisu bas pravi!
Brane

Post by Brane »

Cika Tomo, od kad je sveta i veka, u sportvu je uvek bilo lako meriti uspeh. Na kraju takmicenja imas tabelu, pa ako nisi slep odmah vidis ko je uspesan a ko nije. Pa nije ovo takmicenje za pesmu Evrovizije pa da umetnicki dojam odlucuje.

Mene neka umisljena lepota u fudbalskoj igri ne interesuje. Kakav bre smekerski duh, o cemu ti pricas? Smesti loptu u protivnicki gol, to je sve. Ako moze bez napadaca, nema problema, ako treba 4 napadaca, opet nema problema. Neka nadju nacin i ja cu to smatrati za novu fudbalsku lepotu.

Igraj fudbal i pobedjuj! To ja hocu.

HOCU TITULU!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ja necu titulu ako mora onako k'o Arkanov Obilic onomad. Ako je to cena da budemo sampioni onda fala lepo i dovidjenja, to onda vise nije moja Vojvodina.
Post Reply