PS. Jel iskopao neko gde bi se tekma mogla pratiti preko neta. Za svaki slucaj, ako rts omane i ako nam bude prenosio Gojko Andrijasevic ili neki njemu slicni.
Mislim da Beki ovim potezom pokusava da neutralise brzinu protivnickih napadaca? Ipak pustiti Kizu da bude zadnji igrac je isto kao i detetu dati bombu!Milan wrote:Ne znam, mene jako brine stavljanje Kize uz Đurića. Suviše se on nonšalantno ponaša u odbrani, što pozicija levog beka još i može da istrpi, ali štopera nikako.
i...
Ovo je preuzeto iz današnjeg Dnevnika. Obratite pažnju na bolovano ime...Hapoel – Vojvodina
TEL AVIV: Stadion “Blumfild”, kapacitet 16.500 gledalaca. Sudi: kevin Blum (Holandija). Početak u 18 časova.
HAPOEL: Enijema, Bebers, Topuzakov, Badir, Jeboa, vermut, Zahavi, Abutbul, Antebi, Kende, Telkijski.
VOJVODINA: Brkić, Stošić, Đurić, Kizito, Pavlović, Popović, Tumbasević, Buač, Vukajlović, Tadić, Lazetić.
rts wrote:Фудбалери Црвене звезде и Војводине данас играју реванш мечеве другог кола квалификација за куп УЕФА. Црвена звезда дочекује Апоел, док Војводина гостује у Тел Авиву екипи Хапоела. Обе утакмице гледајте у директним преносима.
Црвено-бели из прве утакмице имају активан резултат од 2:2, док фудбалери из Новог Сада у првом мечу нису успели да дођу до предности пошто су играли без голова.
Радио телевизија Србије обезбедила је пренос обе утакмице - меч између Хапоела и Војводине почиње у 18 сати, пренос је на другом програму, а утакмица између Звезде и Апоела почиње у 20 сати и 15 минута, уз пренос на првом програму.
izgleda ne rade linkovi, moracu opet da sedim pored jebenog livescore i da se nerviramssnigd wrote:Probaj na ovom linku, to je jedini na koji sam nasao da ce prenositi preko neta![]()
http://www.goonlinetv.com/blog/labels/T ... 20Cup.html