"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
bagdad ne kontam tvoj komentar? msm onaj prvi deo mi je totalno nejasan..
a sta treba da radimo sa Skotima da ih oteramo u 3 lepe i da ih optuzimo sto diraju "nas" sneg?
a sta treba da radimo sa Skotima da ih oteramo u 3 lepe i da ih optuzimo sto diraju "nas" sneg?
- kafe bagdad
Суштина другог дела мог коментара је да потез шкота треба само да евидентирамо као куриозитет и ништа више а не да од тога правимо бесмислене еуфорије, а што се првог дела тиче ту је све јасно.
- gospodinFKV
http://www.facebook.com/AboubakarOumarouSrbija" onclick="window.open(this.href);return false;
Naleteo sam na jednu vrlo zanimljivu grupu na fejsbuku...
Izgleda da u paklenoj konkurenciji gol-masinerije Scepovic i Dejana 'tehnike' Lekica za njega mesta nema
A glavom ce u kaznenom verovatno igrati Bambi
Naleteo sam na jednu vrlo zanimljivu grupu na fejsbuku...

Izgleda da u paklenoj konkurenciji gol-masinerije Scepovic i Dejana 'tehnike' Lekica za njega mesta nema

A glavom ce u kaznenom verovatno igrati Bambi

Zar nije Abu vec igrao za Kamerun?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jeste, ali cini mi se samo na prijateljskoj. Sto po novim pravilima fife, znaci, da moze da promeni reprezentaciju. Hteli su ovi nasi Krkica, ali nije hteo decko da igra za nas.Radoye wrote:Zar nije Abu vec igrao za Kamerun?
ФКВ
Evo slusam na SOS-u, povela se prica oko naturalizacije Abubakara kako bi se omogucilo da igra za repku jer "Srbija nema igraca takvih karakteristika".
Abu i sam izjavio da bi mu bila cast da zaigra.
Naravno, dok je S.M. na mestu na kojem bi trebalo da se nalazi selektor od poziva nema nista. Sreca sto nece jos dugo.

Naravno, dok je S.M. na mestu na kojem bi trebalo da se nalazi selektor od poziva nema nista. Sreca sto nece jos dugo.

- madda fakka
Helm wrote:Evo slusam na SOS-u, povela se prica oko naturalizacije Abubakara kako bi se omogucilo da igra za repku jer "Srbija nema igraca takvih karakteristika".![]()
Zar nije Abu isao jednom na poziv selektora da igra utakmicu kvalifikacija za Africki kup nacija? Ako jeste nista od njega, znam da je isao na poziv za prijateljsku ali kao da mi je ova kvalifikaciona utakmica u malom mozgu negde... Ako nije ispravite me...
I Bog je Slaninar...
Abu ima jedan nastup za svoju reprezentaciju, ali FIFA toleriše 2 nastupa i ako ih nema više može da promeni pasoš.madda fakka wrote:Zar nije Abu isao jednom na poziv selektora da igra utakmicu kvalifikacija za Africki kup nacija? Ako jeste nista od njega, znam da je isao na poziv za prijateljsku ali kao da mi je ova kvalifikaciona utakmica u malom mozgu negde... Ako nije ispravite me...Helm wrote:Evo slusam na SOS-u, povela se prica oko naturalizacije Abubakara kako bi se omogucilo da igra za repku jer "Srbija nema igraca takvih karakteristika".![]()
@Madda fakka
Nisam siguran kako to ide, ali mislim da je Lazarr u pravu. Barem su ovi na SOS-u rekli da ima jedan nastup za reprezentaciju i da po pravilniku FIFA-e ima pravo nastupa za nasu reprezentaciju. Valjda ta 1 utakmica znaci da jos moze da menja reprezentaciju, ima 5 godina stalno prebivaliste u Srbiji i govori jezik bolje od nekih sadasnjih reprezentativaca (reci sa SOS-a opet
).
Nisam siguran kako to ide, ali mislim da je Lazarr u pravu. Barem su ovi na SOS-u rekli da ima jedan nastup za reprezentaciju i da po pravilniku FIFA-e ima pravo nastupa za nasu reprezentaciju. Valjda ta 1 utakmica znaci da jos moze da menja reprezentaciju, ima 5 godina stalno prebivaliste u Srbiji i govori jezik bolje od nekih sadasnjih reprezentativaca (reci sa SOS-a opet

Nemojte me pogresno shvatiti, voleo bih da Abu zaigra za Srbiju, volim ga ko brata rodjenog a i covek je za ovo godina sto je proveo ovde postao Srbin 100%.
Znam i da se ublazilo pravilo da igrac koji je igrao za jednu reprezentaciju bez obzira na selekciju vise ne moze da igra za neku drugu. Ali zar nisu vec pokusavali isto s onim grobarom Kleom pa je ispalo da mora da se ceka 3 godine nakon promene pasosa da stekne pravo da menja reprezentaciju?

Znam i da se ublazilo pravilo da igrac koji je igrao za jednu reprezentaciju bez obzira na selekciju vise ne moze da igra za neku drugu. Ali zar nisu vec pokusavali isto s onim grobarom Kleom pa je ispalo da mora da se ceka 3 godine nakon promene pasosa da stekne pravo da menja reprezentaciju?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- madda fakka
E sad opet cupam iz malog mozga... Secam se da je Katar mogao biti suspendovan bas zbog boldovanog dela. "Naturalizovali" su 2 brazilca koji su imali pasos Katara tek godinu dana a igrali su utakmicu za Katar koju nisu smeli.Radoye wrote:Nemojte me pogresno shvatiti, voleo bih da Abu zaigra za Srbiju, volim ga ko brata rodjenog a i covek je za ovo godina sto je proveo ovde postao Srbin 100%.![]()
I Bog je Slaninar...
Koliko se secam price sa Kleom, problem je bio upravo sto su mu falile 3 godine. Ali, ne zato sto mora da ima pasos 3 godine, vec zato sto mora da ima boravak 5 godina, a on je imao 2. Abu, pak, ima 5 i mislim da ispunjava sve kriterijume da igra za reprezentaciju. Nekih 75% sam siguran u to sto govorim. 

Ma neka beži glavom bez obzira iz ovog šupka na mapi sveta!
Kakva reprezentacija, kakvi bakrači?!
U ostalom, nema ni pravog manažera.
Kakva reprezentacija, kakvi bakrači?!
U ostalom, nema ni pravog manažera.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Pa trenutno nema koliko ja znam.
Tj, ima ali ne funkcionalnog.