GRADJANSKI wrote:Po svoj priliuci, prvo pojačanje novosadskih crveno-belih biće, već ovih dana, mladi reprezentativac Srbije, 21-godišnji Andrija Kaluđerović, koji je bio i među olimpijcima. Kako smo juče saznali od njega, u kratkom razgovoru za naš list, ovaj izuzetno talentovan napadač je samo na korak od Vojvodine.
- Ugovor sa OFK Beogradom mi ističe za godinu dana, ali bih, mirne duše, mogao reći kako sam već sada na spisku Novosađana. Uostalom, protekle nedelje sam imao neke razgovore sa čelnim ljudima mog novog kluba, kako bi mogao reći, i uveren sam da nisam pogrešio u izboru nove sredine. Da se razumemo: kome ne bi godio poziv takvog kluba kakva je Vojvodina, koja ima izuzetno bogatu prošlost, ali je i u protekloj polusezoni pokazala da može ravnopravno da se nosi sa Partizanom i Crvenom zvezdom. Takođe, ovo je i klub u kome se odlično radi sa mlađim igračima, što se sada vidi i po tome dokle su stigli, naprimer, Dušan Tadić i Danijel Aleksić, pa je to jedan od razloga koji me je naveo da krenem ovim putem i da uskoro obučem dres Vojvodine - čuli smo od Andrije Kaluđerovića.
Odlasci
Juče je, u Ugandu, otputovao Džozef Kizito na odmor, a u društvu je Euđina Sepuje, kome je pre polaska saopšteno da se s njim više ne računa. Veoma blizu odlaska je i makedonski reprezentativac Vlatko Grozdanoski, za čije usluge je najzainteresovaniji ukrajinski prvoligaš Dnjepr.
Transferi
-
podbara wrote:GRADJANSKI wrote:Po svoj priliuci, prvo pojačanje novosadskih crveno-belih biće, već ovih dana, mladi reprezentativac Srbije, 21-godišnji Andrija Kaluđerović, koji je bio i među olimpijcima. Kako smo juče saznali od njega, u kratkom razgovoru za naš list, ovaj izuzetno talentovan napadač je samo na korak od Vojvodine.
- Ugovor sa OFK Beogradom mi ističe za godinu dana, ali bih, mirne duše, mogao reći kako sam već sada na spisku Novosađana. Uostalom, protekle nedelje sam imao neke razgovore sa čelnim ljudima mog novog kluba, kako bi mogao reći, i uveren sam da nisam pogrešio u izboru nove sredine. Da se razumemo: kome ne bi godio poziv takvog kluba kakva je Vojvodina, koja ima izuzetno bogatu prošlost, ali je i u protekloj polusezoni pokazala da može ravnopravno da se nosi sa Partizanom i Crvenom zvezdom. Takođe, ovo je i klub u kome se odlično radi sa mlađim igračima, što se sada vidi i po tome dokle su stigli, naprimer, Dušan Tadić i Danijel Aleksić, pa je to jedan od razloga koji me je naveo da krenem ovim putem i da uskoro obučem dres Vojvodine - čuli smo od Andrije Kaluđerovića.
Odlasci
Juče je, u Ugandu, otputovao Džozef Kizito na odmor, a u društvu je Euđina Sepuje, kome je pre polaska saopšteno da se s njim više ne računa. Veoma blizu odlaska je i makedonski reprezentativac Vlatko Grozdanoski, za čije usluge je najzainteresovaniji ukrajinski prvoligaš Dnjepr.

VOŠA ZAUVEK !!!
Ne bih se slozio sa mihailovim oko Davidova. Stoji da on trenutno nije u onoj formi u kojoj je bio dok je igrao za nas klub, ustvari ruku na srce mi ni ne znamo u kakvoj je on formi uoste sada. On sigurno ne moze da odigra losije od Vukajlovica na poziciji plejmejkera. Pitanje je koliko je realno da se on dovede ali bi mi svi sigurno bili presrecni da vidimo takvog coveka u Vosi, a to da li je u formi ili ne videcemo kada dodje kod nas. Ali, ako uopste i bude bilo u planu da se on dovede to ce zavisiti od transfera Vukajlovica. Tj, ako se Vukajlo proda, daj Boze, onda postoji sansa za Davida, a ako se ne proda i ostane u klubu onda nista od Davida.
PS. Od bezanijaca ove godine ocekujem Ljubu Baranina

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Sto onda nisi tu nabrojao i Petkovica, i on je otisao onda a bio je 100 puta korisniji od kahrimana (mada, brat bratu to i nije bilo toliko tesko). Pa cak ni on ne spada u isti nivo sa Despotom, Gojkom i ostalima...chinaman wrote:Ni ja nisam neki ljubitelj Kahrimana, ali sam ga samo naveo kao deo te petorke koja je napustila klub. Kao sto se (nazalost) vidi iz prilozenog jedino smo njega uspesno zamenili. Valjda ce se uprava dozvati pameti pred ovaj prelazni rok.
Pogresno si me razumeo,ili sam se ja pogresno izrazio.Slozili smo se oko toga da Milan ne bi bio onaj isti.Svejedno,ja bih voleo da ga vidim u timu,sigurno je bolji od ovih sto imamo...ssnigd wrote:Ne bih se slozio sa mihailovim oko Davidova. Stoji da on trenutno nije u onoj formi u kojoj je bio dok je igrao za nas klub, ustvari ruku na srce mi ni ne znamo u kakvoj je on formi uoste sada. On sigurno ne moze da odigra losije od Vukajlovica na poziciji plejmejkera. Pitanje je koliko je realno da se on dovede ali bi mi svi sigurno bili presrecni da vidimo takvog coveka u Vosi, a to da li je u formi ili ne videcemo kada dodje kod nas. Ali, ako uopste i bude bilo u planu da se on dovede to ce zavisiti od transfera Vukajlovica. Tj, ako se Vukajlo proda, daj Boze, onda postoji sansa za Davida, a ako se ne proda i ostane u klubu onda nista od Davida.
Realnosti u nasim zeljama nazalost nema.Davidova smo pre par godina propustili da dovedemo za sumu od 15000 evra.Kasnije smo ga doveli i "resili"ga se za godinu dana.Pokusali smo letos da ga vratimo,al se opet nismo dogovorili.Zato smatram da je ta prica zavrsena i da pregovora,a pogotovo dogovora nece biti.
Nasa liga nije pogodna za kupovinu,svaki domaci igrac koji se dovede nece biti pravo pojacanje.Tu bih sada svrstao i Predraga Pavlovica kojeg smo trebali dovesti jos prosle zime,najkasnije letos.Bojim se da bi se ponovila situacija sa Lakicem i Stjepanovicem koje smo zarko zeleli u timu.U nasem klubu nisu pokazali nista.
Stranci su najbolje resenje,ali mi skaute ocigledno nemamo.
Sve strano sto smo kupovali,isto tako smo i vracali.Zato sam i dalje misljenje da ce postavljanje kvalitetnog trenera biti najbolji zimski pazar!
Napred Voso!
Dnevnik:
Ovi opet počinju. Najgore je to što se ta njihova trabunjanja ne mogu zaustaviti, a svaki pokušaj našeg kontriranja u vidu zainteresovanosti za njihove igrače se završava ismevanjem. Može meni sada neko od vas odgovoriti i da se ne nerviram, da ih pustim da kenjaju, ali činjenica je da ovaj medijski pritisak unosi bespotrebnu nervozu i među nas, a verujem i u naš klub...Tadić u Partizanu?
Predstojeći prelazni rok će, možda i van očekivanja, biti veoma živ za crno-bele. I, dok se sportski direktor Ivan Tomić zvanično ne oglasi po tom pitanju, mediji se oslanjaju na ,,pouzdane izvore’’. A, oni kažu: u slučaju potpisivanja ugovora Zorana Tošića i Adema LJajića za Mančester junajted, šampion Srbije bi prionuo na dovođenje krilnog napadača Vojvodine i mlade reprezentacije Srbije Dušana Tadića kao i defanzivca Novosađana Igora Đurića.
Bile bi to, bez sumnje, prave bombe na domaćoj zimskoj pijaci. Iako je činjenica da je njima cena naglo skočila u poslednje vreme, odnosno da su za naše prilike skupi, to Partizanu ne bi predstavljalo problem jer bi od crvenih đavola za svoje igrače inkasirao 15 miliona evra. Mnogo veći problem bi svakako predstavljalo skorašnje javno izjašnjavanje rukovodstva Vojvodine da okosnicu tima želi da zadrži do kraja sezone. I. L.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Vec sam prokomentarisao u temi "Oni sponzorisu njih". Stara praksa unosenja nemira u nase redove pred pocetak prelaznog roka. S obzirom da smo potpisali ugovor sa Danijelom Aleksicem tu su shvatili da medijski pritisci nece pomoci pa su se okrenuli Tadicu i Djuricu. Najogre od svega je sto je tekst objavljen u "Dnevniku". Jednom recju sramota
PS: Znam da treba postovati slobodu stampe ali ipak trebalo bi opomenuti nadlezne u "Dnevniku" da ne objavljuju neproverene informacije!

PS: Znam da treba postovati slobodu stampe ali ipak trebalo bi opomenuti nadlezne u "Dnevniku" da ne objavljuju neproverene informacije!
Dodao bi jos Dragana Zarkovica (BSK, odbranbeni) Zarka Katramatica(Mladost, vezni), Miljana Mutavdzica(Javor, vezni), Vulicevic(Javor, desni bek) Mislim da nema vise pravih pojacanja iz nase ligeSomborac wrote:
18 BESTER
Rudolf
Stepi, ako dodje, bi mogao vrlo lako da dovede ovog inzvarednog veznjaka iz Namibije! Trebalo mu je malo vremena da se prilagodi, ali sada je jedan od najbrzih i tehnicki najpotkovanijihmladih igraca u ligi. Stepi je jednom pricao o njemu i kaze kako savladava jezicku barijeru take se bolje i lakse snalazi i da polaze puno nade u njega
PS i nama je dao veoma lep gol
Zaboravio si odlicnog Nigerijca iz Javora, zadnji vezni AJURU. Kako je meni on dobar, strasan je igrac!Dejan wrote:Dodao bi jos Dragana Zarkovica (BSK, odbranbeni) Zarka Katramatica(Mladost, vezni), Miljana Mutavdzica(Javor, vezni), Vulicevic(Javor, desni bek) Mislim da nema vise pravih pojacanja iz nase ligeSomborac wrote:
18 BESTER
Rudolf
Stepi, ako dodje, bi mogao vrlo lako da dovede ovog inzvarednog veznjaka iz Namibije! Trebalo mu je malo vremena da se prilagodi, ali sada je jedan od najbrzih i tehnicki najpotkovanijihmladih igraca u ligi. Stepi je jednom pricao o njemu i kaze kako savladava jezicku barijeru take se bolje i lakse snalazi i da polaze puno nade u njega
PS i nama je dao veoma lep gol
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
-
Ovo je bilo sasvim očekivano. Stepi je bio pre nekoliko dana na pregovorima sa predsednikom VOŠE Gajićem, u hotelu ‚‚Aleksandar‚‚ inače g.Gajić je preuzeo Vošu pod svoje Bato je tu samo jedan od članova uprave, kao i Karin,Apro,Cvetko...Čovek(g.Gajić) nebi uzeo da radi nešto ako ne misli da ce biti najbolji, ovo pisem zbog onih koji misle da je VOŠA nedovoljno jaka da se nosi sa CZ i Partizanom.Čovek je jednostavno LIDER!!! A i Koroman je bio u hotelu pre 10ak dana, lično sam ga video kad izašao iz hotela...mali Kaludjerović je 99% Vošin, a spominje se i Nikola Lazetic... Bravo VOŠO!!!
(misko, 18. decembar 2008 11:11)
Jel se ovo neko nalupetao na B92,ili ima i nesto istine?
(misko, 18. decembar 2008 11:11)
Jel se ovo neko nalupetao na B92,ili ima i nesto istine?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!