Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Radoye wrote:Ja necu titulu ako mora onako k'o Arkanov Obilic onomad. Ako je to cena da budemo sampioni onda fala lepo i dovidjenja, to onda vise nije moja Vojvodina.
Pa to se podrazumeva, to ne treba ni isticati, jer mislim da niko od nas ne zeli takvu titulu! Kad sam rekao dobra uprava je ona uprava koja donosi rezultate, mislio sam na zelenom terenu- na posten nacin!!!
Somborac

Post by Somborac »

-Dobijamo 5 miliona od transvera
-Buturovic odlazi sa tim novcanim stanjem na trenutnom racunu i izmirenim svim dugovanjem kluba pre toga
-Dolazi Gajic, a Dubroja obecava na skupstini da ce izdati finansijski izvestaj naknadno, zbog ne stizanja na vreme za skupstinu
-Duroja ulaze preko milion svojih eura u izgradnju nove zgrade
-Rabrenovic prica kako moramo uzeti kredit iz banke ili prodati igrace da bi nesmetano funkcionisali
-Pre svega ovog je doneseno pravilo da clanovi uprave ne mogu da uzimaju ulozene pare u klub, sem u slucaju privatizacije

Nagradno pitanje gde su i cije su nase pare :?:

Vosa je u ovoj situaciji kao Jaric T Zivadin i Paja Cutura kada kupuju mesalice!

Jedna zanimljivost, ako se pitate zbog cega je bilo toliko cirkusa oko dresova. . . Veliki Sudija, jedini u srbiji uhvacen zvanicno za primanje mita, Rabrenovic je potpisao sa Jomom takav ugovor da sav procenat i sve ide preko njega. Naime cak mu i igraci placaju otprilike 40 jevreja po dresu!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Somborac wrote: Jedna zanimljivost, ako se pitate zbog cega je bilo toliko cirkusa oko dresova. . . Veliki Sudija, jedini u srbiji uhvacen zvanicno za primanje mita, Rabrenovic je potpisao sa Jomom takav ugovor da sav procenat i sve ide preko njega. Naime cak mu i igraci placaju otprilike 40 jevreja po dresu!
Retko posten covek,blago nama sto ga imamo!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

van der iV a.k.a Totti wrote:
Somborac wrote: Jedna zanimljivost, ako se pitate zbog cega je bilo toliko cirkusa oko dresova. . . Veliki Sudija, jedini u srbiji uhvacen zvanicno za primanje mita, Rabrenovic je potpisao sa Jomom takav ugovor da sav procenat i sve ide preko njega. Naime cak mu i igraci placaju otprilike 40 jevreja po dresu!
Retko posten covek,blago nama sto ga imamo!
Sta ces, kada "nema niko bolji"... :wink:
Milan

Post by Milan »

Somborac wrote:-Dobijamo 5 miliona od transvera
-Buturovic odlazi sa tim novcanim stanjem na trenutnom racunu i izmirenim svim dugovanjem kluba pre toga
-Dolazi Gajic, a Dubroja obecava na skupstini da ce izdati finansijski izvestaj naknadno, zbog ne stizanja na vreme za skupstinu
-Duroja ulaze preko milion svojih eura u izgradnju nove zgrade
-Rabrenovic prica kako moramo uzeti kredit iz banke ili prodati igrace da bi nesmetano funkcionisali
-Pre svega ovog je doneseno pravilo da clanovi uprave ne mogu da uzimaju ulozene pare u klub, sem u slucaju privatizacije

Nagradno pitanje gde su i cije su nase pare :?:
:!: :?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Radoye wrote:
Grba_NS wrote:Pa mi smo sami sebi najveci protivnici, veci od blizanaca zajedno!!!
Pa kad su nam u upravi sedeli i jos uvek sede samoproklamovani "veliki navijaci" blizanaca, kako i ocekivati drugacije???
E u tome je caka, i glavni problem zasto je FK Vojvodina toliko dugo u drugom planu. Toliko godina su nam u upravi (ne svi), likovi kojima na srcu leze partizan ili zvezda. To je nas najveci problem!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Alexandar

Post by Alexandar »

Zeljafcv wrote:E u tome je caka, i glavni problem zasto je FK Vojvodina toliko dugo u drugom planu. Toliko godina su nam u upravi (ne svi), likovi kojima na srcu leze partizan ili zvezda. To je nas najveci problem!
Što misliš da smo u drugom planu? Nije nas nigde bilo 10 godina, počeli smo da se više pojavljujemo u medijima, evo i ovaj primer što je sa ekipom otišao na pripreme i Petrović sa SOS-a do pre par godina je bio nezamisliv, sitnica a puno znači. Ne može se preko noći stati rame uz rame sa blizancima, 60 godina je država od njih pravila svetinje, teško je sad za kratko vreme postati ravan njima, posebno u jednoj državi kao što je naša. Ja recimo više zameram toj našoj upravi što se svrstavaju u isti koš sa njima, ipak su oni, i ovakvi kakvi su sada, daleko ispred nas u nekim stvarima. Realnije bi mi bilo da se nadam tituli kad bi znali gde nam je mesto, da se ne zaleću sa izjavama pa onda bum. Mislim da nismo u drugom planu već nam je tu realno i mesto baš zbog svih stvari koje su se događale unazad nekoliko godina oko našeg kluba.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
mihailov

Post by mihailov »

Jeste,Sos prati nase utakmice u Antaliji...e sad da li bi nas pratili da partizan ne trenira gde i mi...?
Napred Voso!
Alexandar

Post by Alexandar »

mihailov wrote:Jeste,Sos prati nase utakmice u Antaliji...e sad da li bi nas pratili da partizan ne trenira gde i mi...?
Što gledaš odmah iz tog ugla, pa valjda je bitno da su tamo i da izveštavaju što ranije nije bio slučaj sa naših priprema.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

mihailov wrote:Jeste,Sos prati nase utakmice u Antaliji...e sad da li bi nas pratili da partizan ne trenira gde i mi...?
Ako platimo, ko sto smo platili, naravno da bi!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Partizana prati Topalovic, a nas Petrovic, znaci otisle su
dve novinarske ekipe svaka za sebe, nisu cak ni u isto vreme
krenuli! Mislim da Zvezda nije htela da plati tako da njih ne
prate, toliko o tome
Turija

Post by Turija »

Alexandar wrote:
Što gledaš odmah iz tog ugla, pa valjda je bitno da su tamo i da izveštavaju što ranije nije bio slučaj sa naših priprema.
Dobro je što je obnovljena saradnja-posao sa SOSom.Šteta je što je prekinut posle Intertoto kupa.Top je dosta učinio na marketingu Voše, a šta se posle desilo da smo stajali na ,,ratnoj nozi"....?
Mislim da je Nebojša Petrović dobar izbor :!:
Dosta je realan i manje je emotivan od Topa, pa mi se čini da se baš uklapa u tradicionalni imidž Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Krle

Post by Krle »

Mali trol: A kada se ti izvestaji mogu pogledati?
mihailov

Post by mihailov »

Prati Sos i zvezdu :wink: Nisam bio informisan da su poslate dve ekipe u Antaliju,tako da priznajem gresku.Sos televiziju inace dosta cenim,realno gledaju na stvari u nasem fudbalu,jedino sto smeta je mnogo veci prostor za blizance nego za manje klubove,ali na to smo navikli :?
P.S.Krle,upravo je pre par minuta bio izvestaj iz Antalije...termine ne znam
Napred Voso!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Blago vama,ja nemam SOS,al zato pratim malo neki rumunski program,koji po ceo boziji dan prati samo rumunske ekpie na pripremama,juce su prenosili Cluj-Partizan,danas Dinamo i ne znam koga jos (kako sam se cimnuo bio,jer i Dinamo ima pola crvene pola bele dresove)... Ukljucuju se i telefonski,izjave posle svake prijateljske,kao da je liga sampiona u pitanju.... koliko smo mi za svetom :lol:
Image
Post Reply