"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
JackSparow

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by JackSparow »

To što je teren u lošem stanju, to nema toliko veze sa nepostojanjem grejača. Kada je rađena nova trava, ovi iz kluba, grad, ili ko god, odbili su da se postavi tekstilni filter koji služi da spreči zatrpavanje drenažnih cevi peskom. Posledica su zapušene cevi i sve teže odvođenje vode, tako da treba očekivati sve češće propadanje trave i novi radovi će biti neminovni. Inače cena tekstilnog filtera za ceo teren bi bila 20ak hiljada evra, pa se ciganjenje isplatilo.
A što se tiče snega, mogli bi navlačiti neke folije preko terena, to bi dosta olakšalo čišćenje i manje bi se oštetila trava, kad već nisu izmišljene mašine za takav posao.
kowalski

Post by kowalski »

U svakom slucaju, nisu nam potrebne ove fss-ramadani manifestacije da nam zagadjuju teren i tribine. U Jagodini bi svakako bio pun stadion i opstenarodno veselje.
Image
Boske87

Post by Boske87 »

Stexman wrote:Znas, kad malo bolje razmislim, nismo mi navijaci bolju reprezentaciju ni zasluzili. A ni boljeg predsednika FSS. I selektora.
Kada se mi posle sramotnog poraza, radujemo pobedi protiv Skota kao da smo pobedili na svetskom prvenstvu! Dajemo legitimitet ovim ljudima da nastave sa istim radom.
Samom podrskom veceras smo rekli sjajnom strucnjaku da je u pravu sto je izveo onakav sastav protiv komsija! I da je u pravu sto Tadic nema mesta u reprezentaciji.
I da treba Stojke da brani umesto Brke. I da je Tole napravio sjajan posao sa selektorom! I da cemo ih gledati jos godinama kako masakriraju Srpski fudbal, ali nema veze.
Uvek ce biti neke Skotske ili Velsa da se radujemo sjajnim pobedama protiv njih. Mazohizam bez granica. Sve zarad jedne pobede nad prejakim Skotima.
Surova istina. Prvi put u životu sam od prvog do zadnjeg minuta navijao protiv svoje zemlje to jest ekipe koja bi trebala da je predstavlja. I naravno najgori scenario se desio večeras, pobedili smo a publika dala legitimitet ovim šarlatanima da nastave sa urušavanjem srpskog fudbala. Deo publike je aplauzima podržavao ljubimca Stojkovića (grobari) a deo je stidljivo pokušavao da mu zviždi jer im on nešta kao smeta (cigani) i to sve u gradu trećeg kluba, bolesna smo nacija definitivno. Startnih 11 ovaj put malo bolje probrani ali opet se našlo mesta za padobrance poput Milivojevića. Taktika i postavka igre nikakva, srljanje u napadu dok se ne potroši snaga, kada smo pali i Škoti preuzeli igru imali sreće sa poništenim golom i dali svoja 2 bez ikakve igre.
I najgore mi je kad neko kaže nešto tipa: A šta mi tu da radimo, nije na nama da menjamo stvari, više sile tu odlučuju, hajde da podržimo momke i našu ekipu blablabla..... E zato smo tu gde jesmo, ne samo po pitanju fudbalu već i stanja u društvu i državi. Kompletno društvo je utonulo u neku letargiju, ubijeno u pojam, svi čekaju da se nešta samo od sebe desi, pametni ćute dok se budale deru i nameću svoju volju. A sad produžiti ugovor sa Mihom do svetskog prvenstva u Kataru da vidimo plodove podmlađivanja tima, igraće se u januaru, još da je tamo sneg kao danas u NS pa da lagano osvojimo zlatnu boginju :mrgreen: .
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

JackSparow wrote:To što je teren u lošem stanju, to nema toliko veze sa nepostojanjem grejača. Kada je rađena nova trava, ovi iz kluba, grad, ili ko god, odbili su da se postavi tekstilni filter koji služi da spreči zatrpavanje drenažnih cevi peskom. Posledica su zapušene cevi i sve teže odvođenje vode, tako da treba očekivati sve češće propadanje trave i novi radovi će biti neminovni. Inače cena tekstilnog filtera za ceo teren bi bila 20ak hiljada evra, pa se ciganjenje isplatilo.
A što se tiče snega, mogli bi navlačiti neke folije preko terena, to bi dosta olakšalo čišćenje i manje bi se oštetila trava, kad već nisu izmišljene mašine za takav posao.
Eh da je samo to.... Znam licno od ponjudjaca i potvrdjeno mi je sa vise strana, da je nudjeno podno grejanje i plus jos mnogo toga i za istu cenu bi se dobilo jos bolje nego ovo sto si spomenuo ali neki ljudi (znam im imena i nisu vredni spominjanja) su jednostavno odbacili tu ideju jer taj sto je nudio teren kao na Old Traffordu, Stamford bridge-u, Enfield road... nije politicki podoban. Stavise (da spomenem i ovo) nudio se podzemni rezervoar koji bi sakupljao kisnicu sa atlet staze, terena, krova stadiona (istoka) i kasnije se sluzili time da se prska trava na terenu... Ali neeeeee nije partijsko/rodbinsko/kumovsko/dobro podmazana bila ta ponuda. Ovaj posao je bio ponudjen, samo cu reci, za cenu koja ima manje od 6 cifara (u evrima naravno) a jedna od spominjanih cena reflektora je skoro cetvrt miliona....
I Bog je Slaninar...
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Boli me ona stvar za savez i za "selektora"... Oni igraci na terenu sigurno nisu krivi, momci igraju koliko mogu i ono sto jako cenim je kad se bore i lome kao sto su veceras za drzavni grb... Razumem ja da glavonja i miha moraju da se oteraju, ali isto tako mi se cini da nekako mnogi ne zele Srbiju u Novom Sadu.
edit administracija-pravila foruma:
3) Zabranjeno je bilo kakvo uplivavanje politike na forum, kao i protežiranje ili kritikovanje ijedne političke partije. Zabranjeno je pokretanje rasprave, kao i nadovezivanje na istu, o dnevno-političkim temama.

-opomena pred ban!

Skotskim navijacima svaka cast, ali i nasim.. Niko nije zvizdao skotskoj himni, prepoznala se borba igraca... A onaj karadzic kako god da okrenes NECE OTICI NIKAD... Jedino kad umre...
Andreyos

Post by Andreyos »

Tony Starks wrote:
Red Marquis wrote:Što ne bi ubuduće klinci tražili da odu ranije zbog Evrovizije, finala Velikog brata ili ne daj Bože, stand up specijala Ivana Ivanovića?
Ako traže tako nešto ne bih im dopustio, ali što se sportskih dešavanja tiče, skraćivao bih časove za svaki važan sportski događaj. :) Jednostavno, pokušavam to da gledam iz perspektive te dece, znajući koliko bi meni u njihovoj koži stalo da gledam tu utakmicu i koliko smo puta bežali iz škole ili smarali nastavnike da nas puste i zbog manje bitnih sportskih događaja, pa plus kad dodaš i to koliko petkom popodne i svaki minut nastave manje znači, jednostavno bio bih licemer da sada propagiram neku strogoću i disciplinu nad decom, baš suprotno - drago mi je da im se izašlo u susret. Nije ovo ništa strašno, desilo se sad i ko zna kad, neće se deca raspustiti i razmaziti zbog toga. Ja se sećam kao danas kako smo mi kao osnovci 1998. mesecima odbrojavali do SP u Francuskoj, da bi se desilo da smo išli popodne u školu baš kad je bila prva tekma Brazil - Škotska, molili smo očajnički profesore da nas puste sa poslednjih časova i činilo nam se da ne postoji opravdaniji razlog za puštanje sa časova od toga, kad nas nisu pustili pobegli smo, ja sam trčao do kuće da stignem na početak tekme, kasnio sam par minuta i kao za inat Sezar Sampajo ga je metnuo već u 4. minutu, kad sam stigao kući i video rez 1:0 ceo svet mi se srušio, SP je bilo gotovo za mene. :mrgreen: Sreća da je tekma u Zagrebu 1999. igrana za vikend, da sam kao klinac tad morao da budem u školi za vreme te utakmice, pa mislim da bih od muke muda pojeo ispod školske klupe.

No, možemo mi sad naravno da se raspravljamo da li je taj potez bio opravdan sa pedagoške strane, ali to i nije bila poenta mog prošlog posta, ja sam samo hteo da kažem da se ne slažem sa Andreyosov tvrdnjom da je ta odluka doneta iz tih motiva koje je on naveo i s namerom da izazove te posledice koje je on naveo, jednostavno mislim da nije tako. Plus generalno imam primedbu na to što neki ljudi tako teško prihvataju to da smo Hrvati i mi jednostavno najveći sportski rivali. Jebeš bilo koji sportski tim i njegove navijače ako nemaju svog najvećeg rivala, a Srbiji je sasvim logično najveći rival Hrvatska. Neće valjda Nepal i Butan da nam budu najveći rivali.
Nisi me razumeo,ili se nisam pravilno izrazio,ne mislim da je njima namera da raspiruju mržnju.Verovatno su samo iskoristili priiliku da klisnu sa posla (što je opet u neku ruku tragično),ali mladi to neće tako razumeti.Skraćivanje nastave je nova praksa,sećam se kada sam ja bio osnovac,igrali smo protiv Rusa jednu od odlučujućih utakmica kada je Đorić bio selektor,pa smo masovno bežali kućama da ispratimo.Kako se tada nisu setili?Jeste da je bilo davno,ali opet...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
One and only

Post by One and only »

http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/Navija ... terke.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je rezlog zasto nikada nisam i nikada necu pripadati ovoj bulumenti zvanoj reprezentacija. Zar da delim tribinu sa ovakvim olosem? Nisam ni hteo da pisem na ovoj temi, ali ne mogu ovo da izostavim. O kakvoj mafiji vi pricate, o kakvim selektorima, kada je najveci olos na tribinama. Ovaj narod je bolestan, je***o bolestan u glavu.
United of Vojvodina
Boske87

Post by Boske87 »

DekiFirma wrote:Niko nije zvizdao skotskoj himni, prepoznala se borba igraca...
Sve dok ovakve postupke budemo isticali i hvalili umesto da se smatraju uobičajenim ponačanjem (tj na srpskom da budu po difoltu :) ) nema nama napretka. Pa ti momci igraju za svoju zemlju, naravno da ćeš izginuti noseći dres svoje reprezentacije i ne znam šta tu treba da se hvali, isto kao i hvaljenje odsustva nekulture.
One and only wrote:http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/Navija ... terke.html

Zar da delim tribinu sa ovakvim olosem? Nisam ni hteo da pisem na ovoj temi, ali ne mogu ovo da izostavim. O kakvoj mafiji vi pricate, o kakvim selektorima, kada je najveci olos na tribinama. Ovaj narod je bolestan, je***o bolestan u glavu.
O tome i ja govorim, strašno je kakva smo nacija postali. Gledam juče u sporskom pregledu na b92 najavu utakmice i reportažu sa Karađorđa, priču o Škotima što čiste sneg. Simpatičan prilog, intervjuišu Škote i naše sa lopatama, i ovaj naš što čisti sneg je morao da naglasi kako Škoti nemaju pojma sa lopatom, kako mi bolje čistimo svoju polovinu terena itd, ej ruga se gostima koji im pomažu i ponašaju se za primer :oops:
DekiFirma wrote:A onaj karadzic kako god da okrenes NECE OTICI NIKAD... Jedino kad umre...
Moje mišljenje je da treba bojkotovati reprezentaciju i sve u vezi nje, dok ne dotakne dno a to će se ubrzo desiti. Pogledajte saveze drugi ex-ju republika i njihove rezultate, mi smo najgori! Vrhunac će biti kada naprave blizancima taj nacionalni stadion (to će se sigurno desiti), naravno dobro će se ugraditi u kompletan posao ali i blizancima će kapnuti par miliona eura na račun od prodaje zemljišta. Tad ćete se raspisati o nepravdi, favorizovanju blizanca i propasti srpskog fudbala a sad svi mirno prihvataju trenutno stanje.

I za kraj evo jedan svež tekst iz blizanačke propagandne mašine, o najboljem srpskom golmanu, što je nepravedno bio na klupi u Zagrebu a sinoć je sve oduševio svojim bravurama i ljubljenjem lopte pre svakog ispucavanja :shit: http://sportal.rs/news.php?news=97119" onclick="window.open(this.href);return false;
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

Ovo je rezlog zasto nikada nisam i nikada necu pripadati ovoj bulumenti zvanoj reprezentacija. Zar da delim tribinu sa ovakvim olosem? Nisam ni hteo da pisem na ovoj temi, ali ne mogu ovo da izostavim. O kakvoj mafiji vi pricate, o kakvim selektorima, kada je najveci olos na tribinama. Ovaj narod je bolestan, je***o bolestan u glavu.
FK Vojvodina dobija kaznu za prisustvo maloletnih lica i nedovoljnog broja redara na utakmici da vidimo sta ce sada biti... Licemeri najgori sta drugo reci.

http://www.mozzartsport.com/vesti/karad ... eg-od-mene" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je smesno a stoji nam ovde na forumu nisam ni citao tekst samo sam naslov video :rolll: :rolll:
I Bog je Slaninar...
njaks

Post by njaks »

Klasicno novinarsko proseravanje, vec su zaboravili poraz od Hrvatske i govnare iz saveza i vec su stigli da napisu nesto lose o navijacima i da nazovu iste huliganima...Mogu misliti sta bi pisali da je Firma bila na utakmici. Stoko novinarska potplacena, nemate sta normalno da pisete pa pisete gluposti i prenosite gluposti, vazno da su na dnevniku objavili kako su Skoti cistili sneg i doneli pare za decije selo (svaka cast) , a kada nasi navijaci imaju neku humanitarnu akciju ili nesto tome slicno nema nikoga da objavi. Tvrdim da su novinari i mediji najvece zlo koje postoji u ovoj banana drzavi, zelim im sve najgore... :shit: :shit: :shit:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

njaks wrote:

Klasicno novinarsko proseravanje, vec su zaboravili poraz od Hrvatske i govnare iz saveza i vec su stigli da napisu nesto lose o navijacima i da nazovu iste huliganima...Mogu misliti sta bi pisali da je Firma bila na utakmici. Stoko novinarska potplacena, nemate sta normalno da pisete pa pisete gluposti i prenosite gluposti, vazno da su na dnevniku objavili kako su Skoti cistili sneg i doneli pare za decije selo (svaka cast) , a kada nasi navijaci imaju neku humanitarnu akciju ili nesto tome slicno nema nikoga da objavi. Tvrdim da su novinari i mediji najvece zlo koje postoji u ovoj banana drzavi, zelim im sve najgore... :shit: :shit: :shit:
Htedoh da odgovorim one and only-ju, ali si u potpunosti rekao sve!
Ono grudvanje je bila cista zajebancija, a ne huliganizam. Ako si bio sinoc na tekmi, u sta cisto sumnjam, video bi o kakvom se "huliganizmu" radilo, i da je ovo samo novinarsko go**o da bi imali po cemu da pljunu. I zaista mi idu pojedini na onu stvar sa pljuvanjem svakog ko je Srbin i vredjanjem o bolestima. Ne izvodi leba ti.
Krle

Post by Krle »

Malo se osećam prozvanim, pošto sam, jerbo, iz te branše. Nemojte generalizovati, ne valja nikad. Nije sad da ja branim profesiju, ima svuda kukolja, a pogotovo među sportskim novinarima.
I da, ja bih opet mogao da zamerim totenkopf zastave na istoku, koje su malo-malo uletale u kadar i baš nas lepo predstavljale, pored svih tih "grudvica".
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
One and only

Post by One and only »

Svasta bih napisao, ali suzdrzacu se. Samo se igrajte deco.
United of Vojvodina
shecky

Post by shecky »

Kao prvo.. Stex nadam se da se nisi uvredio posto mi je to bila zadnja namera ..
Kao drugo ovi sto su nakon mene spominjali grejace... a zasto tek sad posle ladno +-10tak god od obnove terena govorite o nekoj perverznoj travi grejacima filterima itd itd?
I kad vec spominjete to zasto ne kazete ko gde i kad?
Ako ne zelite ili ne smete onda nemojte ni pominjati.
Ja nem pojma o cemu se radi ali ako imas/te nesto reci ,pa reci te.

Ja i dalje tvrdim je ali BAS sve sto je lose u nasem fuzbalu je proizvod blizanaca.
Tu se i stvorio plod mrznje njih samih izmedju sebe, a to se prenelo na nas neutralne koji mrzimo sve njih u paketu.
Nisam bio fanatican ali sam svakako navijao za nase, .. preko TV ekrana.

Vidim da nekima previse smeta i hvaljenje Skotskih navijaca ,njihova humanost itd itd.
Zaista ne razumem sto sad neko treba da bude ljubomoran ,sto su mediji posvetili veliku paznju njima.
Tacno je da i domaci navijaci prave razne humane akcije ali eto konkretno nasi to (ispravite me ako gresim) uglavnom rade za KiM , kao da kod nas u NS sve cveta.Na kraju krajeva to je i normalno za ocekivati da ce svoj svome da pomogne.
I jos jedna bitna stvar.. ovi ljudi su dosli u drugu zemlju sa koliko toliko para obradovali nasu novosadsku decu, i pritom pomagali u ciscenju terena.
Nasi navijaci (navijaci repke) kad gostujemo uglavnom brane KiM sa tribina ,ponekad zapale koju baklju ili proveravaju izdrzljivost ograde ...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Јуче се врло јасно видело да треба под хитно укинути бесплатан улаз на стадион. Искомплексирана индијанштина црно - црвене боје је још једном показала како има пара када треба гледати репрезентацију и бодрити/бојкотовати Мустафу, према томе лепо да платите карте и за Вошу ако вам се већ гледа иста. Мислим да би могли да престанемо са хвалоспевима шкотским навијачима јер то већ поприма размере еуфорије западне потрошачке културе (свежи примери: фејсбукови, твитери, ај фонови, гангами и сл.).
Post Reply