Ne treba se zgražavati na njihov marketing, već učiti od njega... Što mi kao klub ne uspostavimo saradnju sa nekom konditorskom kompanijom? Ili proizvođačima školskog pribora, bilo čega što se može brendirati... Obradovao sam se kada sam video ,,Vošino vino" letos, pre svega jer sam mislio da će to biti početak jedne prakse koja će se preneti na brendiranje drugih proizvoda, ipak na tome je stalo. Ne znam zašto, ali se iskreno nadam da naš marketinški tim ima u planu širenje palete proizvoda sa Vošinim grbom, jer je to fantastičan način da se promoviše klub, ali i ostvari finansijska dobit.Firmin mali wrote:
Dame i Gospodo od sada mozete da jedete lepo zapakovanasa nazivom "pozdrav sa cmarakane"
![]()
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
This time next year, we'll be cup winners!
to treba politi benzinom pa streljati, sto bi rek'o moj kum... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mozda je cokolada za kuvanje
O kako su jadni, o kako propadaju,o kako je to lepo gledati!

O kako su jadni, o kako propadaju,o kako je to lepo gledati!
0.0625
Zamislite odlazak na rodjendan ili odlazak na neko drugo slavlje, naravno deci ce kupiti zvezdine cokolade i samim tim poceti da ih truju od malih nogu...Sto je neko vec pomenuo mozemo samo da ucimo od njih kako se to radi.Mozda je nama grozno i glupo ali oni sa ovim stvarima dobijaju mnogo, a to je samo jedna mala sitnica.
-
Samo u prolazu bahato porušiš paletu u supermarketu

Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
tako sam ja ona piva... kao gledam sta je pa lagano pretisnem mehanizam za otvaranje, tek toliko da udje malo vazduha...Brick Liman wrote:Samo u prolazu bahato porušiš paletu u supermarketu![]()
![]()

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Ja stvarno ne kontam sta radi nasa marketing sluzba ! trebalo
im vise od godinu dana da otvore shop , tj online shoping ! a
za prodavnicu ima da se nacekamo ! za ceka su ti ljudi placeni da mi je znati !
im vise od godinu dana da otvore shop , tj online shoping ! a
za prodavnicu ima da se nacekamo ! za ceka su ti ljudi placeni da mi je znati !
Banujte me molim vas 

Mogli bi lepo otvoriti prodavnicu na zapadu jer i ovako ima praznih lokala...
Web Shop i nije nesto, a i neverujem da ce se otvoriti prodavnica u skorije vreme.
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
- Firmin mali
Na facebook stranici naseg direktora marketinga je objavljena ova slikaandi_fkv wrote:Web Shop i nije nesto, a i neverujem da ce se otvoriti prodavnica u skorije vreme.

i tekst : "Uskoro u našem gradu, prva od tri..."

- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Opa, prvo pa muško,Detelinara
Nadam se da neće stati na ovome

- Red Marquis
- Moderator
To i ja pomislih. Sledeće-pravac PodbaraJunior wrote:Opa, prvo pa muško,Detelinara![]()

Io odio Belgrado
Ja ne znam u cemu je problem u ovom trenutku sa Podbarom. Ali stvarno, Kada sam ja isao u Dura Danicic skolu, ceo moj razred, tacnije od 15 decaka, 12 je navijalo za Vosu. Ljudi sa Podbare, tj deca, navijaju za Vosu u velikom broju, samo je problem dovuci ih na stadion. Ali to je ono sto ja pricam: ne treba im pricati price o Firmi i o tucama i ostalim glupostima, vec ih treba besplatno pustati na neku od dve juzne tribine da zavole klub jos vise i da im dolazak na stadion bude kao i nama: nesto sto zeljno iscekujemo svake (dve) nedelje i bez cega ne mozemo da zivimo.
Nemam nista protiv Firme, cak naprotiv!! Samo hocu da kazem da iz tog razloga dosta ljudi vise ne dolaze na stadion. Vezu se za grupu umesto za klub. Posle izvesnog vremena to s navijackom grupom ili prerastes ili iz nekog drugog razloga izgubis strast prema tome i onda prestanes da dolazis na utakmice! Eto to je ono sto je kod nas problem! Ta generacija od 20 do 50 godina.
Ne kazem da znam kako da resim ovaj problem, ali mislim da deci treba mnogo vise usadjivati ljubav prema Vosi nego pripadnost nekoj grupi ili slicno. NADAM SE DA NIKO NECE POGRESNO PROTUMACITI MOJ POST, TJ DA GA NECE PROTUMACITI NA LOS NACIN VC NA POZITIVAN.
Nemam nista protiv Firme, cak naprotiv!! Samo hocu da kazem da iz tog razloga dosta ljudi vise ne dolaze na stadion. Vezu se za grupu umesto za klub. Posle izvesnog vremena to s navijackom grupom ili prerastes ili iz nekog drugog razloga izgubis strast prema tome i onda prestanes da dolazis na utakmice! Eto to je ono sto je kod nas problem! Ta generacija od 20 do 50 godina.
Ne kazem da znam kako da resim ovaj problem, ali mislim da deci treba mnogo vise usadjivati ljubav prema Vosi nego pripadnost nekoj grupi ili slicno. NADAM SE DA NIKO NECE POGRESNO PROTUMACITI MOJ POST, TJ DA GA NECE PROTUMACITI NA LOS NACIN VC NA POZITIVAN.