Pitajte Đumija
Milan Djuricic
Gledao sam utakmicu Srem:Proleter i proverio formu Rajica i Dobrica koji su igraci Vojvodine.Proleter ima nekoliko vrlo talentovanih mladih igraca ali trenutno niko od njih nemoze da igra u Vojvodini
O imenima nibih govorio ali cu ih sigurno propratiti i pratiti njihov razvoj.
p.s.Odgovorio sam u topicu koji je namenjen za pitanja i odgovore trenera Vojvodine.Tako da molim Moderatore da izbrisu 2 novo-otvorena topica

p.s.Odgovorio sam u topicu koji je namenjen za pitanja i odgovore trenera Vojvodine.Tako da molim Moderatore da izbrisu 2 novo-otvorena topica

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Milan Djuricic
Krasic sada igra za Radnicki iz Obrenovca i nije vise igrac Vojvodine.Mislim da je dobar drugoligaski igrac.Iako mnogo lice,Milos je daleko bolji igrac 

Milan Djuricic
Hvala na cestitkama
Sto se tice kladionica verovatno zato sto je i njima i nama odgovarao neresen rezultat.

Djumi cestitam
JOB WELL DONE.
Ova sezona je bila stvarno teska i vazna. Mislim da se domaci klubovi polako finansijski uozbiljuju. Sve bolji igracki kadar, sve veci uticaj na "sportske radnike"... Da smo ispali, mislim da bi prosli kao nasa zemlja u odnosu na susede. Kasnili u startu u vrlo bitnim godinama ispred nas. Ko sad izgubi korak u privatizaciji i promeni sistema takmicenja tesko ce se oporaviti. A preduslov za sve velike korake u reorganizaciji kluba lezi u takmicenju u prvoj ligi. I zato, svaka cast na savladavanju prve prepreke
Uh, da mi je neko rekao da cu biti toliko zahvalan na opstanku u ligi

Ova sezona je bila stvarno teska i vazna. Mislim da se domaci klubovi polako finansijski uozbiljuju. Sve bolji igracki kadar, sve veci uticaj na "sportske radnike"... Da smo ispali, mislim da bi prosli kao nasa zemlja u odnosu na susede. Kasnili u startu u vrlo bitnim godinama ispred nas. Ko sad izgubi korak u privatizaciji i promeni sistema takmicenja tesko ce se oporaviti. A preduslov za sve velike korake u reorganizaciji kluba lezi u takmicenju u prvoj ligi. I zato, svaka cast na savladavanju prve prepreke

Uh, da mi je neko rekao da cu biti toliko zahvalan na opstanku u ligi

-
Milan Djuricic
Ova prica o platama nam uopste nije potrebna,rekao sam da stvari idu nabolje mnogo ali je dug bio zaista veliki