Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

Nikada jadnije pripreme, klub nam je jedan od najneorganizovanijih u JSL!
Golman igra beka, pa za takve stvari se prozivaju i beton-ligasi!!!

Rabren nije u stanju da ugovori pripremnu utakmicu, ali zato zna da javno vredja na proslavi klupsku legendu i da zabranjuje otvaranje klupskog butika, kako bi od svakog artikla imao masnu proviziju!

Pomocni trener nam je svima pljunuo u lice i sada on ima prednost u odnosu na Govedaricu i Dundjerskog!

Nemamo kondicionog trenera i skauting sluzbu!

Na SOS kanalu svakodnevno gledam izvestaje, reportaze, intervjue zvezde, partizana, rada, ofk-e, spartaka, slobode itd, sta je nas marketing sluzba uradila??? Samo dnevnikove izvestaje.

Kada se na to doda 10-dnevne smesne pripreme, blokiran racun, nestali milioni jos od Kacara, pa do Mrdje, kakve su nam realne ambicije?

Tim je ostao, zato sto nije bilo ponuda, provereno!
Turija

Post by Turija »

Po mome mišljenju (generalno) sve muke klubova JSL u pripremnom periodu, bile bi lako prevaziđene promenom kalendara takmičenja iz Jesen-Proleće u Proleće-Jesen.Time bi se klubovima omogućilo da na lak način naprave veliki finansijski i sportski dobitak (košta samo jedan potez pera od strane FSS).
Uštedele bi se jedne čitave (najteže i najskuplje) pripreme (zimske), manje povreda bi bilo kod igrača, bolji uslovi za rad, trening i takmičenje igrača, motivacija...a tek za publiku - da ne pričamo.
Imali bi uvek potpuno spremne naše ekipe za početak takmičenja u Evro kupovima (u julu bi timovi bili u pravoj formi).S obzirom kako naši klubovi ispadaju već u predtakmičenju (tj ne ostaju u prolećnoj evro završnici) ne bi imali nikakve štetne reprekusije (letnji prelazni rok i ovako nam ne smeta bitno, jer se kod nas prodaje jednako i leti i zimi, tj čim stigne bilo kakva konkretna ponuda).
Jedini trošak (za FSS) bilo bi postavljanje reflektora na svim prvoligaškim stadionima.A, time bi publika, najzad, bar dobila lepe uslove za posmatranje utakmica, ako već nema kvalitetanih predstava na terenu. Savez bi, kad-tad, morao postaviti reflektore (tako da je trošak za njih svakako neizbežan).Što pre to urade, to bolje za domaći fudbal.Bar će lepo subotnje letnje veče dovesti publiku da uživa na svežem vazduhu, i da laganice prošeta do stadiona (bar radi svog, ličnog fizičkog, zdravlja).
Bio bi ovo prvi pravi korak za vraćanja publike na tribine.A kad nas bude tamo više, moraće i oni dole bolje da se spreme, tj da se ne brukaju pred tolikim svetom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Savez bi, kad-tad, morao postaviti reflektore (tako da je trošak za njih svakako neizbežan).Što pre to urade, to bolje za domaći fudbal.
Vidis, da ljudi koji sacinjavaju taj savez tj. oni koji u njemu odlucuju o svemu razmisljaju na takav nacin da ce taj savez i fudbal u Srbiji postojati i posle njih, onda bi to bilo tako kako ti predlazes. Ali ovde svako gleda najdalje samo do kraja svog mandata.

Da nakrade i izmuze sto vise moze, a za ono sto dodje nakon njega ga zabole drska od stomaka.

I tako, smenjuju se garniture, svaka sa istim pricama i obecanjima, a nista se konkretno ne radi i ne menja vec samo propada pod zubom vremena...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Somborac,

jel istina da se sprema neki odlazak...ne od igraca nego...?
uporan

Post by uporan »

UH!
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Turija wrote:Po mome mišljenju (generalno) sve muke klubova JSL u pripremnom periodu, bile bi lako prevaziđene promenom kalendara takmičenja iz Jesen-Proleće u Proleće-Jesen.
Зашто то нема нико у Европи сем ваљда Финаца?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Del_Boske wrote:Зашто то нема нико у Европи сем ваљда Финаца?
Zar ne igraju i Rusi tako? A kol'ko znam i Svedjani i ostali Skandinavci...
Turija

Post by Turija »

Del_Boske wrote:
Turija wrote:Po mome mišljenju (generalno) sve muke klubova JSL u pripremnom periodu, bile bi lako prevaziđene promenom kalendara takmičenja iz Jesen-Proleće u Proleće-Jesen.
Зашто то нема нико у Европи сем ваљда Финаца?
Zato što njihovi klubovi ponekad igraju u Evropi i na proleće, i bar su 10 puta bogatiji od nas.
Kada su naši klubovi imali kvalitet i neke šanse u Evropi, nije trebalo i nije moglo, a moraš priznati i da smo tada bili mnogo bogatija država (leti se išlo na GO na more, inostranstvo i sl. pa je i to bio jedan od razloga da se leti ne igra Prvenstvo, zbog smanjene posete.Danas poseta ne može biti manja, a i koliko ljudi ide na letovanje?).
Dragi moj Boske, vremena su se drastično promenila, nadam se da to i sam primećuješ, a onda se i mi moramo uskladiti sa novim okolnostima, ako nećemo samo da se uzaludno uzdamo u sreću koja sama nikad ne može doći i (nečiju) milost(inju).

PS
Na šta liče naši tereni i tribine u decembru i februaru?Kome treba takav fudbal i ,,komfor" na stadionu?Naravno da onda većina fudbalske publike ostaje pred TVom u toploj sobi (uz hladno pivce).
Je li sada malo jasnije :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Radoye wrote:
Del_Boske wrote:Зашто то нема нико у Европи сем ваљда Финаца?
Zar ne igraju i Rusi tako? A kol'ko znam i Svedjani i ostali Skandinavci...
Руси престају ове године, досад су играли цело лето, због климе, март-новембар. Тек они ми нису јасни, ко ће да се смрзава и гледа текме на -30.

Мислим да Данци играју као и сви остали, Норвешка и Шведска играју исто март-новембар, али то је због климе.
Turija wrote: Zato što njihovi klubovi ponekad igraju u Evropi i na proleće, i bar su 10 puta bogatiji od nas.
Kada su naši klubovi imali kvalitet i neke šanse u Evropi, nije trebalo i nije moglo, a moraš priznati i da smo tada bili mnogo bogatija država (leti se išlo na GO na more, inostranstvo i sl. pa je i to bio jedan od razloga da se leti ne igra Prvenstvo, zbog smanjene posete.Danas poseta ne može biti manja, a i koliko ljudi ide na letovanje?).
Dragi moj Boske, vremena su se drastično promenila, nadam se da to i sam primećuješ, a onda se i mi moramo uskladiti sa novim okolnostima, ako nećemo samo da se uzaludno uzdamo u sreću koja sama nikad ne može doći i (nečiju) milost(inju).

PS
Na šta liče naši tereni i tribine u decembru i februaru?Kome treba takav fudbal i ,,komfor" na stadionu?Naravno da onda većina fudbalske publike ostaje pred TVom u toploj sobi (uz hladno pivce).
Je li sada malo jasnije :wink:
Потпуно ми је јасна твоја идеја, звучи ми скроз логично, и зато се питам зашто је нико у Европи није усвојио :)
Мислим, најјаче лиге јасно, али нека мања?
ПС: Ит из Дел Боске...
Turija

Post by Turija »

Del_Boske wrote:[Потпуно ми је јасна твоја идеја, звучи ми скроз логично, и зато се питам зашто је нико у Европи није усвојио :)
Мислим, најјаче лиге јасно, али нека мања?
ПС: Ит из Дел Боске...
Kompleks ,,veličine" (misle da su veliki, ako formalno rade kao veliki).Dobra suština istrpi lošu formu, međutim ni najbolja forma ne može popraviti rđavu suštinu.
End.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Hoce li se definitivno igrati utakmica u temisvaru i da li se zna u koliko sati?
Somborac

Post by Somborac »

Stara Garda wrote:Somborac,

Suvise su te price lepe, da bi mogao da verujem u njih. Nadam se da ce biti hrabriji pa se Rabrenu "zahvaliti"!
Milan

Post by Milan »

Somborac wrote:
Stara Garda wrote:Somborac,

Suvise su te price lepe, da bi mogao da verujem u njih. Nadam se da ce biti hrabriji pa se Rabrenu "zahvaliti"!
Ja načuh da su se Bata i Panta posvađali i da Panta odlazi... Ne znam kakve su informacije Stare Garde...

p.s. Ovo je više za topik "Uprava"...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

kuzma liman wrote:Hoce li se definitivno igrati utakmica u temisvaru i da li se zna u koliko sati?
U subotu, na glavnom terenu, Stadionul Dan Păltinişanu, u 14h (mislim da je to naših 13h).
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Kako javljaju na bratskom forumu: 3:0 za nas! 8)
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Post Reply